Do konečné nominace Argentiny se nevešel útočník Icardi

21.05.2018, 19:58
Aktuality
Argentina odjede na mistrovství světa s velkými ambicemi, přičemž nyní už je jasné, kteří hráči na něm budou jihoamerickou zemi reprezentovat. Nechybí tradiční opory v čele s Lionelem Messim, do konečného třiadvacetičlenného výběru se však nevešel útočník Mauro Icardi...

Vyjma dlouholeté opory Barcelony se může argentinská reprezentace pochlubit dalšími ofenzivními esy. Trenér Jorge Sampaoli se bude spoléhat na Gonzala Higuaína z Juventusu, kterého doplní týmový spoluhráč Paulo Dybala, jistotou na hrotu by se měl stát Sergio Agüero z Manchesteru City.

Mezi zmíněné útočné hráče se naopak nevešel Mauro Icardi. Hlavní zbraň Interu Milán během tohoto ročníku zaznamenala 29 ligových zásahů, ovšem ani to 25letému kanonýrovi nepomohlo. Pouze v televizi bude turnaj sledovat také Diego Perotti (AS Řím).

Argentinci, kteří na světový šampionát postoupili ze třetího místa jihoamerické kvalifikační skupiny, se budou snažit navázat na postup do finále, ve skupině potom mají Chorvatsko, Island a Nigérii.

Nominace Argentiny na mistrovství světa:

Brankáři: Sergio Romero (Manchester United), Wilfredo Caballero (Chelsea), Franco Armani (River Plate).
Obránci: Nicolás Otamendi (Manchester City), Eduardo Salvio (Benfica), Federico Fazio (AS Řím), Javier Mascherano (Hebei CF), Marcos Rojo (Manchester United), Marcos Acuña (Sporting), Nicolás Tagliafico (Ajax), Christian Ansaldi (Turín), Gabriel Mercado (Sevilla).
Záložníci: Lucas Biglia (AC Milán), Éver Banega (Sevilla), Giovani Lo Celso (PSG), Manuel Lanzini (West Ham), Cristian Pavón (Boca Juniors), Maximiliano Meza (Independiente), Ángel Di María (PSG).
Útočníci: Paulo Dybala (Juventus), Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Juventus), Lionel Messi (Barcelona).

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (278)

Přidat komentář
Dr. Admess

Ta obrana mi nepřijde nějak dobrá, bohužel. Naopak záloha s podporou Messiho po letech vypadá i slušně konečně taky.

Reagovat
Rox

Mě teda ani ta záloha neoslnila.

Reagovat
TheMally11

Mě tedy celý tým neoslnil

Reagovat
Free_player

slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní favorit na ostudu MS. Slabá záloha, Icardi místo Higuaina. Jediný co maj dobrý bude levá strana kde můžou letos vyčnívat Tagliafico a Acuňa kteří mají top formu.

Reagovat
Uwe háže buly

Stopeři mi přijdou jako hodně dobrej nadprůměr, naopak záloha nic moc v konkurenci ostatních týmů.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
F.Torres

záloha je velice slabá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Vidíš, mě Otamendi nikdy neoslnil, vždy když jsem ho viděl (a to i letos za City), tak si kiks neodpustil. Rojo je věčně marod snad. Na pravým beku kdo? Mercado? Pff. Případně tři stopeři s Faizem? No, dejme tomu.

Co se týče zálohy, tak mi šlo o porovnání s předchozími turnaji. A prostě Banega, Biglia, Lo Celso, Lanzini, Di María + Mascherano, to Argentinci dlouho neměli snad prostě. Určitě ne Lanziniho, který má velký potenciál vyletět a být po Messim ten nejdůležitější. Otázka je, jestli na to dostane potřebný prostor.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak podle mě je kvalitativně Fazio před Rojem, ale někdo tu psal, že hráli v kvaldě 343. Což si teda moc nedovedu představit.

Reagovat
mayday

Souhlas s těma bekama, nic moc.

Reagovat
technecium

Když to porovnám s 2014, tak obrana i záloha přeci jen působí líp

Reagovat
TheTopFootbaler

Nemají ani jednoho kvalitního středopolaře.

Reagovat
raúl vojcka

Ever Banega je nadpozemeskej!

Reagovat
TheTopFootbaler

Jak kdy. Ale není to kvalita typu Kroose nebo Isca, to prostě ne. Střed pole bude určitě slabinou Argentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

ta zaloha mi prijde, ze je na urovni anglie

Reagovat
Kornovec

po letech? Di Maria 2018 asi tezko prekona svoje galapredstaveni 4 roky dozadu, ale uvidime

Reagovat
technecium

Galapředstavení v 1 zápase

Reagovat
LAM

galapředstavení ve skupině hrál průměr a po jednom hodně dobrym zápase v osmifinále se klasicky zranil no.

Reagovat
Dr. Admess

Jediný, kdo tenkrát předvedl galapředstavení byl Masche. A ano, s tím už nepočítám. Ale byl furt na to sám.

Reagovat
Majk91

di Maria predvadza v repre jedine tak galaprestavenie v tragickosti.

Reagovat
smazaný uživatel

byl absolutně tragický, jeho centry na prvního obránce mám pořád v hlavě

Reagovat
Kluivert9

Higuain

Reagovat
Whitemedia

Neskutečná ofenzíva, když se do ní nevejde Icardi..

Reagovat
pejsek5

Caballero - Rojo, Otamendi, Fazio, Mercado - Masch, Banega, Biglia - Di Mária, Agüero, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero možno aj hej ale obrana asi nie Majú tam Tagliafica, ktorý sa v Ajaxe chytil tak by mohol kľudne na ľavo nastúpiť on alebo Ansaldi ...ale ako to tak vidím tak budú hrať skôr na 3 stopérov a zvyšok ofenzívni hráči

Reagovat
celeb

Masch+Biglia su obaja hodne defenzivne ladeni, ak by sa o ofenzivu mal starat osamoteny Banega, tak to bude dost bieda.

Navyse Masch nehral v Barce v zalohe snad roky a vobec netusim, ako hral v cinskej lige. Asi by uz mal dostavat viac priestoru Lanzini

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini Messiho podržtaška

Reagovat
Kluivert9

Těch tam je 22

Reagovat
Felitel

Reagovat
LAM

Lanziniho jsem viděl hrát nedávno proti Itálii a hrozně mě překvapil.Hrál hodně slušně.

Reagovat
vilp

https://youtu.be/As_hf0psXMw?t=21

https://youtu.be/2wSdh7uQSss?t=28

https://youtu.be/sGJGtA3h7d8

https://youtu.be/fzBFOoMwDEc

Tři velká finále, třikrát prohra, čtvrtý trenér a neschopný Higuaín zase jede, to prostě nepochopím. Proč by si to měl zasloužit? Icardi nemohl udělat víc, to je velký plivanec do tváře. Hnus. A že nejede ani Paredes, který by měl být v základu. Škoda slov.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
jakubbosak

viděl bych to zhruba stejně

Reagovat
jakubbosak

+ jak napsal borec pod tebou, ještě chybí Perotti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Paredes mi tam chybí hodně moc, ale Icardi vůbec, ten by byl použitelný leda do závěrečnýho tlaku přes centrovaný míče, což je luxus, zbytečnost a vzhledem k jeho problémovosti i velký risk. Myslím, že tahle Argentina bude hodně soudržná a mnohem silnější než na papíře.

Reagovat
vilp

Absolutně nesouhlasím. Zaprvé to není žádný zbytečný luxus, pokud je to jediný takový typ, který mám k dispozici. Góly ze standardek a celkově ze vzduchu dělají na každém turnaji i v PO LM obrovský rozdíl, stačí se podívat na Critiana. A pokud nebudu počítat poslední dvě kola Serie A, tak šance pro Icardiho = gól. A je jedno, jestli hlavou nebo nohou. Na videích výš je vidět, že Higuaín ani nevěděl, jak se do těch šancí dostal. Argentina na posledních turnajích dojíždí na efektivitu v koncovce a jeden z nejlepších zakončovatelů této sezony je zbytečnost. Fakt nechápu, jak to můžeš říct.

Reagovat
technecium

Reagovat
10

Tak oni imho potřebujou hlavně hráče, co dokáže ustát souboje, udrží míč a dostane do hry tu druhou vlnu, což Icardi prostě nedělá, naopak Higuain tuhle sezonu ukázal, že se pro to dokáže 'snížit".

Reagovat
technecium

Právě jste oba vyjmenovali důvody, proč by možná asi bylo nejlepší, kdyby jeli oba

Reagovat
10

možná, ale to by musel někoho vyndat...a to mi pak nevychází hlavně bych se klidně vsadil, že Icardi pro Sampaoliho není ani první náhradník do toho útoku

Reagovat
vilp

Může být, i když ještě víc podle mě potřebují hráče, který v klíčových chvílích alespoň trefí branku. Jinak neříkám, že by měl hrát Icardi základ, jasná jednička snad bude konečně Kun, jen by bylo dobré ho tam mít, pokud jim poteče do bot a budou potřebovat dát za každou cenu gól. Takhle má Sampaoli v útoku tři prcky a vemeno. Nakonec mohli jet oba, jak už tady zaznělo. Ale Pipita už má sebou tolik failů, že mi už fakt leze na nervy.

Reagovat
10

Njn, ale Icardi nikdy o nic ani nehrál, když teď snad poprvé reálně museli vyhrávat o LM, tak zahazoval nesmysly...tady se všichni až moc nechávají unášet číslama z ligy, přitom měl stejný čísla jako Immobile, kterýho za top útočníka pro velkou scénu většina lidí určitě nepovažuje. Higuain ve stejný pozici v Neapoli, kde na něj hrál celej tým, dal 36 gólů v 35 zápasech...

Reagovat
vilp

Zahazoval asi tři zápasy, Higuaín celou kariéru. A nemyslím, že by po té sezoně v Neapoli o jeho nominaci někdo pochyboval. Jinak zase sebe říkám, že bych neřešil, jestli je někdo Top útočník nebo ne, ostatně ty tam Argentina mimo tuto dvojice stejně má, ale záleží na sezoně a současné formě. A Icardi má z posledních 11 zápasů 11 gólů. Higuaín už dostal příliš mnoho šancí a pokaždé zklamal, tak by se na řadu měli dostat ostatní.

Reagovat
uff

Absolútny súhlas. Plus nezvláda tlak celú kariéru.

Reagovat
Votas

O nic nehral, ale ve svejch nejtezsich a nejvyhrocenejsich zapasech daval goly Juve s pravidelnosti, hattrick Milanu anebo klicovou penaltu v rozhodujicim zapase o tu LM, jak pises.

Reagovat
10

to je možný, ale to pořád není ten tlak jako ve vyřazovací části LM nebo na velkým turnaji za repre, takhle dává góly Juve i Immobile, pak přijde baráž nebo repre a je marnej...

Reagovat
uff

Reagovat
vilp

Ale taky mohl baráž klidně rozhodnout. Dokud to nevyzkoušíš, tak nevíš. Třeba by Icardi rovněž vyhořel, ale imho je ta šance mnohem menší než u vyzkoušeného Higuaína.

Reagovat
10

to je možný, ale Icardi v kvalifikaci šanci dostal, asi trenéra nepřesvědčil...navíc Sampaoli není první trenér, kterej ho opomíjí, můžou tam být jiný důvody, o kterých se spekuluje

hlavně bych se klidně vsadil, že by Sampaoli místo něj vzal spíš i Lautara a hlavně Benedetta, kdyby se nezranil

Reagovat
vilp

Jo, o jiných důvodech jsem četl. Naposledy od Crespa. Nedivil bych se.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
vilp

https://www.youtube.com/watch?v=GR2fW7bib-0

A hned jsem si vzpomněl třeba na tohle. Prodloužení, potřebuješ dát gól, systémy obou týmů už neexistují, vše je prakticky na náhodu, a tak tam pošleš borce z lavičky. A ten udělá tohle.

Reagovat
ADM

Najhoršia noc mojho života.

Reagovat
technecium

Reagovat
vilp

Třeba to ještě Leo dá.

Reagovat
ADM

Nepochybujem, že do toho dá všetko, narozdiel od jeho najhoršej sezony 13/14 je momentálne na úplne inom leveli, bohužiaľ ale vôbec nečakám, že by to stačilo a dočká sa tu len kopy posmeškov

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přesně tak. Navíc si nemyslím, že je úplně vhodný mít tam na jedno místo tři tak kvalitní hráče.

Reagovat
vilp

Ty se podle fungování vašeho klubu pořád točíš kolem systému. Ale ten je potom kde, když zbývá dvacet minut do konce, ty máš tlak a potřebuješ dát gól? Kdybyste pod Pepem měli zvíře do vápna, co by to tam uklidil, tak jste mohli porazit Inter, Chelsea a i MU poslední sezonu pod Rijkaardem. Real má takové hráče dva a ti jsou podepsaní pod každým titulem z LM.

Reagovat
Votas

Jedinej relevantni argument - Icardi se nehodi do systemu. Problem je, ze argentina ma system- dej to na pulce Messimu, kterej s tim probehne 10 hracu. Tam se pak nehodi zadnej utocnik.

Reagovat
10

hodí se tam útočník, co zabere nejvíc místa a stopeři přes něj na Messiho nevidí...pak ta volba byla jasná

Reagovat
Votas

to pak jednoznačně

Reagovat
DelPiero137

Nechce sa moc hadat ale toto ani Gonzalovi neslo vo vyradovacej casti LM. Kolko krat sme ani nevedeli ze je na ihrisku.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Icardi je lepší než Higuain, bez debat, ale fyzicky je to úplně jiný útočník. Proč má vzít trenér 4 hubené útočníky. jednoho musel oželet na úkor Higuaína. Messi, Dybala,ti určitě ne. Mohou hrát i jako křídlo. Takže se rozhodoval mezi Icardi nebo Aguero. Efektivita skoro stejná. Rozhodující faktor byl podle mne Messi. Trenér chtěl pro něj pohodu a proto se přiklonil k jeho kamarádu Aguerovi

Reagovat
Cipinho

Icardi může Kunovi tak akorát leštit kopačky

Reagovat
technecium

Aguero by jednoznačně měl být volba č. 1

Reagovat
celeb

Aguero bol 100%. A dovod, preco vzal Higuaina namiesto Icardiho si mozno nasiel. _AK_ bude Pipita schopny sa podriadit a hrat ako tank pre tim, tak to moze byt dobra volba. Ale v efektivite zakoncenia by bol Icardi urcite lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ta šanca na MS po Kroosovom darčeku ... to je najväčší fail, čo som kedy videl čistý panic mode

Reagovat
vilp

Ta poslední proti Chile to stejné. A on ani jednou netrefí bránu.

Reagovat
ADM

Ok, ale predsa len to je Copa America. Ale finále MS? Pretlačím tu loptu do brány aj s brankárom .. a on vystrelí spoza 16ky skákajúcu loptu uplne nebránený....tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, dařilo se Icardimu v Serii A, a co? Když se to otočí, co udělal letos Higuain špatně, že by neměl jet? Hrál i Ligu mistrů, obstál na všech úrovních a delší dobu patří mezi opory Juve. Při té konkurenci se stane, že někdo kvalitní na MS nebude, nemůžou tam být všichni a že se Higuain někdy v minulosti v nějakých zápasech netrefil asi není úplně to rozhodující, podle čeho trenér vybírá sestavu

Reagovat
vilp

Co udělal špatně? V repre třeba naposledy tohle.

https://www.youtube.com/watch?v=8CB3zGjVMCA

Reagovat
technecium

Musí hrát Aguero, nad Higuaínem jsem zlomil hůl

Reagovat
smazaný uživatel

Další video...

Reagovat
celeb
Reagovat
celeb
Reagovat
celeb

pripadne tu mas videjko venovane jeho naj failom za Arg. repre - kde je aj 2. finale Copy (Centenario) proti Chile, kedy v nadstaveni z metra netrafil. Ako kto sleduje Arg. repre, tak vie, ze to je najvacsi palic pod slnkom.

Reagovat
celeb
Reagovat
misinho7

len aby to nedopadlo teraz tak ze to argentine cele vystriela

Reagovat
technecium

Nominace je pro mě obrovským zklamáním.

Chybí mi tam Peredes, Perotti, Lautaro a Icardi

Přebývá Meza, Pavón, Higuaín a Lo Celso...

Tak snad: http://lineupbuilder.com/?sk=gx29f

Mám takový tušení, že padnou ve skupině, nicméně nikomu jinému ten titul tak nepřeju.

Reagovat
Kluivert9

Icardi, Paredes In, Higuain, Meza Out by stačilo.

Reagovat
Jordi Alba

Meza je ještě v pohodě, jsou tam horší.

Reagovat
Free_player

přebívá Meza a Pavón, protože je neznáš ? se zbytkem souhlasím a to, že nejede Perotti je fakt demence

Reagovat
smazaný uživatel

Pavón je nejlepší křídlo v lize a s Di Máriou taky opravdu jediná čistá křídla v týmu. Perotti je fuck up a Pipitu bych hnal okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taký ofenzívny potenciál a polovicu mužstva tvoria obrancovia. Sampaoli

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je největší problém

Reagovat
smazaný uživatel

No veď preto to postavím na ofenzíve. Postaviť do útoku Messiho, Icardiho, Dybalu a Aguera, tak súpera musíš gólovo prestrieľať. Pozri na Liverpool

Reagovat
Spalovač šancí

A kdo z těch 4 by běhal aspoň z půlky co Live?

Reagovat
TheTopFootbaler

Pro repre snad kterýkoli z nich. Jen u Dybaly bych si nebyl tak jistý, ale zbytek by vypustil duši.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno, krom útoku je problém. Dle transfermarketu je argentýnský tým hodnocen na 694 MIL. Ale jen útok (4 hráči) jsou hodnoceny na 425 M. To je 60 procent celkového teamu. Co se týče útoku, nikdo se na MS nemůže rovnat Argentíně. Golman, obrana, záloha, nic moc

Reagovat
Generalní Gladiator

nikdo? mbappé,griezman,dembelé..

neymar,jesus,firminho, křídlo zvládne i couts,wiliam

španělé to maj poskládaný jinak,ale costa a spol rozhodně nezaostávají

Reagovat
smazaný uživatel

Romero - Mercado, Otamendi, Fazio, Rojo - Pavon, Mascherano, Banega, Di Maria - Messi, Aguero

Reagovat
Jordi Alba

Lol, to snad ne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP

Reagovat
zlatan-legend

Romero už ne-e

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zaloha je des

Reagovat
smazaný uživatel

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xaviercreus

Chudák Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín tam nemá čo robiť, tento "Francúz" už viackrát zlyhal v repre... Ak bude ťahúňom, budem prekvapený.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně ty nominace zatím jebou

Reagovat
REPLIKATOR

Záloha

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fakt nepochopím... Asi má spory s Messim, tak musel být hozen přes palubu..

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak si to mám vysvětlit? Vím, že s ním nemá dobré vztahy a taky vím, jak to v Argentině funguje.. Takhle zase vyhoří jako vždycky..

Reagovat
Stannis Baratheon

padnout ve finále je sice smutné, ale jako vyhoření bych to nenazval.

Reagovat
rel7

když přebereš kamarádovi starou tak je to celoživotní spor

Reagovat
smazaný uživatel

určitě čtvrtfinále. tam ale pokud vse pujde podle predpokladu (arg i esp vyhraji skupinu) budou hrát se spanelskem...

messi bude mit podle me nejlepsi formu, jakou kdy na ms mel. uz zadne bliti behem zapasu a navic ty letosni primaky muzou byt hodne, hodne silna zbran(zvlast v porovnani s minulym MS)

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Icardi, Paredes

Reagovat
misomy6

Lanzini bude jeden z hráčov ktorí najviac vyletia hore na tomto šampionáte a bude on po MS záujem ( môj tip)

Reagovat
Realita

Obrovské překvapení pro mě, že tam chybí Icardi, nejlepší střelec Serie A

Reagovat
TheTopFootbaler

Tvrdá Realita.

Reagovat
Adhol

Brankáře mimo repre úplně neznám, tak soudit radši nebudu, ale připadají mi spíš horší než dobří. Obrana žádná sláva, na titul mistrů světa to bude jen když zahraje asi nad svoje možnosti. Záloha ujde, ale taky to není záloha mistrů světa. Každopándě útok je neskutečně našlapanej, asi nejlepší na celým MS, ale škoda toho Icardiho, nevzít nejlepšího střelce Serie A... nechápu. Klidně mohli vzít 5 útočníků na úkor nějakýho průměráka, v záloze/obraně, kterej si stejně nekopne a nebo vzít Icardiho místo Higuaína. Higuaín je sice skvělej útočník, ale asi nejhorší z té pětice.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Icardiho nechápu... To budou hrát na 6 obránců?? hlavně že tam je Acuna apod.

Reagovat
CHONG

Snad nepostoupí ani ze skupiny.

Reagovat
el Principito

Reagovat
pospec7

Reagovat
Visca el barca

Mám to stejně, ale s Portugalskem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
cristiano.K.

Icard > Higuain

Chytat bude Romero?

Reagovat
cristiano.K.

Icard > Higuain

Chytat bude Romero?

Reagovat
adoxx

Kdo jinej? Nikdo lepší než Romero tam není,někdo jako Battala, mladej talent tam není, takže Romero je asi jasnej

Reagovat
cristiano.K.

toho Armani neznám, vždy divné postavit golmana,který neodchytal téměř nic.

Reagovat
adoxx

Armani chytá v Argentině celou kariéru kvalitně, je mu sice 31 let a tak už to není žádnej mladík, kterej by měl před sebou dlouhou repre kariéru, ale v případě nutnosti by dle mého dokázal zachytat velmi dobře, tam by jen záleželo, jestli je Argentinská liga schopná konkurence ostatních lepších lig a zda dokáže odchytat i na repre scéně tak dobře

Reagovat
zlatan-legend

Tak aby se rozchytal asi

Reagovat
adoxx

Reagovat
adoxx

stejně bude chytat Willy, byl bych rád kdyby dal šanci právě Armanimu, ale v to nevěřím

Reagovat
zlatan-legend

Za mě by měl určitě chytat Armani. Nejde mi prostě do hlavy, stavět téměř nerozchytanýho golmana...

Reagovat
adoxx

Přesně

Reagovat
John Obi Mikel

Cabbalero tam jeste je

Reagovat
adoxx

Ten už ale bohužel taky má svý léta

Reagovat
John Obi Mikel

Ale stále je vynikající, myslím že je s Romerem na podobné úrovni

Reagovat
zlatan-legend

Romero chytat nebude

Reagovat
John Obi Mikel

Nebude

Reagovat
Switchback

Banega bude mít co dělat no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vraj nema Icardi najlepsie vztahy s Messim. Ale beztak, nezobrat najlepsieho strelca ligy a tak spickoveho utocnika na ukor par priemerakov je nepochopitelne.

Ofenzivu maju skvelu ale zaloha a obrana je priemerna. Tam budu zdvojovat ci strojovat Messiho, ktory nema okolo seba taku kvalitu na aku je zvyknuty.

Reagovat
mimi_united

Spolu s Anglickom neuveriteľne preceňovaná reprezentácia

Reagovat
LAM

Jenže hráli na posledních 3 akcích ve finále

Co by za to Anglie dala.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Trošku mimo porovnanie

Reagovat
uff

Reagovat
Stannis Baratheon

wtf?

Reagovat
Jeňa

Větřím průšvih. Obrana nic moc, nicméně dejme tomu. Ale ta záloha je průšvih a ten hvězdný útok se rozhodně nebude moct spoléhat na její podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník nejede, to si dělají prdel?

Reagovat
-Carles-

Paredes

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole co tam dělá pořád ten Romero

Reagovat
Csaplárova past

Jinak masakr, polovina mančaftu v klubech nehraje

Reagovat
zlatan-legend

Už jede dom

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
ADM

Messi vedel, prečo posledné zápasy oddychuje

Reagovat
teenz

obcas mi ho je i lito.

Reagovat
LAM

Naprosto nevim s jakou formací by měli nastoupit.Na 4-3-3 namají zálohu a to 3-4-3 co zkoušeli v kvalifikaci se mě vůbec nelíbilo.

Jinak jak letos hrál Lo Celso?Někde jsem četl že šel letos v PSG hodně nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi tam nema co delat

Reagovat
patas92

Záloha a obrana turnaj od turnaje horší a horší

Reagovat
F.Torres

Obrana průměr, záloha podprůměr a útok top. Pokud chtějí něco uhrát, tak by měli možná toho messiho trochu zatáhnout a nechat ho tvořit a doufat, že vpředu aspoň něco využijí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez šance.

Reagovat
Tuard.MUTD

Ofenzívu mají nabušenou, ale ten zbytek..

Reagovat
smazaný uživatel

Letos není důvod jim to přát

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
I*M

Pouť

Reagovat
I*M

Ten mobil si píše co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Romero - Tagliafico, Otamendi, Fazio, Mercado - Biglia, Banega - Dybala - Messi, Agüero, di María (Lanzini)

Reagovat
LAM

Ta záloha nevytvoří nic.

Reagovat
Biozdenda

Nechápu. Nejede Icardi - v lize 29 gólů za Inter. Inter hrál do poslední chvíle o 4. místo, získal 70 bodů a má vstřelených 66 gólů, takže Icardi dal skoro 44% všech ligových golů poměrně slabého Interu! Jede Higuaín, člen mistrovského týmu, co vyhrál s 95 body a dal soupeřům 86 branek. Higuaín z toho dal 16 gólů a obecně panuje nespokojenost s jeho přínosem pro tým a s neschopností ho gólově táhnout. Připomíná mi to Diega Milita a Lisandra Lopéze a výsledky Argentiny, která brala hráče podle jmen a ne podle aktuální formy..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Milito na MS šiel Cambiasso a Zanetti tam mali byť a neboli

Reagovat
Biozdenda

Milito tam byl, ale nedostal se ani na hriste myslim, ne?

Reagovat
Black Jagir

Garay

Reagovat
smazaný uživatel

Salvio obránce

Reagovat
FC Porto FC

Acuna a Salvio nejsou obránci

Reagovat
Majk91

Messi, Dybala, Aguero, Mascherano a 19 kopyt.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je o 4 míň, než má naše repre

Reagovat
Tomanatura

Tezko rict, jak to posklada. Doted neustale menil rozestaveni, nominace a celou jedenactku, tak jsem zvedavy, jestli neco nasel. Chtel bych neco jako

Romero - Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico - Lo Celso(bude hrat Biglia), Banega, Di Maria - Pavon, Messi, Kun

uz prosim ne zadnou stracku se trema obrancama a Higuainem v utoku. To uz bych neprezil. Icardi nejede zaslouzene, nevim co by tam mel tak delat. Maximalne bordel v kabine.

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba vyměnit někoho jinýho? Icardi nebyl dlouho v repre a možná i kvůli tomu je na tom repre tak, jak je.. Ta sestava je hodně nereálná. Útok bych postavil na Dybalovi s Higuainem, přece jen ta souhra musí být znát. Je až podivuhodné, že toho spolu v repre moc neodehráli.

Reagovat
Tomanatura

Na co tam bude Icardi s jeho 20 dotekama za zapas? Higuaina uz prosim ne. A dybala je nepotrebny kdyz mas v tymu Banegu s Messim.

Reagovat
vilp

Třeba aby v prodloužení play-off proměnil jednu šanci, kterou zahodil Palacio proti Německu nebo Higuaín proti Chile.

Reagovat
Kokesh

A kolik jich ma mit, 100 zbytecnych? Da dva goly a je hrdina, to mi spis u Argentiny chybi...

Reagovat
Tomanatura

Jj, zrovna Mauro je od derby s AC v uplne strelecke pohode.

Reagovat
Kokesh

5g z osmi zapasu? No u nas beha devitka co ma 5 golu z celou sezonu v La Lize, ja bych si na takovou streleckou nepohodu zvykl.

34z, 29g. Kdyby to byla jeho prvni takova sezona...

Reagovat
Tomanatura

Ono jde spis o ty sance, vo zacal zahazovat, tech golu mel mit 10.

Reagovat
vilp

Ze stejného důvodu bych bral třeba Caballera, který tedy konečně jede, jen kvůli tomu, aby mohl vzhledem k posledním zápasům finále Copy vychytat penaltový rozstřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
el Principito

Reagovat
LAM

........................Caballero

.............Otamendi,Fazio,Rojo

....Mercado,Banega,Mascherano,Acuna

.........................Di Maria

....................Messi,Aguero

Ale vůbec nevim jestli by to fungovalo proti silnějším.Poslední zápas se Španělskem ukázal že na výhru na MS to určitě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Romero?? - Otamendi, Fazio, Rojo - - Lanzini, Benega ,Biglia, Di Maria - Messi - Dybala, Higuain

Sestava docela ofenzivní, ale na čem jiném by to Argentina měla postavit.

Reagovat
dextroza_m

Co by jsme za to dali...

Reagovat
smazaný uživatel

Romero - - Acuňa - Otamendi - Fazio - Mascherano - Meza - Biglia - Lo Celso - Messi - Di María - Higuaín. Neskutočne mi tam chýba Perotti a Paredes by sa tiež hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale nějak mě ta nominace neoslnila... A Icardiho je škoda, měl jet.

Reagovat
Mikesh

Nic moc tvl, budou hořet jako v kvalifikaci.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Emery na lavičku Arsenalu.

Názory? Moc ho nemám v oku. Díky

Reagovat
bohous63

Rozhodně to je lepší varianta než Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc hoříme v obraně + Wenger byl moc hodný děda, co z hráčů nedokázal vymáčknout nic. Změní se to? V PSG spíš poslouchali Thiaga Silvu jak jeho mi přišlo :D

Reagovat
bohous63

No my máme v obraně Koscielnyho, který se podle mě může rovnat Thiagovi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
technecium

Tragéd k tragédům

Reagovat
CHONG

Jo no, tragéd, který vyhrál třikrát po sobě Evropskou ligu

Reagovat
technecium

Vidíš, Zidane taky může vyhrát potřetí za sebou LM a přesto by se o něj kluby nepřetrhly

Reagovat
CHONG

Netvrdím, že je ZZ jako trenér nějak bezchybný, ale v momentě, kdy skončí v Realu, tak bude mít na stole tři prdele nabídek, včetně těch od top klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Možná v tvým vymyšleným světě

Reagovat
smazaný uživatel

jasný ale tak ber to z trošku jinýho pohledu. Arsenal tam měl 22 let jednoho trenéra. Je na dně takticky.

Reagovat
tunkic

Reagovat
PePiG7

Treba uz jim letos vyjde EL s Emerym

Reagovat
Lamskej#RMCF

Podle mě končí ve skupině..

Reagovat
smazaný uživatel

Konec ve skupině a průměrnak MESSI doufejme zraněni uz v druhé minutě!!!

Reagovat
tunkic

Jo, seš idiot!!

Reagovat
John Obi Mikel

Tech utocniku vzali strasne malo

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha bída...

Nečekám větší úspěch

Reagovat
Visca el barca

To opomenutí Icardiho jako fanda absolutně nechápu. Je to top sniper. Za tím musí bejt něco víc, protože má v repre 5 startů? Sampaoli není první co ho opovrhuje. Nikdo z nás neví jak se chová atd, třeba to je takový spratek, že ho kabina, realizační tým atd prostě nesnesou.

Reagovat
-Carles-

Myslím že v tomto prípade iba dopláca na systém hry. Sampaoli bude hrať s jedným útočníkom, ktorým bude prioritne Kun, no a Higuain dostal prednosť kvôli skúsenostiam s repre. Ak by aj Icardiho zobral, pravdepodobne by si ani nezahral, takto radšej zobral záložníka navyše.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je úplne že na hlavu hrať to na jedného útočníka pri takom ofenzivnom potenciáli.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že to bude hlavně záležet na soupeři. Proti Islandu nastoupí Higuaín. Kun proti islandským chasníkům? Moc šancí mu nedávám

Reagovat
tunkic

Třeba pořád doplácí na to, co tenkrát provedl Maxi Lopezovi s jeho manželkou... Takovej Terry na podobným záletu taky v repre dojel..

Reagovat
raúl vojcka

Reagovat
Kepy_FCB

Moje srdcovka ale tentokrát budu považovat za úspěch 1/4 finále, snad překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Romero

Otamendi,Fazio,Rojo

Mascherano

Mercado,Banega,,Di Maria

Messi

Dybala,Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Romero-Otamendi,Fazio,Tagliafico,Ansaldi-Biglia,Banega-Acuna,Salvio-Aguero,Messi

Reagovat
Hurrikane

Teda Icardi měl lepší sezónu než Higuaín

Reagovat
-Carles-
Reagovat
Free_player

Reagovat
king23

Reagovat
technecium

Kdyby takhle video bylo v letošním Clássicu, tak Real dohrává v osmi

Reagovat
pingla

a vyhrál by

Reagovat
GEGE

Reagovat
efellipe

Reagovat
Pony Slaystation

čů*ák, nic nového

Reagovat
Ángel di María 22

Argentina nemá plán "b". Ta repre může mít Messiho a bude jim to ve vyřazovačce k ničemu, když tam nebude jeden útočník (čti Icardi), kterej může dát gól v závěru z úplnýho hovna nebo nakopávanejch míčů. Tohle neni nominace na 38 zápasů v lize, ale na krátkej turnaj. Sampaoli to podle mě posral.

Jinak samozřejmě průměrná obrana i záloha a výbornej útok. Brankáři žádná jistota.

Pokud Argentinu uhaluzí ze standardek v prvnim zápase Island, jakože se to na začátek turnaje může stát uplně lehce, tak budou mít co dělat, aby vůbec postoupili ze skupiny. Druhej zápas Chorvatsko.

Reagovat
Visca el barca

Čtvrtfinále je strop toho týmu. Svou šanci bohužel propásli před 4 roky. Ale rád se spletu

Reagovat
smazaný uživatel

Před 4? Před 8 kdyby měli trenéra, co tomu dá trošku myšlenku, tak to museli vyhrát celý

Reagovat
Generalní Gladiator

2006 měli asi nejlepší tým, 2010 to posral diego(nebo spíš svaz,kt.ho nominoval),ale španělé měli tým,na kterej by nestačili ani s jiným trenérem, byl to jeden z nejsilnějších v historii,každej post skvělej hráč, 4-5 top hráčů doby, neskutečná sehranost..2014-byla spíš haluz,že došli do finále, španělé v krizi, italové taktéž, francouzi měli nastupující generaci, brazilci měli slabej střed pole navíc velkej tlak na ně +zranění neymara.. letos jsou francie,neměcko,španělsko,brasílie kvalitou na hony vzdáleni argentině a to je před nima ještě belgie

Reagovat
cetto

Jsem fakt zvědavý na Pavona, doufám, že se aspon na pár desítek minut v každém zápase ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

S touto (ne)kvalitou zostavy až na útok by bolo najlepšie mať na lavičke čo najväčšieho špecialistu na protiútoky a vyhrávať tie zápas 5-4 a podobne, inak to nevidím

Reagovat
Stannis Baratheon

Ta obrana a záloha nejsou tak tragický, jak tady většina píše. To se zdá v porovnání s útokem, ale nemyslím si že by taková Francie nebo Portugalsko měli o tolik lepší obranu.

Reagovat
king23

Otamendi - Manchester City

Rojo - United

Mascherano - ještě do nedávna Barcelona

Fazio - AS Řím

Banega - Sevilla

Dybala - Juve

Di Maria - PSG

Messi - Barcelona

Higuain - Juve

Aguero - Manchester City

To jako vážně tady někteří hovoříte o nekvalitě týmu? Vždyť toto jsou všechno hráči tom týmů, kteří tam hrají pravidělně základ. To, že tenhle tým hraje pravidelně pod svoje možnosti je věc jiná. Když mohl vyhrát Ronaldo s Portugalskem mistrovství Evropy s hráči (a to se na mě nezlobte) o třídu, dvě horšími než tito, tak nevidím důvod, proč by nemohla zazářit Argentina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým není vůbec tak špatnej jak se tu píše. Patří k favoritům turnaje. Na druhou stranu si nemyslím, že by se mohli dostat dvakrát po sobě do finále MS. Zas takovej válec to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tym mistru světa.

Reagovat
alcantara

Ako vidim, Icardi prevzal po Tevezovi rolu spasitela na vsetko zle, co Argentinu caka Aspon uz vieme, kde bude hlavna pricina dalsieho neuspechu Argentiny. V absencii Icardiho

Reagovat
Ángel di María 22

Nejlepsi je, ze ty na extrem reagujes extremem

Jasne, ze pripadnej neuspech Argentiny bude mit daleko hlubsi rozmer, ale nevzit Icardiho proste je, at chces nebo nehces, omezeni utocnejch moznosti. I nejuzasnejsi Barcelona pod Guardiolou by bejvala potrebovala takovyho hrace na zaver nekterejch zapasu.

Reagovat
Generalní Gladiator

souhlas,otázka zní,jestli by mu těch případnejch deset minut stálo za to,aby nerozmrdal kabinu..

Reagovat
alcantara

Tak to si tu niektori mysleli resp. reagovali v podobnom duchu.

Podla mna je to strasne precenovany fakt, nic viac. Icardi nie je ziadna spasa, a to ani zdaleka.

Reagovat
Ángel di María 22

Nani to spasa, ale je to jina varianta. Podle me je zbytecnej luxus ho nechat doma, az nahradnik Higuain posere tu jedinou sanci, co bude Argentina proti Spanelsku ve ctvrtfinale mit, tak si reknem, no.

Reagovat
ADM

Preto sa ten tím mal stavať tak, aby v tej jedinej šanci bol vždy Leo. Ale na to tam nikto nemá

Reagovat
Generalní Gladiator

viděl jsi poslední zápas?jediná šance rozhodovat rozhodně nebude, ta propast v kvalitě je enormní...golman,obrana,záloha, nějakej icardi nemá na celkovou sílu vliv

Reagovat
technecium

Oproti 2014 je ten tým přeci jen silnější a vyváženější. V 2014, když se zranil Di María, byl Messi jedinej hráč v nominaci, kterej se pohyboval mezi zálohou a útokem, takže veškerý ofenzivní akce stály od svého počátku na něm. Zbytek záložníků či útočníků byli buď střední a defenzivní záložníci - Gago, Perez, Biglia, Fernandez, Avarez - nebo čistí útočníci - Aguero, Higuain, Lavezzi, Palacio. Teď tam jsou i alternativy k Messimu a Di Mariovi - Lanzini, Pavon, Dybala. Což je pro hru celého týmu jedině dobře. A trenér usoudil, že hroty mu stačí dva - Aguero a Higuaín. Já bych Higuaína vyměnil za Icardiho, ale to rozhodnutí chápu. Trenér vsadil na lepší zálohu a na kvalitnější připravování šancí. Pozval víc hráčů do mezihry. Klidně se taky můžeme dočkat Messiho na hrotu díky této nominaci

Reagovat
Generalní Gladiator

jenže ted nemají golmana, na kraji obrany jim už chybí zabaleta a levou stranu tehdy zvládl dobře rojo(v mu celkem hoří a ta zranění ho decimují,odehrál hovno), di mária je už za zenitem a chybí jim jeden světový záložník(masce už je za zenitem), banega je fajn,ale přiznejme si -hrál by v německu?francii?španělsku? No a kraje obran-to je jedna velká hrůza

Reagovat
technecium

A přesto jejich největší slabinou je dlouhoobě útok a přechodová fáze. Na MS 2014 byla papírově ještě slabší obrana - Pomalý Garay, kiksující Demichelis atd... Romero před MS 2014 nijak uznávaný nebyl. Rozdíl tam dělal Mascherano, který by si zasloužil cenu pro nejlepšího hráče MS ten rok.

Reagovat
Generalní Gladiator

největší problém vidím v totálně odřezané defenzivě od ofenzivy, oni pro defenzivní část hry spotřebují hodně hráčů,kteří pak chybí vepředu, navíc v dnešním fotbale je podpora útoku od defenzivních hráčů klíčová-to jim zoufale chybí, ti hráči jim nedokáží zajistit vyváženost..

No a pak je samozřejmě klíčovej střed pole-tam nemaj jedinýho světovýho hráče...v útoku tři malý prckové,kdy dva z nich potřebují hrát na stejném fleku-to se ovšem vyřešit dá nebo si to sednout může,ale střed pole se na největší týmy absolutně nechytá(nechytá se ani na chorvaty-zajímavej mač).já tomu týmu nevěřím ani hovno

Reagovat
vilp

Asi tak, je to prostě skvělá jiná varianta, navíc po životní sezoně. Nakonec by na turnaji nemusel hrát ani minutu, pokud Argentině bude systém stoprocentně vycházet, nebo naopak někdo rozhodne tak rychle, že už po dvaceti minutách nebude o co hrát. Ale na to si rád počkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon další důvod proc jim to neprat ;) ted uz jen verit v pohadkovy vstup Islandu :) a nepostup Argentiny ... Icardi > Higuain , Icardi > Aguero

Reagovat
Reggie

Icardi > Aguero?

Reagovat
smazaný uživatel

golove jsou na tom stejne herne se mi vic tedy libi jako utocnik Icardi .. Kun ma sve nejlepší sezony uz za sebou kdezto Mauro před sebou

Reagovat
Reggie

Herne je Kun samozrejme uplne jinde

Reagovat
GEGE

Dobře coach mrda Icardi na to nemá jak skill tak charakter...

Reagovat
GEGE

Mrdka *

Reagovat
Messiáš

Icardiho mel vzit, ale citelnejsi bude absence Paredese. Pro me nepochopitelna ignorace Garaye. Na Messim toho bude stat mnohem vice nez je shopen zvladnout. Tip Semifinale

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi si účast na MS zasloužil. Po Messim měl nejvýraznější sezónu ze všech těch megastar. Nepochopitelné!

Reagovat
smazaný uživatel

Mundial je bezesporu nejcennější sportovní trofejí

Reagovat
smazaný uživatel

Může ještě v té nominaci kouč něco vyměnit, nebo je to už konečná nominace.

Reagovat
kardous

Silnej útok, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukám, nominaci zřejmě jako vždy vybíral Messi podle toho jak mu lajkujou ostatní hráči příspěvky na instagramu. Sampaoli je jenom jeho loutka. Přál bych si aby Argentina zase měla repre jako za Batistuty, Ortegy, Verona. tento kamarádíčkovskej paskvil snad skončí už ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

zabij se prosím dík

Reagovat
Generalní Gladiator

za batistuty,ortegy,verona nikdy do finále neprošli

Reagovat
smazaný uživatel

Banega a Mercado to, že nevzal Icardiho, kterej měl skvělou formu a zažil vynikající sezónu je dle mého obrovská chyba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele