Dost se ze Sportingu nechystá, sezonu chce dohrát v Lisabonu

13.10.2017, 12:54
Aktuality
Novou posilu do útoku si pravděpodobně bude muset vytipovat Everton. V hledáčku liverpoolského celku uvízl střelec lisabonského Sportingu Bas Dost, tomu se ovšem myšlenky na změnu dresu hlavou nehoní a letošní sezonu hodlá dohrát v Portugalsku...

Dost především loni sázel jednu branku za druhou a ve smlouvě má zakotvenou výstupní klauzuli ve výši šedesáti milionů eur. Sporting údajně nehodlá smlouvat a hráče je ochoten uvolnit pouze za tuto sumu.

"Nechystám se v zimě odejít, stejně jako nevyhlížím začátek přestupního termínu," reaguje Dost na spekulace.

"Jsem zde spokojen a chci se Sportingem vyhrát portugalskou ligu," dodal.

Dost v minulosti hájil barvy Heerenveenu a Wolfsburgu a hráčem Sportingu se stal loni v létě. A uvedl se skvěle, když v 31 ligových zápasech nasázel 34 gólů. Letos se zatím v portugalské nejvyšší soutěže zapsal do listiny střelců čtyřikrát.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (8)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Podobné ligy mu sedí nejvíce. Měl by zůstat , kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

Strili mu to Dost to je pravda. Everton by mel ale zvednout mobil a hned volat do Celty Vigo

Reagovat
Rudnevs

Už ako vtedy vo Wolfsburgu mal tú neskutočnú Hinrunde, tak som si ho obľúbil. On síce pôsobí ako drevák ale má skvelý čuch na góly, pamätám si ako porazili Bayern 4:1, dali zaspomínať na tú sezónu 08/09 a Dost tam dal nechcene parádny gól z voleja.

Reagovat
vladino10

Prečo vlastne vfl tak ľahko pustil jeho aj perisica?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť měl hroznou sezonu pokud si dobře pamatuju, předtím než šel do Portugalska.

Reagovat
Rudnevs

Perisic poslednú dobu vo Wolfsburgu nebol pravidelným členom základnej zostavy a Dost mal zasa zdravotné problémy (on mal vlastne podarený len ten jeden polrok, ktorý opisujem) Keď za oboch prišiel slušný balík peňazí, tak Allofs nemal problém pustiť ich.

Reagovat
FC Porto FC

Nevím jestli bude v Anglii, Francii, tálii prosadil měl by zůstat kde je :)

Reagovat
juveforever

tak nech so Sportingom vyhrá ligu.už je načase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele