DOSTANE KLOSE NOVÝ KONTRAKT?

21.03.2007, 21:17
Aktuality
Útočník Werderu Brémy Miroslav Klose dostane od vedení klubu nabídku na prodloužení stávající smlouvy. Finančně si určitě polepší. Dá přednost vylepšené smlouvě před možným lukrativním angažmá v zahraničí?

Klose, který vyjádřil možnost odchodu do zahraničí, je v německém klubu vázán do roku 2008, ale podle denníku Bild nabídl Werder bývalému fotbalistovi Kaiserslauternu prodloužení smlouvy o další tři roky.

Tím pádem by si Klose polepšil z 2.8 na 4.2 milionů eur ročně. Je pravděpodobné, že v kontraktu bude zahrnuta klauzule umožňujicí bronzovému účastníkovi mistrovství světa v Německu odejít v případě lukrativní nabídky ze zahraničí.

Sportovní ředitel Werderu Brémy Klaus Allofs věří, že nový kontrakt udrží Kloseho i nadále. "Jsem si jist, že Miro zůstane s námi," řekl.

Klose, který v tomto ligovém ročníku vsítil jedenáct ligových branek, nedávno na svého zaměstnavatele naléhal s nabídkou nové smlouvy a pohrozil tak i odchodem do zahraničí.

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

....Blbec v diskusi.

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Werder je pro něj jak dělaný, ale chápu, že motivace zahrát si ještě kvalitnější soutěž je velká.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele