Dobrá a hratelná skupina, shodli se čeští fotbalisté po losu

07.12.2020, 23:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (99)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Haha, az na to numero uno dle fifa, belgii

Reagovat
vanGomm

Přesně tohle říkali o každé svékval. skupině.Přitom od kval.na MS 1994 až po kval.na MS 2018 se na MS z dosavadních 7 pokusů dostali pouze 1x!! a to jen pro nás díky té mimořádné generace kolem P.Nedvěda.Navíc to bylo ještě přes baráž,kde jsme díky vysledkům té generace byli v baráži nasazeni.Hrát tehdy třeba proti Španělsku byl by nejspíše konec.

Reagovat
erudovanyodbornik

Ale tehdy byla generace okolo Nedvěda na konci sil. Kdyby postoupila o 4 roky dříve, tak měla i na finále. Co se týče současnosti, tak optimismu rozumím. Tahle repre vypadá nejsilněji od roku 04 a a navíc hráči jako Hložek nebo Zima jí ještě můžou v brzké době posunout o level výše.

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsilněji? Jako určitě tam jsou zajímavá jména, ale zatím ty výkony jsou docela hluboko pod potenciálem. Navíc pořád chybí kvalitní střed obrany a útok. Křídla taky nejsou nějak zásadně vyřešeny.

Reagovat
erudovanyodbornik

Právě že Černý a Jankto mi příjdou jako nej křídla od Poborského s Nedvědem. Pokud je Schick zdravý tak kvalitu útok má a navíc tam je Hložek s ohromným potenciálem.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Černý má za sebou pár povedených zápasů. Před sezónou byl téměř odepsaný. Jankto hraje dobře, ale taky není primárně křídlo, nicméně to nebyl ani Nedvěd a fungovalo to. Ale jeho největší mínus je efektivita. Schick je sice super, ale kolik zápasů za poslední rok v repre odehrál? Hložek potenciál rozhodně má a určitě jednou bude patřit k oporám. Ale v současném systému pro něj není moc místo. Problém je, že nejsou žádné alternativy a když někdo ze základní 11 vypadne defakto není náhrada. Vrbova repre mi přišla v tomhle ohledu lepší a vlastně i ta Bílkova nebyla špatná.

Reagovat
erudovanyodbornik

Jako Vrbova repre z kvaldy 2016 herně špatná nebyla, ale tam to táhli hlavně hráči z naší ligy. Současná repre má mnohem lepší individuality.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace 2016: Čech, Vaclík, Koubek - Gebre, Kadeřábek, Sivok, Hubník, Kadlec, Suchý, Limberský, Pudil - Darida, Dočkal, Kolář, Krejčí, Pavelka, Plašil, Rosický, Skalák, Šural - Necid, Lafata, Škoda

Když na to tak koukám, tak současné repre je prostě kvalitnější ve středu zálohy, máme kvalitnějšího útočníka (ale mám obavy, jak sem psal). Tehdejší repre měla určitě kvalitnějšího brankáře, střed obrany, beci srovnatelní, střed zálohy pro současný tým, křídla srovnatelný, desítka jasně pro nominaci 2016 a v útoku rozdíl dělá Schick.

Reagovat
Reggie

Gólman ok, ale tam teď určitě slabinu taky nemáme.

Beci určitě lepší teď, na momentálního Coufala se z těch před tím nikdo nechytá, Bořil mi připadá jako dost solidní jistota. Limba byl super, ale tady uz za zenitem.

Stopeři možná před tím díky Sivokovi, jinak bída jako teď a opět všichni za zenitem. Snad konečně někoho napadne začít zapracovávat Zimu a hlavně Krejčího ze Sparty na stopera, na DM ho nepotřebujem.

Střed zálohy je jasnej, desítka jasně před tím pro Rosu, ale absolutně na něj nebyl spoleh bohužel. Křídla dejme tomu na stejno, ale za mě lepší teď díky Janktovi a pokud bude i Černý, tak podle mě není co řešit.

Útok jasně Schick, bohužel taky často zraněný a není tím pádem na něj spoleh, ale i bez něj ten momentální je/bude rozhodně lepší díky Hložkovi.

A jako hlavní věc bych viděl to, že aktuálně tam nemáme snad nikoho, kdo by za vrcholem v úplně dohledný době, což je obrovská výhoda. Je to můj pohled na věc, ale řekl bych, že teď jsme prostě jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný rozbor Ty kluku, ty bež do televize. S Karochem si můžete podat ruku

Reagovat
Reggie

Jistě jako místní odborník (kretén) máš i nějaký argumenty, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoje analýza je samozřejmě zoufalá, ale určitě Tě nechci odsuzovat. Napsal si svůj názor, který nám, co fotbalu rozumíme ukázalo, že Ty o něm víš tužku

Reagovat
Reggie

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si s tebou nesouhlasit. Kadeřábek tou dobou hrál za Hoffenheim a hrál tam výborně. I dnes je pořád srovnatelný s Coufalem, pro Cufa ale hraje lepší souhra s Masopustem. Limba měl 33 let, ale nebyl o nic hprší než Bořil. O kvalitě Hubníka asi nelze spekulovat, jasný leader obrany v Plzni, zase by se to dalo přirovnat s Čelůstkou aktuálně.

Tady neustále čtu Krejčí Krejčí. Ano je to hráč spotenciálem, kterých tu moc nemáme, ale aktuálně v každém zápase člověk trne, aby nedostal červenou.On musí sklidnit, pak se o něm dá spekulovat.

Reagovat
Reggie

Já ti tvůj názor brát určitě nebudu. Kadeřábek ok, ale narovinu si od něho nepamatuju ani jeden takovej výkon, jako předvedl Coufal třeba proti Slovákům teď. Někdy tam i hořel, ale je to tím, že je přece jenom ofenzivněji laděnej. Každopádně není náhoda, že dostává přednost Coufal. Tu tolikrát zmiňovanou souhru s Masopustem jsem upřímně snad nikdy neviděl teda .

Limba byl vždycky v repre super, ale 33 let... Každopádně Bořil dodává oproti němu tu defenzivní nadstavbu, kterou ti stopeři potřebují. Limba samozřejmě naopak parádní dopředu. Stopeři ok, tam to bylo lepší, ale že by to byla zrovna hitparáda, to si nemyslím.

Co se týče Krejčího, tak souhlasím. Ten kluk je kokot zralej na redku v každým zápasu, ale ač to nerad přiznávám, protože ho hodně nemám rád, tak budoucnost má skvělou. Pokud mu někdo dá do kupy tu hlavu. A sakra potřebujeme stopery.

A teda hlavně pokud se neptelu, tak byla řeč o nadcházející kvalifikaci a následně případným MS, tak největší benefit vidím v tom, že tady vidím hráče jako Král, Jankto, Hložek, Schick, Černý, Souček a další z U21, kteří mají potenciál za 2 roky se dostat daleko dál, než jsou teď. A když se podívám na tu sestavu na EURU 2016, tak tam byl před vrcholem MOŽNÁ Skalák (všichni víme, jak to dopadlo) Darida, Kadeř, Krejčí a Pavelka. A kromě Kadeře, kterej podle mě zůstal na podobní i když hodně slušný úrovni a Daridy z toho nic extra teda nebylo. To u těch nynějších je přece ten potenciál a už jejich nynější úroveň jinde.

Reagovat
cetto

Za mne je teda největší tikající bomba post stopera. Minimálně co do jmen máme na stoperu zdaleka nejslabší hráče z celého týmu. V zápasech to zatím moc vidět nebylo a z nějakýho nepochopitelnýho důvodu, at tam hrál kdokoliv, tak si to celkem sedlo. Ale ten základ je prostě extrémně křehký a Brabec, Čelůstka, Kalas ani nikdo z té party nemá dlouhodobě na repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka kvalitu rozhodně má, ale ten druhý stoper to je velká otázka. Nikdo nemá formu déle než měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, a proto se prosadil jen v průměrných tureckých klubech Zrovna ve Spartě je o dva levly lepší Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland, Norimberk, Trabzonspor, Antalyaspor

Promiň, ale to ej hloupý argument. Sivok taky prošel jen Udinese a Turecko, ale nikdo nepochybuje, že byl opora.

Reagovat
Pablos

Sivoka jsem úplně nesnášel

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamená, že to byl špatný fotbalista. Nebo ano?

Reagovat
Pablos

Neznamená. Ale já mu nikdy na chuť nepřišel a oporu jsem v něm nikdy neviděl.... ale já jsem jen fanoušek, nejsem odborník.

Reagovat
mayday

Sivok nebyl až takovej fotbalista, ale svoje kvality měl.

Reagovat
smazaný uživatel

V Sunderlandu se neprosadil. Dostal šanci, odehrál pár zápasů, ale nevyšlo mu to. V Norimberku hrál jen druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár zápasů v Anglii je 21, což není úplně špatný za jednu sezonu. Jako po euru by už asi měl ustupovat z pozic, ale v tuto chvíli tam být musí. Nepochybuji o kvalitách Krejčího, ale na postu nehraje pravidelně ani v klidu a hlavně on musí sklidnit. Až se uklidní, tak z něj bude dobrý hráč.

Reagovat
erudovanyodbornik

Zas nejsme Nizozemsko abychom měli na stoperu borce co mají 20 a 21. Ideál je podle zatím fakt ten Čelůstka+ Zima.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím... bavíme se o další kvaldě. A já v tom nevidím problém. Oba kvality prokazují a nejsou to zrovna hráči, kterým by se podlamovali kolena.

Reagovat
mistr129

Kúdela je lepší než Zima. Neříkám, že tomu tak bude i za dva roky na MS, ale kdyby bylo EURO teď, tak jsem pro Kúdela+Čelůstka

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Kudelou souhlasím

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Právě ty dva jde dobře srovnat a je skvěle vidět, jak Zima Kúdelu převyšuje. Prakticky ve všem. Je daleko pohyblivější, silnější v soubojích, řeší je přesněji a kvalitněji. Kúdelova hlavní přednost měla být kvalita rozehrávky, ale i v tom ho Zima začíná převyšovat. Troufá si do složitých přihrávek, nebojí se si vzít míč a převézt přes celé hřiště. Kúdela zápas od zápasu mizí ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Zima určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopitelného? Nebude to tím, že hrajeme na dva vysoce kvalitní defenzivní záložníky?

Za mě tam má hrát Zima s Krejčím.

Reagovat
PH8

Do budoucna určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč do budoucna? Už teď jsou lepší. A bavíme se o další kvalifikaci.

Reagovat
PH8

Bavíme se o kvalifikaci, která začne za 4 měsíce ne? Oba na reprezentaci mají ale nemyslím si že by měli hrát spolu. Měl by tam být v té dvojici někdo zkušenější, i kdyby to měl být třeba Krejčí+Čelůstka/Zima+Kůdela.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já v tom prostě nevidím přínos. Kdyby jsme měli nějakého zkušeného čističe ve vápně který by dokázal Zimu, respektive Krejčího doplnit, tak ok. Ale Čelůstka nebo Kúdela takoví prostě nejsou. Možná Brabec pokud by byl zrovna ve formě.

Reagovat
PH8

To je velké pokud, ale jinak asi jo.

Reagovat
PH8

Myslím, že Zima včera jasně potvrdil moje slova, že vedle sebe musí mít zkušenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil je totiž strašně nezkušenej Musí mít vedle sebe stopera, ale to asi každej.

Reagovat
PH8

Nezkušený na pozici stopera. Třeba právě Čelůstka nebo Kúdela by si tam Bořila oddirigoval lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže Kúdela je na pozici stopera zkušený jo? Půlku kariéry byl zraněný a druhou hrál v záloze. Na postu stopera hraje pravidelně taky až teď. Zima má z řízením obrany určitě daleko větší zkušenosti, byť třeba z mládežnických soutěží.

Reagovat
kilobyte

Černý v repre odehrál 90 minut. Na klubové úrovni toho taky neodehrál tolik. Ten se teprve musí ukázat.

Reagovat
frankiefcb

jj dle mého nám vyrostla "stříbrná" generace. Na generaci okolo Nedvěda nemá, ale svou kvalitu má a věřím, že na to aby postoupili na MS mají.

Reagovat
vanGomm

Tak přesně tento argument,že v roce 2006 už byli za zenitem a že kdyby postoupili o 4 roky dříve jsem čekal A že by na MS 2002 měli na finále Vždyt tehdy nevyhráli ani svou kval skupinu na MS 2002 (Dánsko,Bulharsko,Island Se.Irsko,Malta).Kde byli nasazeni jako č.1!! Díky postavení v žebříčku se vyhnuli všem top favoritům a přesto se tam nedostali.Problemem dlouhodobého fiaska ohledně postupů na MS vidím v tom,že se nebuduje dlouhodobě tým pro MS.Třeba tým na MS 1962,kde jsme hráli s Brazílií finále se budoval 6 let!Pravda měli jsme v Chile také štěstí,ale to potřebuje skoro každý,kdo se do finále dostane.Nějak podobně by se to mělo dělat i nyní.Dát mladým příležitost už kolem 20 let,aby za 6 let byli na MS v tom optimálním věku a s patřičnýma zkušenostva z kvalifikačních zápasů.Tady hráče v týmu do 21 let držej až do jejich téměř 23 a jelikož potom někteří příjdou do Ačka až v 25,kdy jim uvolní místo co už je jim 35,tak tam najednou koukají cože se to hraje v seniorské repre za fotbal.Proto se nám nedaří ten postup na MS.Ano na postup EURA to stačí.Navíc ted,když tam postupuje vlastně polovina Europy.

Reagovat
erudovanyodbornik

Tak když vezme kvalifikace od roku 2000, tak kvalitu na postup měly týmy jenom v letech 02 a 10 a tehdy to podle mě pokazili trenéři. Chovanec je totální trenérský a funkcionářský nýmand. Na euro 2000 by tehdejší tým dostal i Palička nebo Půlpit, to samé platí o zisku titulech ze Spartou v 90kách. Rada byl kapitola sama o sebe, ten to nezvládl hlavně lidsky. Být tam aspoň Bílek, tak bychom tu baráž dali.

Reagovat
kilobyte

Kdyby teď Šilhavý nacpal do repre mladíky kolem 20 let, tak za 6 let z nich bude minimálně půlka úplně marná (ztráta formy, zranění, vypadnutí ze sestavy), navíc bychom ztratili "dobrou" pozici pro kvalifikaci. Takže za 6 let bychom měli minimálně půlku týmu nováčků a těžkou pozici v kvaldě.

V repre by měla nastupovat vždy ta největší možná kvalita. Samozřejmě s ohlédnutím na potenciál. Ale stavět repre podle věku je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v tuto chvíli nesložíš ani základní jedenácku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale na druhou stranu fakt není důvod mít plnou lavičku repre půrměrných třicátníků. Pokud jsou mladí na srovnatlené výkonnostní úrovni, měli by dostat jednoznačně přednost. A tady je řada mladých lepších a stejně se do nominací nedostává.

Reagovat
vanGomm

Tak já nemyslel,aby tam byli jen všechny co jim je 20.Měli by tam být tak 2-3 o něco starší,ale za těch 5-6 let by by ten tým byl pro MS v tom optimálním věku.Budovat národěk v takových řekněme 6 letych periodách s vrcholem MS.Co má za cenu tam držet hráče co je jim 33-34,když za 4-6 let pro MS jim bude skoro 40 perspektiva tedy naprosto nulová.To,že se nám dlouhodobě nedaří postupovat na MS ( ze 7 pokusů pouze 1x!!) tak se dělá přece něco špatně.To už za těch 25 let musí být snad každému jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to MS je za dva roky. Takže když vezmeš současný kádr a přičteš 2 roky, tak nad 30 těch hráčů moc není. Vaclík 33, Pavlenka 30, což u brnkářů není taková hrůza a kdo ví, zda jednička nebude Kolář. Čelůstka 33, Brabec, Coufal 30, Novák 32, Darida, Kopic 32 a Dočkal 34, Pavelka 31 a Ondrášek 33. Z potenciální sestavy to jsou 4 hráči. To nemáš zas tak moc. Další 4 hráči jsou vůbec na pomezí nominace už teď.

Reagovat
vanGomm

Ano počty sedí za 2 roky jim bude o 2 víc ,ale ten současný kadr není tzv. pohromadě 5-6 let.On není ani polovinu toho času.To se to furt všelijak "lepí" a proto se ty postupy na MS nedaří.Příjde mě že je u nás priorita pouze tým do 21,kde se drží hráči skoro do 23 a postup na EURO.Na to EURO by se mělo postupovat nyní tak jako tak.Prioritou by přece mělo být MS.S veškerým porovnáním od financí a konče světovou prestiží je MS-EURO obrovský rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že MS by měl být hlavní cíl. Ale jak by ten tým mohl být 5-6 let pohromadě? 5 let zpět měl král třeba 16 let a teď je to stěžejní hráč. Za 2 roky budeme mít kádr defakto v nejlepších letech. Pokud se během té následující kvalifikace podaří zapracova další mladé hráče, tak to bude vlastně úspěch.Jenže kdo reálně se nabízí? Zima, Krejčí ano, Černý, Sadílek? Hložek stoprocentně. Ale kdo dál?

Reagovat
kilobyte

Nebude spíš problém v kvalitě hráčů? Vem si, že by vzali ten náš silný ročník 92/93, který by měl být teď v ideálním věku. https://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-evropy-do-21-let-2015/cesko-21/soupiska/

Za těch 6 let by sehraní asi byli, ale ta kvalita nic moc. Ono těžko se vybírají 20 letí hráči pro turnaj, který bude za 6 let.

Reagovat
mistr129

Reagovat
oli9

Tak ta kvalda na MS 2002 byla projeta skrz to že to nebyl tým.. Postup nás stala skupina remíza na Maltě a prohra na Islandu... Vlastně 2 body takže ten Island v obou zápasech červená karta a bylo defakto po zápase... To samé se ukázalo v baráži s Belgii... 3 červené karty, penalta.... Přitom jsem měli lepší tým i jsme byli favoriti... Vít kvalda na mě 2000 a 2004... Tam jsme valeli... Prostě sme si to posrali blikání

Reagovat
Pablos

já už si to takhle nevybavím... ale podle toho, že tam byla Malta, tak s ní se asi výsledky stejnak anulovali né ?

Reagovat
PH8

Tu kvaldu jsme si posrali strašně sami a Chovancovi jsem to nikdy neodpustil. Nicméně Dánsko na tom MS vyndalo Francii a Belgie Rusko a oba ze skupiny postoupili. Nebyly to žádní nazdárci, byť jsme si to posrali fakt sami.

Reagovat
PaYaB

Dánsko bylo dobré a jinak strašná škoda, že to po euru 2000 nevzal rovnou Brückner.

Reagovat
czech_mira

I v 06 jsme měli minimálně na čtvrtfinále, bylo to pro mě tehdy obrovské zklamání

Reagovat
PaYaB

No ono by asi stačilo vypadnout s tou Brazilií v osmifinále, to by asi nikdo nemohl nic říct, takhle to prostě vypadá blbě kvůli té prohře s Ghanou.

Reagovat
PH8

Ghana bohužel měla tenkrát vážně dobrý tým. Možná kdybychom my museli s USA trochu víc bojovat, tak bychom taky na Ghanu nastopili jinak a nedostali gól ve 2. minutě.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kily

mě do dneška strašně štve hlavně ten tragický výkon, na nic jsme se vlastně nezmohli a Ghana měla od první minuty zápas pod kontrolou

Reagovat
erudovanyodbornik

Podle mě byla chyba, že se předtím nedomluvila příprava s africkým týmem, takhle nás ten styl fotbalu totálně zaskočil. Druhá věc je ta, že Bruckner mohl být odvážnější a vzít třeba Kuliče, takhle jsme mimo zraněného Baroše a tragického Lokvence neměli za Kollera náhradu.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LH171186

Hm....A po 2 - 3 odehraných zápasech budeme číst jak nám los nepřál, nečitelní soupeři, těžký zápasy....No uvidíme....

Reagovat
dave30

A co jiného mají říkat? Že je to krutý los a vůbec si nevěří? To by to schytali.

Reagovat
9papaja

važeny pane Darida jestli ve skupine s belgii a walesem mate na první místo tak to nerozumíte fotbalu.

Reagovat
Vitinho10

Za mě s Belgií bez bodu, leda by musela být výrazně oslabena nebo postavit béčko. Možná při troše štěstí doma remízu, ale pochybuju.

O Wales mam taky pochybnosti. Hrají podobně jako Skotsko a na ty Češi hledali recept marně, i když byli lepší. Takže Wales by mohli sundat alespoň jednou, Bělorusko a Estonsko snad dvakrát.

Škoda té skupiny Dánsko, Rakousko,...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud neprorazime Wales nemáme na MS co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vrchol Belgie bylo MS 2018. Teď postupně začnou stagnovat a klesat.

Reagovat
Kincl

Nesmysl, pořád tam mají hráče co hrají za to nejlepší na Světě!

Reagovat
veikko

Ale už je to jen stín toho, co měli třeba před 4 lety na ME nebo před 2 lety v Rusku. Hlavně ta obrana nevypadá nijak světově.

Reagovat
cetto

Belgie je přeceňovaná. To nejlepší mají už za sebou a ti noví hráči, co se tam objevují, nedosahují kvalit těch před nimi. Z té své zlaté generace měli rozhodně vytřískat víc, kdykoliv hráli s nějakým fakt kvalitním soupeřem, tak to bylo zlý. Za mě je Belgie sice favorit té skupiny, na 80 % tu skupinu vyhraje, ale bude podle mě ztrácet a to jak s námi, tak i s Walesem.

De Bruyne s Lukakem jsou sice velký hvězdy, ale Hazard už není to, co bejval. To samý Mertens nebo Vertonghen s Alderweireldem. Golmany nemají nic moc a chybí jim Fellaini ve vrcholné formě.

Reagovat
Stannis Baratheon

No to MS v Kataru bude asi jejich poslední šance na titul Mistra světa/Evropy.

Reagovat
veikko

Ještě bych doplnil i stárnoucího Witsela, ten byl taky hodně důležitý hráč.

Reagovat
fabec1222

Protože to byli samý individuality, které nedokázal nikdo pořádně ukočírovat. Očekávám, že Francii se stane něco podobného teď na ME, nebo na MS.

Reagovat
Reggie

Jako souhlasím s tím, že už jsou lehce za zenitem. Ale napsat, že nemají gólmany nic moc, když tam chytá gólman Realu, tak to nevím no...

Reagovat
FUnk

kvaldu vyhrajou, ale kdyby meli lepsiho kouce nez martines tak by i udelali titul v rusku....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si prvně po losu říkal, že přeceňovaná, ale pak jsem se podíval na poslední nominaci. De Bruyne, Hazard, Lukaku, Courtois, to jsou obrovský hvězdy (a nejen oni).

Reagovat
Kincl

Co to je za kecy, že má Belgie to nejlepší za sebou :D a my máme jako co? To nejlepší před sebou teprv? Pořád tam hrají hráči co hrají za ty nejlepší týmy Světa, Wales tam bude šance, ale Belgie max pokud postaví bčko, pořád tam mají i náhradníky, kteří když nastoupí tak jsou dost nebezpečný. A pokud někdo píše že Hazard, Mertens a další nejsou co bývali, tak my máme hráče co jsou aktuálně lepší?

Reagovat
kilobyte

Jen tu obranu mají trochu slabší, ale pořád jí mají lepší než my. Navíc Belgie v kvalifikacích neprohrává.

Reagovat
TheMally11

máme Dočkyho ať mají klidně 5 de Bruynů, 3 Lukaky .... Dočky si je namaže na chleba

Reagovat
widlak

Jo jo, třeba jako teď Trávníka

Reagovat
Bakary3

Vždyť je to v celku pravda. Nikdo tu snad nepsal, že máme individuálně lepší tým, ale jim to celkem stárne, navíc Hazard je teď úplně odvařenej a nevypadá, že se to rychle změní, De Bruyne taky asi byl v lepší formě... Mertens, Carasco, Alder, Vertonghen, witsel... - ti už vyrostli z tý škatulky potenciálně TOP hráčů, jsou výborný, ale nic, z čeho bysme se měli posrat.

Jako velká hrozba se aktuálně jeví snad jen Lukaku a De Bruyne.

Naopak u nás vidím nějaký vzestup, věřím, že Souček, Král, Černý, Hložek, třeba Zima atd. porostou a v tom vzájemným zápase to může nás zastihnout na vrcholu, v laufu, a Belgičany třeba v menším útlumu.

Umím si představit, že se ty rozdíly smažou a máme na ně.

Reagovat
TheTopFootbaler

No já si umím představit 0:2 pro Belgii v relativně suchým triku, jako nemyslím že dostaneme rychtu, ale body by byly úžasný a rozhodně s nimi nejde počítat.

Reagovat
veikko

Já si taky myslím, že prohrajeme, ale rozhodně bych z Belgie nedělal neporazitelný tým. A už vůbec bych je nepovažoval za favorita na vítězství MS jako Šilhavý. Souhlasím s Bakarym.

Reagovat
TheTopFootbaler

Hele porazitelní určitě jsou, a mám z naší repre pocit že docela umí zaskočit silnější soupeře. Favorita na vítězství MS z nich taky nedělám, protože tentokrát je už i to jejich černokoňství pryč, Hazard je úplně mimo, Lukaku šel taky trochu dolů, De Bruyne není úplně v pohodě, a ta zbylá kostra týmu jako stopeři nebo Carrasco prostě už dojem kvality nebudí. Takže taky souhlasím s Bakarym. Ale myslím, že to pořád bude stačit na to, abychom si ani neškrtli. Snad mi to repre vrátí a překvapí mě, ale myslím, že pokud nějaký body z Belgie získáme, bude to hodně hodně velký krok za postupem a nesmíme si to pak pokazit s Walesem.

Reagovat
Bakary3

Papírový předpoklady jsou jasný a ano, jestli je Belgičani naplní, přistoupí k tomu, jak mají... tak by nás měli porazit.

Ale každý tým zažívá nějaký výkyvy, může dojít i k podcenění... nebo kolikrát papírově horší tým porazí ten lepší a prostě ho zaskočí.

Třeba budeme mít štěstí na okolnosti, formu, zranění hráčů... A zadaří se nám.

Ale i za normálních okolností se jim podle mě můžeme normálně postavit a zkusit něco uhrát.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo, s tím určitě souhlasím. Nemá cenu přistupovat k tomu zápasu nějak odevzdaně, stát se může fakt cokoli a my nejsme fakt marný tým. Nechám se překvapit.

Reagovat
Kincl

Stejně jako do té doby může jít naše repre pomalu do kopru

Reagovat
veikko

Tak možné to samozřejmě je, ale důvodů pro to moc není. Samozřejmě nás můžou decimovat zranění, ale jinak naši hráči jsou pořád v ideálním věku, takže v roce 2022 by teoreticky přesluhoval jen Kúdela v 35 letech.

Reagovat
krupa1919

Být místo Belgie to Dánsko tak by to byla hrozná nuda aji

Reagovat
Acrocephalus

Ja jsem si osobne Belgii hodne pral. Ne kvuli narocnosti nebo ze bych veril, ze dokazeme Belgii obrat o body, ale ze ze vsech TOP evropskych tymu mi prijde nejaktraktivnejsi... a ze se muzeme od nich priucit, pro hodne hracu to bude velka skola, coz je vzdycky dobre. Ten rozdil tam neni tak markantní jak treba Belgie vs. Estonsko, kde Estonci z toho asi nic mit nebudou, protoze se vubec nebudou chytat. Je silna, to bezpochyby, ale zapasy s tak kvalitnimi tymy hodne potrebujeme. Wales je hlavne o Garethu Baleovi, bez nej Wales pada nekam na uroven Skotska, Irska. Estoncibudou v pohode, paradoxne budu napjaty u zapasu proti Belorusku, protoze nas ceka beton... a jak vsichni dobre vime, hra proti betonarum nam dlouhodobe nejde. Baraz je podle me realna, tim vitezstvim ve skupine LN jsme si pravdepodobnost baraze jeste zvysili. Takze ja jsem pomerne spokojenej. Za me, nechtel bych si menit skupinu se Slovaky.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele