Dočasný šéf Evertonu Ferguson: Je můj sen zůstat, ale musím být realista

06.12.2019, 18:16
Aktuality
Dočasný manažer Evertonu Duncan Ferguson prohlásil, že nevidí jako reálné, že by ve své roli mohl pokračovat i natrvalo. Ferguson se mužstva ujal po odvolání Portugalce Marca Silvy.

Sedmačtyřicetiletý Ferguson zanechal v klubu významnou stopu jako hráč. Za Toffees nastoupil do 239 zápasů a nastřílel 60 branek.

"Myslím si, že klub si najde naprosto špičkového manažera, který přijde na moje místo. Je to můj sen, že bych se stal manažerem Evertonu, ale je třeba být realistou," prohlásil Ferguson.

"Kdo by nechtěl vést Everton? Je to fantastický klub. Věřím, že opravdu spousta manažerů, by o tuto právi stála," doplnil Ferguson.

Skot, který dosud nevedl žádný seniorský tým také dodal, že se momentálně nedívá dál, než k nejbližšímu ligovému střetnutí s Chelsea.

"To je opravdu to jediné, na co se teď soustředím. Uhrát v sobotu dobrý výsledek," řekl.

"Ještě je před námi spousta ligových zápasů a spousta bodů. Střed tabulky také není nijak daleko. Pokud se nám podaří pár zápasů za sebou, jsem přesvědčený, že Everton může začít stoupat tabulkou, " uvedl.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Borec .... Útočník kterého nechceš bránit....

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

"Kdo by nechtěl vést Everton? Je to fantastický klub. Věřím, že opravdu spousta manažerů, by o tuto právi stála," doplnil Ferguson.

Fišara pls

Reagovat
Unai

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, když si zkopíruješ text do Wordu (ctrl+c a ctrl+v), podtrhne ti to všechny překlepy a ukáže, kde si zapomněl čárku

Reagovat
Remt

Reagovat
Remt

To už je ale taková.. novinářská vyšší dívčí, řekl bych

Reagovat
Salfovic

To říkal Ole taky.

Reagovat
madridcan

To vravel Moreno tiež...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele