DVANÁCTIMILIÓNOVÁ URÁŽKA!

27.08.2006, 19:19
Aktuality
Kdo? Atlético Madrid. Koho? Arsena Wengera. Příčina? Finanční nabídka za přestup José Antonia Reyese! Tak nějak ve stručnosti by se dal popsat případ, který dovedl jinak klidného trenéra Arsenalu do stavu momentální nepříčetnosti. Považuje částku 12 milionů za takového hráče, jakým je Reyes, za špatný vtip a nedocenění kvalit tohoto fotbalisty!

"To není nabídka, to je urážka!" Přesně tak zněla Wengerova slova, když se dozvěděl o částce za přestup Reyese."Do dnešního dne jsme nedostali žádnou nabídku, o které by se dalo uvažovat. Nezlobte se na mne, ale musím to opravdu znovu a znovu opakovat, 12 miliónů eur nepovažuji za nabídku, je to pro mne urážka!"

Wenger zároveň přiznal, že Reyes je na prodej, ale má svou hodnotu a nebude prodán za "babku"! "Vše má svůj čas, jednou k tomu dojde, nespěcháme. Jestli se rozhodneme prodat ho, dozví se to on právě tak, jako vy. Rozhodneme-li se ponechat si ho, nic nikomu nemusíme říkat. Je to jasné, že?", prohlásil Wenger před novináři a hned pokračoval: "Já osobně s ním mluvím o všem možném. Ale, má-li hráč platnou smlouvu, musí v případě jeho zájmu odejít existovat souhlas a dohoda tří stran. A to je Arsenal, Reyes a někdo, kdo se bude chovat seriózně. Musíme vidět opravdový zájem kupujícího a ne pokus o podvod z jeho strany! Zatím se nikdo takový neobjevil."

Wenger se pokusil rovněž o trochu žertovnější tón: "Podívejme se na věc realisticky. Já se snažím, a je to moje povinnost, chránit ty hráče, kteří pravidelně hrají, s kterými počítám do užšího kádru. Ale co s těmi ostatními? Případ Reyes je jako když se jeden chce oženit s Miss World a ona o něj nestojí. Přijde za mnou a já se mu budu snažit pomoci. Ale když nechce ona, co asi tak můžu dělat já? A to je přesně tato záležitost. On chce odejít do Španělska, já se mu snažím poradit, ale vážný zájemce neexistuje. Nic s tím nenaděláme, můžeme jen čekat, zda se ti první dva (Real a Atlético) polepší, nebo se objeví jiný a seriózní nápadník."

Wenger závěrem ještě upřesnil svá slova, snad aby mu každý dobře porozuměl: "Ženicha (Real, Atlético), který za takovou nevěstu (Reyes) nabídne 12 milionů, správný otec rodiny (Arsenal, Wenger) odmítne."

A je to! Otázky, které se nabízejí, jsou jednoduché: potřebují Real s Atléticem hráče tipu Reyese? Stojí víc než 12 miliónů? Nehrozí této nevěstě, že s "tatíkem" Wengerem zůstane, jak se říká, na ocet?

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

12 mega za Reyese? Já bych jeho cenu odhadl tak okolo 15 mega, takže si myslím, že to zas taková urážka nebyla. že by byl Reyes tak dobrý? nezdá se mi!

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě Reyes pořád tvrdí, jak v Anglii už ani zápas, jak chce pryč atp, čímž se snižuje jeho cena na trhu... Ale těch 15 mega by mohl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético bych neházel do jednoho pytle s Realem, my nabízeli 15

Reagovat
HOST*milda007

Za něj max. 18mega vic ne

Reagovat
HOST*nofan

To bych rád věděl za kolik ho Ars koupil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele