DPA: Smrt čeká v JAR všude

10.06.2010, 09:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
niflheim

Pořád nevím, co si s tou Afrikou mysleli. Ano, je to fajné dát šanci i Africkým zemím, ale je to rozhodně brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

v Africe klidně tam není problém, ale chtělo to jinou zemi. Takové Maroko, Alžírsko, Egypt či Tunisko by fakt nejmenší problém nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Alžírsko to snad nemyslíš vážně

Reagovat
Langi

nebo rovnou Libye vid

Reagovat
mike.84

už jenom genocidy ktere se odehravají na středovýchodu a bylo by to definitivní peklo na Zemi... po ms si organizatoři asi hodně oddechnout a o africe už nebudou chtít nic slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílie za 4 roky bude taky sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Olympiadáda v Číně.

EXPO 2010 v Číně.

WC 2010 v JARu.

Ta Čína se dá pochopit snadno - Evropa, vlastně celý svět, ví moc dobře o potenciálu, rostoucí síle a významu Číny, proto jim teď budeme lézt doprdele pořád. Proto Olympiádu a EXPO beru jenom jako začátek.

Ale JAR jsem nepochopil nikdy... jediná výhoda, která z toho plyne - je ve stejnym časovym pásmu jako Evropa.

Reagovat
niflheim

Tak už okradli i Čínany

Reagovat
Alons0

Smutné je, že se o tom píše akorát teď, když tam má být to MS. Ono se tohle děje neustále a v některých dalších zemích je to ještě mnohem horší. Tipuju, že jak MS skončí, tak skončí i tyhle zprávy. Samozřejmě do doby dalšího MS, kdy se zas měsíc před začátkem začne psát o otřesné kriminalitě v Rio de Janeiru apod.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, aj ja mam pocit ze vacsina ludi akoby az teraz zistila v akom prostredi sa tie MS vlastne konaju..nuz neostava nam nic ine len dufam ze to vsetko skonci dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Také mě štve tohle pokrytectví

Reagovat
PJ

Nechapu... Ted se v JAR hraje MS, smeruje tam pozornost celyho sveta, tak se ve svete logicky pise o tom, co se tam deje, protoze se to celyho sveta tyka, z celyho sveta tam budou fanousci, hraci... Myslim ze kdyz budes cist jihoafricky noviny, tak se tam o kriminalite bude psat dneska i za rok porad stejne. Nebo co se ti na tom zda divnyho, nepochopitelnyho?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele