DROGBA: JSEM LEPŠÍ NEŽ ETO'O

09.02.2006, 16:53
Aktuality
Didier Drogba v současné době válí na Africkém poháru národů a už zítra se v dresu Pobřeží slonoviny představí ve finálovém utkání proti domácímu Egyptu. Útočník londýnské Chelsea svými důležitými góly potvrdil skvělou formu a v rozhovorech s novináři sebevědomými výroky rozhodně nešetří.

Pobřeží slonoviny v sobotním čtvrtfinále vyřadilo Kamerun, v jehož barvách se stal smutným hrdinou útočník Barcelony, Samuel Eto'o, který v napínavém penaltovém rozstřelu jako jediný svůj pokutový kop neproměnil. Drogba proměnil penaltu v 1. i ve 12. sérii, a tak v souboji hvězdných útočníků zvítězil.

Drogba v rozhovoru s novináři řekl: "Jsem lepší než Eto'o, jediným rozdílem mezi mnou a ním je, že on se dokáže více zviditelnit. Pokud se ale bavíme o fotbale, lepším hráčem jsem já."

V úterním semifinále proti Nigérii Drogbova branka opět znamenala pro Pobřeží slonoviny postup, ve finále se střetne s domácím Egyptem, který bude hnát vpřed více než sedmdesát tisíc fanoušků, Drogba si s tím však moc velkou hlavu nedělá: "Věřím, že jsem nejlepším hráčem Afriky a zítra to potvrdím. Chci vyhrát celý turnaj a také chci být jeho nejlepším střelcem, takže očekávejte, že dám nějaký gól."

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (109)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jak moze toto sam povedat. dufam, ze je to nejaky novinarsky kec, lebo tym by ma Drogba sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky.. přece není tak namyšlenej, ne?

Reagovat
HOST*Andy

No mě to překvapilo. Taky doufám, že jsou jeho řeči kachna. Ale abych řekl pravdu, myslím si že v něm něco povýšeneckého dřímá. Ale jestli tohle povídal, tak to je debil!

Reagovat
HOST*

jak to může říct sám o sobě?jde vidět že má Mourinhovu školu.Etoo je mnohem lepší a golovější než Drogba.Drogba pořád fauluje a provokuje,není to kanonýr.Kolik dal golů za Chelsea?ani ne 10,Etoo v18 zápasech18.Tak kdo je tedy lepší,

Reagovat
Shevchenko

Ten se stím nesere!

Reagovat
sansiro

Eto´ mu to třeba vrátí v LM i s úrokama

Reagovat
HOST*Andy

Jen to ne!

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nejaky vsetecny novinar nevedel co delat, tak vymyslel takovou ptakovinu.

Reagovat
HOST*LeBron

Didier je stoprocentně lepší a všichni se jděte vycpat

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych se těm výrokům moc nedivil, oni to Afričani maj asi v krvi. Oni asi neznaj 1. a 2. pád přídavnejch jmen, protože permanentně o všem říkaj, že je NEJvětší, NEJlepší atd... Například nedávno jsem koukal na pořad, kde byla anketa ve všech zemích, který se dostaly na pohár národů a ptali se tamních lidí, jak to vidí s jejich týmama...A ať se ptali v Kamerunu nebo v Zambii, všichni řekli, že jejich chlapci si jedou jasně pro zlato, protže jejich hráči jsou ti nej na světě. Teda neříkám, že ani u nás se nenajdou fanoušci, kteří nemaj soudnost, ale oni jsou tam takoví všichni...Každopádně jim to nevyčítam, každej je nějakej.

Reagovat
Shevchenko

ale tak u fanoušků je to něco jiného. Fandové fandí a věří. Hráči hrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale i ti hráči jsou ,,velkohubí,,...Fanoušci nejsou samozřejmě takoví měítko, přesto, oni prostě nejsou moc objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

takový Omlouvam se za překlep

Reagovat
HOST*loko

presne to ma tiez napadlo...proste africka menatalita je taka, ze nemaju sudnost a jedna premenena penalta im dava pravo si myslet ze su najlepsi..ale oni su proste taki aj napr Mido..tito hraci ani neuznaju pracu celeho kolektivu ktory pracuje na tom aby sa lopta dostala az k nim a oni mohli skorovat..oni proste vidia len to ze davaju goly, su znamy, pise sa o nich a maju hodnotu xx milionov a tak si myslia ze su najsamlepsi..Takze si nemyslim ze je to len novinarska kacica. Inak viete si presdstavit ze by toto povedali svojho casu Zidane,Shevcenko alebo Ronaldinho? aj keby na to mali pravo tak nie..a drogba nikdy neziska zlatu loptu

Reagovat
HOST*Meat

Drogba je jednoznačně lepší než ta opice z Barcelony. Kdyby Eto neměl vedle sebe Ronaldinha nebo Deca tak je poloviční, bez Ronaldinha by byla poloviční celá Barca. Eto je žebrák, který doklepává do branky Ronaldinhovi skvělé pasy, to by zvládl i traktorista z JZD.

Reagovat
smazaný uživatel

no o tomhle INTELIGENTNOM PRISPEVKU SI POMYSLI KAZDY SVOJE

Reagovat
HOST*Andy

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

inak nic proti, ale keby hral Drogba u nas, tak by si to asi taky rikal?

jak amatersky pohlad na barcu

Reagovat
HOST*tuugii

je to pravda E,to je jenom rychly opice

Reagovat
HOST*Andy

ty tvoje čmáranice, aby člověk luštil!

Reagovat
HOST*tuugii

je to pravda E,to je jenom rychly opice

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba se předvedl...

Reagovat
HOST*PUYOL

Nie Eto'o je zebrak,ale MEAT je zebrak.

Ze zije z Ronaldinha je jasne,ale ked bol v Mallorce 3 roky a vzdy dal najmenej 17 golov{dalej 19 a 18} tak to je slusne.Az po jeho odchode sa potvrdili aspiracie Mallorci.Od jeho prestupu sa zachranuju.

Reagovat
Messiáš

Drogba lepší než Sami , tak leda hubou.

jj Doufám , že mu to Eto'o vrátí při Lize mistrů , ale třeba se jen Drogba snaží tím někoho rozhodit.

Reagovat
HOST*empty

tak ted mi znechutil celou chelsea az na uroven jak to uz vic ani nejde...Jestli ji barcelona v LM neroztrili, tak na svete uz neni zadna spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele, Didier. Sebavedomie je dobrá vec, navyše keď mám taký istý názor, tak mi jeho výrok nevadí. A HLAVNE : týmto výrokom si Didier splnil poslednú podmienku vstupu do nášho Realu. Zapadneš k nám.

Reagovat
HOST*jampadampa

No sám by to o sobě říkat neměl, ale taky si myslím že je lepší drogba než Eton. Možná je namyšlený ale alespoň nepluje po protihráčích jako někdo ...

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, ale aj tak, bohvie ako to vlastne bol..možno už zajtra sa to bude dementovať..

Reagovat
smazaný uživatel

NAmyšlenost a manýry hvězdy?

Reagovat
HOST*Heretic

Hádat se tady s hromadou zaujatých Barcelonských fanoušků, jestli je lepší Eto nebo Drogba, nemá smysl. Oni si myslí svoje. Každopádně se v Lize mistrů opět ukáže, kde leží pravda.

Reagovat
Xavi

Podle jednoho dvojzápasu se ukáže, kdo je lepší jo??? Jinak kdo má aspoň jedno oko tak musí vidět, že Eto ´o je momentálně asi tak o dvě třídy lepší než ostatní útočníci.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo se tady nehada, teda aspon z mojej strany kto je lepsi, ale to, ze BArcelona stoji len na ROnaldinhovi co je trapny, amatersky a urazlivy prispevok. Deogbu ako futbalistu ja osobne uznavam. Inak narazim na poslednu vetu, proc az v lize mistru , kdyz Etoo to dokazoval cely rok.

Reagovat
smazaný uživatel

inak libi se mi tireci o tom OPAT SE UKAZE KDE JE PRAVDA. to ako v minulom zapase sa ukazalo, ze je chelsea lepsia. hovno.

Chelsea postupila po neuveritelnom stesti, nahode a rozhodcovskej chybe. Takze jaky lepsi? kdyz sme vas oba zapase drtili, vy ste je stali na 16ke a branili se a nahodou se vam podarilo 20 minut a dneska Mourinho i fandove Chelsea delaji ze sebe mistri sveta. Jj, to Carvalha a Valdesa nikdy nezabudnem. Mimochodom, vraj Chelsea sa pripravuje na zapas s BArcou opat vo velkom style a UMYSELNE NECHAVAJU TRAVNIK V ZLOM STAVE, PRETOZE KAZDY klub v Londine co su tie iste klimaticke pasma ho maju o 100procent lepsi. Zeby Abramovichovi dosli penize na spravcu stadiona?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa učíš po česky?

Reagovat
smazaný uživatel

hold cestina je chytlava. ne neucim.

Reagovat
HOST*paja

myslím , že celá diskuse je trochu zbytečná....novináři píšou často přehnaný hovadiny aby měli senzaci....stačí někdy číst Sport, co tam je za přihlouplý spekulace.... je čím dál víc podobnej ,,Blesku,, nemusí to bejt pravda,hlavně že to lidi čtou..... prodávat se holt musí !!!!! a jen tak na okraj Drogba je fakt dobrej fotbalista...i když hraje za tu nesympatickou Chelsea

Reagovat
HOST*spartička

Všichni hráči co si je Mourinho natahal do Chalsea jsou super hráči. Ten chlap má čich na talenty jako prase. Nikdy se nemýlí to nechápu... Je to bezesporu současný nejlepší a nejúspěšnější trenér.

PS. a je orientovaný na holky na rozdíl od jiných (Rijkaard). Sory ale já teplouše prostě nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten Maniche, ze? Inak SWP maximalne predrazeny a akosik nehrava, Del Horno tiez nehrava a tiez stal kopu prachov. Sraaanda.ked sa pozrem nato kolko prachov vyhodila chelsea a kolko barcelona na prestupy, tak mi je jasne. .....

Reagovat
HOST*spartička

Chvíle těch hráčů, které jsi jmenoval ještě nepřišla. Ne každý fotbalista se chytne hned v prvním zápase jako Čech, Drogba nebo Terry. Jinak ti hráči nehrajou proto, že nemají formu, ale proto že ostatní hráči mají ještě lepší formu než oni.

A co ta orientace Rijkaarda - to ti nevadí

Reagovat
Xavi

Co ti vadí na opačné orientaci? Seš debil!!! Jarošík a Maniche v Chelsea budoucnost nemají. A jinak hlavně tak předvedená hra (Barcelony a Chelsea) přímo bije do očí!!!

Reagovat
HOST*spartička

Chalsea je mega klub a hrát může jenom 11 hráčů, zbytek ať třeba dobrých hráčů prostě nemá nárok. Tahle konkurence je ale v každém velkoklubu a v bohaté Chalsea enormní. Do debilů si nadávej svojemu bráchovi ale já na to nejsem zvědavý. Jinak teplouše nesnáším a podle mě nemají ani právo na vlastní jméno. Je to něco jako zdegenerované zvířata!

Reagovat
smazaný uživatel

AJ Barcelona je megaklub a na lavicke najdes prevazne hracov co prisli zadarmo, alebo su odchovancami , alebo stali max cca 5 mega

Reagovat
HOST*

Taky stojí za prd...

Reagovat
HOST*

ty se nejdřív nauč mluvit, ty "Spartičko"

Reagovat
HOST*Andy

připadáš mi skoro jako rasista!

Reagovat
smazaný uživatel

a jak muzes rict, ze ty hraci nekdy hrat budou? ved stali tolko prachov a nic. za tie prachy co ste dali za swp a on moc nehraje, tak to mne nejak jako dobry obchod nechyta. mozna Joe COle bude mat tu lepsi formu naporad a mozna swp se nakonec chytne, lenze co s Colom, ktory taky stal par peknych prachov. Del Horno tiez bol predrazeny a Essien o tom ani nehovorim. za tie prachy co stal by som si predstavoval daleko lepsieho fotbalistu. NEhovorim, ze je zly ale tagi Tiago tam hral taky dost slusne a stal o nviem kolko menej.

Hold mne sa staci pozret kolko stal Ronaldinho, Etoo, Deco a kolko stal SWP, Essien, ci Drogba a nemozem povedat, ze su to vyslovene dobre nakupy. Tym nechci kritizovat samotne hrace, ale kdzy das za n ekoho 3 miliardy a iny klub ma daleko lepsieho hraca za 1, tak ...

Reagovat
HOST*spartička

Ono se chalsea vždycky účtuje více než ostatním mužstvům. Hráč má prostě nějakou cenu, ale když o něho projeví zájem Chalsea tak cena vždycky vzroste. To už je bohužel pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to neni nikoho z nas problem. oni su taki blbi , ze davaju tolko prachov za hracov a kdyz kupili za take neskutocne prachy z Marseille Drogbu, tak preco by si Lyon nevypytal za Essiena, ze? tu jde jenom o to ci to vazmou a jelikz to vzali, tak nemuzu ten obchod co se tyce ceny hodnotit kladne i kdyz samotnych hracov kladne hodnotim. pomer cena vykon bohuzel ne. staci ked sa pozem kolko stal najdrahsi hrac barcelony a kolko chelsea. ronaldinho 25 a essie cca ak sa nemilim 42 milionov euro.

to, ze sa nechate jak blbci vyuzivat a hadzete na vsechny strany prachy je vas problem.

JA ti poviem len tolko, ze myslim, ze samotny BERLUSCONI ma viac penazi ako Abramovich, dokonca som cital niekde konkretne sumy, ale teraz si nespomeniem. lenze oni nehadzu peniaze von oknom, ale su ochotni zaplatit len vtedy ked ten hrac naozaj zato stoji a oni ho potrebuju.

Reagovat
HOST*spartička

Chalsea není Real. Ten kupuje hvězdy i když mu vůbec nezapadají do koncepce. Třeba kombinace Carlos, Ronaldo, Beckham, Raul, Zidane = dobré součástky ale špatné auto. Teda podle mě. Naproti tomu Mourinho nekupuje bezhlavě vytváří kompaktní tým. To nemůže nikdo popřít. Pravdu máš ale v tom, že pokud bude chtít nezávazně na sobě hráče třeba Lyonu Barca a Chalsea tak barca (nebo i jiný klub ) za něho dají prostě z principu méně. Je to chyba Abramoviče, že tolik přeplácel.

Reagovat
smazaný uživatel

a proc sem pises jako real? sa nemas coho chytit, ze? real pre mna nie je meritko. ostanme pri BArcelone, Juventuse a AC MILAN Napriklad.

a konence to tam vidim, hurrraaaaaa. i tobe to konecne doslo

Je to chyba Abramoviče, že tolik přeplácel.

takze nakupy jako kladne hodnotit nemuzu,bohuzel. i kdyz su to dobry hraci, hodia sa do konepcie, tak nakupna politika Chelsea je tak ci tak o peniazoch.

Reagovat
HOST*spartička

No alespoň máš radost. I když nevím z čeho... To že Chalsea neměla tolik přeplácet ví i samotný abramovič a do budoucna se z toho dozajista poučí. Pokud ale bude chtít Ronaldinha tak bude asi ochotný něco připlatit.

Reagovat
smazaný uživatel

no mam radost, ze tvuj prvy prispevok neni az tak docela pravda, ze ? sam si to potvrdil. tomu ako hovorim ja osobne zaslepenost.

Reagovat
HOST*spartička

??

Reagovat
HOST*spartička

Navíc srovnání barca - chalsea teprve příjde. Ty tu ale píšeš jako kdyby barca byla lepší než Chalsea. Podle čeho? Nezdá se ti, že v lize už to pro Chasea ani o moc lepší už být ani nemohlo? Tak nevím podle čeho soudíš... Pokud vyhrajou PL (to je už jenom fraška) a navíc CHL tak to bude úspěšná sezona

Reagovat
smazaný uživatel

a podle ceho ty soudis , ze je lepsi jako chelsea?

Reagovat
HOST*spartička

Já právě vůbec nesoudím. To se ukáže až v tom dvojzápase. Ve svých ligách jsou oba bezkonkurenční (to se zřejmě shodnem). Kvalitou je podle mě PL i Primera srovnatelná. Nemusí se ti líbit PL, ale kvalita tam prostě je. Takže podle mě až ten dvojzápas dá odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně se v Lize mistrů opět ukáže, kde leží pravda.

no ja by som chcel ako vediet, co si myslel tym slovom OPAT?

Reagovat
HOST*spartička

Nějak jsem to opět ve svojem příspěvku nenašel ale nevadí. Nicméně barca si loni prohrála ten dvojzápas svojí nedisciplinovaností. Na před ten katastrofický úvod a když se vrátili do zápasu, tak to nepokrytí toho hráče. Jestli to byl faul nebo ne už je jedno, protože kdyby si ho bral ten obránce co ho měl mít tak by k němu ani nedošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

takze to je jedno

jaj, vidim, ze to je zbytocne sa s tebou bavit. o zapase rozhodol jeden jediny gol lebo skore bolo take iste az na ten gol a ten gol bol mimoriadne kontroverzny a je az trapne ako ty NOVY REVOLUCNY FANDA CHELSEA SA TU STRAPNUJES. mal by si sa radsej pozret ako sa samotny dvojzapas vyvijal a ne to, ze je ten gol jedno, pretoze to jedno neni. chcel by som vidiet co by si psal, keby sa to stalo na opacnej strane

Reagovat
HOST*spartička

Psal bych to samé. Já umím narozdíl od tebe přijmout porážku svého klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

psal by si kulove, to su kecy uz podla toho co tu pises dneska je videt, jak si zaslepeny.

Reagovat
HOST*spartička

Nemyslím si. Vidím chyby které chalsea dělá. Tou bylo to přeplácení. Přesto trvám na Mourinhově jedinečnosti. Tým skládá jako mozajku. Některé díly nezapadnou tak tam vyzkouší jiné. Narozdíl od Barcy staví mužstvo bez špílmachra. To je jeho strategie a já mu fandím - buduje mužsvo budoucnosti a výsledky mluví za vše. Pokud vyhraje ještě PL zavře všem zavistivcům minimálně na rok jejich ústa. Barca bude testem jestli na to Chalsea má

Reagovat
smazaný uživatel

ja nebudu hodnotit prestupy chelsea kladne a i kdyz sem si ji obcas aspon v tomto smere zastaval, ze sa mi pacil vyber fotbalistov , ktorych brali, tak to jak preplacaju jednoducho mluvi za vse. proste berme pomer cena vykon a dostaneme jasnu odpoved na vsechny otazky.

Reagovat
smazaný uživatel

a dodam, ze vsechno co sem psal je v zmysle relativnom a meritko som uz pouzil vyssie.

Reagovat
HOST*spartička

Tak snad budeš hodnotit alespoň kladně to až Chalsea vyhraje letos PL i CHl a za rok to zopákne... Pak mi bude u prdele, že za někoho zaplatili více než měli...

Reagovat
smazaný uživatel

no ja sem ani nikde nehodnotil ich vykony zaporne. ale udelam ti dobre a tva revoluce snad splni ocekavani. podla vysledkov su asi dobri

Reagovat
HOST*spartička

tohle není žádná revoluce. Barca je taky dobrá, nemám problém to uznat. Jsou s Juve momentálně asi jediní kdo se může s Chalseou (která bude v plné síle a formě) srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

zmili sem si ty , takze beru spat.

Reagovat
Xavi

Jde vidět, že jsi dost zaostalý člověk. Srovnávat teplouše a zdegenerovaná zvířata by nevymyslel ani můj 5let starý synovec. Tímto konverzace mezi námi končí. S debilama se nebavím.

Reagovat
HOST*spartička

To slovo debil je ti nějak blízké Jinak ale oceňuji, že bráníš soukmenovce

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako, ze je rijkaard teply? neze by som tomu veril, ale co jako? chces snad do analu nebo co? ovplyvnuje ta to nejak? asi si ho nedostatocne uspokojil a on te nechal a tedka se stazujes, ze?

inak ty si jeden z tych novych revolucnych fandov chelsea? ze?

inak nasiel som jeden prispevok, tak sa mi zda vhodne ho sem okopirovat i ked to je mimo temy

no, to hřiště? Můžeme srovnat stav hříšť v Londýně - tzn,. v naprosto stejném klimatu, v naprosto stejném zatížení - předevčírem jsem se díval na Tottenham - hřiště jako mlat, svěží tráva, před týdnem na Fulhamu parádní trávník, bez rozsáhlých blátivých míst, dneska se podívám jak to vypadá na The Valley - je docela divné, že zrovna u vás máte totální oranici - nechápal jsem, na co musel LFC vyběhnout - na tom se nehraje ani v Rumunsku - takže se novináři, potažmo fotbalová veřejnost oprávněně ptá proč? A protože o té vaší sebrance nemá nikdo žádné iluze - tak si všichni logicky odvodí pravý důvod toho brambořiště....neříkejte, že kdyby se jen trošku chtělo - tak to je vysušené, uhrabané a spravené do 3 dnů - jenže to by se muselo chtít.......pochybuju, že je problém v tom, že mafián nemá na zahradníka...............no, je smutné, že klub, který napráská do týmu hráče za 400 Mega se sníží k něčemu takovému....navíc je to v Anglii.....no, vy sice nejste žádné anglické mužstvo, ale stejně je to dost trapné.....

Reagovat
HOST*spartička

Já jsem se od nich distancoval dostatečně. Ty máš s Frankem nějaké drobné? Nevím podle čeho se pozná revoluční fanda? Ten příspěvek je naprosto mimo tému. Vůbec nechápu co jsi tím myslel

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si na Franka narazal, ci nie?

Reagovat
HOST*spartička

Myslím ten příspěvek s tím hřištěm. Když máš rozkopané hřiště tak ti ho za pár dnů do kupy nedá ani sto údržbářů. To je ale blbost. Jinak viz baráž ČR - Norsko v Norsku

Reagovat
smazaný uživatel

1. vratme sa k Frankovi, co so tim chcel jako naznacit?

2. co sa tyka ihriska, tak si opat precitaj cely ten prispevok, ktory som ja nepisal ale iba okopiroval a najdes tam snad to co hledas.

Reagovat
HOST*spartička

Napsal jsem to jasně. Mourinho je normální chlap se správnou orientací. Rijkaarda jsem uvedl jako opak. Jinak proti jeho trenerským schopnostem nic nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

a podla coho usudzujes, ze je teply?

Reagovat
HOST*spartička

Možná není přímo teplý, ale je bisouš. Tohle není ale žádná novinka. Se divím, že se mě na to ptáš ty ...

Reagovat
smazaný uživatel

a kde si to cet a hlavne co to ma spolocne s fotbalem, kdyz to tu davas?

Reagovat
HOST*spartička

Tuhle diskuzi začal xavi. Já sjem ve svém příspěvku mluvil o Mourinhovi a Rijkaarda uvedl jen do závorky. Já ti nepovím, kde jsem to četl stejně jako ti nepovím, kde jsem četl že Fredy Mercury byl bisexuál nebo Elto John je teplý. Prostě to už je nějak obecně známo.

Reagovat
smazaný uživatel

( PS. a je orientovaný na holky na rozdíl od jiných (Rijkaard). Sory ale já teplouše prostě nemám rád )

a proc to sem davas?

Reagovat
HOST*spartička

Musím čau

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tyka revolucneho fandu tak tam bol otaznik a pre pochopenie si zajdi na www.chelseafc.cz a mozna pochopis, i kdyz asi tezko.

Reagovat
HOST*1860

Takže revoluční fanda je ten, kterej fandí jen úspěšnému týmu, jen když se daří? To by byli všichni sparťani sakra moc revoluční

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po těchto slovech si to Didier u evropskejch fanoušků asi trochu rozházel ale v Africe je to asi normální... a porovnávat, jestli je lepší Eto´o nebo Drogba asi nejde - jeden hraje v defenzivně laděným týmu a jeden zase naopak v ofenzivně. By museli hrát za stejný tým. A to po těchto slovech asi nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

konecne inteligentny nazor od uzivatela s tak skaredym nickom

Reagovat
smazaný uživatel

to nemala byt narazka na osobu, aby si sa neurazil

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebudu se pouštěd do další diskuse na téma Beckham, zvlášť když máme na věc oba nezměnitelný názor

Reagovat
smazaný uživatel

delal sem si srandu

Reagovat
HOST*1860

já bych se hádal, ten nick je fakt hroznej

Reagovat
antimadrista

Je vidět, že Drogbu trénuje Mourinho

Reagovat
HOST*LeBron

Není v Mourinhovi, je to v krvi Chelsea, Chelsea se vzchopila z krachu, a je nejbohatším klubem na světě, vidím, že v téhle diskusi je jenom málo lidí normálních , jinak jsou všichni lidi na hlavu, a myslí si, že se podívají na teletext, Chelsea vyhrála, Chelsea vyhrála, jsou nejlepší, jsou nejlepší, ale v tom to není, musíte v této branži být alespoň 10 let jako já, sám jsem zastipitelem Baníku Londýn, takže se moc nevytahujte, protože jinak dostanete na pařez,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*RM

Reagovat
HOST*

chelsea nieje najbohatsim klubom na svete ani zdaleka ma len najbohatsieho majitela a ten keby po sezone odisiel tak chelsea skonci ako leeds utd. iste vsetci pamataju...a ze chelsea vali v PL uz druhy rok a co k tomu?v LM to az taka slava zase nieje v zakladnej skupine vonku nic moc suhlas na postup staci ale takych klubov tu bolo viac ako dost vzdy co mali super uspesne obdobia a nielen v domacej lige

najvacsim uspechom bolo aj tak tazenie AJAXU ked vyhral domacu ligu pohar LM a to s neuveritelne mladym mancaftomv 95tom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*1860

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo nejlepší střelec šampionátu!

Reagovat
smazaný uživatel

Olééé! Boží mlýny melou na plno, Drogba nedal penaltu a sloni jsou...!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už od začátku turnaje jsem "fandil" Pobřeží slonoviny, ale tohle mu tak trochu patří

Reagovat
antimadrista

To je dobře, to je dobře

Reagovat
HOST*yarda

Sloni jsou druzí v Africkém poháru a na MS, Kamerun vypad ve čtvrtfinále a místo na MS jede víš kam...

Reagovat
HOST*Andy

Co sem cpeš, jak je kdo orientovaný? co to má společného s fotbalem? tolik příspěvků o ničem? Jinak taky fandím CFC, ale máme odlišné názory. Nevadí, každý má svůj názor. Ale ty tvoje o teplouších? sorry, ale to mi připadá velmi stupidní a myslím si, že si hloupý.

Reagovat
HOST*1860

Nemůžeš nikomu dávat za vinu jak je vychovaný, protože tento člověk musí být vychován v křesťanském duchu, a ti homosexualitu nemohou tolerovat..jinak si nemůžu chování sp. vysvětlit, nemůže to bejt takovej blbec, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně lepší je Drogba!!!!!a nepište tu také nesmysli vy MáSLA!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou to dobří fotbalisti a kdyby nebyly tak tu onich nekecáte všelijaký kraviny a ještě jim tu řikáte ČERNÝ OPICE !!!Se podívejte jak hrajette vy ste proti nim ůplný nuly.Ale hubu plnou keů máte.Vy ste OPICE.(NEMYSLIM TIM TY LIDI KTERY NEPISOU TY SVINSTVA O OBOU HRACICH)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Elvis

Jo ma pravdu, ceska liga stoji za hovno, měli by si z nich zebart priklad. Idioti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele