Dortmund táhne k titulu Lewandowski

12.04.2012, 14:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se mu na Euru nebude dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...
Reagovat
Manik...

co to je? Smazat...

Reagovat
smazaný uživatel

Lewaaaa

Nejdůležitější bylo, že držel hubu a makal, i když hrál málo. A letos se mu to vyplatilo, počkal si na šanci, ta přišla díky Lucasově zranění a už ji nepustil. I když spálí neskutečný množství šancí, tak už si nedokážu představit, že by Lucas byl na jeho místě.

Hlavně, aby zůstal nohama na zemi a makal, může vyrůst ve skvělého útočníka

Reagovat
jv

To já zase jo. Akorát poslední dobou už ani ty šance tolik nepálí - všechno mu hraje do karet. Teď to bude s ním chtít prodloužit smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno může vďečit J.Kloppovi stejně tak jako většina mladých kluků co tam teď táhnou celé BVB. Doufám že to dotáhnou k titulu a udělají mi opět radost ,tak jak v minulém roce. Jen to chce přetáhnout nějaké nasbírné zkušenosti do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moc nás nebylo, když sme mu minulý rok tady na diskuzích chránili "prdel" před ostatními, co ho skoro posílali zpět do Polska. Sám sem psal, ať mu dají čas, se ukáže v plné síle.

Reagovat
smazaný uživatel

my, co jsme ho znali z Lechu...

Reagovat
jv

To nebylo o nějakým slepým zatracování. Prostě jenom bylo na první pohled patrný, že je o dvě úrovně za Lucasem... Zlepšil se, docela už i přestal pálit a je pro naši hru neskutečně platnej, ale za všechno může vděčit Lucasově zranění po Copě - jinak by tohohle neměl možnost dosáhnout.

Každopádně pořád je to jenom jedna jediná sezóna, musí to potvrdit. Snad teda prodlouží smlouvu a nebude hned vyhlížet přestup jinam, tím by si u fans moc nepolepšil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele