DORTMUND ZÍSKAL VALDEZE

30.05.2006, 23:28
Aktuality
Výraznou posilu do útoku získala Borussia Dortmund. Po dlouhém vyjednávání přichází z konkurenčního Werderu Brémy dvaadvacetiletý Nelson Haedo Valdez, reprezentant Paraguaye.

Borussia do příští sezóny nemůže počítat například s Tomášem Rosickým a Janem Kollerem, proto je v Dortmundu sháňka hlavně po ofenzivních hráčích. Vedení klubu oznámilo, že se do útoku pokusí přivést Freie z Rennes a Valdeze z Brém. A právě přestup druhého jmenovaného dnes žlutočerní úspěšně dokončili.

Nelson Valdez podepsal v Dortmundu smlouvu na čtyři roky, Werder obdrží odstupné ve výši 4,7 milionu eur. "Jsme moc rádi, že jsme se s Werderem dohodli, jelikož Nelson byl na vrcholu našeho seznamu posil," radoval se předseda BVB Joachim Watzke. "Je to nebezpečný gólový hráč, kterého potřebujeme k posílení našeho týmu."

V Dortmundu dostane Valdez nepochybně víc herních příležitostí než v Brémách, kde se přes dvojici Miroslav Klose, Ivan Klasnič dostal do základní sestavy prakticky jen v případě zranění jednoho z nich. I tak má v Bundeslize slušnou bilanci 21 branek v 80 zápasech.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dortmund niečo musí robiť, lebo tie posledné sezóny - nič moc. Možno že sa Valdez chytí.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono při jejich finančních možnosteh toho moc dělat nemůžou, zázrak že tam našli vůbec něco...

Reagovat
HOST*PUYOL

Velmi dobry kuo,je to dobry utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych neřek, viděl sem ho párkrát, ale nikdy se mi jeho hra nelíbila. A to hrál většinou proti slabším. Připadá mi, že to dost drbe, na Kloseho s Klasničem nemá. Ale je mu dvaadvacet, může z něj bejt dobrá posila, ale teďka se nedivim, že ho Werder pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsou teď pod dekou a asi dlouho budou!!

Reagovat
HOST*PUYOL

Podpise novy kontrakt s Barcou,alebo ho predame??

O rok mu konci zmluva

Reagovat
smazaný uživatel

Podepíše? Si se zbláznil, ne? :D On nepodepíše smlouvu tam, kde mu trenér už několikrát řekl, že pod ním hrát nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho, docela sem mu věřil, že bude u zrodu nové Barcelony, nakonec to udělal Ronaldinho

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

k otázka protože Txiki řek, že nečeká, až Juve spadne). Proč se nerozhoupou s útočníkem? Proč nejsou schopný vynést Saviolovo verdikt? Tohle je jediná věc, která mě na Barce sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola takřka najisto půjde pryč.. Vypadá to na Villareal, kam by mohl přijít výměnou za Forlána..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nerozhoupou??? Jednání jsou v tom nejpokročilejším stádiu.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Ja vim, ale oni se k tomu nikdy oficiálně nevyjádřili, neřeknou jedinou konkrétní věc. Tyhle spekulace (na 90 procent pravdivý) jsou jenom logickym řešenim. Ale vedení neřekne nic. Já nesnášim, když se chodí kolem horký kaše. To samý - po prvním roce Riqulmeho ve Villarrealu bylo všem jasný, že se už do Barcy nevrátí. Tak proč ho rovnou neprodali? Akorát mu šla cena dolů. Samy se k tomu nevyjádřili, jednoho dne prostě řekli, že tam zůstane. To mě sere. Nejsou schopný říct pravdu na rovinu. To mě ničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola mal na viac, niekde na polceste sa vývojovo zabrzdil, už z neho nikdy nebude extraklasa. Ja by som ho predal, najlepšie hneď , pokým ešte hraje dobre.

Reagovat
HOST*Miki

Mohl by jít do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, uz sem konecne registrovanej. To je informace hlavně pro Kyslíka, aby věděl, že HOST*RafaelMarquéz je navždy prostě uz jen RafaelMarquéz.

Reagovat
HOST*PUYOL

Reagovat
HOST*Jaca

No není to Henry, ale taky dobré

A Pienaar není taky špatný, doufám, že už se konečně zpamatujou !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele