Doll i nadále trenérem Borussie Dortmund

25.01.2008, 14:46
Aktuality
Vedení Borussie Dortmund definitivně ukončilo spekulace ohledně možné změny na postu trenéra. Tuto funkci bude i nadále vykonávat Thomas Doll, s nímž vestfálský klub prodloužil smlouvu do léta 2010...

41letý Doll patří do skupiny mladších trenérů a jeho největším úspěchem je účast s Hamburkem v základní skupině Ligy mistrů. Na tento úspěch ale nedokázal navázat, s klubem loni bojoval o udržení mezi německou elitou a vedení se tak před rokem rozhodlo pro jeho odvolání.

V březnu se poté Thomas Doll ujal kormidla Dortmundu a vyšel mu především závěr ligové sezony. Z posledních sedmi zápasů Borussia hned pět vyhrála a v konečném účtování obsadila deváté místo. Letos to už tak slavné není, slavný klub v lize zvítězil pouze šestkrát a přezimoval na desáté pozici.

"S Thomasem Dollem a Michaelem Zorcem (sportovní ředitel BVB) jsme intenzivně jednali a pro klub jsme rozpracovali koncepci stabilní budoucnosti," informoval výkonný ředitel klubu Hans-Joachim Watzke.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pamatuji se, jak Thomas Doll ve svých hráčských letech reprezentoval tehdejší NDR !!!!!!!!! To byla docela bžunda, vzhledem k tomu jaký hráči tam rostli a přitom ten umělý stát vůbec fotbal nepodporoval. Jelikož v tom, jakožto kolektivním sportu, těžko mohli uplatnit svoje dopingové manuály, např. oproti atletice.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele