Düsseldorf odvolal trenéra Funkela, nahradí ho Rösler

29.01.2020, 10:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Rich

Byl jsem zvědavý, jak dlouho se tam ještě udrží, ale vedení Düsseldorfu se rozhodlo správně a ještě mají šanci na udržení.

Jinak fanoušci Bayernu a vlastně i ostatní názor na Thomase Lemara jako posila do Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím tomu. V Atleticu sa absolútne nepresadil, je zúfalo neproduktívny, v tejto sezóne nemá v 20 zápasoch ani bod. Na lavičku Bayernu stačí aj Perišič.

Reagovat
vladino10

Reagovat
REPLIKATOR

Stejně spadnou.

Reagovat
Wambasen

V Malmö odvedl skvělou práci, i když sázel příliš na starou gardu. Snad se mu bude dařit.

Reagovat
Rudnevs

Rösler rozhodne zaujímavá voľba od Fortuny, čakal som, že sa raz objaví v bundeslige...

Inak, čo hovoríš na Tomassona?

Reagovat
Wambasen

V Malmö odvedl skvělou práci, i když sázel příliš na starou gardu. Snad se mu bude dařit.

Reagovat
Rudnevs

Správna voľba. Spolupráca bola úspešná, ale napriek tomu musela zrejme skončiť, pretože klub potrebuje nový impulz.

Funkel je síce vyhodený, ale aj tak myslím ukončil svoju kariéru celkom dôstojne. Po nie moc podarených pôsobeniach v Aachene či TSV si ešte raz užil poriadne angažmán, kde postúpil do BL a zvládol sa tam udržať a zrazu bol pre všetkých ten starý lišiak a naplno sa ukázalo, aký je sympaťák. Teda aspoň ja to tak vnímam, že na sklonku kariéry mu Fortuna poriadne pridala na renomé.

Reagovat
Rudnevs

Piatek-Wechsel nach Berlin steht nach BILD-Infos wohl unmittelbar bevor. Er wird demnächst in Berlin erwartet. Laut Sky Italia wären mindestens 27 Mio plus Bonuszahlungen fällig.

Zaujímavé...

Reagovat
andrew96

Hertha jede.

Reagovat
Arne

Reagovat
Rudnevs

?

Reagovat
JozkokozleJ

Predpokladam, ze sa Arne obava rizika, ktore zvykne prist spolocne s velkymi peniazmi a velkymi nakupmi. Prechod musi byt citlivy a postupny, inak je vyrazna hrozba, ze sa rozbije kabina. Ak Arneho emotikon spociva v tomto, tak jeho obavy zdielam, aj ked na hodnotenie je este priskoro.

Co sa tyka samotneho nakupu utocnika, suhlasim, ze v tomto smere Hertha potrebuje vylepsit. Selke stagnuje, resp. na svoju prvu sezonu v Berline nenadviazal, naopak. Ak dorazi novy utocnik, Davie zrejme odide. Lukebakio sice je na hrote ako tak produktivny, ale herne sa mi tam vobec nepaci a podstatne prinosnejsi mi pride na kridle. A este tam je Ibisevic, na ktorom sa buducnost postavit neda.

Piatka ale nepoznam, registroval som jeho dobry uvod v AC.Ci by to bola vhodna volba a nie len sen o druhom Lewandowskom, mi je hodnotit tazko.

Reagovat
Rudnevs

Tie obavy chápem, len som chcel nech trebárs trochu rozvedie, že čo sa mu nezdá...

Reagovat
Werkrider

Hertha nová Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na něj zvědav. Mohlo by mu to pomoct jako v případě Schicka.

Reagovat
JozkokozleJ

Co je s Husbauerom? Zatial teda SGD dost spatne...

Reagovat
db18

Má nějakou infekci, teprv v pondělí šel na nějaké detailní vyšetření, které mělo stanovit délku léčení... už kvůli tomu nehrál v generálce.

Docela mne překvapil Petrák na lavičce, jsem si myslel, že je taky zraněný.

Reagovat
Pipo123

Düsseldorf čeká náročný boj o záchranu v 1. Bundeslize a ke splnění cíle mu má pomoci Valon Berisha. Záložník přichází na hostování z Lazia, německý celek si zajistil i opci na trvalý přestup. (kicker.de)

Tak som mu veril že sa presadí, v drese Salzburgu hral výborne, ale v Laziu pôsobil splašeným dojmom, všade behal a pritom nebol nikde Majú mať opciu na prestup v hodnote 7 miliónov

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, že ho budú za také peniaze kupovať v druhej lige...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele