Do Plzně přišel gólman Zadražil na půlroční hostování z Táborska

10.01.2023, 10:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
fabec1222

Do béčka dobrej

Reagovat
PalibrkUros

V csm dobrej, celkově tam mělo táborsko poměrně perspektivní tým

Reagovat
MrOffside

Tak to bude výbornej

Reagovat
Freedo

Reagovat
kecipep

v CSM jsou ti koně v českém rybníčku jasně předepsáni Mně je vždy v této hře líto na konci sezony povyhazovat hráče z tribuny, aby mi přišli mladí dorostenci, ale jinak se špičkoví mladí Češi vůbec nerodí

Reagovat
cetto

Mladí hráči přicházejí, když jiní ukončí karieru, ne? A kvalita těch mladejch vždycky odpovídá kvalitě těch, co skončili. Vždycky jsem si proto za levný prachy kupoval český veterány jako Poborský, Koller apod a hra mi pak vygenerovala mladíky se stejným potenciálem.

Reagovat
Bobřík1

Jakej má smysl vzít mladého golmana na hostování, když mají velmi kvalitní jedničku a solidní dvojku? Kdy si zachytá?

Reagovat
$dolar$

Coz o to, ale jakej to ma smysl pro nej?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kaspar

Tak pro nej je to takhle snazsi cesta do nekteryho z tymu prvni ligy, muzete ho poslat nekam jako pripadnou kompenzaci k prestupu atd

Reagovat
db18

Reagovat
kattos

Reagovat
Sandstorm

Staněk v létě odejde do zahraničí. Zadražil přichází jako potenciální budoucí jednička.

Reagovat
Bobřík1

Tak proč ho nekoupili a nenechali dohrát sezónu v tom Táborsku? Takhle bude půl sezóny sedět na lavičce v Plzni, to nedává smysl.

Reagovat
kecipep

Reagovat
Witcher

Dostane titul ne?

Reagovat
Imos

to by musel odehrát aspoň 1 zápas ne?

Reagovat
Fodbalysta

Zase ho budou mít víc na očích. Nehledě na to, že se může někdo z těch dvou zranit na půl roku a rázem je cesta do brány volná. U těch gólmanů tomu celkem rozumím, navíc pokud chceš hrát o titul, tak to nemůžeš riskovat na 2 gólmany celý půl rok.Takový risk si může dovolit klub ze středu tabulky (třeba Sigmě to vyšlo prozatím).

Reagovat
Martin9719

Přesně tak. Potenciální talent necháš rozehrát v Bohemce ale potřebuješ 3. brankáře, nikdy nevíš co se stane, během 2 kol může být najednou problém. Proč ho nenahradit talentovaným brankářem z 2. ligy který zatím může ukázat i na tréninku co v něm je, zvyknout si v klubu. Půl roku není tak dlouhá doba a letní přestupák může taky zamíchat kartami. Navíc i tohle ho může pozvednout, takový Květ co hraje ligu X let ti prohlásí že takovou přípravu ještě nezažil. Tak proč by to nemělo něco dát poloprofesionálnímu hráči.

Reagovat
Sandstorm

Proto je důležité to slovo potenciální. Budou s ním půl roku moct přímo pracovat a pak se uvidí. Pro něj určitě velká šance.

Reagovat
smetos

Jedlička je odepsanej?

Reagovat
Salfovic

Pochybuji, že Staněk v létě odejde. Ten má šanci na solidní laso, jen když bude repre jednička a bude v ní výborně chytat. A na jaře toho repre moc nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka je Tvrdon? Ty vole, vzdyt ten Jedlicka je po Stankovi nejlepsi golman ligy. Okamzite bych ho bral do Baniku, Lasty at dochyta sezonu a preda zezlo mladsimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však odešel na hostování do Bohemky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele