Doma zvítězíme, ujišťuje fanoušky Nihat

14.02.2008, 13:00
Aktuality
Villarreal má i nadále slušné šance na postup do dalšího kola Poháru UEFA, úvodní duel si ale jeho hráči a fanoušci jistě představovali jinak. Žlutá ponorka na hřišti Zenitu Petrohrad rozhodně neodehrála špatné utkání, přesto nakonec prohrála 0:1 a v domácí odvetě tak bude zvítězit. O tom příliš nepochybuje útočník Nihat Kahveči...

Na ukazateli skóre dlouho svítily dvě nuly a jedna z nich se v jedničku přeměnila až v 63. minutě. To hrubě chyboval brankář Diego Lopez a domácí Pogrebniak tak snadno přišel k nakonec jediné brance zápasu.

"Když prohrajete, nemůžete být nikdy spokojeni. Přijeli jsme si sem pro lepší výsledek. Mistr Ruska, jeho fanoušci, na jeho stadionu... udělali jsme, co bylo v našich silách a výhodu do odvety jim nakonec dal jeden hloupý incident," hodnotí utkání turecký reprezentant.

"Každopádně do konce ještě zbývá devadesát minut a já si jsem jistý, že doma si vypracujeme více příležitostí. Tohle nám jako výmluva sloužit nemůže, ale hřiště bylo špatné. Doma věříme, že nadcházející zápas vyhrajeme a ukážeme, čeho chceme v Poháru UEFA dosáhnout," dodává Nihat.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle mě je nejpravděpodobnější, že Vliarreal se stane celkovým vítězem. Doma o svých kvalitách jistě přesvědčí. podle mě není od věci si vsadit na postup, nebo alespoň výhru domácích v odvetě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to videl na tottenham nebo bayern

Reagovat
smazaný uživatel

*Villarreal (překlep)

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele