Druholigová Karviná láká fanoušky na nižší vstupné

10.02.2012, 08:08
Aktuality
MFK Karviná snižuje ceny permanentek a vstupného pro jarní část druhé nejvyšší soutěže. "Fanoušků Karviné si vážíme, jsou naší chloubou. Tímto krokem je chceme přilákat na stadion v hojném počtu. Je nám jasné, že návštěvnost není pouze o vstupném, ale především o předvedené hře našich hráčů a samozřejmě o výsledcích," řekl předseda MFK OKD Karviná

Ambiciózní Karviná má pravidelně jedny z nejvyšších návštěv druhé ligy. "Dodatečně bych chtěl poděkovat naším karvinským fanouškům za návštěvy v podzimní části soutěže. Jsme rádi, že v tak hojnem počtu navštěvují naše domácí utkání, v rámci druhé ligy máme jedny z největších návštěv. Pevně věřím, že si najdou cestu na stadion i v jarní části a pomůžou nám v těžkých druholigových bojích. Budeme je potřebovat," tvrdí první muž karvinského fotbalu Wolf.

V jarní části druhé ligy se Karviná vrací k nedělnímu termínu mistrovských zápasů. "Karviná je městem, kde se v sobotu většinou nakupuje nebo pracuje na zahrádkách. Nedělním termínem chceme zároveň vyjít vstříc okolním fotbalovým klubům, které vesměs hrají domácí zápasy v sobotu odpoledne a svým způsobem si zbytečně konkurujeme," objasnil předseda Karviné.

Autor: David Kubáň / mfkkarvina.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kurna uz dva roky tady studuju a na fotbal sem se jeste nedostal, mel bych to v letnaku napravit

Reagovat
Aldeano

To teda

Reagovat
smazaný uživatel

To bys měl Párkrát už jsem si zašel

Reagovat
hradec

karviná má ambice na GL

Reagovat
hradec

chtělo by to větší stadion aspon 10 000 kapacita.

Reagovat
smazaný uživatel

MFK Karviná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele