Dva členové Atlética byli před Ligou mistrů pozitivní na covid-19

09.08.2020, 22:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (229)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neriešte pičoviny a podte hrať

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Hany45

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Dáš mu facku, až ti pozvrací palec?

Reagovat
stuff

Reagovat
LAM

Reagovat
Josifek

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
oli9

Do píči s tímhle už.. Předpokládám že jsou klasický bez příznaků

Reagovat
Zaschrona

Z hlediska dalšího přenosu té nemoci to je jaksi jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Jasně že jo ale to tu budeme 2 roky všechno rušit, zavírat, atd když víme že je to vlastně chřipka... Ono ty úmrtí nejsou že umřeli na covid ale s covidem alespoň drtivá většina

Reagovat
The Krupy

Tieto blbosti o chrípke ešte aj v auguste

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

právě, že v augustě... v novembri už to taková prdel nebude

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
oli9

Kolik znáš lidi co prodělali těžký covid nebo dokonce umřelo?

Reagovat
smazaný uživatel

V Americe jich je 150 tisíc a každý den přibývají. Pokud se na to vyserem, tak to tady dopadne stejně.

Reagovat
bobis21

Těm číslům které máme teď bych takovou váhu nedával. Ty počty závisí hlavně na tom, koho se rozhodneš testovat. U nás se netestují ani lidé s příznaky a pak děláme hrdiny jak to skvěle zvládáme. Nemusí to znamenat vůbec nic. Někdy za rok budeme mít údaje o změně míry úmrtnosti a teprve se uvidí skutečný dopad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže kdyby se to nechalo být a nic nezavíralo, tak jsou ty úmrtí daleko vyšší.

Reagovat
bobis21

I ekonomická krize přináší vyšší úmrtnost, ta ale není tak mediálně zajímavá, tak můžeme dělat že neexistuje.

Reagovat
Kiwi-21

Zrovna USA kde farmaceutické firmy platí velké peníze za nakažené a lidí na ventilátorech + že jsou ošetřování i lidé kteří by běžně kvůli tomu že nemají pojištění ani být ošetření nemohly ty čísla neskutečně zkreslují, motorkáři na Floridě co mají náhodou Covid jsou mezi oběťmi atd,ta země je nejhorší příklad manipulace z čísly

Takže ano místo jedné klasické chřipky tu máme 2

Reagovat
oli9

Znova si přečti otázku, kolik znáš lidi ty? S čísly se dá hezky manipulovat.. 2 domy vedle má chlápek covid, je uváděn jako těžký případ jelikož je hospitalizován... Ale kdybys ho viděl rakovina plic, vývod, snad všechny operace už prodělal.. Vypadá jako chodící zombik. Pokud to sním skehne tak umře s covidem ne něj stejně jako 99% lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Znám dva. Proč by podle tebe ministerstvo zdravotnictví schválně manipulovalo s čísly?

Reagovat
oli9

Tak třeba aby se mohlo do Chorvatska jako cca 3 týdny zpět kdy se skrtlo 1300 nemocných jen aby nás země nedali zase do rizikových zemí

Reagovat
smazaný uživatel

To se ale škrtlo správně. Když se podíváš na počty vyléčených, tak v červnu a červenci jich bylo o hodně méně než třeba v květnu. Prostě je tam nenahlašovali, tak to opravili až zpětně před těmi 3 týdny.

Reagovat
Mastný Chobot

nado mnou klasické zasadnutie zboru epidemiológov z vysokej školy života, pozerám

Reagovat
technecium

Ano, Koronavirus je o něco horší než chřipka. Ale kvůli chřipce každý rok také zemře spousta lidi a žádné drama se z toho nedělá. Já s těmi opatřeními proti Covidu nesouhlasím, protože podle mě je zdravá ekonomika mnohem důležitější. Ještě jednou všechno zavřeme, řada subjektů zkrachuje, lidi budou bez práce a začne daleko větší problém. Když jsou lidi bez práce, má to daleko horší dopady než nějaký virus. Když naposledy bylo napříč Evropou 20 % nezaměstnaných, což může být teď vesele znova, tak lidem mrdalo tak, že z toho vzešel v Německu Hitler. V dnešní době by něco takovýho bylo mnohem horší.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
bbbauch

Chripka taky nechava strukturalni zmeny na srdci, nebo ses klasicky uplne mimo?

Reagovat
Nihilister

Reagovat
technecium

To je zas něco, co se stalo u 1 % případů, ale bere se to jako berna mince pro lockdown? Kulka kvůli válce z hospodářský krize ti taky zanechá strukturální změny na srdci

Reagovat
bbbauch

Pokud ne 78 lidi ze 100 1 %, pak ano, mas pravdu. Vyhledani tyhle informace trvalo asi 10 sekund, samozrejme jsi je vyuzil mnohem lepe - napsal jsi svoji klasickou sracku.

Reagovat
bbbauch

A ne, neni to berna mince pro lockdown, je to ale neco, co rad omlatim o hlavu blbcum s tvrzenim “o neco horsi chripka”

Reagovat
technecium

The study, published Monday (July 27) in the journal JAMA Cardiology, involved 100 adults ages 45 to 53 in Germany who had recently recovered from COVID-19. About one-third of participants required hospitalization while the other two thirds were able to recover at home. On MRI scans taken more than two months after their diagnosis, about three-quarters of these patients showed signs of heart abnormalities, including inflammation of the heart muscle, or myocarditis. Many patients also had detectable levels of a protein in their blood called troponin that can indicate heart injury, such as damage after a heart attack. (Troponin is a protein found in heart cells that is released into the blood when the heart muscle is damaged, according to the University of Rochester Medical Center.)

Možná, by bylo dobrý pořádně číst, než tady zas psát o tom, jaká je to katastrofa

Reagovat
technecium

Miluju tyhle blbce, co studie na vzorku 100 lidi v určitý oblasti v určitém věku vydávají za zásadní důkaz vedlejších příznaků Covidu po celém světě a jako důvod proto si zrušit všechno, co tu doteď fungovalo.

Reagovat
bbbauch

Ty ses fakt guma. Kde chci cokoli rusit? Me serou blbci jako ty, co celou situaci zlehcujou stylem “o neco horsi chripka”. Pak to dopada tak, ze kazdej jarda z horni dolni ma strasnej problem nasadit si rousku, protoze horsi chripka a jdete s tou medialni masazi doprdele. Zastavit vsechno jako se tomu jednou stalo ve finale zkurvi zivot vic lidem, nez covid, ale fakt to neni chripecka. Mozna priste zkus poradne cist a nedomejslet si, ty vejce.

Reagovat
technecium

Pravěže si víc domýšlí ti, co říkají, jaký to je obrovsky problém. Tahle studia budiž důkazem. Další diskuze s někým, jako ty, je pro mě ztráta času. Žij si ve strachu.

Reagovat
bbbauch

Jojo, ja si vic domyslim, proto mi ve dvou prispevkach pod sebou podsouvas neco, co jsem ti hned po prvnim vyvratil. Napisu “neni to berna mince pro lockdown” a ty odvetis “beres to jako duvod proto zrusit vsechno”. Ja ve strachu neziju, jen mi pijou krev idioti, ale na tebe uz si tu celej ef tak nejak zvyknul.

Reagovat
kilobyte

Pitomio si podrobí celou Evropu. Jeho už ani Rus nezastaví.

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Ono je to silnejsie ako chripka ale uz dlho dlho je jasne ze to nezmizne len tak a ze to tu s nami pravdepodobne zostane tak ma vyznam vsetko stale dookola rusit? Ja si tiez myslim ze nie

Reagovat
r3

Vyznam to ma taky, ze pokial nebude dostupna vakcina (co bude v radoch par mesiacov), tak by bez podobnych opatreni tie cisla boli vyrazne horsie. A aj cisla tych ktori to nepreziju.

Reagovat
oli9

Vakcína nejdřív za 2 roky takže super... Takhle nejde žít rizikové skupiny a nemocní lidi ať se prostě vyhýbají místům jako obchoďák atd a populace se promori jiná cesta není

Reagovat
r3

Populacia sa urcite nepremori. Na to by si potreboval nasobne vyssie percento ludi, ktori tym virusom prejdu. Co by znamenalo zakonite aj extremne viac umrti. A druha vec je, ze to nemusi nic znamenat, kedze stale nie je iste, ze tento typ koronavirusu nemozes dostat v buducnosti aj druhykrat resp. ze ten virus zasadne nezmutuje.

Reagovat
Acquanni

Otázka je, jak by to dopadlo, kdyby se takhle jako fotbalisti testovali všichni na každém pracovišti, to procento bude mnohem větší než je. Když si člověk čte, jak průběžně jsou pozitivní fotbalisti bez příznaků, tak kolik takových bude třeba v obchodech? V obchodě dělám a v celé republice ještě žádná karanténa kvůli pozitivnímu na covid u nás nebyla, ale fakt pochybuji, že to nikdo neměl.

Reagovat
bobis21

Když začali zaměstnavatelé plošně testovat zaměstnance, vždy z toho bylo "nové ohnisko nákazy", tak se ČR vrátila k modelu "když netestuješ, nemáš nakažené".

Reagovat
Acquanni

Přesně tak. Dokonce mám kolegu, který měl i nějaké příznaky, ze kterých byl covid docela dost možný a doktorka mu řekla, ať zůstane týden doma, že na test ho nepošle, jsou totiž drahé

Reagovat
oli9

Jenže na podzim přijde nový kmen viru a covid už bude někde v povzdali

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime na podzim, kdy bude kazdej organismus oslabenej skrz jiny infekce a nebude mit odolnost jako v lete. Treba si tim projdes taky a zmenis nazor.

Reagovat
Benfica

ja som mal problém s oslabenou imunitou stále.. minulého roku to vyriešil vitamín D.. možno bude stačiť ho doplniť.. teraz v lete ho máme prirodzene..

Reagovat
oli9

A jako takhle chceš žít 2,3 roky než projde další virus?

Reagovat
Fortex

Vy tady děláte jak kdyby jste byli stále zavření doma tvl nevím jak vy ale já žiji normálně, chodím do práce, chodím nakupovat, chodím ven kam chci nebo tam kde mi to dovolí a když musím nasadit roušku tak ji nasadím a nedělám z toho vědu, protože vím že jsou na světě mnohem horší věci než nějaká posrana rouška. Já žádné omezování teda nemám a to mám vůči tomuto víru respekt, kvůli mým starším rodičům.

Reagovat
JacoBee

Takže ty žiješ normálně, tak je to ok. A co třeba prodavač na stadiónu, sportovní fotograf, uklízečka na stadionu atd atd... Tady nejde o to, že by někdo nemohl na fotbal...

Reagovat
Fortex

Ale já taky nemluvím jen o fotbale ale globálně. My letos taky nepojedem k moři a aspoň ušetříme a pojede za lepším příští rok pokud to tedy bude možný. Mě nějak nevadí se omezit na jeden rok nebo dva, já v tom problém nemám. Ano jsou tací, kteří dostali výpověď kvůli tomuto problému a je to dost blbí a taky se bojím o práci ne že ne nebo spíš se budu bát, protože todle 100% konec krize není. Takže ano i já mohu přijít o práci jako všichni zaměstnanci. Jen se vyjadřuji k tomu že jsou opravdu horší věci než omezování co na vlády udělili a my si to ani nedokážeme představit.

Reagovat
Gazdo

Takze v podstate mam byt rad ze by som sa ocitol bez prace lebo v afrike je hladomor a stale sa mam lepsie ako oni. Super. To je tvoj pristup k zivotu. Neberiem ti ho ale moj pristup je ze sa chcem mat co najlepsie mozem a to ze sa ma niekto na druhom konci sveta zle je mi jaksi jedno (mozno to pre niekoho znie hrozne, mozno vyzeram ako bezcitny hajzel ale je to proste tak). Ja riesim to ze mozem prist o pracu, ze nemzem ist len tak volne za hranice, ze vsade vnutri musim nosit tu rusku, ze donedavna tu boli ovela tvrdsie obmedzenia a ze sa uvazuje o tom ze sa zavedu znova. Tento pristup ze by sme mali byt radi tam kde sme je blbost lebo by sme sa nikdy nikam neposunuli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Fortex

Nepochopil jsi ale to je jedno a nebudu se snažit ti to vysvětlovat dal.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Nihilister

konečně normální názor

Reagovat
oli9

Cestování, tisíc odvětví spojené s tím.. I blbou pouť zrusi, koncert a srim spojené stánky, občerstvení atd.. Co živí lidi.. To je jen příklad a ano chci si zase zajít na ligu a zažít plný stadion

Reagovat
r.mrazik

podobny sracky pisou gumy pod kazdy clanek o covidu do diskuzi...lidi jsou pice

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si všichni myslí, že jsou virologové a epidemiologové a kdyby bylo po nich, tak to udělají líp a jinak.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

Jak si určil, že někdo umřel kvůli covidu a někdo jenom s ním? Podle mě s tím mají problémy i doktoři/patologické. Třeba Hawkingovi řekli v 21 letech, že má 2 až 3 roky života. A to se dožil 76. Kdyby dostal třeba ve 22 letech covid a umřel, tak by o něm taky určitě prohlásili, že umřel s covid nikoli kvůli němu.

Zavírat nemá smysl, ale některé omezení jsou bohužel nutná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

A jak je to s tou inkubační dobou? Teď jim to zjistili (třeba to dokonce byli i hráči). Odhalí ten test přítomnost viru i bez příznaků?

Reagovat
vladis271

null and void

Reagovat
Elliasson

O to s větším natěšením napíši jediné

ALÉÉ - FORZA ATLETI!

Reagovat
LAM

Mohli by povolit nějaký diváky na stadioně.Ve Francii je snad povolený 5000 tak nevim proč by to nešlo tady.Deset sektorů po 500 a byla by aspoň nějaká kulisa.

Reagovat
smazaný uživatel

Schema zaverecnyho turnaje je uz rozhodnuty a schvaleny, ty chces zase neco menit v prubehu?

Reagovat
LAM

Začíná to ve středu tak v jakym průběhu?Úplně v pohodě by to šlo.V LL jsem byl zvyklej na umělou kulisu,která to fakt dost vylepšila.Tenhle styl kdy v LM nejsou schopný podobný efekty přidat a člověk tak maximálně slyší pokřik hráčů je děsivej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi nikdy nic neorganizoval, ze? Od pocitace v diskuzi se snadno rozhoduje.

Reagovat
torcida

no ty vole to je teda veľká veda pustiť tam nahraté zvuky...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Frick

Do vakcín už šlo příliš mnoho peněz a tak je třeba prostý lid držet v přesvděčení, že bez ní nic jako normální život (kde si třeba člověk zajde na fotbal) nebude možný.

Reagovat
Frick

Stejně ale se divim - proč se kluby nesznažej o nějaký anaýzy, který by vedly k závěru, že 20% kapacity stadionu vadit nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak napriklad u nas v Cesku je povoleny podobny procento ne?

UEFA se v LM rozhodla takto, takze se to uz takto dohraje.

Reagovat
Greny

Já si myslím že je to u poháru skrz to že se cestuje a ti fanoušci by mohli nakazit jiné lidé jak v Portugalsku tak například v Německu a Španělsku

Reagovat
Greny

A když přijdou lidi třeba na Brno - Sparta tak je to furt v jednom městě když není povinnost pouštět fans hostů (doufám že my Spartě lístky do toho zkurveneho sektoru pro hosty dáme)

Reagovat
Benfica

UEFA chcela, parlament to zamietol, kvôli tomu, že v okolí Lisabonu bolo viacero ohnísk v čase keď sa o tom rozhodovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nyní je hlavní dohrát tuto sezónu, kluby si nemohu dovolit přijít o miliony. O podobném návrhu může být řeč od nového ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

null and void

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Lipsko v suchým triků dal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Witcher

Zrušte to proboha kolik lidí musí ještě umřít

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Diego2

Reagovat
vladis271

Reagovat
stuff

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

už jenom ty

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Müllered

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dr. Admess

Už ze z té korony fakt dělá komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

To cely čas

Reagovat
oli9

Reagovat
andrew96

Co je na tomto komediálního?

Reagovat
maxton

na začiatku ani nie, bali sme sa nepoznanej choroby, dnes už ju "poznáme" tak sa nebojíme

Reagovat
r.mrazik

jj,momentalne v americe se za bricho popadaji,jaka je to sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Reagovat
Pablos

jsou i komedie, kde se za celej film nezasměješ

Reagovat
icemike

Třeba každá Česká

Reagovat
Pablos

Úplně každá né. Ale hrůzostrašně velké procento naprostých braků co se točí.

Reagovat
kilobyte

Někteří se už dokonce smíchy dusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Neon

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dody10

Reagovat
Nihilister

Komedianti jsou lidi, co neumí moc přemýšlet

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Kontumace

Reagovat
PH8

Já bych je vyřadil a jako náhradu bych tam poslal Arsenal.

Reagovat
REPLIKATOR

Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

covid je skutočna, nebezpečná vec..ale rušiť futbal alebo hociktorý iný šport sa kvôli tomu už nebude..bude to bez alebo s fanúšikmi. to bude jediný rozdiel. dá sa s tým fungovať a strážiť to pod únosnými číslami počtu prípadov..učia sa všetci za pochodu, takže nejaké veci ešte budú trvať a bude sa experimentovať.

Reagovat
Luc-Luc

anulovat letosni rocnik Ligy mistru je jedine reseni, jde o zdravi hracu

Reagovat
Csaplárova past

O zdraví hráčů? Pro profesionálního sportovce není tenhle vir absolutně žádné riziko ....

Reagovat
Gazdo

Pozri komu fandi ak este nevies

Reagovat
Csaplárova past

OK, musím se dívat na profily lidí abych pak lépe chápal humor ...

Reagovat
Shottack

To nemá s humorem nic společného...

Reagovat
fenixLFC

to je len opakovanie toho co sa tu doporcuovalo nam

Reagovat
Shottack

Vím. Sralo mě to tehdy, tak by mě to mělo srát i v opačném gardu

Reagovat
Vincent Vegan

to ne no, sice ti muze na X let nebo trvale poskodit plice a srdce, ale to nejsou zas aztak zasadni organy ro sportovce

Reagovat
Csaplárova past

A jaka je pravdepodobnost, ze se tohle stane zdravemu clovekovi? Co popisuje ma za nasledek nekolik nemoci dohromady, telo u slabych kusu proste nezvladne takovou zatez a tolik nemoci. Ty nevidis lidi kolem sebe? Kazdy je vyzrany jako prase, tlak,cukrovka, imunita ..... lidi umiraji s koronavirusem, urcite neumiraji na koronavirus. Slabe kusy pojdou, silnejsi prezije.

Reagovat
MadMrJacky

Pro profesionálního sportovce představuje větší riziko. Když jsi v tréninku, tak dostáváš tělo fyzickou námahou do stresu, zhoršuje se ti imunita a snižuje se ti pravděpodobnost, že to tělo přirozeně překoná.

Slabé kusy pojdou, silnější přežije je ale krásná úvaha. Taková, kterou se nebojíš použít, pokud ti není blízký takový slabý kus.

Reagovat
Csaplárova past

Takovy profi sportovec ma pro svoji regeneraci k dispozici uplne jine metody nez my. Primer s oslabenou imunitou je tak uplne mimo. Ma mnohem lepsi stravu nez vetsina dnesni populace, mnohem lepe a dele spi, je denne pod kontrolou odborniku a ma i pravidelne testy. Doufam, ze nejsi slaby kus a nijak jsem se te nedotkl ....

Reagovat
MadMrJacky

Za slabý kus se nepovažuji, ale děkuju za starost. Ono to není totiž jen o “mně”. A stejně tak to není jen o tom, že by to muselo ohrozit sportovce na životě. Pokud ale je v tréninku a dostává imunitu pod tlak, tak riziko toho, že se mu virus uchytí a bude ho šířit dál je pravděpodobně větší.

Říct, že to pro sportovce nepředstavuje absolutně žádné riziko, je dost mimo a pochybuju, že to máš podložený něčím jiným, než vlastním názorem.

Souhlasím ale s tím, že péče se mu v takovém případě dostane lepší, než u většiny ostatních.

Reagovat
Csaplárova past

Řeknu ti to takhle - spousta hráčů, která to měla, se vyjadřovala v tom smyslu, že se cítí s Covidem skvěle, neměli ani příznaky ..... Já mám vážný důvod si myslet, že tohle zdravou populaci prostě na zdraví nebo životě neohrozí. Už je to trapné tohle poslouchat každý den a lidi to budou just ještě více bojkotovat .....

Reagovat
MadMrJacky
Reagovat
Csaplárova past

Nekteri je porad mene nez spousta.

Reagovat
MadMrJacky

Tak prosím, vyjmenuj mi tu spoustu a jejich vyjádření, že se cítili skvěle

Reagovat
Csaplárova past

Ty si myslíš, že nemám nic jiného na práci než ti hledat 10 nebo 20 článků, které sem tady přečetl na tenhle mediální hajp někdy v dubnu? Jen tady na Eurofotbalu máš několik článků o konkrétních hráčích, kteří měli pozitivní test. Pak si otevři jejich statistiky a uvidíš, kolik toho od té doby odehráli a jak se k průběhu nemoci vyjadřovali. A když se budeš hodně snažit, najdeš i něco na anglických a španělských webech ....

Reagovat
LAM

Kdo s profesionálů kteří to měli má teď problém se sportovní kariérou?Tohle mě opravdu zajímá.

Studie mi jsou ukradený.Dost často si je nechávají dělat firmy co teď vyrábějí vakcínu,takže...

Reagovat
MadMrJacky

Hele co vím, tak naštěstí zatím nikdo. Ale taky to může být tím, že si to kluby dost hlídají a ten virus se mezi něma tolik nešíří.

Že jsou ti studie ukradený je docela smutný a trochu to ukazuje pohled na dnešní chápání expertů. Jestli někdo studuje několik let molekulární a buněčnou biologii, potom další řadu let tráví praxí a potom vydá studii, která je ověřená a je ji možné verifikovat a zreplikovat, tak mu budu věřit víc než tobě. Sorry prostě

Reagovat
MadMrJacky

A jen ještě dodám, že jestli to nese nějaké dlouhodobé následky ti zatím žádná studie nepotvrdí ani nevyvrátí, jednoduše protože zatím nejsou data, ze kterých by se mohly udělat závěry.

Reagovat
Csaplárova past

V ničem nejde souhlasit. Uvědom si, že ten profi sportovec má mnohem lepší zdravotní péči. Jednak je pod trvalým dohledem a druhak má pro klub cenu stovek milionů, takže oni si je jinak hlídají. To není jako my, že máme jednou za 2 roky prohlídku u obvodního a vezme nám krev. Profici vždy mají k dispozici to nejlepší a o zdravotní péči to platí trojnásob. Takže pokud tady existují nějaká zdravotní rizika, jejich lékařský personál se na to zaměří. To není jako u běžné populace, u které to končí negativním testem.

Reagovat
MadMrJacky

Píšeš, že v ničem nejde souhlasit, ale nic konkrétního mi nevyvrátíš a jen potřetí v bleděmodrým zopakuješ co už jsi napsal.

Tak to zkus asi znova, nebo nemá cenu v tomhle pokračovat

Reagovat
Csaplárova past

Furt nechápu, co meleš o imunitě pod tlakem a že je sportovec díky tomu náchylnější. Zamysli se nad tím, jak se dá imunita posílit a dojdeš k závěru, že sportovec pro to dělá asi tak 10 věci z 10. A sportovec ve velkém psychickém a fyzickém vypětí tu imunitu bude mít pořád mnohem odolnější než většina normální populace.

Reagovat
vladis271

Farma firmy zarábajú na iných veciach. Vakcíny sú stratovy biznis. Pre nich to slúži tak max ako ukážka prestize alebo služba svetu.

Reagovat
Didier Drogba

profi sportovec je na riziko trvalýho poškození orgánů zvyklej ze sypačky, covid akorát nepřináší ty benefity ale jen rizika

Reagovat
tunkic

Když ale bylo ve hře anulování PL kvůli ochraně hráčů/fanoušků, tak vám to zas tak nevonělo, co?!

Reagovat
Csaplárova past

Já jsem kvůli nachlazení nikdy do izolace nemusel ....

Reagovat
h8_sfatto

kontumace, postupuje Lipsko, tady není o čem

Reagovat
dextroza_m

Paťa nejlepší hráč

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
pedro-pedro

mě by spíše zajímalo jak se tohle mohlo stát. Pokud jedinci byli v izolaci a nikam nechodili tak se to totiž stát nemohlo. Pokud samozřejmě pobíhali po madridu nebo se jejich rodinky scházeli na typickém nedělním obědě, kde je 50 lidí z celého Španělska pak sorry jako...

Reagovat
oli9

Techtle mechtle

Reagovat
Arnar Resmusonn

To prostě nejde. Celé Atlético pískat do Gulagu, tým zrušit, v LM postup Lipska a v lize je někdo nahradí a po roce mohou hráči žádat o angažmá jinde hlavně nesmí nikoho potkat, to je genocida

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nad to se po ranu zasmat vlastnimu vtipu, nikdo jibej to uz neudela.

Reagovat
vladis271

kontumovať zrušiť a ako úradujúceho šampióna uvádzať posledného víťaza LM:

Reagovat
smazaný uživatel

lipsko win kontumacne, zdarec

Reagovat
fabec1222

OT: Co ten Spartak v Rusku? Myslíte, že fakt odstoupí? A kam by v tom případě mohl Král?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ne, respektive doufám, že ne. Byla by to sice určitá satisfakce a chvilkové zadostiučinění, ale z fanouškovského hlediska by mě to mrzelo. Radši být v každém zápase brutálně řezán od rozhodčích a bojovat, než odstoupit, to by znamenalo, že jsme prohráli. Každopádně si vůbec nedokážu představit co se vude dít, v průběhu dnešního dne by se mělo vědět víc, možná vyjde nějaké oficiální stanovisko klubu.

Reagovat
Elliasson

Kolik zápasů v loňské sezóny bylo takových, že se jasně připískávalo soupeři?

Reagovat
smazaný uživatel

Po koronavirové pauze mi to v lize přišlo jako pravidlo - samozřejmě ani předváděná hra nebyla ideální, ale rozhodčí Spartak řezali, což se taky podepsalo na výsledcích. Vrchol bylo semifinále poháru proti Zenitu, tam to bylo nejevidentnější.

Reagovat
Elliasson

Děkuji. Ale zas máte zajímavě postavený tým. Ti mladí hráči mají potenciál. A jestli se rozehraje Kokorin, tak můžete vyhrát titul.

Reagovat
smazaný uživatel

I když titul má podle mě už teď zajištěný Zenit. Jako velký úspěch budu brát jistotu účasti v skupině evropských pohárů, tzn. top3.

Reagovat
Elliasson

To ano. S Lokomotivem to bude souboj o druhé místo.

Reagovat
Y.N.W.A

je to jen bububu naštvanýho majitele, něco jako Křéťa s kabelou... poškodili by jen sebe, kdyby odstoupili... majitel moc dobře ví, že svět není o spravedlnosti a nemůže se jí dovolávat jako nějakej pubescentní demonstrant (ano, bylo by to hezký, ale svět tak nefunguje), takže jen postraší a rozhodčí už příště nebudou moc tak okatě zlobit - prostě jako u nás... je hezký bejt Mirek Dušín a někdy s tím i dál dojdeš, ale ligu asi nevyhraješ, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký odkaz na více info?

Reagovat
ttopi

Samozřejmě neodstoupí. Jen klasicky vybouchl.

Reagovat
Elliasson

Je fakt, že minulá sezóna se jim až podezřele nepovedla, přičemž nehráli špatný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak nehrál špatný fotbal, ale ve většině případů doplatil na nezkušený kádr, popřípadě na neschopnost poradit si ze zataženým soupeřem. Před letošní sezónou se změnilo vedení, podepsal se Kokorin, tak očekávám alespoň nějaké výsledkové zlepšení, i když pokud se budou opakovat takové výkony rozhodčích, tak to půjde těžko. Nějaké posily do obrany a zálohy ale doufám ještě přijdou, spekulací na to je opravdu dost, tak snad něco vyjde.

Reagovat
Elliasson

O kom se spekuluje vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud všechno vyjde, tak by se měl v následujících dnech zkompletovat přestup pravého obránce Guga z Mineira, na ten stejný post se spekulovalo ještě o Vojvodovi z Lutychu, kterého bych já osobně preferoval, ale s největší pravděpodobností se podepíše Guga. Do středu zálohy se spekuluje o Kuzjajevovi, jemuž v Zenitu končí smlouva a tak by byl k mání zadarmo. U něj by byla podle mě výhoda, že v tom rozestavení 352, které hrajeme, by byl schopen nastpupit kdekoliv v záložní řadě, takže by teoreticky pokryl i ty kraje obrany. Potom se spekuluje v podstatě o všech nadějně vyhlížejících hráčích z Ufy, jelikož generální ředitel Gazizov tam v minulosti působil na obdobné pozici a už si do Spartaku přivedl záložníka Urunova, prý velký talent, tak uvidíme. Ve spojitosti s útokem se spekulovalo o Sanogovi z Toulouse a Sadiqovi z Partizanu, ale do útoku už žádnou posilu nečekám, tam to máme pořešené dobře, navíc na hostování v Soči je nově Rudenko, od kterého si stejně jako od Glušenkova dost slibuju. Teď nejnovější spekulace je Abdoulaye Touré z Nantes, což by byla paráda, ale nevím, nakolik to je pravda. Těch jmen je opravdu hodně, určitě jsem na nějaká zapomněl, ze začátku přestupkového, respektive spekulačního období jsem si je zapisoval, ale potom jsem rezignoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý měla proběhnout schůzka mezi šéfem ruské fotbalové federace Djukovem a majitelem Spartaku Fedunem, ve kterém měl Djukov Fedunovi rozhodnutí stáhnout Spartak z ligy rozmluvit. Takže v podstatě se stalo to, co se víceméně očekávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale: "klidně budu dva roky leštit lavičku za tyto peníze.

Co by ne,není to morální, ale má takovou smlouvu, nepustili ho do Číny za lepšími penězi...

https://www.sport.cz/fotbal/la-liga/clanek/1579706-urazena-hvezda-realu-klidne-si-dva-roky-nekopnu-do-mice-ale-budete-platit.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez

Reagovat
smazaný uživatel

na co by šel do číny. Když může bejt v teplíčku pláže haciendy ve španělsku navíc lepší zázemí na hraní golfu. A další věc když ten fotbal má na párku tak jenom tréninky odchodí a nemusí do zápasu v číně by musel

Reagovat
ttopi

Ale on ho ten fotbal baví a hrát by určitě chtěl, jen v Madridu už to má znechucený. A řekl bych, že v Číně si ty své hvězdy hýčkají. Do týdne by mu postavili stejný haciendy jako má ve Španělsku a s golfem by si určitě taky poradili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20fredy20

Zrazu niektori aki moralisti, ked poukazuju na USA predtym Taliansko. Takze dufam ze riestie aj kolko miliard ide na zbrane a v Afrike zomieraju od hladu . A ano aj podla mna je to neskutocne divadlo , napr ked v uzavretom priestore su vsetci hraci negativni a pred kamerami v ruskach a 3 metre od seba ale za 90 min sa vsetci spolu sprchuju a takychto chorych opatreni je viac. A zatial co mali sportovci covid napr Dybala to mal 3x a uplne s prehladom hral , zatial som sa nestretnul so sportovcom ktory to mal a nehral by dlhsie ako 2 tyzdne.

Reagovat
Hokaido

Co věta, to píčovina.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
LAM

Sportovcům to většinou skoro nic neudělá.

Spíš je to ideální situace,jak pro velkou část vlád zahrát věci do autu a navíc ještě v klidu můžou vykazovat bilionový schodky

Reagovat
bbbauch

Ja sem teda cetl o studii, ktera naopak rika, ze pro sportovce je covid horsi. Predevsim proto, ze pri jejich bezne zatezi pouzivaji vetsi kapacitu plicnez bezny clovek.

Reagovat
kilobyte

Ty jsi se sprchoval s Dybalou?

Reagovat
PH8

"Mezi fotbalistkami Atlética se objevil jeden pozitivní případ..." prý se díky tomu provalilo, že měla poměr s dvěma hráči A týmu zároveň a ti teď spolu nechtějí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hloušek do 3.ligy (klautern)

Reagovat
Kepy_FCB

slavný klub s kultovním stadionem - takže

Reagovat
smazaný uživatel

Zná to tam, už tam působil

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
fabec1222

A kdo do Jablonce místo něj?

Reagovat
Rudnevs

Od Lauternu na tretiu ligu veľmi slušný prestup. Snáď nebude stáť veľa peňazí a klubu pomôže.

Reagovat
Kepy_FCB

to ještě nedohráli tu Čempjons Líg

Reagovat
LAM

Lidí je jako sraček.Každej den se narodí o 100000 lidí víc než umře,takže hezky rychle zas plný stadiony

Reagovat
icemike

Juuu, plný stadion Indů, to prostě chceš

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

To je panečku argument!

Reagovat
Didier Drogba

Tělo má jít do hrobu zhuntovaný

Reagovat
Müllered

Negativní, hlavně že je o čem psát.

Reagovat
Phillipinho

Valencia prodava do Villarrealu Pareja a Coquelina celkem za 12-13 milionu euro. Jako WTF? Tohle uz zacina smrdet peknym pruserem a dalsi Malagou. Tohle si tak historicky klub nezaslouzi...

Reagovat
Messiáš

Bohužel, Murthy je zhouba. Nic horšího než on není. Parejo jde vlastně zadarmo, dokonce se mluví o vypovězene smlouvě, ale tohle je amatérismus a neuvěřitelně kratkozrake rozhodnutí. Ponorka s těmi 2, Kubem a rozhodne se možná ještě, jestli nezkusi jednoho z dvojice Zambo - Guendouzi (byť jsou to typologicky celkem odlišní hráči), tak budou hodně kousat při boji o LM..

Snad to Lim prodá

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když Sevilla vyhraje EL, tak by si mohli dát LM už příští rok, ne? Už se v těch UEFA pravidlech začínám ztrácet, tak to nechci tvrdit s jistotou.

Reagovat
Xavi

Tak beztak měli vysoké platy. Čímž to neobhajuji, na Valencii jsem v příští sezoně zvědavý.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta cena je fakt masakr . Ponorka bude zajímavá .

Reagovat
Ed_Hazard

Pred chvílou Take Kubo oficiálne na ročné hosťovanie. Som na nich zvedavý.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Messiáš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele