DVANÁCT PŘIKÁZANÍ PRO NAŠE ŽENY

16.06.2006, 14:39
Aktuality
Všichni, tedy i ti, kteří na tom s vírou v Boha nejsou zrovna podle chuti jakékoliv církve, jistě znají oněch Deset přikázání... Ale máme zde mistrovství světa ve fotbale, a neprožíváme ho jenom my. Každý z nás má doma nějakou tu ženu, ať je to babička, matka, sestra, manželka, snoubenka... Právě pro ně je zde oněch 12 přikázání, jak se chovat...

1) Od 9. června do 9. července budu moc a moc zaneprázdněn. Prosím Tě, čti sportovní přílohy novin, ať víš o čem se mnou máš mluvit. Jestli Tě to nezajímá, pak se nemůžeš divit, že po celý tento měsíc nenajdeme společnou řeč!

2) Po dobu konání MS je televizor mým vlastnictvím bez jakékoliv výjimky. Na dálkové ovládání se raději ani nedívej, natož abys na něj sahala. Jestli dostaneš během měsíce chuť na tamto (však víš o čem mluvím) můžeme se o tom bavit pouze po skončení utkání a to jen v tom případě že moje mužstvo vyhraje. Bude-li tomu naopak, neopovaž se na mne dělat zamilované oči a neoblékej si sexy prádélko.

3) Jestli budeš muset v době přímého přenosu přecházet před televizorem nevadí, ale musíš lézt po čtyřech nebo se plazit a nesmím si tě všimnout. V momentě napínavé situace se ani o to nepokoušej!

4) Během přenosů jsem hluchý, slepý a němý, s výjimkou výkřiků gól, koukání na televizní obrazovku a slyšení televizních komentátorů. Nečekej, že tě budu poslouchat, půjdu otevřít dveře, zvednu telefon...

5) Bylo by velice dobré mít po celý měsíc plnou lednici jídla a pití! Chovej se velice slušně k mým kamarádům, kteří se přijdou dívat k nám na fotbal, usměv ve tváři může být pro tebe "vstupenkou" ke sledování televizních programů od půlnoci do šesté hodiny ranní!

6) Prosím Tě, až mě uvidíš otráveného nebo rozzlobeného, protože můj tým prohrál, v žádném případě neříkej: "vždyť se zase tolik nestalo!", "příště vyhrajete!", tahle slova mě rozčílí ještě víc! Klid má drahá, ticho a klid!

7) Můžeš si sednout vedle mne a dívat se na zápas, dokonce na mně můžeš krátce promluvit, ale pouze o přestávce a to ještě pouze když dávají reklamu. Nikdy nemůžeš mluvit ve chvíli, kdy reportéři hodnotí zápas nebo ukazují statistiky! Ale nezneužívej mé dobroty a vstřícnosti, pár slov stačí!

8) Opakování důležitých momentů zápasů mají stejnou důležitost jako přímý přenos. Můžu a chci je vidět tolikrát, až je já sám budu moci opakovat ze spánku a bez jediné chyby!

9) Ať nenapadne nikoho z tvé rodiny, z tvých kamarádek, v době konání MS mít narozeniny, svátek, křtiny, první přijímání, vdávat se, nebo dokonce zemřít! V případě že se tak stane, z mé strany můžeš očekávat následující 3 reakce: "Nepůjdu, nepůjdu a nepůjdu!"

10) Ale jestli někdo z mých přátel nás pozve ke sledování přímého přenosu u něj doma, a zejména má-li větší a lepší televizi než my, přijmeme bez jediného slova zdráhání, vezmeš pití a chlebíčky a budeš nás v tichosti obsluhovat!

11) Večerní a noční debaty o zápasech jsou stejně důležité jako přenosy samotné. Nechci slyšet slova jako: "Ale vždyť jsi to již viděl, přepni to na jiný kanál!"

12) Na závěr: nechci slyšet komentáře typu: "To je dobře, že mistrovství světa je jen jednou za 4 roky!" Proti těmto slovům jsem očkován, tudíž imunní! Nezajímá mě to! Po skončení šampionátu přijde liga, liga mistrů, pohár UEFA, EURO 2008 a spousta jiných přenosů!

AMEN!

Tak co? Zkusíte doma vyvěsit toto dvanáctero? Nebo máte strach z válečku na nudle a jiné válečné zbraně v rukou žen žijících společně s vámi?! Běda mužům, kterým žena vládne!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Oscar Tramor

Zkusim to dneska ukázat svý přítelkyni. Jestli se mi něco stane, tak to odnese autor článku

Reagovat
HOST*JJA

Já té mojí koupil vlastní televizi a mám od ní pokoj! Lednici si zásobuji sám!

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusim to ukázat svý přítelkyni, ale jestli budu mít někde bouli, je to kvůli tobě

Fakt dobrej článek

Reagovat
smazaný uživatel

No někdy je ještě horší než ženská chlap, kterého nezajímá fotbal...

Reagovat
PJ

Chlap, kterýho nezajímá fotbal, neni chlap

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

A ženská, která tě u fotbalu neotravuje bohužel taky neni ženská.

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Tak mě ale napadá, že ženský jsou stejně lepší než fotbal. Sice dražší, náladovější... ale hezčí a bez nich by to nešlo. Ale Mundial je holt Mundial - v tomhle případě to neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

K realite to ma ale daleko..bohuzel..

Reagovat
HOST*Jason

Tak tohle je jeden z mála článků týkajícího se právě probíhajícího MS, kterými jsem doslova zavalen, co mě velmi potěšil a zároveň pobavil.

Je to milé zpestření v záplavě článků, v mnohých případech bohužel nudných, věnovaným jednotlivým zápasům.

Chce to víc takovýchto článků!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele