Do čtvrtfinále LM postoupí... (1)

04.03.2008, 10:42
Fejetony
A je to tady! Během úterý a středy se dozvíme jména sedmičky postupujících. Na toho osmého si budeme muset počkat celý týden, protože Inter a AC Milán nemají peníze na vlastní stadióny, a pak že jenom Slavia!, a podle pravidel UEFA se nesmí hrát 2 zápasy na stejném místě dříve než za 48 hodin. Otázka tedy zní: kdo postoupí?

AC Milán – Arsenal

Začněme pravděpodobným šlágrem kola. Nerozhodný a ještě k tomu bezgólový výsledek z prvního zápasu dává větší šance obhájcům trofeje, tedy domácím. Carlo Ancelotti bude znovu spoléhat na starou gardu a tak záchrana sezóny, v lize opravdu nic moc, leží na bedrech Maldiniho, Pirla a Nesty. K nim se přiřadí Kaká, hvězda týmu. Generálka se ani jednomu ze soupeřů příliš nevydařila. Milánští remizovali s Laziem a souběžné vítězství Fiorentiny v Turíně nad Juventusem znamená, že na ni, a tím pádem také na příčku znamenající postup do kvalifikace LM 2008/09, ztrácejí 4 body. Arsenal sice zůstal na prvním místě Premier League, ale jakoby ztrácel dech. Bod s Aston Villou zachraňoval šťastným gólem v poslední vteřině utkání.

Co znamená 0:0 pro odvetu? Milán musí útočit a vyhrát, protože nerozhodný výsledek znamená prodloužení a penalty, nebo také potupné vyřazení. V anglické lize Arsenal venku je třetí a prohrál jen jednou, milánští v Serii A jsou doma k pláči... Místo 13., bodů 19., výhry 4.! Ale pozor! Liga mistrů je o něčem jiném.

Milán? Bude hrát ofenzivněji. Návrat Pirla do středu pole, Kaká na podhrot, pravděpodobné zařazení Filippo Inzaghiho vedle mladičkého Pata. Paolo Maldini a Alessandro Nesta vyztuží obranu, ale bude chybět trojice Seedorf, Emerson a Jankulovski. Zcela jistě uvidíme jiný Milán, než tomu bylo v Londýně.

Arsenal? Je v dost špatné psychické situaci. Zranění Eduarda, ztráta náskoku v lize a nebezpečí vyřazení z evropské kompetence na klidu nikomu nepřidají. Arsene Wenger: "Celý týden byl pro nás velice těžký. Všichni stále mluvili o tom, co se stalo Eduardovi, a že něco podobného se může v tomto sportu přihodit každému z nich. Myšlenky byly všude, jen ne u zápasů, které nás čekaly a čekají." Co se týče sestavy jen lakonicky podotkl: "Robin van Persie začne mezi náhradníky. Pro ligu věřím, že se brzy vrátí Tomáš Rosický a Kolo Touré."

Co dodat? V těžké situaci se pozná síla kolektivu. Mírným favoritem na postup je AC Milán, ale...

Barcelona – Celtic

O favoritovi snad ani nikdo nepochybuje. Barca dokázala vyhrát v Glasgově po dobrém výkonu a vězte, že na ostrovech se zase tak často nevyhrává. Prohra s Atlético de Madrid a ztráta 5 bodů na vedoucí Real sice jistotu a náladu týmu poznamenaly, ale i tak by si se Skoty měli domácí poradit. Rijkaard sklidil kritiku ze všech stran, nelíbilo se nezařazení Messiho do základu a ponechání Touré Yaya v Ciudad Condal, snad kvůli nebezpečí zranění. Tito dva hráči v úterý nastoupí a tím se posílí střed pole, díky dravosti Afričana, a zlepší přechod do útoku, díky rychlosti Argentince. Obrana? Valdés -Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal. Střed pole? Xavi, Touré, Deco, Iniesta. No a vepředu Eto'o a Messi. Ale poslední slovo bude mít trenér Rijkaard, ne já...

Hosté nemají co ztratit. Nastoupí v nejsilnější sestavě, chybět bude jen Andreas Hinkel, který přišel ze Sevilly a Poháry tedy hrát nemůže. Doma ho nahradil mladý Paul Caddis, ale pro odvetu trenér Gordon Strachan dává přednost Marku Wilsonovi. Do sestavy se rovněž vrací Scott Brown. A ještě jedna zajímavost. Celtic nikdy v Barceloně nevyhrál. V Copa de Ferias prohrál 1:3, v Poháru UEFA remizoval 0:0 a v LM skončil zápas 1:1.

Manchester United – Lyon

Také tady jsou jasným favoritem domácí. ManU se zdají být k nezastavení. Nikdo jim nebude chybět, nastoupí v ideální sestavě. Vedoucí celek francouzské ligy je sice zkušeným týmem, ale asi ho čeká peklo na Old Traford. V sobotním utkání na hřišti Fulhamu si svěřenci Sira Alexe Fergusona dělali co chtěli a to do 69. minuty na hřišti nebyla dvojice Wayne Rooney - Cristiano Ronaldo. Ovšem Carlos Tevez a Luis Saha je 100% nahradili. Příchod Ro - Ro na hrací plochu vnesl do řad Fulhamu paniku a po třech minutách si Simon Davies dal vlastní gól. Oba tito "muži - gól" proti Lyonu jistě nastoupí od 1. minuty, právě tak jako Ryan Giggs a Nemanja Vidic, kteří v sobotu chyběli pro zranění.

Hosté se předem nevzdávají a jistou dávku optimismu získali po zprávě, že se vrací do sestavy brazilský stoper Cris, který chyběl sedm měsíců. Hrál, a dobře, již v sobotu na hřišti Olympique Lille, kde Lyon vyhrál 1:0 a udržel tak náskok před Girondins Bordeaux v čele tabulky. Dalším dobrým znamením může být zlepšená střelecká forma Frederica Chavese Guedese, přezdívaného "Fred", který dal ve dvou posledních zápasech 3 góly. Chybět ale bude Anthony Reveillere, který je v trestu.

Sevilla – Fenerbahce

Snad trochu stranou zájmu zůstává poslední úterní duel. Neprávem. Výsledek prvního utkání, v kterém Turci vyhráli 3:2, dává tušit bitvu o každý centimetr hrací plochy. Vítězný gól dal v 87. minutě Semih Şentürk a to rozhodlo o historicky prvním vítězství tohoto klubu proti španělským týmům v evropských soutěžích. V předešlých zápasech to bylo sedm porážek a skóre 2:12.

Podívejme se na další zajímavosti. Naopak pro Sevillu to bylo teprve druhé setkání s tureckým soupeřem. Tím prvním byl Beşiktaş JK a přemožitelé Slavie ve skupině LM ho v sezóně 2005/06 porazili doma 3:0, když 2 góly dal Frédéric Kanouté.

Domácí stadión, Ramón Sánchez-Pizjuán, znamenal pro Sevillu v Poháru UEFA nedobytnou pevnost. Celkem zde sehrála 14 utkání, z nich 11 vyhrála, 2x remizovala a odešla porážena jen v jednom případě. Ve stejném duchu Sevilla pokračovala také při svém prvním startu v LM. V základní skupině postupně porazila Slavii Praha (4:2), Steauu Bukurešť (2:1) a Arsenal (3:1). Frédéric Kanouté a Luis Fabiano skórovali ve všech třech utkáních.

Ale pozor na svěřence trenéra Zica! V této sezóně sice venku ještě nevyhráli, ale 2x remizovali. S PFC CSKA Moskva (2:2) a s PSV Eindhoven (0:0)! Třetí remíza by pro Fenerbahce znamenala postup! Poslední zápas na hřišti soupeře ovšem turecký tým prohrál v Miláně s Interem 0:3! Od 23. listopadu 2004 pak bilance soupeře Sevilly je následující 0 - 2 - 4. Ale opakuji: sice venku nevyhrává, ale v úterý bere i tu plichtu!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (142)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ac milan afc 1 1 postup arsenal sevilla fenerb 3 0 postup sevilla man who lyon 3 1 postup man barca celtic 2 0 postup barca cheslea olympiakos 1 1 postup olymp real rim 3 1 postup rim inter live 0 0 postup live porto schalke 2 0 postup porto takhle by to mohlo byt

Reagovat
smazaný uživatel

real rim 3:1 postup rim ????????????? radsej si to oprav........

Reagovat
smazaný uživatel

haha teď jsem to tu chtěl psát :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne Rim postoupi

Reagovat
smazaný uživatel

nepostoupi... a postoupi AC MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

AC-Arsenal 1:1

Barca-Celtic 2:1

ManU-Lyon 3:1

Sevilla-Fenerbahce 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to tak viděl, ale změnil bych Ac-Arsenal 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

nene Gunners postoupi

Reagovat
Hafna

AC - Arsenál 0:2

Barca - Celtic 1:1

Manchester - Lyon 2:1P

Sevilla - Fenerbahce 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ac . arsenal 1:0

Barca - celtic 3:0

Manu - Lyon 2:0

Sevila - Fenerbahce 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan - Arsenal 1:0

Barca - Celtic 2:0

Manchester - Lyon 2:0

Sevilla - Fenerbahce 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

postopuí všechna domácí mužstva......jen v Milaně to bude míně nejisté....

Reagovat
smazaný uživatel

AC-arsenal 2:1

barca-celtic 2:0

manchester-lyon 3:1

Sevilla-fenerbachce 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

AC - Arsenal 0:0 a na penalty AC

Barca - Celtic 1:1

Manchester - Lyon 3:0

Sevilla - Fenerbahce 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

AC-Arsenal 1:0 Barca-Celtic 2:0 Manchester-Lyon 3:1 Sevilla-Fenerbahce 1:1

Reagovat
fantomas

*ACM - Arsenal 1-1...jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

nn AC (bohužel) postoupi

Reagovat
fantomas

myslim že min. jeden gol gunners dají a moje tipy jsou v poslední době dost často přesné

Reagovat
smazaný uživatel

nemam AC moc rad ale postoupi a s prominutim me tvoje presne tipy moc netrapi

Reagovat
fantomas

si seš náko jistej chlape

Reagovat
smazaný uživatel

to ani n ale vsadil sem se s kamosem a chcu zakazdou cenu vyhrat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan - Arsenal 2:1(Inzagi, Pato - Adebayor)

Barca - Celtic 2:0(2x Eto´o)

Manchester - Lyon 2:1(Ronaldo, Tevez - Benzema)

Sevilla - Fenerbahce 2:0(Fabiano, Kanouté)

Reagovat
RMCF

Taky bych dal 4 jedničky, n avýsledky si netroufnu, snad jedině Milan-Arsenal 1:0

Reagovat
fantomas

ACM a dva góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United - Lyon 4-0 AC Milan - Arsenal 0-1p Barcelona - Celtic 4 - 1 Sevilla - Fenerbahce 3 - 1 Glory Glory Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

po vydařeném výkendu tu mám další "velké" typy: Manchester - Lyon 1, Barca - Celtic 1, Sevilla - Fenetbahce 1, Chelsea - Olympiakos 1 za litr jsem dal, výhra 3820Kč v Sazce. A další jsem dal v Chanci na postupy do čtvrtfinále: Manchester, Barca, Sevilla, Chelsea, AS Řím a Porto za kilo 845 Kč. Takže už budu jen fandit, a co vy?

Reagovat
Hafna

Kdyby se ti dařilo v češtině tak jak v sázení :) ten vÝkend mě dostal

Reagovat
smazaný uživatel

juj, jsem se překlikl to se stává i těm nejlepším

Reagovat
Shevchenko

Mám to taky tak + Porto 1

Reagovat
smazaný uživatel

Typuj si co chceš, ale tipování přenech jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, máme tady chytrolínka Tak hele, ještě se nic neodehrálo a ty tu meleš taková hovna nic nevíš, ale máš plnou hubu keců ... takové mám fakt nejradši

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil si, nevadi. Do toho dorostes , doufam...

Reagovat
smazaný uživatel

běž si radši zahulit

Reagovat
smazaný uživatel

ta prezdivka nesmeruje tam kam si myslis ty

Reagovat
smazaný uživatel

tYpuješ nebo tipuješ?

Reagovat
fantomas

dobrý je, že tam pak má tipování

Reagovat
Shevchenko

Vy jste mi ale chápavé děcka.

Reagovat
fantomas

*chápavá ...ne mi to pochopili, ale je to pozoruhodný

Reagovat
fantomas

*chápavá ...ne mi to pochopili, ale je to pozoruhodný

Reagovat
fantomas

*my

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám ta čeština se dneska láme v pase.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, no, schází mi tam čárka, tak se nevztekejte.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hm, taks projel 1100. Nic si s toho nedělej, já bych měl na tom tiketu tu Sevillu taky

Reagovat
Slejdy

Dnes postupuji : Arsenal , Barcelona , Manchester , Fenerbachce

Reagovat
smazaný uživatel

kua dobrej tip. Velkej respekt

Reagovat
Slejdy

jj jsem kapr...dnes roma,porto,chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

AC 10, Sevilla 1, Manu 1, Barca 1 za 500 kurz 3,35= 1675KČ

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej tiket, ale doufám, že postoupí ARSENAL ... ani bych se nedivil, pokud by AC zase skončilo 0:0 Arsenal4ever

Reagovat
smazaný uživatel

původně sem to chtěl dat za litra ale...

Reagovat
Slejdy

seville neverim bude remiza .. fener je kadr .. 500 se ti proletelo oknem si myslim

Reagovat
fantomas

já bych řek že to sevilla tesne, ale přece jen ustojí...přeci jen, co si budem povídat, turecký týmy jsou venku poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

no nestraš

Reagovat
fantomas

tak o sevillu se opravdu bát nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne no

Reagovat
alegre

Tak a jdeme pánové koukat. Dávaj Barca - Celtic a Milán - Arsenal.

Reagovat
fantomas

koukáš přes net, Alegre?

Reagovat
smazaný uživatel

K nadpisu: postoupí ti, co jsi řekl minule, tzn. domácí.

Reagovat
fantomas

berete všichni tu domácí pudu moc osudově

Reagovat
fantomas

a jak vidno, arsenal si hraje jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

no cumim to ac 10 bude peknej nervak Arsenal je daleko pohyblivejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by byly penalty. 2.poločas bude zajímavý, snad to AC zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to by bylo dobrý a asi to tak dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

antifotbalisti z AC si nezaslouží postoupit, ale kolikrát už hráli hovno a postoupili nějakým šťastným gólem ARSENAL do toho tiket zatím vychází, musím to zaklepat ... klepiklep

Reagovat
fantomas

arsenal to nepustí a v druhý puli rozhodne...muj tip zustava 1:1, i když ted se klonim spíš k 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tebou, strašně jim to přeju ... Adebayor zavěsí a budeme slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupí: Milán, Barcelona, Lyon, Fenerbahce, Chelsea, AS Řím, Liverpool a Porto ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten fener uz si skrtni

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon taky

Reagovat
fantomas

acm taky

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale az po prodlouzeni nebo penaltach ted jeste ne!

Reagovat
smazaný uživatel

dpc

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba překvapíme.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

flamini zatím fakt sqělej

Reagovat
smazaný uživatel

a ten kkt sudí zatím fouká jasně stranu acm

Reagovat
smazaný uživatel

Nic noveho.Jestli budou penalty tak postoupi AC,protoze Arsenal gola neda ani s maleho vapna do prazne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda sedí...

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóóól Cesc is the best

Reagovat
fantomas

yeaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna kdyz jsem to dopsal tak seslal buh stesti na kopacku Fabregase z dobrych 25metru.Hurá.

Reagovat
smazaný uživatel

sportovně se musí uznat, že Arsenal byl jednoznačně lepší...

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

cha chá, Ade

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofalni vykon AC,myslel jsem ze Arsenal jasne prejede,ale AC vubec nic nepredvedlo...Pirlo,Pato vubec nic nepredvedli

Reagovat
smazaný uživatel

jako uz po polocase sem o nich hodne pochyboval a ve druhym uz se i golove vyjadrili, Arsenal hral famozne ac nemelo v podstate sanci

Reagovat
smazaný uživatel

*o ac sem pochyboval

Reagovat
fantomas

arsenal je přejel na celý čáře, sem rád že sem o jeho síle nepochyboval nadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja o nich bohuzel pochyboval a po pravu se mi to vymstilo

Reagovat
fantomas

škoda no tech penez vid

Reagovat
smazaný uživatel

tjn 550 se prolítlo snad si zejtra zpravim chut

Reagovat
fantomas

teda, ty si nakej boháč

Reagovat
smazaný uživatel

o víkendu sem vyhrál celkem 2000 tak to hodim na LM, ale dnesek proste nevysel no zejtratam dam radsi nakej hokej

Reagovat
fantomas

jj vsad na slávku

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasny , i Budějky vyhrajou, k tomu Chelsea mozna i to Porto, a neco se jeste najde

Reagovat
fantomas

t si z hradce? proto to FCHK?

Reagovat
smazaný uživatel

jasny

Reagovat
fantomas

v letohradě mám bábinky, strejdy a dědy kousek, asi hodinu autem

Reagovat
smazaný uživatel

jj znám už sem tam taky byl

Reagovat
smazaný uživatel

na a taky jsme nedavno s Letohradem prohráli v připravě

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ale byla to jen příprava nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Nesázej na Znojmo

Reagovat
smazaný uživatel

to už snad nic ani nehraje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, my už jsme vypadli, většina tady ví, že "su ze Znojma".

Reagovat
smazaný uživatel

tak to možná fandíš i Kometě Brno zejtra u nás prohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

V hokeji Znojmo, Pardubice, Slavia, ve fotbale Slavia, pak dlouho nic, pak Brno, SV Schrattenthal. Vše v pořadí, jak to píšu, tzn. v duelu Znojmo - Pardubice jednoznačně Orli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasný, že Znojemák fandí svejm, jen aby jste tam tu extraligu jěště letos a za rok měli

Reagovat
smazaný uživatel

Když to bylo tak - nějakej Vlasák postavil v bezcelní zóně kšeft, kde vydělával balík, protože chlast a cigára byly bez DPH - super byznys. Později tentokrát už "pan Vlasák" začal sponzorovat hokej a dovedl Znojmo do extraligy - budiž mu za to dík a ne jeden. Jenže jsme vstoupili do EU. padla bezcelní zóna, už není tolik peněz a dál to znáš... Sám jsem zvědavej, jestli se extraliga ve Znojmě udrží. No co, my spadneme nebo to prodáme, votroci postoupí do GL, tak aspoň jednomu z nás něco zbyde.

Reagovat
smazaný uživatel

hm bohužel je to tvrdá realita podobně to skoncilo ve Vsetíně a když o to nemá zájem město (u vás se to dá chápat) tak je bohužel vymalováno, v Hradci se do sportu taky moc město nehrne , 4 roky v druhy lize už jsou moc

Reagovat
smazaný uživatel

Město něco zaplatilo, městský stadion se pronajímá gratis, čili pro klub 0 Kč za údržbu, no ale k čemu je stovka, když potřebuješ pět tisíc, že. Zatím dobrou noc, zítra musím vstávat, abych neprospal LM.

Reagovat
alegre

Fabregas mnohem lepsi nez Kaka, AC dosel dech.

Reagovat
-PeCa_08-

jn

Reagovat
fantomas

došel dech??? Dyt po celej zápas ani jednou nedejchali, vyjma rozmezí mezi 15-30 minutou

Reagovat
alegre

to je pravda! je mi lito maldiniho, dnes skoncil v evrope, ale ac si postup proste nezaslouzil. je docela mozne, ze Italie zustane bez tymu ve ctvrtfinale, protoze inter jen tezko dozene ty dva goly a as to bude mit na realu moc tezke.

Reagovat
smazaný uživatel

As ma si myslim celkem realny sance

Reagovat
fantomas

jj taky myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal překvapil, respektive překvapil AC, protože hrál úplný prd. Arsenal postoupil zaslouženě, docela mu to přeji. Ale co dělá ta Sevilla?

Reagovat
fantomas

no, deivid jim pěkně zatápí

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by mel zapracovat na promenovani sanci,protoze ve ctvrtfinale proti lepsimu protivnikovi(ruku na srdce AC je letos mdle)by se jim to mohlo vymstit.Jinak Fenerbachce zadne velke prekvapeni uz Slavie jim u nich dva supla.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, ale tam nešlo tolik o skore. Sevilla měla super začátek, scházelo jí asi dvanáct minut a takhle to zmrší.

Reagovat
smazaný uživatel

nevite někdo jaky dvojice budou hrat ctvrtfinale? nebo se to znovu losuje?

Reagovat
fantomas

nelosuje, ale nevim

Reagovat
dadoprso

letos to zrušily? Se to vždy losovalo, co pamatuju.

Reagovat
Radin

Drsné chyby golmana Fenerbahce v zápase

Reagovat
fantomas

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

At si Fenerbachce sezene brankare.Nelibil se mi uz v prvnim zapase,ale co predvedl dnes to byla opravdu ostuda.

Reagovat
fantomas

no vychytal jim postup

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti Cendovi nic nemám, ale dneska něco napíše a za dvě minuty to není pravda, fakt mě baví.

Reagovat
dadoprso

tjn je to díra, chytil jenom tři penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, ale teď jim to vychytal... To mě docela mrzí, ale Sevilla si to podělala sama. Domácí nejsou tak silní, jak to vypadalo - to mě překvapilo.

Reagovat
fantomas

no pencle sou loterie, v druhy puli je podcenili no...

Reagovat
Radin

Vychytal?To totálně blbě kopali,ten brankář je slabej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten golman byl tragicky ovsem na to uz se historie ptat nebude jelikoz fotbal hraje 11 lidi a tech 10 mu svou tvrdou praci dalo sanci to napravit.Jinak kdo zitra da na Budejovice zaplace.Kladno do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

dam na ne dneska a plakat nebudu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty góly Sevilly ze hry se daly chytnout, to máš pravdu. Ale Sevilla to nevyužila, bohužel pro ni. A nakonec odešla s nervama.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim nevim je pravda,ze Kladnu bude chybet Sevc,nicmene se jim strelecky dari takze bych skusil 0.Radsi si dej Bern ve Friburgu bude tam tak 2.Prvni zapas u nich stratili 17vterin pred koncem kdy dostali vyrovnavaci branku v oslabeni a pak zapas prohrali v prodlouzeni.Stalo me to 2500 porad jim vsak verim.Svycari jsou v poho to neni jak zkorumpovane Norsko tam je to fakt nechutne a uz dlouho se o tom suska.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele