Dortmund se nás bál, řekl trenér Conte po výhře Interu v LM

24.10.2019, 11:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
h8_sfatto

hlavně hodnota Lautara vyrostla z hovna nad 100mil. eur

Reagovat
Recoba Inter

pod 100 by ho teď fakt neprodali

Reagovat
Brandon Walsh

Hlavně bychom byli hloupí ho prodávat, pokud chceme hrát vyrovnaně s těmi nejlepšími. Esposito se snad během dvou let prosadí a budeme mít druhý talent typu Balloteliho, Martinse (hodně obrazně porovnáno ). Spíše posílat kraje obrany (ten levý určitě) a doplnit a povyměňovat záložní řadu. určitě Lazara a Valera, nejspíše i Gagliardiniho, ale v poslední době i Vecina. A to se k nám z hostovačky vrátí Mário, Perišič a Nainggolan, ale on je stále dobrý na rozdíl od těch zmíněných.

Reagovat
Tchn69

Mohli by ste od nás kúpiť Alonsa. Pod Contem podával skvelé výkony a v Taliansku už hral. Mohlo by to byť super riešenie pre všetkých. Ak Vám treba niekoho aj na druhý kraj tak si môžte vziať aj Mosesa

Reagovat
Recoba Inter

Martins byl skvělý atlet, co uměl i zakončit... ale do talentu Balotelliho mu hodně scházelo. Na Gagliardiniho jsem změnil názor. Před sezónou byl částečně na odpis, teď se jeví i poměrně slibně. Byla by škoda ho posílat pryč, byť třeba jen v rámci Milána, jak se někde už tuším skloňovalo... Hodnotí se aktuální stav a z toho mi vyznívá, že jeden z dvojice Vecino-Valero by měl odejít už v zimě, ale i kdyby zůstali do léta, tak by to nebyla žádná hrůza. Mě je toho Radji líto. Pokud by fakt moc chtěl, tak bych mu šanci u nás dal i pod Contem. Vždyť u nás nic zásadního nevyvedl. Jeho pověst je horší než skutečnost mi příjde. Pokud ho prodají, tak to bude jen pouhá oběť. Přitom nám vystřelil Ligu mistrů... Je však pravda, že do toho stereotypu hodných kluků na kterých se to snažíme stavět tolik nesedí...o to je to smutnější. Perisic i Mario zatím mají šanci, že je vykoupí, tak snad budou ve fajn výkonech pokračovat a výjde to!

Reagovat
h8_sfatto

Nainggolan si s Contem bude rozumět též, na LM bude potřebovat opory, které umí pressovat

Reagovat
Recoba Inter

no

Reagovat
Recoba Inter

takže souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nenapsat do jednoho komentáře Mimochodem, máš tady i rubriku 'NEJDISKUTOVANĚJŠÍ', kde má poslední článek pouze cca 220 komentářů Nevzdávej se, dělej to naplno a jdi si za svými sny

Reagovat
Recoba Inter

Ty nejsi zrovna moc chytrý že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie ... Moc nechápu, proč jsi na jednu věc reagoval 3x

Reagovat
Recoba Inter

Jo tak. Promiň, nepoznal jsem.

Reagovat
10

stejně jako Bayer v Turíně Dortmund víceméně nic nepředvedl, jako kdyby vůbec nevěděli, jak se popasovat s jiným stylem hry, než všichni hrají v Bundeslize

Reagovat
Brandon Walsh

S tím měl daleko větší problém Inter doma se Slavii mi příšlo. Tak bezmocný Inter jsem dlouho neviděl. Po fyzické stránce jsou na tom Pražané dobře a dokážou se měřit se všemi 3 týmy. Ale chybí jim právě to nejdůležitější a to je proměňovat šance.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele