Dortmund se dohodl na odchodu trenéra Roseho

20.05.2022, 12:57
Aktuality
Marco Rose (© AFP)
Marco Rose nečekaně odchází z Borussie Dortmund. Obě strany se po neuspokojivé sezoně dohodly na ukončení spolupráce...

Bývalý trenér Salzburgu nebo Borussie Mönchengladbach přišel do BVB před rokem, vysoká očekávání však nenaplnil - Dortmund od začátku ztrácel na Bayern Mnichov, za nímž potřetí za čtyři roky skončil na druhém místě, vypadl ve skupině Ligy mistrů a následně hned také z Evropské ligy.

Při včerejší analýze uplynulého ročníku se nakonec obě strany dohodly na předčasném ukončení spolupráce. "Tento den není pro nikoho z nás snadný. Po neuspokojivé sezoně si však uvědomujeme, že jsme zůstali za očekáváním," řekl generální ředitel Hans-Joachim Watzke.

"Navzdory těžké sezoně jsem byl přesvědčený o naší cestě. Během jednání jsem však zjistil, že to z druhé strany už 100% neplatí. Proto jsme se rozhodli vzájemnou spolupráci ukončit," řekl Rose, s nímž odchází také asistenti Alexander Zickler a René Marić, končí rovněž kondiční trenér Patrick Eibenberger.

"Borussia Dortmund bude v nadcházejících dnech pracovat na složení budoucího trenérského týmu," stojí v prohlášení BVB. Podle německých médií je ve hře návrat Edina Terziće, jenž po odchodu Luciena Favreho na dortmundské lavičce úspěšně dokončil minulou sezonu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (78)

Přidat komentář
Slavia10

Co je aspoň opravdu někdo už domluvený, nebo se to začne řešit teprve po odvolání?

Reagovat
smazaný uživatel

Trener už je domluven.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátí se Favre

Reagovat
db18

BVB, Gladbach, Augsburg, Wolfsburg, Hoffenheim, Hertha, možná Schalke, Fürth, Arminia...

Slušný.

Reagovat
bobis21

To samé bylo před minulou sezonou. Velká část z nich se moc nepovedla

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Takze… BVB - Terzic, Gladbach - Breitenreiter (?), Augsburg - Maaßen (?), Wolfsburg - Kovac (?), Hoffe - Weinzierl (?) a Fürth už najal Schneidera zo Švajčiarska. Schalke a Bielefeld si netrúfam tipovať, ale dúfam, že S04 vytiahne buď niekoho dobrého alebo bude pokračovať Mike (čo je bohužiaľ utopia).

Reagovat
Arne

Takže Terzic zpět na lavku?

Reagovat
db18

Podle všeho ano. Po víkendu by to mohlo být ofiko.

Reagovat
Kucka

Jsem čekal, že ještě sezonu dostane.

Reagovat
Greny

Roso jednej

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Mass

Rosa přivedl Rose, to by byl nadpis.

Reagovat
Seydou Doumbia

moc dobrý na spartu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

uplne zbytocne… on vobec nie je najvacsim problemom BVB. Jasne vypadnutie z LM a nasledne EL nie je uspokojive ale zase to ani nie je tragedia s tym kadrom ktory ma k dispozicii. Ved jedini hraci ktori tam znesu svetove meritka je polovinu sezony zraneny Haaland, mozno este Hummels a mozno raz Bellingham a Malen. Zvysok zakladnej zostavy by mohol robit akurat tak nejakych squad playerov v Bayerne a aj to mozno. Co cakali? Jasne Rose nie je Klopp, ale aj ten Klopp dostal trpezlivost, mal tam Lewu, vo forme Kagawu a zdraveho Gotzeho, Hummelsa skoro na vrchole. Rose dostal co? V dnesnom futbale to bohuzial bez investicii nejde a aj Kloppo v Poole by bez nejakych prvotnych posiel nedokazal ten tim dostat tam kde je teraz… ale ved ano zmente trenera a buducu sezonu sa to bude znova zohravat a budete si tlieskat ze ste skoncili za Bayernom iba o 10 bodov, nasledne predajte klucovych hracov za 100 mega a potom dovedte niekoho koho v Bayerne uz nechcu plus nejakeho mladika ktoreho o dva tri roky opat predate a tak dokola. Ako biznis plan pekne ako plan na futbalovy uspech v podstate odsudene na zanik

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger prijde.

Reagovat
PalibrkUros

do Sparty by mohl :D

Reagovat
Mass

Tam by mohl být problém to, že neumí česky

Reagovat
PalibrkUros

A jinej cizinec by uměl?

Reagovat
db18

Hummelse Bayern taky už nechtěl. A naqopak Süleho Bayern chtěl... a chtěl taky Schlotterbecka, kterého získalo BVB.

Dochází k obměně kádru a částečně i vedení, které pro to obrození chce mít nového kouče.

Reagovat
Gazdo

No ved ja viem ze Hummelsa Bayern uz nechcel ale stale je este ako tak schopny hoci uz to nie je ten Hummels. A o posilach sa este uvidi. Predsa len aj Brandta chcel Bayern a pritom je to len lahko nadpriemerny a niekedy iba priemerny hrac. To ze niekoho chce Bayern este neznamena ze je to skvely hrac. Ale to ze niekto hrava v Bayerne a Bayern ho uz nechce lebo uz na to nema tak to by som bral ako relevantnejsie. Ale ano Sule je pekny krok ak vydrzi zdravy. Ale opat skoda ze ho nemal uz Rose

Reagovat
Kucka

Za mě teda ještě Reus a Rapha, ale ten je taky bohužel často zraněný. Jinak souhlas, zbytek dlouhodobě nadprůměrný není a obrana je jako celek dlouhodobě strašná, jsem na to teď zvědavý se Sülem a Schlottem.

Reagovat
Seydou Doumbia

Malen jsem myslel že je naopak zklamání celkem, moc nehoní kanadské body, ale nesleduju bévaubé tak mi to můžeš přibližit

Reagovat
Gazdo

Tak ja som posledny rok a pol zanedbaval trosku Bundesligu ale z toho co som videl mi Malen prisiel ze na to relativne ma len to chce este nieco naviac. Mozno sa nakoniec ukaze ako total flop preto som napisal mozno raz Malen a nie ze je uz top hrac

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný. Hele je mladý, dle mého lepší krok než kdyby šel hned z Eredivisie do PL. V Německu mu věřím že se chytne, do toho mladého ofenzivního BVB.

Reagovat
vladino10

No neviem, za mňa teda ten káder aspoň na to aby nedostali 4 góly od ajaxu a Rangers mal stačiť

Reagovat
Gazdo

Tak Ajax nie su ziadne orezavatka a Rangers dokonca finalista ktory mal fazonu. Jasne ja nehovorim ze Rose odviedol pracu na urovni Guardiolu v Barcelone ale ani by som nepovedal ze to bol vylozene prepadak a tak mohol este dostat sezonu a riesit si ten tym podla seba dlhsie ako len jednu

Reagovat
vladino10

Ja nikde nevravím, že Ajax sú orezavatka, ale dostať od nich štvorku by asi Dortmund nemal, nie? Či hej? Prehrať? Ok. Ale nechať sa takto zvalcovat? A Rangers? Ako sorry, boli finalistom, ale s dortmundom si vytreli zadok a pre Rangers to bol snáď najjednoduchší postup zo všetkých vyraďovačiek. Dortmund tam herné aj výsledkovo úplne vyhorel, to to Lipsko s Rangers aspoň čo to hralo, Dortmund bol odsúdený na prehru. Celá tohtoročná Európa bola od nich neskutočná tragédia a aj keď nemajú káder ktorým by mali konkurovať Bayernu, tak hrali pod svoje možnosti. A nie je to ani o tých vypadnutiach - to, že vypadnes sa stat môže. Ale oni c tých zápasoch ani len nemali šancu postúpiť, bola to utrápená tragédia.

Reagovat
vladino10

...a z lm vypadli zo skupiny kde bol sporting, ajax a besiktas. Ja neviem, nepamätám si ten los, ale bola tam ešte nejaká slabšia skupina v tej LM?

Reagovat
Gazdo

Ako hovorim, stat sa moze. Barcelonu tento rok totalne zadupal Frankfurt a aj tak nikto nevyhadzuje Xaviho. Skratka ten cas podla mna mal dostat

Reagovat
vladino10

V Barcelone vidno pokrok. BVB na ihrisku vyzerali celú sezónu horšie ako pod Terzicom.

Reagovat
andrew96

Reagovat
madridcan

Aspoň dostal hodziny

Reagovat
Rich

Nechápu toto rozhodnutí Dortmundu a jeho vedení... Ano nic moc nepředvedl, ale co taky může, když má kádr jaký má... Za jeden rok neudělá člověk zázraky a jednu sezónu mu mohli ještě dát šanci, Terzič je pouze krok zpět, pod ním ta hra Dortmundu nevypadala nijak zvlášť...

Reagovat
vladino10

Tak pod terzicom ťahali minulú sezónu víťaznú sériu akú nemali celý tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení chtělo příští rok titul, Rose kontroval, že bez Hložka nemají šanci

Reagovat
Maximm9

Asi evropske pohary bylo zklamani, ale tak stane se. A odvolat trenera za to, ze skoncite 2 za Bayernem dava smysl

Reagovat
Ranoth

Terzic ? Oni sa uz uplne pojebali asi Keby privedu aspon normalneho kouca a nie Terzica s ktorym sa Dortmund vrati o 5 krokov naspat... Dementi naozaj

Reagovat
Doomblade

Reagovat
Rudnevs

Zaujimave. Tuto trenersku vymenu som rozhodne necakal. Cize Rose za poslednu dobu pokazil Dortmund i Gladbach. Mozno ze uspechy v RB nie su az tak velkym ukazovatelom. Terzic, hoc bol vtedy len docasny trener, vykonal dobru pracu a zacinal sa naozaj presadzovat, bohuzial potom prisla zmena na uz dohdonuteho Roseho. Teraz to skusim znovu a rozhodne drzim palce. Pre mna jeden z dalsich ukazovatelov, ze BVB sa nespokoji s bojom o druhe miesto, co je rozhodne dobre.

Btw. Dnes Lautern proti Dynamu. Velmi zaujimavy zapas na Betze. Drzim palce samozrejme Lauternu, zasluzili by si po tolkom trapeni “aspon” druhu ligu. (Hoc to by si zasluzlili i Dynamo a jeho fans.)

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky jsem to nečekal. Příjde mi že Rose ještě mohl dostat důvěru na rok, moc se to tam v poslední době točí ti trenéři. S tím mladým kádrem, který prostě ty chyby bude dělat by se mělo pracovat, ale dlouhodoběji pod stejným trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, dneska fakt nemá smysl obdivovat práci konkrétních hráčů a trenérů, protože vedení klubů člověku vždycky ukáže fakáče. Tohle je fakt psycho. Hodně štěstí Rosemu, skvělej trenér, o angažmá nebude mít nouzi. Nejen že mě sere vedení Juve, teď i vedení BVB, běžte už do piče, fakt.

Reagovat
Mass

Ale tohle je chyba vedení vyhazovat trenérský štáb jen po roce, zvlášt když trenér nemá kontrolu nad přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je taky podstat mého komentáře.

Reagovat
Seydou Doumbia

Třeba se smířit s tím že fotbal tu identitu prostě ztrácí, hráči i trenéři se toči více než kdykoli dříve a člověk se prakticky nemá čeho chytnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší z toho vyskočit a přesedlat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jj ale na jaký sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju toho hodně, s tím problém úplně nemám. NBA, MLB, NFL, NHL, Extraliga… Rád si pustím golf, tam ani nepotřebuju vyloženě někomu fandit, i když oblíbence mám.

Reagovat
Seydou Doumbia

NBA jsem letos začal sledovat a celkem mě chytlo. Minnesotu jsem si oblíbil a Clippers. Zbytek mě moc nebere, ale třeba se k tomu dostanu

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dva týmy jsou pro mě absolutní odpad. Ale každý ma své oblíbence, volbu respektuju.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vidíš já zase nemám rád Boston, Miami, Philu, Chicago, Milwoki a Denver

Reagovat
smazaný uživatel

Máš holt jinej vkus Já v první řadě nesnáším ubožáka Townse, tomu bych rozbil držku na prvním tréninku, takovej basketbalovej Cancelo. Jinak naopak respekt k Edwardsovi, to je týpek. Minny jsem v minulosti "podporoval" kvůli Jimmymu Butlerovi.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vidíš Butlera nemám rád, konfliktní typ Towns se sice taky furt tváří ublížene, ale ty jeho rozdílné osobnosti mám rád čekal bych že ti bude vadit Beverley jako komik

Reagovat
smazaný uživatel

Jimmy ale vůbec není konfliktní typ, jen jakmile vstoupí na palubovku, chce od každého maximální přístup a odhodláni. To je Heat Culture, on se "narodil" pro to, být hráčem Heat. Pokud se spoluhráč kope do prdele, nakopal bych ho taky a dvakrát tolik. Nesnáším flákače. Jimmyho sleduju od začátku kariéry, hráč podle mého gusta, takových bych chtěl plný tým. Moje mentalita je na stejné vlně jako Butlera, Haslema, Tuckera. Hra Heat nemá ty obecné NBA parametry "entertainmentu" jako v jiných týmech. A jestli považuješ za konflikt to, že když chci po spoluhráči, aby makal, zatímco on si to jde lážo pláži,, tak to bych tě při první příležitosti na palubovce při tréninku sestřelil, aby ses srovnal.

Towns pořád jenom brečí. On je schopnej ti zahrát zápas na úrovni MVP a další zápas nevíš, že vůbec hrál. Podobného jsme měli v Miami taky, jen méně talentovaného, Whiteside byl stejně uplakaný flákač.

Beverley je šašek, škoda slov, on není basketbalista, on je bavič.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tu jde spíš o to že mi je Butler stejně jako Jojka nesympatický už od pohledu a názor na ně jen tak nezměním. Jelikož dělám atletiku tak taky musím být profesionál a vyžadují od sebe maximální nasazení atd. Ono loni jsem běhal v létě i se zlomenou rukou a sádrou závody a umístoval se na stupních vítězů, takže v tom problém není. Spíš v těch sympatiich na první pohled no.

Oblíbené a neoblíbené hráče mám jinak znázorněne zde. Žlutá a červená.

https://scontent.fprg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/279154924_970591706980495_1160925316555746285_n.png?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=Sat9TJRX_OwAX-AvaLi&_nc_ht=scontent.fprg3-1.fna&oh=03_AVLLb9S3ijhS0ZX6ZKpljHL-Plc-4teT5Klxtz2zAPJtXw&oe=62AF658E

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hardenovi se shodneme, to by šlo. Sympatie do toho moc netahám, pro mě je to v první řadě o basketu, přístupu ke hře, zapadnutí do týmu. Joker možná není na první pohled největší sympaťák, ale je to neuvěřitelný profík a hlavně basketbalovým IQ je absolutní špička. Jeho příběh je taky super.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy na to mas prosim ta cas??

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to sezonní záležitosti. V létě MLB a golf, v zimě NBA, NFL, hokej obecně. Mám NFL Game Pass, takže 40minutový sestřih je vynikající, za večer dáš jeden a máš to místo seriálů a filmů. Koukám primárně na Dolphins a sem tam si pustím jiný sestřih, když vím, že se odehrál dobrý zápas. NHL jedu poslední dobou jen sestřihy, na hokejovou extraligu si zajdu v Pardubicích, NBA sleduju jen Miami, jinak sestřihy. De facto mi sport nahrazuje čas, který jiní dávají do sledování filmů/seriálů na Netflixu a jiných platformách. MLB jedu na O2, mám rád ten komentář, pustím si jeden zápas týdně a spokojenost. Jinak hraju fantasy ligu, takže přehled si udržuju díky tomu, aniž bych sledoval celé zápasy. Stačí mi 15 minut ráno u snídaně a mám základní vhled, co se v noci dělo. Jediné, co mi fakt nevychází a nejsem schopný pokrýt, je česká baseballová extraliga. Rád bych zajel častěji na zápas, ale je to fakt na celý den, minimálně půl den, aby si to člověk užil. Letos jsem byl bohužel jen jednou. Takže jedu jen výsledkově.

Reagovat
Gazdo

Rychlostne pestovanie kaktusov

Reagovat
Nadržený šimpanz

Návrat Tuchela??? Prej není v Chelsea spokojenost

Reagovat
Seydou Doumbia

ten má ještě na to obejít lepší destinace si myslím

Reagovat
Rudnevs

Lautern 0:0 Dynamo. Tak nakoniec ten očakávaný parádny zápas bol totalne o ničom. Pekná atmosféra na Betze bola však aj tak. Ns jednu stranu škoda, že sme nedokázali vyhrať doma, na druhej strane sme aspoň nedostali gól, čo znamená, že u Rudolfa Harbiga nám bude stačiť i remíza (akurát nie bezgólová).

Reagovat
Arne

Počkat, na góly zvenku se už nehraje ani tady, ne?

Reagovat
Rudnevs

Ano ano, dneska som si to uvedomil, keď mi to kamarát povedal. Vidno, že už som futbal v poslednej dobe moc nesledoval. Čiže ste vo výhode teda skôr vy, keďže domáce prostredie. Ale možné je stale všetko.

Reagovat
Arne

Asi tak, i já si dovedu představit všechny scénáře... Ten páteční zápas mě nenadchnul ani z jedné strany, to samé ten čtvrteční z Berlína. Až jsem si říkal, že by si nižší soutěž zasloužili všichni čtyři.

Zítra na Dynamu všichni ve žlutém, to bude rachot, už se nemůžu dočkat. Snad Lautern tu atmosféru neutne dvěma góly do 10. minuty

Reagovat
Rudnevs

Ja dufam ze utne

Taktiez sa na to tesim, myslim, ze pri oboch zapasoch stojime presne na opacnej strane barikady. Uprimne neviem ani co si viac prajem, ci postup HSV alebo K’Lauternu. Vnutorny pocit mi hovori, ze by som asi bral radsej Lautern, tych je na tretiu ligu az moc velka skoda.

Inak teda pravda je, ze od tychto zapasov nejaku velku futbalovu kvalitu cakat nemozno, tam je to proste boj, castokrat velmi defenzivne a takticke partie.. nic, co by oku divaka polahodilo, ale pokial hra tvoj tim, tak o to viac to clovek preziva.

Reagovat
Arne

Hertha kvalitu dnes předvedla, zhruba na stejné úrovni jako proti Stuttgartu... Kdyby takhle hrála i ve čtvrtek, nemusel jsem mít dnes nervíky...

Upřímně, když bych si měl vybrat záchranu pro jednoho, spíš bych volil Dynamo, páč Hertha by si vymáchat držku bývala zasloužila. Ale uvidíme, třeba tenhle týden dopadne dobře i v dalších dnech (shromáždění a patrně volba nového vedení).

Reagovat
Rudnevs

No tak HSV asi nic no… ono aj tazko povedat, ze v tom klube (momentalne) robia nieco zle. Proste vzdy maju nejak smolu alebo su tam ine, silnejsie, kluby. Druha liga je tazka. A tym, ze postup furt nevychadza a nevychadza, tak uz je to v hlavach. Ale ono to raz pride. Mozno uz buduci rok, kedze Fürth s Bielefeldom nie su az taka hrozba ako trebars Werder a Schalke…

Drzim palce pri vybere noveho vedenia, pokial to spravne chapem, pratat by sa mal Gegenbauer? Toho odchod je ziadany uz dlho a niet divu, ked vidim, ze od cias, co prisiel, to ide s klubom az na svetle vynimky skor dole. V jednom som za zachranu Herthy rad - Bobic sa bude moct konecne predviest, tie trenerske rozhodnutia v podobe Magatha s Korkutom boli sice take vseljake, ale zachranu to nakoniec zabezpecilo a ked dostane cas, tak podla mna ukaze, ze je schopny a sympaticky manazer, ktory na to pojde postupne (nic ine uz vlastne ani neostava, myslim ze plany o big city club su uz niekde v odpadkovom kosi).

Zajtra snad teda aspon Lautern, z tvojho pohladu samozrejme Dynamo. Tretia liga je snad este krutejsia nez ta druha, cize vlastne nechcem, aby tam skoncil ani jeden z nich. Mal ist do baraze Braunschweig a mohli sme mat v 2. BL oba.

Reagovat
Arne

Příští rok by už to mohli dát, ale budou po roční odmlce zase největší favorit - aby jim to nesvázalo nohy jako léta minulá. Letos vypadali lépe, když se od toho týmu zas až tak moc nečekalo.

Gegenbauer jde (sám to potvrdil), Schiller taky (ten už je ofiko), teď je otázka, kdo půjde po nich, jaký vliv bude mít Windhorst, atd... Podle mě se to buď dá dokupy a půjdeme hodně nahoru, nebo se to bude dál srát, za rok zase boj o záchranu a už to s druhou ligou "klapne", nic mezi tím.

Reagovat
Rudnevs

Súhlas v podstate so všetkým. Taktiež som si všimol, že HSV sa začalo dariť v dobe, keď ich všetci odpísali a už s nimi nerátali v boji o postup. Tam ten tlak hrá veľkú rolu a asi sa ťažko prenáša cez to všetko, čím si klub musel prejsť za posledných 10 rokov. Ťažko povedať, čo v takom prípade vôbec robiť na mieste Boldta, ktorý to tam inak vedie celkom rozumne. Ale stále HSV verím, že to skôr či neskôr pôjde. By som sa necudoval, keby sa nejaky rok nasrali a po tej vsetkej smole vyhrali ligu s naskokom jak svina.

Pri Herthe naopak bude vyhoda, ze teraz uz vas nikto neriesi ako ten big city klub, kazdy vidi realitu, takze si moze Bobic viac menej robit svoje bez nejakych mega ocakavani. Uz sa spekuluje ze novy trener bude coskoro. Transfermarkt pise ze Sandro Schwarz, comu by som sa teda radsej vyhol. Ale kebyze vyjde trebars taky Hütter…

Reagovat
Arne

Taky bych raději bral Hüttera či Roseho, možná i toho Hoeneße, který zná prostředí... Na Schwarze nevím, jak přišli, z mého pohledu v BL nepředvedl nic extra.

Jinak gratulace k postupu FCK.... Podle mě rozhodli trenéři, Schuster do druhé půle změnil věci a ten Ital jen seděl a čuměl, bohužel... Plus lidi byli dost nasraní, protože to nevypadalo, že by mužstvo nechalo na hřišti vše. Lautern zaslouženě.

Reagovat
Rudnevs

Som si ani neuvedomoval, ze Hoeneß bol u vás, ale teraz pozerám, že ešte kedysi dávno ako hráč, zrejme ako protekčný syn Dietera. Myslím, že to by nešlo. Bobic chce niekoho s ofenzívnym poňatím futbalu, a to Hoeneß neni, preto aj musí odísť z Hoffe.

Diki za gratulaci Tiez si vravim, ze ta trenerska vymena nakoniec nebola zly tah, bolo to sice kontroverzne, ale myslim, ze Schuster je trener, ktory vie, co robi, cize aj ked vsetci vsade posielaju pozdravy Antwerpenovi, myslim, ze aj Dirk zohral dolezitu rolu. Dynama mi je luto, fans mali vcera ocividne nervy Nevies co moze prist teraz? Nejake plany na tretiu ligu? A financne by to mali prezit v pohode?

Reagovat
Arne

Sportovní ředitel Becker má pokračovat, Capretti pravděpodobně půjde od válu (ani jeden nemá smlouvu na 3. ligu)... Finančně to klub samozřejmě zasáhne, ale nemělo by to být na úrovni ohrožující klub. Podle mě zase postaví dobrý kádr jako před dvěma lety a uvidíme, zda to bude stačit na postup za rok nebo třeba za dva.

Reagovat
Rudnevs

Prave, mne prislo, ze ste to minule pekne postavili, zaujimavy kader, talenti ako trebars Königsdörffer. Aj financne v pohode. Preto aj je trochu skoda, ze to v prvej sezone po postupe takto dopadlo.

Reagovat
JozkokozleJ

Hertha dnes uplne zasluzene. Obrovsky rozdiel oproti stvrtku. Nespoznaval som dnes Tousarta. Vyborny vykon. Som zvedavy na Bobicove leto.

Snad to HSV vyjde buduci rok. Da sa cez baraz postupit aj s jednym nahodakom, tentokrat to nevyslo

Reagovat
Arne

Ještě že jsme ve čtvrtek nejeli, to by byl trip o ničem... Na zeit.de psali, že ten zápas byl tak špatný, že se měl konat za zavřenými dveřmi.

Já věřím, že Fredi už to dostane pod kontrolu... Otázka je, co se zvolí v tom top managementu a zda se to tam trochu stabilizuje, aby sportovní úsek měl klid a podporu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele