Dva góly jsou super, ale dvě situace jsem nezvládl, uvědomuje si Krejčí

22.09.2023, 08:12
Aktuality

Přestože kapitán a stoper Ladislav Krejčí pomohl fotbalistům Sparty dvěma góly k výhře 3:2 nad Arisem Limassol v úvodním utkání skupiny C Evropské ligy, nebyl se svým výkonem spokojený. Mrzelo ho, že se podepsal pod obě inkasované branky. V rozhovoru s novináři přiznal, že si z něj spoluhráči dělali legraci, že si ze zápasu odnesl bilanci 2+2. Z týmového hlediska podle něj ale Pražané zápas zvládli velice dobře.

Krejčí v deváté minutě fauloval ve vápně Franze Brorssona a po nařízené penaltě se hosté ujali na vyprodané Letné vedení. Český reprezentant v rozmezí 20. až 25. minuty otočil skóre, v závěru ale střídající Shavy Babicka vystihl jeho zpětnou přihrávku a snížil na konečných 3:2.

"Výsledkově i týmově jsem spokojený, po individuální stránce ale ne. Dva góly jsou super, ale byl jsem u situací, které ve své pozici takhle řešit nemůžu. Bohužel se to stalo, ale takové okamžiky někdy přijdou, hlavně, že se to zvládlo. Neřekl bych, že se mi nedařilo, prostě jsem nezvládl dva momenty," uvedl Krejčí. Spoluhráči si z něj po utkání dělali legraci. "Říkali mi, že mám 2+2. Pak už jsem se tomu taky smál," prohlásil čtyřiadvacetiletý český reprezentant.

Týmový výkon se mu zamlouval. "Dokázali jsme eliminovat jejich silné stránky, co se týče rychlých brejků. Dopředu jsme byli nebezpeční. Sice jsme si spíš pomohli standardkami, ale každý zápas je jiný. Jsem rád, že jsme tak kompatibilní a dokážeme si pomoct více věcmi. Svědčí to o naší síle," podotkl odchovanec brněnské Zbrojovky.

Letenští v neděli nastoupí v ligovém derby na hřišti městského rivala Slavie, v němž půjde o přímý souboj o první místo. Sparta vede tabulku o skóre. "Těším se moc, jsou to speciální zápasy, největší v Česku. Kvalitní zápasy mám rád. Uvidíme, jak k tomu oba týmy přistoupí. Doufám, že to bude dobrý fotbal," řekl Krejčí.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Reagovat
romeo351

Reagovat
Moshe Dajan

„Hráli jsme proti basketbalistům, určitě máme nejmenší tým ve skupině,“

„Nikdy jsem neviděl tým s tak vysokými hráči, je to neuvěřitelné. Vůbec nevím, jak si s tím poradit. Vyhnout se úplně standardkám? To se snadno řekne, ale je to jediná šance,“ uvedl pětatřicetiletý trenér.

Je mi jejich trenéra docela líto. No co s těmi basketbalisty má dělat? Sympaťák

Reagovat
ouninpohja

Jak v žácích kdysi. "Ty vole, podívej, jak jsou velcí... to asi prohrajeme"

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
kilobyte

Proto je radši často ani nebránili a dva góly dostali nohou.

Reagovat
kilobyte

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1704981936379175194

Krejčí v nominaci na hráče kola. Asi za ten double double.

Reagovat
romeo351

Včera jsem se u toho zápasu neskutečně bavil. Parádní nasazení Sparty a Krejčí se fakt stává borcem kvůli kterýmu na ten fotbal jdeš (v kladným nebo záporným) . Včera tam předvedl i přes ty chyby velkej nadstandart

Reagovat
kilobyte

Kdyby nedělal chyby, tak jde nejpozději v zimě ven. Jakmile se od něj obránce při standardce vzdálí, tak je z toho gólovka. Jediná šance, jak ho ubránit, je být na něm celou dobu nalepený a vymodlit si faul.

Reagovat
romeo351

On hlavně navzdory těm všem svým kokotinám (už jich tolik nebývá a naopak se často nafukují, btw včera jsem při té pecce taky klopil zrak ) to zjevně začíná mít v hlavě srovnaný a že to není uplnej debil, má ambice bylo zřejmý už z jeho pár rozhovorů v Brně. Mu podle mě strašně pomohl Rosický. A pokud teda půjde ven, tak on nikam spěchat nebude, věřím že i roli hraje možnost, že zůstane a stane se totální ikonou Sparty. Kdyby už teda… tak do opravdu pořádnýho angažmá

Reagovat
10adam

OT: má někdo zaplacený prémiový obsah Zajíce? Dnes jsem doposlouchal středeční díl a prý tam mám být jako stálý host Standa Tecl...To mě trošku odrazuje, už tam s ním byla nějaká epizoda?

Reagovat
frankiefcb

Ano mám. Díl s Tvrdíkem byl za mě dost fajn. Plus i pak ten díl s Teclem. Každopádně s těmi hráči to má být každý týden a měli by se tam objevovat vybraní 1-2 lidi z tzv. "velké čtyřky". Slavia, Sparta, Plzeň, Baník.

Reagovat
10adam

Díky a neměl by tam být Standa jako stálý host? Za to by se mi fakt nechtělo platit

Reagovat
Pablos

Jo ale trefí tam jednou z deseti pokusů.

Reagovat
10adam

Reagovat
r.mrazik

no,nebyly to jen dve chyby ale byly to tri kiksy...ten treti ale zachranil rychlym navratem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele