Dva góly za týden, snad to bude pokračovat, přál si Lischka

31.03.2018, 22:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jablonec letos zatím slušně jede

Reagovat
forma

Reagovat
tnt03

Reagovat
tnt03

David maká neskutečně. Navíc po boku Pernici strašně roste. Jsem jen pro dávat šance mladým hráčům a v tomto věku ukazuje, že je dozadu jistej a k tomu přidávat ty branky to je super.

Reagovat
PavlíčeQ

Dozadu právě ještě tolik jistej není. V každým zápase udělá nějakou hrubku a když se dostane pod tlak, tak spoluhráčům kolem sebe dává těžký přihrávky, ale to se dá pochopit, když mu je teprve 20 let. Já mu držim palce, potenciál solidní a navíc vypadá, že bude fakt gólovej jako třeba Beny

Reagovat
tnt03

Mě teda jistej připadá, ale ok máme na to každej svůj pohled. Btw když něco ulítne, furt tam je Vlasta, kterej byl proti Bohemce fantastickej :-) Nevíš něco o tom, že by se mohl vrátit právě Beneš? To by byla stoperská dvojice Beny - Lišák.

Reagovat
PavlíčeQ

Vlasta si včera připsal snad první 2 zákroky v jarní části jinak návrat Benyho je spíš přání fans při pohledu na tabulku maďarský ligy, ale podle mě je to nereálný. Pochybuju, že by se hned po roce vrátil

Reagovat
tnt03

Jako gólman musíš právě v takových momentech ty dva zákroky zandat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele