Dlouholetá opora Brém Wiese nesmí na stadion, s klubem se soudí

19.05.2023, 20:51
Aktuality

Bývalý brankář a dlouholetá opora Werderu Brémy Tim Wiese žaluje svůj někdejší klub kvůli zákazu vstupu na stadion. Ten dostal za incident na březnovém ligovém utkání s Bayerem Leverkusen, kdy podle médií obtěžoval pracovnici obsluhy. Jednačtyřicetiletý Wiese to popírá.

Šéf Werderu Clemens Fritz vyjádřil lítost, že konflikt mezi klubem a Wiesem dospěl tak daleko. "Je to samozřejmě škoda že jsme se dostali do tohoto bodu. Můžete si být jistí, že k případu přistupujeme velice citlivě," řekl Wieseho bývalý spoluhráč agentuře DPA.

Právník Heiko Klatt prohlásil, že klub neměl důvod Wieseho takto trestat. "Werder ani nekontaktoval svědky, které Wiese uvedl, natož aby nějaké vyslechl. Zákaz vstupu na stadion je tedy založen na svévoli a nikoli na dostatečném objasnění faktů," uvedl. Fritz obvinění, že klub záležitost nebral dostatečně vážně, odmítl.

Bývalý německý reprezentant Wiese odchytal za Werder 266 soutěžních utkání. S klubem se stal dvakrát bundesligovým vicemistrem a dostal se s ním v roce 2009 i do finále Poháru UEFA. V něm Brémy, s Wiesem i Fritzem v sestavě, podlehly Šachtaru Doněck 1:2 po prodloužení.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Mupi

Neříkám, že sexuální obtěžování není problém, ale zároveň se netvař me, že některý ženský nejsou svině, které toho umí pěkně využít ..Tak to snad aspon prošetří, ne? V některých věcech je tahle doba fakt přizdisráčská, málokterá instituce se postaví za "nepopulární" stranu.

Reagovat
db18

Tam se dost možná čekalo na záminku a ta "konečně" přišla. Wieseho tam nevídají rádi už delší dobu, protože se dost paktuje s krajně pravicovou "frakcí" fans Werderu.

Reagovat
esmuellert

Já si vždycky vzpomenu na tu nahrávku na gól proti Juventusu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele