Dyche pokračuje v Burnley, podepsal novou čtyřletou smlouvu

16.09.2021, 14:15
Aktuality
Burnley za sebou nemá vydařený vstup do sezony, manažer Sean Dyche však má nadále plnou důvěru. To bylo potvrzené podpisem nové smlouvy do roku 2025...

Dyche byl jmenován manažerem Burnley na podzim roku 2012 a během té doby s ním dvakrát postoupil do Premier League, kde aktuálně působí šestou sezónu v řadě.

Nejvíce se skromnému klubu vydařil ročník 2017/18, který zakončil na sedmém místě a vybojoval si tak postup do předkola Evropské ligy. Skupinovou fázi si ale nezahrál, protože byl nad jeho síly řecký Olympiakos Pireus.

V minulé sezoně se naopak Burnley umístilo těsně nad sestupovým pásmem a nepovedl se mu ani vstup do letošního ročníku, když po čtyřech kolech má jediný bod. Vedení klubu to však neodradilo a s 50letým manažerem prodloužilo končící smlouvu.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
Blasphemer

nejlepší trenér v PL

Reagovat
Losinho

Nejlepší trenér na světě.

Reagovat
GrimeBaller98

Nacek

Reagovat
Setwo

prečo nácek?

Reagovat
Elliasson

Napíšu trochu laciný komentář, ale moje nejoblíbenější postavička 442oons videí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
GrimeBaller98

The Champions je lepsi

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Elliasson

The Champions? To je kdo?

Reagovat
GrimeBaller98
Reagovat
KingMaster13

Můj je Muller

Reagovat
8lampard8

Reagovat
John Obi Mikel

Giroud

Reagovat
Elliasson

Müller už trochu polevil, už není žádné Mambo number 5.

Reagovat
KingMaster13

Teď jak vydali video o Barca vs Bayern tak se vrátil

Reagovat
Remt

Fakt díky, zas se od těch videí nemůžu odtrhnout:D

Reagovat
Elliasson

Máááš zač.

Reagovat
REPLIKATOR

Špatná zpráva pro Vydru.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Rennes - Spurs 2:2, nakkt výkon a další zranění. Ani nechci vidět zápas proti Chelski v neděli... Snad aspoň budou naši bojovat až do roztrhání těla, když už nic.

Reagovat
Mastný Chobot

však ste týždeň dozadu ohlasovali útok na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
Svatej

Ze zvědavosti jsem se mrknul a v podstatě jen owny. Kontext a fakt, že jde o ownyovinku nicméně hrají roli...

owny28.08.2021 20:46#

Už jsme jediní stoprocentní. Jestli zítra vyhrajeme, tak jdeme do čela. COYS

owny28.08.2021 20:47#

Salfovic28.08.2021 20:55#

Vy první, Arsenal poslední, to budete print screenovat tabulky jak diví.

owny28.08.2021 21:05#

Nn, není třeba, to tak zůstane až do konce.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

aj o tom printscreenovaní by owny vedel rozprávať, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně jsi naletěl nějakému humoru.

Reagovat
Lacko_Boh

drzime palce

Reagovat
O.Giroud

snad ich pekne pokosite

Reagovat
smazaný uživatel

snáď konečne tento rok zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a po ďalšom "skvelom" výkone Tottenhamu som si len tak pre zábavu spočítal, koľko sme zaplatili za nevydarené prestupy od leta 2017. Teda od doby, čo je hlavným scoutom Steve Hitchen. Podľa Transfermarktu je to 304,5mil.€. Krása.

Posledné prestupové obdobie nehodnotím, hráči sú tu pár dní i s cestou. Ale už teraz sa bojím

Ndombele 60m

Lo Celso 32m+16m za hosťovanie

Davinson 42m

Reguilon 30m

Bergwijn 30m

Sess 27m

Aurier 25m

Doherty 17m

Clarke 11m

Gedson 4,5m

Reagovat
Cobra

Davinsonovi bych dal tento rok ještě šanci, zatím se ukazuje skvěle. Reguilona nepovažuji za flop od výše zmíněných a i když mi to nejde přes klávesnici, tak Auriera bych nakonec taky neviděl tak negativně.

Reagovat
smazaný uživatel

S Reguilonem súhlasím, ale s Davinsonom nie. Je tu už 5 sezónu a zatiaľ sa mu vydarila jedna, tá prvá. Za tie prachy to jednoducho musí byť stavebný pilier obrany. Je? Ja si myslím že nie. Za Alderweirelda s Vertonghenom sme spolu dali polovicu jeho ceny (Alderweirelda sme len rok pred Davinsonom kupili za 13 mega €). Nedá sa to porovnať ani koľko oni toho odviedli na CB.

Aurier si u nás odkrútil 4 sezóny, teda každý rok za 6,25 mega € a nedostali sme za neho ani cent v lete. Žeby bol nejaký istí hráč základu tiež nemôžem napísať. Zato tých nespočetne penált a faulov, ktorými nás často potopil. Z môjho pohľadu flop. Niekto to má inak.Walker prišiel za drobné a predali sme ho 10x drahšie. Trippier prišiel za 2,5mil. a predali sme ho za 20 mil. Toto neboli zlé prestupy. Navyše tí hráči u nás nechali výraznú stopu.

Reagovat
Cobra

Jenomže ne každý dokáže zanechat v klubu výraznou stopu a já nechci stavět podařené přestupy na základě resale value. Ti hráči nemůžou za to, že je klub koupí draho a prodá levně nebo vůbec.

Davinson to měl těžké, prosadit se přes Vertse s Tobym prostě nebylo možný a věřím, že tuto sezónu bude mít tu průlomovou a spolu s Dierem nebo Romerem (možná oběma?) bude ten stavební kámen obrany. On tam ten potenciál má stejně jako naši útočící hráči. Ale co z toho, že Lo Celso, Bergwijn, Lucas, Dele popř. i Ndombelé vypadají jako naprostí průměráci, když již druhý manažer praktikuje defenzivní styl fotbalu a prakticky se útočí ve třech lidech. Mě by to taky nebavilo a byl bych otrávený.

Chybu bych hledat především v klubu a trenérovi, protože vyjma podprůměrné zálohy ten tým za mě není tak špatný, abychom hráli stylem jakým se momentálně prezentujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím. Ja ale v mojom príspevku hodnotim skor pracu klubu a hlavne scautingu, v ziadnom pripade nepisem, ze je to len chyba hracov. Tak či inak, klub dal v poslednom období za hracov vysoké sumy a mnoho z nich z určitých dôvodov nevyšlo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Lo Celso je zlý?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie že zlý, ale jednoducho od hráča za 58mil. € čakáš, že bude hrať v základe a posunie hru na vyšší level. On je väčšinou na striedačke, potom je zranený a už keď hrá, tak je nekonzistentný. Jeho fakt vydarených zápasov spočítam na prstoch jednej ruky. A ešte keď má možnosť pravidelne hrať, tak utečie do Argentíny počas korony na nezmyselné zápasy, ktoré ho vyradia na mesiac z hry o miesto v zostave.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Ano.

Reagovat
O.Giroud

Clarke ani neviem kto je ale inak nic moc no. Doherty sklamal, Bergwijn je fakt o nicom, Sessegnon to iste a Davinson aspon vyzeral tuto sezonu dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho ten Akeho táta :-(

Reagovat
Busby babes

Fred: "As I've said before, my objective is to get the ball to the forwards, to always be ready to receive the ball from the centre-backs, receive a pass and have the right body position to control it and find a good pass."

no aspon vi, na cem ma zapracovat. Jinak ho tu hodne lidi nedocenuje, co on na tom hristi dela. Vybojuje spousty balonu. Dvakrat jsme ho vystridali v zapasech, ktere jsme prohrali a dvakrat to vedlo k horsi kontrole na hristi. Jedna vec jsou ty balony, co vybojuje a druha vec je to, jak se neustale nabizi spoluhracum na prihravku.

Reagovat
r.mrazik

hraje dost slusne, zezacatku byl sileny,ale sel nastesti hodne nahoru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele