Důležité jsou výsledky, ví moc dobře Koeman

07.04.2008, 13:27
Aktuality
Po vyřazení Barcelony v semifinále Cop del Rey a ligové výhře na půdě Realu Madrid se už zdálo, že je Valencia z nejhoršího venku, opak je ale pravdou. Celek z východního pobřeží Pyrenejského poloostrova prohrál doma s Mallorkou i na hřišti Murcie a opět se musí strachovat o setrvání v Primera Division...

"Víme, že v tabulce musíme na kluby pod námi hledět více než na ty, co mají více bodů. Budoucnost každého trenéra pochopitelně závisí na výsledcích," uvědomuje si Ronald Koeman vážnost situace.

Valencia pod Koemanovým vedením vyhrála jenom čtyři ligové duely a v tabulce se propadla až na čtrnáctou pozici, která ani zdaleka neodpovídá ambicím a kvalitám klubu. Příjemný pro netopýry není pohled na spodek tabulky. Na osmnáctou Zaragozu mají sedm kol před koncem k dobru šest bodů a mohla to být polovina, kdyby Zaragoza včera porazila Betis.

"Náš výkon v prvním poločase byl špatný a inkasovali jsme branku. Ve druhém poločase jsme pak dobře zareagovali a měli čtyři vyložené šance. Soupeř měl dvě a z nich dal jednu branku. Neměli jsme příliš štěstí a nepodařilo se nám ani několik ostatních věcí, ale na přístup týmu si nemohu stěžovat. Nechali jsme Ivana Alonsa, který byl největším nebezpečím, zcela volného a on nám dal branku," hodnotil Koeman včerejší vystoupení v Murcii.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

blik svak

Reagovat
smazaný uživatel

Mam otazku pro vsechny fanousky fotbalu !!! Kolik meril Josef¨Pepi¨ Bican ???!!!!!!

Diky za odpoved !! Jde o sazku !!

Reagovat
smazaný uživatel

182cm

Reagovat
smazaný uživatel

kdes to zjistil?!

já koukal po netu a nic

Reagovat
smazaný uživatel

jsi verohodny zdroj ??!!

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel není zbytí..po sezoně by měl odejít sám, ať si zachová důstojnost

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele jak to řeší měly ho vyhodit už před hodně dávnem mám takový pocit že valencii čeká pekelný odchod hráčů villa silva vicente a další mám valencii velice rád ale taková situace se musí řešit a vypadá to že šéfy klubu to nijak nevzrušuje

Reagovat
smazaný uživatel

Porad stejna pisnicka pane Koeman. Neni lepsi odejit? Ja chci videt pristi rok Valencii v primera division ale pod Vasim kormidlem jiz ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Panove...rikal jsem to tu davno kdy jste se nekteri...dalo by se rict ve vetsine Koemana zastavali...ale musite uznat...ze to tam cely POS**L ...Valencia je muj nejoblibenejsi tym ma hrat o mistra...a ne o sestup ...DOBRA PRACE PANE KOEMAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho koncepce by se pardon hodila tak maximalne do Groeningenu!

Reagovat
smazaný uživatel

já jen doufán´m, že se podaří udržet přes léto klíčové hráče ( Villa, Silva, Joaquin, Albiol...) ať už s Koemanem, nebo bez něj, ale raději bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

tak Villu by som aj pustil so Žigičom a za tie peniaze nakúpil 2-3 vyrovnaných kvalitných útočníkov. Predsa len Villa už to nieje čo bývalo. Pre neho bude aj dobré skúsiť niečo nové. A prepustil by som po sezóne KOEMANA a s ním Arizmendiho, Helgueru, Edua, a možno aj Joaquina s Morientesom. Posledný traja menovaný sú nám načo, keď sú 3/4 sezóny zranený

Reagovat
smazaný uživatel

oprava miesto Joaquina som myslel Vicenteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozumis fotbalu? Podle toho co zde pises, moc prehled nemas.Pustit Villu, Vicenteho, Edua a Morientese? U ostatnich jmenovanych souhlasim. Avsak Villa nema formu, ktera je zpusobena novym rozestavenim 4-3-3, ktere bohuzel Koeman zavedl. Morientes, Vicente a Edu byli dlouho zraneni a bohuzel se do sve pohody zdaleka jeste nedostali. K tomu je zapotrebi hrat zapasy. Nemame hrace na rozdavani, avsak i presto Koeman 3 kvalitni vyhodil. Jeho mentalita je velmi nepochopitelna. Vsechny neuspechy komentuje velmi naivne. Prosakuji dalsi problemy s hraci. Nejlepsi bude, kdyz odstoupi sam a zachova si dustojnost. Uz je toho opravdu dost. A tusim ze po finale Copa del Rey stejne odejde. Vedeni Valencie mu takto alespon dava sanci, ze alespon jedna vec ve Valencii se mu zdarila.

Reagovat
smazaný uživatel

no trošku mu rozumím (aj keď som hrával hokej ), ale Villa pôjde tak či tak preč. Neviem, ale tým, ktorý už bojuje aby sa zachránil potrbuje novšie tváre. Nezastávam si tým Koemana(podľa mňa je to debil), ale nemôže to byť len trénerom. Už za Floresa sa hralo hovno a na ten futbal sa nedalo ani pozerať. Zmeny to praste chce!

Reagovat
smazaný uživatel

za Florese to ruzove nebylo. To je pravda. Ale pokud dostava Koeman tolik sanci, nechapu odvolani Florese po tak relativne brzke dobe. Vim ze hra mela spatny projev ale bohuzel ani za Koemana se to nezmenilo. Co se tyce kadru, potrebuje Valencia hlavne mladost, dravost, novou motivaci. udajne ma jit do Valencie Seedorf, mimochodem ma 32 let.... Proto si myslim ze by mela byt provedena take vymena sportovniho reditele. Chyby se zacaly delat uz od propusteni Rafaela Beniteze, dle mne nejlepsiho trenera Valencie, kteremu odmitli vyplatit bonusy, ktere si mimochodem zaslouzil. Mezitim se parkrat nepohodlo vedeni, taktez se provedlo mnoho nepovedenych prestupu a zaslo to az tak daleko, ze tym, jenz ma hrat evropske pohary a bojovat v prvni trojce primera division, se strachuje, aby nakonec neskoncil mezi tymy z druhe ligy. Strasny osud. Nikdo by toto necekal a stalo se tak. Pokud si vsak bude vedeni Valencie pocinat tak jako doposud, zacinam se strachovat o prvni ligu i ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, Rafa bol pre Valenciu asi najlepší tréner, ale tak či tak si myslím, že bola vtedy obrovská chyba vedenia, že obsadili do funkcie športového riaditeľa Carboniho. A tam sa to začalo.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem četl že Koeman po sezoně jde ať dopadnou poslední zápasy jakkoliv, jde jen o to aby Soler prodal svůj podíl. Jistý odchod má podle mě v tuhle chvíli snad jen Helguera a pravděpodobně Caneira

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele