Důležitý, ale ne rozhodující, říká o zápase se Slavií Emery

05.11.2009, 11:53
Aktuality
Slavia před dvěma týdny podala velmi dobrý výkon a ve Valencii dokonce sahala po senzační výhře, nakonec si domů odvezla bod za remízu 1:1. Dnes se oba celky utkají v Praze a favoritem bude znovu klub ze Španělska. Jeho trenér Unai Emery si uvědomuje, že půjde o důležité utkání, zároveň ale nebude rozhodující...

"Zápas bude velmi důležitý, ale ne rozhodující. K našemu soupeři chováme velký respekt. Je to dobrý tým se skvělými hráči a může vyhrát," varuje Emery.

"Budeme chtít vyhrát a hřáči, kteří nastoupí, jsou toho schopni. Budeme počítat i s náročným programem a nastoupíme s rozdílnou jedenáctkou oproti té, která dohrávala zápas v Malaze," naznačil Emery, že pouze na lavičce zůstanou největší hvězdy Valencie.

Ani na lavičce nebude ta vůbec největší hvězda Valencie - David Villa. Španělský reprezentant se před čtrnácti dny nechal hloupě vyloučit za nesportovní chování poté, co do citlivých míst lehce nakopl Benjamina Vomáčku a UEFA mu za to vyměřila stop na dva zápasy.

"Nemůžeme sázet na jednoho hráče, protože pak nebudeme konkurenceschopní. Ostatní hráči ho mohou nahradit, jsou dostatečně dobří na to, aby se mu vyrovnali," myslí si Emery, který v úterý oslavil své 38. narozeniny.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ač jsem spartan tak si myslím že slávyje neprohraje

Reagovat
Shevchenko

Snad Slavia zabojuje a obere je o body. Genoa!

Reagovat
smazaný uživatel

zvlášt když Valencie bude zase šetřit hvězdy no je to ale pochopitelný PD je přednější než EL

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia to musi dať, bo už sa vsadilo..

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jasná jednička. Proti tápající Valencii by jakákoliv ztráta bodu byla ostuda. Zvlášť když proti Španělům nastoupí náš nejslavnější český klub. SK Slavia Praha!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Ber to s nadsázkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Beru, ale rozesmalo me to :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ležim tak to byl vtip dne

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslím, že Slavie může dneska opravdu vyhrát! Valencie je bez Silvy a Villy opravdu hodně špatná a pokud bude hrát na pravé straně opět doslova tragický Miguel, tak tam Hloušek 1 nebo 2 fíky šoupne

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se, vidim že Silva hraje základ to se mi moc nelíbí, ale Slavie do toho!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele