Division4l R0und 2016

01.01.2004, 10:00
Aktuality
Exkluzivní prostor pro NFL spam.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (1241)

Přidat komentář
Swarley

to je tak, když někdo neumí roztočit minci

Reagovat
smazaný uživatel

Teda klobouk dolů, co předvedli Packers v playoff po té, dá se říct, nepovedené sezoně. A včera si to vítězství zasloužili asi víc než Cardinals.

Každopádně absolutně nechápu ten playcalling Cardinals před 2-minute warning. A ta poslední hra v základní hrací době To prostě dokáže jen Aaron.

No, dneska prostě musí Seahawks, i když bych to Camovi moc přál, tak Wilson je Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dívám znovu na ten 62y běh od Lacyho tak mi připadá že je pomalejší než Brady

Reagovat
Maresma

Jeden z nejzábavnějších zápasů, co sem letos viděl, vážně paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

ale je strasna skoda, ze u tak boziho zapasu je pak clovek ochuzeny o dalsi potencialni drama tema blbyma pravidlama prodlouzeni

Reagovat
Chazy

O tom Edelmanovi nic, co? Všude vidím jen jeho odpálkování novinářů.

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/BenVolin/status/688698014437867520

Dobře sme ho tam uhnali po takový pauze

Reagovat
Dawon

vsak je treba, taky se ted 2 mesice flakat

Reagovat
Chazy

Je super ten Vollmer, hrál fakt dobře. Měls nakonec pravdu, že to desetisekundový video s výklusem neříkalo moc

Reagovat
Dawon

jako zatim to vypada ze to fakt bylo jen pro kontrolu a ze je to bezny postup, nikde se nepise ze by kulhal nebo cokoliv takoveho, tak snad pohoda no...dost by me taky zajimalo info o jonesovi, collinsovi a mayovi

Reagovat
Maresma

"I finished the game and feel good enough to get ready to prepare for next week."

Reagovat
Chazy

hezký, tahle citace mi nějak unikla úplně. To sem rád, s ním je to prostě daleko zábavnější na pohled

Reagovat
telka11

Reagovat
Chazy

http://espn.go.com/blog/new-york-jets/post/_/id/57996/can-bryce-petty-make-a-move-up-the-jets-qb-depth-chart

Ale líbí se mi tahle věta: If Geno Smith had that luxury, who knows how it would've turned out? To se prostě dá říct na hrozně moc QB, třeba teď Gabberta. Jako většina QB bustů skončí jako busti určitě proto, že na to nemaj, nebo to nedaj, ale to uspěchávání jejich startování určitě sem tam někomu uškodí.

Reagovat
Barm@n

No já na něj právě četl chválu jen za jeho vzorný přístup v šatně a i z těch vyjádření GM to prostě vypadá, že na víc jak na backupa mít asi nebude.

Jen doufám, že Jets nebudou brát letos QB (aspoň ne v prvním kole), protože teď už to vypadá, že by jsme snad mohli brát QB jako třetí - podle různých vyjádření půjdem po QB fakt s vysokou pravděpodobností a já bych bral kteréhokoliv z trojice Wentz, Goff, Lynch. Naopak Cooka nechci ani náhodou - strašně se mi znechutil za poslední dobu...

Reagovat
Chazy

By mě zajímalo, jestli se to fakt trochu nepřehání s tím, že kvůli Kellymu se na to QB vyprdnou. Ale asi to dává smysl, ne že ne. Když vezmu, co psal níž telka, tak sem fakt asi jedinej člověk na světě, co si myslí, že Chip a Colin nebude žádná sláva.

Ale je mi líto Hoyera, i když chápu, že neukázal, že by měl bejt franchise QB.

Reagovat
Barm@n

On Hoyer s velkou pravděpodobností zůstane a ještě před týdnem jsem byl pro, aby startoval i příští rok a ten rookie dostal čas - po Kansasu nevím, jestli by to fans v Houstonu rozdýchali, ale půl roku je dost dlouhá doba.

Reagovat
Kowe

Já a tebou v tomhle souhlasil. Vždyť jemu to všechno hrozné dlouho trvá..

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Daniel Jeremiah ‏@MoveTheSticks 3h3 hours ago

Really like what I'm seeing from Ohio St CB Eli Apple. Big, loose athlete with toughness and instincts.

A tady už se pomalu rozjíždí hype ... to říkám, on kdyby podle očekávání na univerzitě zůstal, tak může bejt top 10 pick, takle se propadne o dost níž, ale někdo prostě zkusí vzít potenciál a neřešit, že není úplně připravenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, proč v čase 2:38 a nekompletního pasu Packers přišli o míč?

Reagovat
Maresma

Tým má 4 pokusy na to, aby překonal 10 yardů, když 4x neuspějí, přicházejí o míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, a to se neustále posouvá? Jakože překonají deset yardů dejme tomu na třetí pokus, tak mají zase čtyři pokusy na to, aby překonali dalších deset?

Reagovat
Maresma

Jojo

Reagovat
Maresma

Akorát týmy na čtvrtej pokus většinou puntujou, tzn. odkopnou míč co nejdál od vlastní end zony, aby dostali soupeře do co nejtězší pozice ke skórování.

Reagovat
Chazy

Jasný, na tom je ten sport založenej, je to víceméně hrozně jednoduchý. Všímej si během přenosu ukazatele skóre, kde vždycky na začátku drivu máš 1st and 10. Pak se udělá běh za 5 yardů, tak máš 2nd and 5. Další hrou je zisk 15 yardů, tak zase 1st and 10 z toho místa rozehry.

Takle furt dokolečka. A může to jít samozřejmě i na druhou stranu, penalty, běhy pro ztrátu, sacky. Viděl sem i něco jako 3. a 42. Koukej u toho dneska na to skóre, pak ti to bude naprosto jasný okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný děkuju oboum A ještě dotaz na field goal. Jak to s ním je, kdy si může tým "vzít" field goal, a jak je to s tím návratem času, tj. tak jak to bylo na konci včerejší základní hrací doby v případě Cards?

Reagovat
Trand

Tým kope field goal většinou na 4. down, když jsou dostatečně blízko soupeřově endzoně a kicker dokopne do té branky. Pro většinu kicker je to hranice kolem 50 yardů, někteří jsou schopní kopnout i 60, ale to už je hodně riskantní. Ale když kopeš např. 50 yardový field goal, tak kopeš ze 33 yardové linie od endzony soupeře(protože z místa rozehrání se hodí míč 7 yardů dozadu a musíš připočítat ještě 10 yardů, protože ty branky jsou až za endzonou a ta má deset yardů). Tzn, že k místu rozehrání musíš vždy připočítat 17 yardů. Takže 40 yardový FG je z 23 yardů, 55 yardový z 38 atd.

Reagovat
Dawon

Ted si nejsem jisty jak to myslis s navratem casu...ale jestli to myslis tak, ze Packers skorovali uz jakoby po uplynuti casu, tak v NFL to funguje tak, ze staci kdyz tu hru stihnes rozehrat pred uplynutim doby, to znamena ze staci at zbyva do konce 1 sekund a ty teoreticky porad muzes odehrat treba 20 sekundovou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to tak, že zbývalo nějakých 1:20 nebo tak, a když zahrávali Cards field goal, tak tam skočily zase dvě minuty , i o tom nějak mluvili komentáři... pokud sem to teda dobře pochopil :D

Reagovat
Dawon

tak...to vubec nevim, to asi akorat nejake zmatky s casomirou, vubec jsem si v tom zapalu silenosti nevsim v NFL 2 minuty pred koncem zapasu fungujou jako timeout, automaticky se zastavuje cas...vcera mam dojem, ze Cards kopali ten field goal presne na tech 2 minutach a packers potom zbyvala po vykopu cca 1:50 do konce zapasu

Reagovat
Chazy

Jojo, o tom asi mohli mluvit komentátoři, že se zastavuje čas na 2 minutách

Reagovat
Chazy

To určitě ne hele, ale je možný, že u nějaký penalty byl návrat času? Já ani nevím, kdy přesně se to dělá, ale občas, když se rozehraje přes penaltu a hraje se, tak se pak po oznámení penalty vrátí čas tam, kde byl před rozehrou.

A abych ti odpověděl, kdy si tým "může" vzít field goal, tak to souvisí s tou ztrátou míče na 4. down.

Ty můžeš kopat punt i field goal naprosto kdykoliv. Klidně bys moh první hrou v zápase kopat na první down 97 yardovej field goal, kdybys chtěl. Klidně bys moh všechny hry v zápase zahrát jako field goal a nebo jako punt. Je to prostě standardní a povolená hra, který můžeš využt kdykoliv a pro její užití nejsou žádný pravidla.

Ale dělá se to na 4. down, protože nechceš ztratit balon jeho neproměněním. Jsi v dostřelový zóně a máš 4. down, kopeš za 3 body. Jsi na svý polovině a je 4. down, odkopáváš puntem, abys zhoršil pozici pro soupeře a pomoh vlastní obraně.

Prohráváš a musíš vyrovnat 3+ bodů, sereš na punty a field goaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, takže akorát jednu věc - pokud přihraju spoluhráči a on to nechytí, tudíž je to incomplete, nezískáváme žádné yardy a hrajeme zase od místa, kde jsme začali s rozehrávkou. To můžeme opakovat třikrát, pokud by i čtvrtý down skončil nekompletním pasem, tak soupeř získá míč a rozehrává v místě, kde jsem rozehrával já. Takže ten punt je vlastně taky takový dobrovolný incomplete, s tím rozdílem, že to tak dopředu označím a kope se, tudíž soupeř získá sice míč, ale rozehrává z té prdele, kam jsem kopnul punt, a nikoliv z místa, odkud jsem kopal?

Reagovat
Chazy

Ano, přesně tak, je to prostě dobrovolný vzdání se míče s tím, že dostaneš soupeře do složitý pozice. Vem si ty Packers včera, přišli o míč a Arizona mohla hned kopat FG a byla kousek od TD. Kdyby udělali punt, tak ten míč bude o 40 yardů dál třeba a nemohli by kopat ani ten FG. Ale samozřejmě v tý situaci to spíš uděláš, protože by obrana neměla moc času získat ten míč zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, tak Packers to i na čtvrtý down museli zkusit, protože případný punt pro ně asi nic moc neřešil - Cards by získali míč někde u své end zony a asi by to už v pohodě doklepali do konce, ne? Spíš mi vysvětlili, proč Cards po zisku míče po čtvrtém downu Packers šli kopat field goal a nezkusili to spíš hrát na touch down, když věděli, že v případě FG můžou pak ještě Packers vyrovnat (což se taky stalo) ?

Reagovat
Chazy

Je to fakt otázka, oni by ten míč nezískali u end zony, punter nekope tak hrozně daleko. On se snaží kopnout ten míč co nejvýš a zároveň nejdál, aby jeho spoluhráči stihli doběhnout k příjemci včas a on tak neměl čas ten míč moc vrátit. Ale ať by ho získali kdekoliv, jde o to, že by museli udělat ten první down a Packers měli timeouty + to zastavení času, takže to mohlo taky dopadnout tak, že bude běh pro 2 yardy, timeout, běh pro 0 yardů, timeout, běh pro 5 yardů, timeout, Arizona by puntovala a Packers by šli na výhru.

A jinak ten FG samozřejmě kopali proto, že kdyby zkusili dát na 4. down TD a neuspěli, tak by pak Packers jejich TD přines výhru. Radši riskuješ prodloužení jak prohru. Speciálně když máš top 3 obranu NFL a věříš tomu, že ten TD nedostane, případně ti pomůže v prodloužení. Zbytečný vytvářet na ně větší tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, já akorát právě moc nevím ty časové možnosti, jakože když získáš míč a jsi ve vedení, tak jak dlouho se to dá "šolíchat" bez toho, aniž bys pustil soupeře k míči. Kdy vlastně už ani skórovat nemusíš, stačí, když v klídku necháš uplynout hrací dobu a už jim nedáš šanci skórovat.

Reagovat
Chazy

Tos zrovna narazil na jednu z nejzásadnějších věcí v NFL, teda práci s časem. O tom to fakt je do obrovský míry, teda ty vyrovnaný zápasy no. Ale ty potká každej tým, takže umět to, to je fakt klíčový. Ale myslím, že to nemusíš nějak zásadně řešit, čeští komentáři se času hodně věnují a vysvětlují, jak to s ním je, takže když bude příhodná situace, všechno se od nich snad dozvíš.

Ale nějak základně to prostě ber tak, že šolíchat to tak můžeš, dokud jsi schopnej produkovat ty první downy. Jakmile ho nedáš, prostě mu ten míč vrátíš. A je potřeba si uvědomit, že při nekompletním pasu se čas zastavuje a po běhu se míč nezastavuje, stejně jako po kompletním pasu. Takže když chceš ukrajovat čas, většinou běžíš, obrana ví, že běžíš a tak brání běh, takže ti ten běh nevyjde a je pak těžké ten první down dát.

Reagovat
-Kopy-

Wohouuuuuuuu Larryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Teď jsem dokoukal záznam, no to byl zase zápas, určitě nesouhlasím stím, že si Packers zasloužili vyhrát více ale hádat se nebudu, užívám si výhru a ještě okořeněnou, že rozhodl můj nejoblíbenější hráč.

Reagovat
Chazy

chápu, jak na to koukáš, bylo to z naší strany určitě hodně pocitový, protože jste byli naprosto šílenej favorit, poslední zápas nad nima jste vyhráli rozdílem tří tříd, všechny ste masakrovali a naopak Packers se trápili snad úplně ve všem.

Samozřejmě vaše obrana hrála zas dobře a nebylo to vyloženě nezasloužený, ale spíš prostě z pohledu Packers nešťastný. Skvělej gameplan, udrželi vás na dosah, Palma naprostej kolaps, příšernej int, v dalším drivu skoro další, nakonec úplně směšnej TD atd. Samozřejmě prodloužení kvůli hail mary je taky štěstí, ale i vy jste ho měli no. Slušela by tomu remíza.

Reagovat
Zaschrona

No, Packers si to podle me zaslouzili asi vic nez my, toho stesti tam bylo fakt hrozne moc. Prvni downy o centimetry, strasne spatny prihravky od Palmera, asi 4x temer hodil int, i nam rozhodci obcas podle me dost neco odpustili.. a ten posledni uplne haluzoidni TD taky mohl dopadnout tragedii. Zas na druhou stranu byla velka skoda toho neuznanyho TD Petersona kvuli tak zbytecne penalte, to by pak uz asi bylo hotovo o dost driv. Ale ten zaver byl fakt bozi, to za to stalo a dobre to dopadlo....

LARRYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ten vas uhaluzeny TD hlavne ani nemal platit. Nielenze ste namiesto icka dali TD ale dokonca vam aj rozhodcovia odpustili OPI, ak niekto tvrdi ze vyhral lepsi alebo ze si to Cards zasluzili viacej je futbalovy diletant.

Reagovat
Chazy

Kdo udělal OPI? Neříkám, že nebyla, nevím, vážně se ptám.

Reagovat
Chazy

Jo, už na to koukám, jasně, Brown

Reagovat
-Kopy-

ok

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
Zaschrona

Jojo, to pocitam do te haluze.

Reagovat
formic81

Tak dneška jsem v hajzlu, dá se sledovat NFL na tabletu?

Reagovat
smazaný uživatel

youtube streamy by mohli jít ... zkus sledovat https://www.reddit.com/r/nflstreams občas tam napíšou že ten stream jde na mobil nebo tablet

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Stiahni sport tv awaz cez store ja to tam kukam stale ak nepozeram v telke. Davaju to na skysports s povodnym americky komentarom v hd kvalite.

Reagovat
Jerichoo

Nájdem niekde nejaké dlhšie highlighty zo včerajšej noci?

Reagovat
Chazy

Nejlepší je stáhnout si zápas v kondenzovaný verzi. Je to nejen bez reklam, ale i bez huddlů atd. Jen snap za snapem, má to pak tak 40 minut.

Reagovat
Jerichoo

hm a kde to nájdem

Reagovat
smazaný uživatel

já se většinou dívám na yt, ale když se na to fakt chci hodně podívat tak se ochomýtám kolem subredditů jednotlivých týmů, tam to většinou najdu první. Tu je např. ze včerejšího Pats - Chiefs https://www.youtube.com/watch?v=SVcwg80p0sY

Reagovat
Dawon

heh, 20 minut? Tak to uz je teda kurva kondenzace

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Harmon přitom intu nedopadl ani na zem a byl střih

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky do 1-2 dne to někdo hodí na yt

Reagovat
telka11

Tak vcera podle ocekavani vysledkove, ale oba zapasy vyborny, Patriots zaslouzene, ty jejich starty jsou skvely, Edelman hrozne pomohl. Chtel bych to videt i s Maclinem, ale 5. Championship game v rade, to je proste obdivuhodny, jakkoliv je nesnasim. To, ze jsem nevidel Cards me bude mrzet jeste dlouho, neda se nic delat, muselo to bejt super snad mi to vynahradi dnesni mace

Dneska verim taky domacim v obou pripadech, kdyz uz vsechny Wild Card vyhrali hoste, tak proc ne?

Jo a jeste musim verejne pohonit nad Chipem. Jakkoliv to dopadlo ve Philly a jakkoliv je nas head office tvrdohlavej, hlavne jsem rad proto, ze to je jeden z mala lidi v lize, ktery muzou jeste neco udelat s Colinem a to by proste bylo skvely. Horsi nez pod Tomsulou to urcite nebude a aspon to bude zabava. Tesim se zase po roce a pul na zapasy Niners

Reagovat
Chazy

Tyvoe, hate v rámci slušnosti a s uznáním kvality? To jsou věci.

Reagovat
telka11

Hate tam je, ale proste Pats jsou nejlip vedena franchise v americkejch sportech, mozna jim muzou konkurovat Blackhawks (ktery nemusim) a Crimson Tide (ktery nesnasim) . Bohuzel, i kdyz bych je rad prohodil treba s Browns, tak tohle nejde neobdivovat

Reagovat
Chazy

Super přístup. S Crimson Tide to mám taky tak, svým způsobem jim i přeju, protože mě fascinují tím, jak dokonalí jsou. Samozřejmě je to na univerzitě lehčí, ale i tak, je tam víc týmů, co můžou vytvořit to, co oni, ale nevytvoří.

Reagovat
telka11

Ja mam hlavne rad Sabana, toho chce v podstate cela NFL, vsichni mavaj prachama a on chce stene dokazovat porad dokola to samy s Alabamou a zvlada to, i kdyz mu kazdej rok chodi tri nejlepsi hraci do draftu. To je proste ulet. A na Pats mi prijde super to, co mi teda doslo teprve nedavno, ze proste ti hraci nemuzou mit v hlave vystlano, aby tam uspeli. Jenom je proste nenavidim uz od detstvi a nenecham si to vzit.

Reagovat
Chazy

On ale Saban už v NFL prostě byl a moc s tím svým diktátorstvím neuspěl. A jako on má na tý univerzitě víc prachů jak většina NFL HC, žejo, má víc jak dáte vy Kellymu ...

A zas si vem, že Saban každej rok má takovejch 5 picků v prvním kole na draftu a často první. Ale nechci tím snižovat jeho práci, je to bůh, jenom prostě občas je tý glorifikace moc.

Já ti to ani brát nechci, jen je fajn se taky setkat s tím, že někdo jen nenadává, neshazuje fanoušky a nepůsobí, jakože nejoblíbenější tým je každej proti Patriots.

Reagovat
telka11

Jojo, ja vim, ze ten recruiting ma nejlepsi a taky chapu, ze jit do NFL je v podstate risk, ale stejne je to obdivuhodny. Taky podle me o tom, jak to od nim slape, je fakt, ze mezi alumni Alabamy je celekm malo hvezd v NFL (Julio Jones, Hightower, Ingram, Amari Cooper z hlavy?)

Reagovat
Chazy

http://espn.go.com/nfl/college

Já ti nevím hele....

Reagovat
telka11

Reagovat
telka11

Psal jsem sice hvezd, ale stejne no

Reagovat
Chazy

Ale jako jo no, i když je tam vážně hodně starterů. Řek bych, že málokdo na tom bude líp, i když počítat to nechci

Reagovat
telka11
Reagovat
Chazy

Aha, takže nejfotbalovějším státem není Texas ale Florida

Reagovat
Barm@n

Tak ono se to střídá, dřív to po dlouhou dobu prostě bylo Ohio.

Reagovat
telka11

Celkove to ty jizni staty a hlavne SEC hrozne valcujou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak dneska? Jsou favority přímí postupující do PO? Nebo je naděje, že by mohl vyhrát i nějaký tým z minulého týdne?

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ja osobne favorizujem Hawks nielen na dnesne vitazstvo ale aj na celkove

Reagovat
Chazy

Dneska je to stejně jako včera, domácí jsou favoriti v obou případech. Carolina je fakt jasná, ta měla základní část 15-1. Ale je potřeba říct, že proti nim stojí jeden z těch naprosto top QB a že loni se potkali v PO a Seattle vyhrál.

Denver je favorit, protože Steelers má poničenýho QB, zraněnýho startujícho RB a WR1. A k tomu fakt podprůměrnou obranu. A to si domyslíš sám, že není ideální.

Ale jinak Pittsburgh v základní části nad Denverem vyhrál, takže minimálně co do strategie na ně umí. Denver je nejlepší obrana v NFL, Carolina top 3 obrana, Seattle letos defenzivně trochu slabší, ale dlouhodobě top. Bude to zajímavý.

Reagovat
Trand

Já bych řekl, že Panthers - Seahawks tak 55:45 pro Panthers a Broncos - Steelers tak 70:30. Ono když ti chybí možná nejlepší receiver ligy a nejlepší runningback ligy, tak tě to docela poznamená.

Reagovat
Barm@n

Pro mě mají teď Panthers umetenou cestu do SB - Hawks po minulém týdnu moc nevěřím, Cards taky ta forma kulminovala už před pár týdny, ale hlavně Panthers jsou zdraví mají kvalitu, formu a k tomu ještě výhodu domácího prostředí.

Ve druhém zápase víc věřím Broncos, ale asi jen kvůli obraně - stejně je ten výsledek docela jedno, Pats si to za týden zase pohlídají.

Reagovat
Dawon

ja bych to s Hawks nevidel tak cerne, tak bidny vykon tezko zopakujou...navic tam sehraly strasnou roli ty podminky, tohle bude uplne jiny zapas

Reagovat
Chazy

A já bych to neviděl s Patriots tak růžově, Broncos by mohli být obrovský problém

Reagovat
smazaný uživatel

po minulém týdnu? Kdy hráli v -22 a komunikace jim blbla? Kickovat se nedalo a jejich defenzíva byla naprosto neskutečná? Fakt bych tomu zápasu proti Vikes nedával větší váhu, protože týden předtím naložili Cards 30 bodu za poločas.

Reagovat
Maresma

Seahawks RB Marshawn Lynch is active vs. Panthers už bylo načase

Reagovat
Trand

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

beast mode, teraz uz nepochybujem ze hawks vyhraju. Proti vikingom hrozne chybala platna rush game

Reagovat
Trand

Taky záleží, jak moc bude v pohodě. Nedá se asi čekat, že by byl 100%.

Reagovat
Maresma

Tak tím bych si vůbec nebyl jistej, Panthers jsou pořád favoriti v tomhle zápase a hrají doma.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Hej, vychadzam hlavne z toho ze Cam bude pod obrovskym tlakom, po takmer 100% zakladnej casti. Tahal celu sezonu, to hej, no PO je uplne o niecom inom a RW je v tomto skusenejsi. Neverim ze by Cam ziskal svoje prve vitazstvo v PO proti vam. Kazdopadne to bude podla mna najlepsi zapas dvoch najlepsich QB. A vitaz tohoto zapasu to podla mna vyhra cele. Prajem Sea, ale ak vyhra Cam, vadit mi to nebude a budem mu priat nech to vyhra cele. Kazdopadne je to moj subjektivny nazor novacika

Reagovat
Chazy

Cam už má PO vítězství

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

vazne? Preco som bol v tom ze este v PO nevyhral?

Reagovat
Chazy

Protože jeho lońska výhra proti QB z practice squadu nemá žádnou hodnotu

Reagovat
Dawon

jojo, loni po postupu z nejhorsi divize v lize s vysledkama 7-8-1 dostali Cards, za ktere hral asi 7. nahradni QB

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Vy to ako vidite s Chazym dnes? Cam ci RW?

Reagovat
Dawon

Tezko tipovat no, ale o trosicku vic verim Wilsonovi prave kvuli tem zkusenostem nejen jeho, ale celeho tymu a taky protoze si nemyslim, ze by Hawks zahrali takhle blbe 2x v rade...uvidime, oba jsou mi sympaticti, takze hlavne at je to pekny zapas a budu spokojeny

Reagovat
Chazy

Je mi to fuk, ani nad tím nepřemýšlím, oba moji top 5 QB v oblíbenosti, dlouhodobí chráněnci tady. Ať to dopadne jakkoliv, já budu spoko.

Reagovat
Jerichoo

Wilson ho zničí, ale tiež by mi až tak Cam nevadil dalej.

Reagovat
chowas

v spravny cas

Reagovat
Dawon

Peyton Manning has never won a playoff game (0-4) when kickoff temperature is under 40 degrees. Forecast for Denver is 41 degrees at kick

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

on si snad ide pre prsten

Reagovat
chowas

pride ochladenie pocas zapasu

Reagovat
Jerichoo

Pozerám condensed Arizona - Green Bay a po 30 minútach si uvedomím, že to je ešte zo sezony. Som kokot

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
chowas

Reagovat
Mihi

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mihi

Toto bude úplne skvelý zápas, teším sa

Reagovat
chowas
Reagovat
Mihi

Reagovat
formic81

Jde mi to i na tabletu diky

Reagovat
I am Mancunian

camvp podme

Reagovat
Mihi

dnes musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Camovi nějaký PO úspěch, ale vidět jak Mancunianovi vyskakuje žílka když Hawks vyhrávají je dost velké lákadlo

Reagovat
Maresma

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mihi

Reagovat
Trand

Jde si koupit gamepass jen na offseason? A kolik to stojí?

Reagovat
Chazy

Právěže docela dost, 40 dolarů. Já to loni zkoumal celou offseason, jestli to nějak zlevní nebo ne a ani hovno. Tak sem si letos za 50 dolarů koupil PO + offseason

Reagovat
Trand

Aha, tak to asi nic, Jsem myslel, že to bude třeba 15 dolarů, že bych si to koupil a kouknul se na všechny ty football life dokumenty, co mě zajímají.

Reagovat
Chazy

Had Amendola hit Fleming in the torso, it would have been legal. Because he hit him in the head/neck area, it was an illegal blindside block

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

to hřiště vypadá že je skvělé dělo

Reagovat
Trand

Komu ty vlastně přeješ?

Reagovat
Maresma

Oh god, to je začátek

Reagovat
Sali5

Skvělý začátek

Reagovat
chowas

to je zaciatok

Reagovat
Dawon

a Stewart vic yardu za jeden snap nez AP za dva zapasy proti hawks

Reagovat
Mihi

slušný začiatok

Reagovat
Trand

Stewart už uběhl víc yardů než nějaký týmy proti Seahawks letos, ne?

Reagovat
I am Mancunian

to je zaciatok, jebte iiiiiiich

Reagovat
Jerichoo

Paneboze

Reagovat
smazaný uživatel

seahawks

Reagovat
I am Mancunian

tolbert

Reagovat
Chazy

OMG Artis-Payne

Mu fakt fandím, neměl by dělat píčoviny

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo promyšlený ... získával yardy

Reagovat
Maresma

Wake up

Reagovat
smazaný uživatel

Stewart to by tu hru mělo rozpumpovat

Reagovat
I am Mancunian

olsen paradne bloky

Reagovat
formic81

Kdo fandi Pantakum dneska a kdo xaverovu?

Reagovat
Trand

Asi trochu víc Panthers, ale je mi to skoro jedno, hlavně když ten tým pak vyřadí Cards a vyhraje superbowl(pokud v něm nebudou Steelers).

Reagovat
chowas

Reagovat
chowas

na tu druhu cast

Reagovat
Sali5

Panthers, ale takhle jako ne..

Reagovat
Zaschrona

Ted uz Seahawks, bude obrat.

Reagovat
Trand

Kuechlyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

KUECHLYYYY

Reagovat
Mihi

JOOOOOOO

Reagovat
Dawon

oh boy co to delas Wilsone?

Reagovat
chowas

dnesny futbal

Reagovat
vladis271

Reagovat
KnoxXx

Kuechly

Reagovat
Barm@n

Takže tak.

Reagovat
I am Mancunian

kuechly

Reagovat
Jerichoo

Wow horsi start som v zivote nevidel

Reagovat
formic81

Yeaaah horime Russel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nejzábavnější obránce v NFL prostě, nemůžu si pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

i texans měli lepší začátek zápasu

Reagovat
Barm@n

Hoyer > Wilson

Reagovat
Chazy

Reagovat
-Kopy-

to nebylo dobrý od Wilsona

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mihi

Sranda, že Cam ešte v podstate nič neurobil a už vedie 14:0

Reagovat
Jerichoo

Famozna olina

Reagovat
Eric_The_King

Člověk trochu prodlouží večeři a ono už je skoro rozhodnuto

Reagovat
Dawon

Ta OL Hawks, to je hruza

Reagovat
formic81

D-line Car je skvelaaa

Reagovat
Chazy

Jenom Charles Johnson je od toho návratu po zranění docela nijakej, přijde mi, že nestíhá, přitom fakt dobrej hráč.

Ale jako hlavně ta OL Hawks je hrozná,s tím se nedá nic dělat, neviděl sem nic podobnýho, horší jak Dolphins 2012

Reagovat
formic81

Proti vikes docela drzeli

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo playoff mě nemá rádo. Prvně postoupí nenávidění Pati, aby pak naprosto WTF vypadli Packers a teď je po čtyřech minutách skoro po zápase ...

Ještě postoupí Steeleři a přestanu na ten sport koukat. Zbytečný nervy fakt ...

Reagovat
smazaný uživatel

mě ještě prohrál liverpool derby skvělý den dneska

Reagovat
Mihi

Sherman kokotko

Reagovat
I am Mancunian

sherman kokotek

Reagovat
smazaný uživatel

Pass rush od Hawks je zatím asi v šatně

Reagovat
Barm@n

Nj, O-line Panthers zatím super výkon.

Reagovat
Chazy

Holt stojí proti top 5 OL letošní sezony no

Reagovat
formic81

Treba Oher ma zivotni sezonu, Kalil klasicky dobrej a Turner taky prekvapko solidni

Reagovat
Chazy

Jj, právě, PFF z nich letos celej rok uchcává, jak hrajou skvěle

Reagovat
niflheim

O co jsem přišel?

Reagovat
Mihi

Stewart v prvej hre 50yd runa neskor aj TD, Wilson pick six

Reagovat
niflheim

Kuechly či Norman?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuechly

Reagovat
Mihi

Kuechly no

Reagovat
Dawon

kurva ale hrajme

Reagovat
JacoBee

Zatím překvapeni, nečekal jsem to tak lehké. jen tak dal!

Reagovat
KnoxXx

skvele nadizajnovane akcie

Reagovat
Trand

Panthers mají tak dobré schéma, že i Cotchery a Dickson v něm vypadají jako dost solidní hráči.

Reagovat
Chazy

Pff, Cotchery měl i 1000 yardovou sezonu ale jo, je to salát no

Reagovat
Trand

Tak není to úplně špatnej hráč, ale je to tak WR3 no, v normálním týmu.

Reagovat
Trand

U Rams by byl možná hvězda.

Reagovat
formic81

Difference maker

Reagovat
formic81

Jinak OC CAR by mohl nekde dostat HC nebo uz maj vsichni teamy trenery?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je plno snad. Titans byli poslední a ty včera jmenovali Mularkeyho.

Reagovat
Maresma

To bude strašnej debakl

Reagovat
Barm@n

Měli vyletět už s Vikings a byl by klid.

Reagovat
Mihi

Uvidíme, Wilson sa len tak nevzdáva, ja myslím, že z toho ešte môže byť dobrá zápletka

Reagovat
Mihi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon
Reagovat
Trand

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Panthers totální dominance. Nemyslím si, že Hawks s tím ještě něco udělaj.

Reagovat
formic81

Jen at si to Seattle pekne vychutna.. Vubec tu nemeli ani byt

Reagovat
Dawon

tak tohle je smutne

Reagovat
Trand

To je strašný.

Reagovat
KnoxXx

vamos

Reagovat
Mihi

to je snad sen toto

Reagovat
niflheim

Néééé

Reagovat
formic81

Poor Russel jdi za ciarou vole

Reagovat
Chazy

Fakt jako myslíš, že tohle jde na Wilsona, ano?

Reagovat
formic81

Je mi to jedno

Reagovat
Chazy

Není nad slepej hate

Reagovat
Dawon

taky uz mi kamos pise "tady mas toho svojeho nejlepsiho QB" je tezko kdyz ho clovek vidi hrat podruhe v sezone zrovna v takovem zapase

Reagovat
Chazy

Tak on prostě dobře nehraje, jenom prostě vysmívat se hráči za něco, co ani nemoh moc sám olivnit, to je fakt divný.

Reagovat
Dawon

tak jasne ze dobre nehraje, ale takove zapasy ma v kariere proste kazdy QB, sere me to spis z tohodle pohledu

Reagovat
formic81

Dekuju

Reagovat
Jerichoo

Preboha

Reagovat
chowas

tak snad vyhraju celu NFC

Reagovat
I am Mancunian

toto ma ale uz tak velmi nebavi

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

Nechapu proc za tohohle stavu Cam scrambluje

Reagovat
Trand

Proč by nemohl scramblovat?

Reagovat
formic81

Jako za stavu 24:0 je to zbytecny

Reagovat
JacoBee

To je blbost

Reagovat
Trand

Myslíš jako kvůli zranění nebo co? Já to nechápu. Prostě chtěl udělat pozitivní yardy.

Reagovat
formic81

Jojo ted fakt nemusi delat hrdinu.. Oni jsou uz zlomeny

Reagovat
Trand

Vždyť byla ještě první čtvrtina. Jako je nepravděpodobný, že se Seattle ještě vrátí a vyhraje, ale pořád není nic rozhodnutý. Ideální pro Panthers je přidat ještě dva TD a pak bude po zápase. Nemůžou se přestat snažit.

Reagovat
Chazy

?

Reagovat
Dawon

to neni normalni proste, u lynche je chlap pomalu jeste nez mu to Wilson preda

Reagovat
formic81

Hod tam rucnik Pete

Reagovat
niflheim

Úžasný sack

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, hoďte tam ručník.

Reagovat
Mihi

Ty kokos toto je jak Cards Packers v základnej časti, WIlson to strašne schytáva

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, ta o lajna musí být jedna z nejhorších v historii

Reagovat
Chazy

Je no mi tu nedávno někdo vysvětloval, jak se zlepšila nebo co, vůbec. Celej rok to drží jenom Wilson.

Reagovat
niflheim

Jinak ale nezapomeňte na to, jak to bylo loni proti Packers, Wilson tam měl taky myslím dva inty v první části.

Reagovat
Mihi

Tak vtedy to defka udržala na 0:16 tuším

Reagovat
aither

TO je smutný, hoďte tam ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Napište mi prosím, až nastoupí k zápasu OL Hawks.

A proč Lynch nenechají běhat i z jiné formace než shotgunu?

Reagovat
Chazy

Však je Lynch efektivní ze shotgunu, ne?

Reagovat
Jerichoo

Musim si dat nieco na nervy. Toto je poprava

Reagovat
niflheim

Unger a Carpenter no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád doufám v nějakej typickej Hawksovej luck, kterej to ještě celý zlomí ...

Reagovat
formic81

Tohle si vybrali minulej tejden

Reagovat
smazaný uživatel

To by se musela celá ol lajna přeformovat do Waltera Jonese.

Reagovat
niflheim

Sherman

Reagovat
Chazy

Já nevím, mě to třeba baví ... AF je prostě jedinej sport, kde mě fakt baví i dominantní výkony, dokud se ofenzíva snaží přidávat body.

Prostě přehlídka kvality, skvělýho playcallingu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

strašně křečovitě se snažíš tenhle sport obhajovat, což mi přijde zbytečný. Někoho to chytne a někoho holt ne.

Ber to tak, že ve fotbale jsou taky mraky zbytečnejch a nudnejch zápasů, ale nikoho to od sledování toho sportu neodradí. Zíráme na to víkend co víkend x hodin ...

Reagovat
Chazy

Už jsem to tu psal asi 50x za posledních 5 let, když nějakej tým dominuje. Prostě to tak mám.

Reagovat
smazaný uživatel

já nepíšu jen o tomhle vyjádření, ale tak nějak to na mě působí celkově. Ale fakt nic ve zlým.

Reagovat
Chazy

Jo, však mně je to jedno, jenom vysvětluju

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

A mimochodem, pro mě jsou v AF nudný zápasy a mockrát jsem tu psal, že je zápas sračka.

Ale debakly to pro mě nejsou.

Reagovat
Jerichoo

Hovori o sebe

Reagovat
Barm@n

Je to super

Reagovat
Mihi

Mna to tiež baví, Panthers hrajú úžasne

Reagovat
smazaný uživatel

Cam je unikát. Je nějakej komplexnější QB?

Reagovat
Chazy

Rodgers a Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak jsem si to asi myslel.

Reagovat
Trand

Nabízí se napsat Wilson.

Reagovat
formic81

Colin Kaepernick verze 2013

Reagovat
Trand

Dík za reakci.

Reagovat
formic81

Boze sorry

Reagovat
Trand

Já jen nechápu, jaktože to někdy trefíš a někdy ne.

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Tommy Football, třeba v loňském PO proti Ravens leading rusher od Pats, to samé tento rok v domácím zápase s Jets

Reagovat
aither

Reagovat
KnoxXx

Olsen wow

Reagovat
chowas

to je moc ....

Reagovat
Dawon

okej no...CAMVP

Reagovat
chowas

Reagovat
-Kopy-

hm to bude těžký příští týden

Reagovat
Mihi

OLSEEEEEN

Reagovat
formic81

Td Td Td go home hawks

Reagovat
Trand

Taková raketa. Ok, už je asi po zápase no. V NFL asi není mercy rule, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to bylo včera napínavé, tak dneska to stojí za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Olsen

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Olsen.

Reagovat
Barm@n

Olsen.

Reagovat
I am Mancunian

ale za tie vsetky luckerske sracky si to seahawks zasluzia

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mihi

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

a za tu tlačenku

Reagovat
smazaný uživatel

nefandíš náhodou Pats?

Reagovat
Chazy

To ti furt jde o ten roughing the passer?

Reagovat
vladis271

po dnešku hovori niečo o luckerských sračkách.

Reagovat
Chazy

CAMVP

Reagovat
smazaný uživatel

"How long does it take before the Panthers start running out of kids in the end zone to hand footballs to."

Reagovat
KnoxXx

teraz som si uz aj ja isty, ze nenastane dalsi zo serie zazracny a stastnych obratov v podani Hawks

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale oni hrají opravdu suprově. Strašný válec.

Reagovat
Chazy

Ale teď naprosto vážně.

Bude mít NFL dost míčů Panthers na změření, když je všechny rozdaj dětem?

Reagovat
formic81

Dyztak priveze Brejdy

Reagovat
Chazy

Hezký, to už bylo skoro vtipný

Reagovat
formic81

Reagovat
chowas

a ci bude dost deti na stadione

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Hawks mají v offseason celkem jasný úkol no

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale oni jim ty balony zase pak vezmou?

Reagovat
Chazy

Neměli by, když jim ho hráč daruje. Berou se míče, který do diváků vletěli.

Reagovat
smazaný uživatel

jo takle

Reagovat
Chazy

On je těch šišek omezenej počet, nemůžou se všechny vystřílet do diváků

Reagovat
smazaný uživatel

jak v tom sportu se točí desetimiliony dolarů a pak je jim zatěžko dát divákům pár šišek za 30 babek.

Reagovat
Chazy

Každej tým má svoje nafouklý podle svejch preferencí a během zápasu se ohrávaj, bylo by špatně vytahovat furt nový

Reagovat
smazaný uživatel

Nevezmou, berou je jen v případech, kdy se ten balón do hlediště dostane jinak než předáním od hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, to je pravděpodobně poslední zápas Lynche u Hawks, možná že ve fotbale.

Reagovat
Maresma

Na to su taky zvědavěj, jestli by věřili Rawlsovi, nebo by se dal vysokej pick na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě na začátku kempu začnou s Rawlsem, Michaelem a buď draftujou nebo přiberou udfa.

Reagovat
smazaný uživatel

*všechen jejich draft by měl jít do OL

Reagovat
Barm@n

Už jen ta představa, že by třeba v prvních třech kolech šli jen OL.

Reagovat
Chazy

Ale jako já bych byl pro kdyby tam teda měli pokaždý někoho, koho by chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Michael zůstane jo? Ten toho taky letos už dokázal stihnout. Vytrejdovaný do Dallasu, cutnutý, měsíc v practice squadu Redskins a teď zas zpátky v Seattlu.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl že jo, neviděl sem ho pořádně ale z toho co sem viděl tak vypadal v pohodě sice žádné terno ale dal se Hlavně je to jeho poslední šance v nfl bych tipnul, takže se má proč snažit

Reagovat
Mihi

Tak Rawls bol skvelý nie?

Reagovat
chowas

vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, ale dokáže být takhle skvělý i po zranění, týden, co týden?

Reagovat
Maresma

To jo, ale pořád to bylo jen pár zápasů od nedraftovanýho hráče, kterej se bude vracet po zlomenině nohy. Určitě by to byl risk, kterej se ale může vyplatit.

Reagovat
JacoBee

Proc ve fotbale ? Je mu 29 :O

Reagovat
chowas

na RB je to dost a on uz predtym uvazoval

Reagovat
smazaný uživatel

třeba už toho má dost ... Megatronovi je 30 a taky bude dost možná končit

Reagovat
Chazy

No, Detroit.... pro mě nejlepší RB historie byl celou kariéru u nich a taky to pak neunes a skončil předčasně. I to pak říkal, že to bylo proto, že prostě to tam bylo blbě vedený a neviděl cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli neviděl cestu tak mohl podepsat jinde

Reagovat
Chazy

On tam měl kontrakt a asi už toho měl plný zuby

Reagovat
Chazy

Several years after retirement, with repeated refusals to discuss the abruptness of it, Sanders finally admitted that the culture of losing in the Lions' organization was too much to deal with, even though he said that he could still play and that Detroit had made the playoffs in five of his ten seasons. The Lions' went 5-11 in the season before his retirement. He explained that it robbed him of his competitive spirit, and he saw no reason to believe things were going to improve. When Detroit drafted quarterback Charlie Batch in the second round of the 1998 NFL Draft, and it became apparent that Batch would become Detroit's full-time starter the next season, Sanders seemed unwilling to embrace yet another change in the Lions' seemingly endless carousel of quarterbacks and offensive philosophies. He had also gone on record to criticize Detroit's front office for releasing Pro Bowl center Kevin Glover for salary cap reasons.

Reagovat
smazaný uživatel

člověk by řekl že si na to prohrávání v Detroitu zvyknou

Reagovat
smazaný uživatel

RB mají kratší životnost, prý nad tím silně uvažoval po minulé sezóně ale Hawks ho ještě přesvědčili

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně když se tak dívám na jejich roster, tak Irvin, Okung a Chancellor mají taky velkou šanci že to jejich poslední zápas za Seattle

Reagovat
Maresma

Kama někdo přeplatí a bude bust jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

no to bude spíše záležet jestli bude kokot a bude pořád chtít připlatit i přesto že hrál dost průměrně

Reagovat
Chazy

Myslíš, že je z těch, co dostanou prachy a začnou to flákat?

Reagovat
Maresma

Jj, ale je to jen pocit

Reagovat
Chazy

The fine for a hit on a defenseless player is $23,152. Amendola said last night would appeal if fined

Podle mě nemá šanci uspět, hlavu prostě trefil

Reagovat
Maresma

Wow, dost vysoká pokuta.

Reagovat
smazaný uživatel

rugby hadra

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Maresma

S takovou o-line prostě nedokáže každej zápas zahrát dobře ani Wilson a nedokázal by to podle mě ani Brady, Rodgers.. neříkám, že by měl mít tým na každý pozici hvězdu, ale když o-line jako celek není ani průměrná, tak je to strašně těžký.

Snad hráče Carroll během pauzy trošku nabudí a dohrajem to se ctí. Pokusit se o zázrak, aspoň skóre trochu stáhnout, ať to není tak ponižující. COME ON HAWKS!

Reagovat
Dawon

pekne, pekne podme to zkusit udelat aspon trosicku zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

obrat

Reagovat
Mihi

Už sa bojím

Reagovat
chowas
Reagovat
Chazy

WILSOOOOOOOOOOON

Reagovat
I am Mancunian

skoda, ze pred koncom polcasu nedali kurence este nejake body, mohlo to byt este zaujimavejsie

Reagovat
Jerichoo

Pome

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

to je proste....kdyz se sere, tak se sere

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

CLAAARK

Reagovat
Maresma

Na něj sem taky ještě zvědavej, v preseason prý patřil k nejlepším hráčům

Reagovat
chowas

on uz mal nejake sacky, myslim ze proti Vikings, lenze presadit sa cez Avrila a Bennetta je tazke, aj teraz hra zrejme len pre zranenie Avrila

Reagovat
Maresma

Jj, však jasné

Reagovat
chowas

skoda

Reagovat
Dawon

TO JE CYYYYYYP to musis trefit kurva, dyt tyhle hody umis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

WILSOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
aither

Wilsooooooon

Reagovat
Trand

Paráda teď. Lockettovi hrozně fandím úžasnej hráč.

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

LOCKEEEEEEEEEETT

Reagovat
I am Mancunian

wow

Reagovat
Jerichoo

Wilson je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Lockett. Aspoň je to zajímavý.

Reagovat
Mihi

Toto už nie je sranda Giants vol.2

Reagovat
chowas

Lockett

Reagovat
Chazy

WILSOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Trochu si Lockett na první pohled pomoh, ale pěkný

Reagovat
Dawon

hele...kdyby sli ted 3x pro 2pt tak je to jen o 2TD ne? se divim trochu

Reagovat
chowas

stale je to 3x2pt

Reagovat
smazaný uživatel

chybí teď ten FG

Reagovat
KnoxXx

sanca, ze by zvladli 3krat po sebe 2pt conversion je takmer nulova = t.j. by sa obrali o jeden bod

Reagovat
Chazy

Pfff, prej šance na dvojbodovou konverzi je už statisticky hodně blízká extra pointu

Reagovat
Dawon

tak uz tak jsou v hodne, hodne tezke situaci, tady uz musis podle me riskovat

Reagovat
Chazy

No, tak si vzpomeňme, jak až v PO vyhráli Panthers zápas, kterej měli prakticky vyhranej s Colts. Jak je intem zachránil Rodgers v podobným zápase.

Rozhodně umí Carolina sama sebe uspat, sem zvědavej, jak se poučili

Reagovat
Chazy

PO jako PrOdloužení

Reagovat
chowas

a Rodgers ako Luck ?

Reagovat
Chazy

Ee, to byl jinej zápas ale celkově sem to napsal pěkně nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si že to prohrajou, defenzíva hawks je taky dost mimo

Reagovat
Chazy

Já si to taky nemyslím, jenom jsem už letos dvakrát viděl, jak si skoro prohráli zápas, kde vedli o hrozně moc. Hlavně to s Colts, jak ztratili tři skórování snad za 10 min

Reagovat
niflheim

Vlítli na to kvalitně, Panthers musí rychle hodit nějaký body.

Reagovat
chowas

defka

Reagovat
smazaný uživatel

jako nějaká maličká šance ještě je

Reagovat
Dawon

no tak jestli ted daji Hawks TD, tak to je regulerne otevreny zapas

Reagovat
Mihi

Keby som mal v stávkovke peniaze, tak už mám naložené po tom TD na 31-14

Reagovat
Dawon

to uz jsem udelal s Bengals a zlomili mi srdce, takze na to uz seru

Reagovat
Mihi

Bengals budú vždy len Bengals, oni nemajú takého víťazného ducha ako Hawks

Reagovat
Chazy

Heh, jako jo, ale však je od výhry oddělila fakt hrozná kktina

Reagovat
Mihi

Veď ja viem, ale vidíš, prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chowas

Doug toto musis

Reagovat
Mihi

pozor na fejk, cítim ho

Reagovat
Dawon

COME OOOOOOON

Reagovat
I am Mancunian

fakeeee

Reagovat
Trand

Tak teď se ten fake dal fakt čekat. To mohli ubránit.

Reagovat
chowas

uplne som teraz veril fake

Reagovat
smazaný uživatel

jako ono se to opravdu obrátilo.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, vzpomínka na fake punt proti Packers loni

Reagovat
smazaný uživatel

Madden time

Reagovat
Chazy

nazdáááááááááááár

věděl sem to

Reagovat
Chazy

ok, každej to tu věděl

Reagovat
Mihi

bože to bolo jasné

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

Dobrý ale jak přestali běhat a začali cílit McClaina v secondary.

Reagovat
KnoxXx

Josh Norman

Reagovat
Mihi

Normaaaan

Reagovat
Dawon

kurvaaaa, tak to ale zahod na tomhle fakt musi zapracovat, nesnazit se za kazdou cenu neco vymyslet

Reagovat
Trand

Norman se nudil ve svý zóně, tak šel na Wilsona.

Reagovat
smazaný uživatel

4 a 13, jestli to promění tak mají ještě malou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Reagovat
Trand

To si nemuseli brát ten timeout, ne? Na 3. a 24.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost nepochopitelná hra na tak dlouhý třetí down.

Reagovat
Chazy

Tak však si viděl, že byl pass rush 4 a zbytek byl v coverage, on neměl na koho

Reagovat
Dawon

tak zas co mel delat, kdyz se nikdo neuvolnil...lepsi nez sack

Reagovat
Chazy

Tohle rozhodnutí mi nevadí, 4 a 13 je fakt hardcore. Pořád je v tý obraně dost playmakerů, co může něco udělat. Ale škoda toho drivu, šance to dost snižuje no

Reagovat
chowas

zastavime utok a mame podobnu poziciu

Reagovat
Maresma

ale několik minut v piči

Reagovat
Dawon

to chce fumble nebo int no

Reagovat
KnoxXx

klucovy 1.down a uz to len v pohode dohrat

Reagovat
chowas

Reagovat
Chazy

Tyjo kde ten Shead byl

Reagovat
Chazy

Cam

Reagovat
chowas

to zas budu cm

Reagovat
Mihi

Fuuu snáď je Olsen v pohode

Reagovat
Dawon

pekne defka, a podme to este zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Podmeee Hawks ale vidim to spatne Panthers ten cas ukrajuji vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si Hawks ten začátek tak posrali .. mohl to bejt skvělej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jako jo, ale stejně mi přijde, že hrajou hrozně profesorsky, podobný jak s těma Colts a Packers. A kdyby chtěli a začli zas víc riskovat v ofenzívě, tak hned rozhodnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, to neříkám, jen je škoda, že jsme se nedostali do té fáze, kdy oba týmy musí hrát svoje maximum.

Reagovat
Maresma

3 skórování je strašně moc, ikdyž... dneska to vidím na podařenej onside kick

Reagovat
Mihi

Onside kick určite uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

onside, dpi v endzone, onside a hailmary a v tomto drivu FG

Reagovat
Dawon

rychly TD ted a zijou podle me ale musi zlepsit obranu na 3. downech, to je zabiji

Reagovat
chowas

challenguj to

Reagovat
Dawon

Lockett je bozi

Reagovat
Jerichoo

Lockett teda

Reagovat
Trand

Ještěže maj tak špatnej povrch, aspoň to tam je teď vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

CATCH

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
Chazy

Tohle je paráda, hlavně ještě rookie, když na univerzitě stačí jedna noha a často to chvilku WR trvá

Reagovat
smazaný uživatel

Je boží.

Reagovat
Maresma

Lockett fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

wow pěkně

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Tohle by si Wilson mohl nechat patentovat.

Reagovat
Jerichoo

Ok wilson je boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
chowas

s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

RUSSELL bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
Mihi

mňa jebne

Reagovat
smazaný uživatel

pořád to je o hodně

Reagovat
Mihi

tak ak by ho sackovali, tak je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Uprednpstnit Pantery pred Russelkem

Reagovat
Dawon

vsak by to zas tak moc nezmenilo...ten FG taky budou potrebovat

Reagovat
Mihi

tak je rozdiel dať za menej ako 2 minúty TD alebo FG

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson je génius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

se poseru z techle Wilsonovskych hodu zdanlive nazdarbuh do endzony to je jak loni ta 2pt konverze proti packers

Reagovat
Chazy

WILSOOOOOOOOOOOOOOOON

Typičo, on je bůh

Reagovat
Chazy

To byl tak šíleně těžkej hod tohle, nechápu

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Pokiaľ to takto chcel, tak je to proste kráľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Newton snad potvrdi nervacka a hodi int

Reagovat
Maresma

Jako když si srovnám statistiky Cama a Wilsona, srovnám o-lajny za kterýma hrajou, tak nevidim důvod, proč řadit Cama výš.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ani nikdo nemuze

Reagovat
Chazy

já hlavně nechápu, jak může někdo mít Lucka před Wilsonem, nebo kohokoliv jinýho z těch mladších

Reagovat
Mihi

je fakt nereálny, to on robí Seahawks tým tímom, akým sú

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten footwork(?) Locketta je fantázia, nechapem že je niečo také v ľudských schodnostiach

Reagovat
Dawon

ja tohle na WR strasne miluju

Reagovat
smazaný uživatel

aj DeAndre Hopkins mal tuto sezonu takýto catch. Teda že si tie nohy postrazil.

Reagovat
Dawon

tak takovych catchcu vidis relativne hodne kazdou sezonu, ale vzdycky je to bozi, strasne tu praci nohama a celkovou koordinaci pohybu obdivuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Cam je v pici, hodi Pick -6

Reagovat
Mihi

tri behy, max niečo krátke na Olsena

Reagovat
KnoxXx

, alias nie je dovod nic menit

Reagovat
smazaný uživatel

"Kick the FG here", Buck: "It's 3rd down Troy."

Reagovat
Chazy

Jj, to bylo super

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mihi

Reagovat
KnoxXx

Olsen

Reagovat
Mihi

Olsen je úplne rozdielový hráč

Reagovat
Dawon

tak zrovna tohle by chytil a udelal z toho 1. down i Brady

Reagovat
Mihi

tak ide o to uvoľnenie, komentátori hovorili, že má 6 catchov všetky pre prvý down

Reagovat
Dawon

jako jo, ale tady mi to spis prislo jako selhani te zony Hawks, tam nebyl absolutne nikdo v dohledu u nej...ale jinak je samozrejme Olsen bozi, o tom vubec zadna

Reagovat
Dawon

do pice ta zona Hawks je dneska ale hrozna zas 10 metru kolem nej absolutne nikdo

Reagovat
Trand

Teď bych hrál fake punt.

Reagovat
chowas

teraz rychlo na FG

Reagovat
Chazy

Hlavně se nehnat nesmyslně za TD a brát i FG

Reagovat
smazaný uživatel

Podmeee to by bylo neskutecne silenstvi !

Reagovat
EXoRcIsT

to uz nedaju skoda

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím že ne, ale jestli by to někdo mohl dát tak je to právě Seattle

Reagovat
I am Mancunian

ked to niekto moze dat, tak su to vyjebane kurence

Reagovat
Mihi

Reagovat
Maresma

tohle už je křeč celkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KEAAAAAAAAAARSE

Reagovat
Mihi

to sú neskutočné catche toto

Reagovat
smazaný uživatel

snad Vas poslou na prazdniny

Reagovat
Mihi

ja fandím Niners, my už máme dávno prázdniny

Reagovat
I am Mancunian

od septembra

Reagovat
Maresma

Reagovat
Jerichoo

To su proste neskutocne catche

Reagovat
Mihi

Úplne to vidím ako Ginn muffne onside kick

Reagovat
Dawon

When kid returns serve in that Peyton Nationwide commercial, the ball doesn't hit the table. It's Peyton's point. He should know that.

Chazy

Reagovat
Chazy

to jsem rád, že si někdo všim

Reagovat
Chazy

Ale jako nikdo mi tu na to tehdy neregoval skoro

Reagovat
Mihi

Ja som si to tiež všimol hneď

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mihi

lucky shot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Kuechly je boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

kuechly

Reagovat
chowas

Kuechly

Reagovat
Dawon

se z Kuechlyho poseru...nadclovek

Reagovat
Swarley

Kutcheeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Kuechly v coverage .. to je nádhera prostě.. neskutečnej atlet, nereálný čtení hry

Reagovat
Chazy

Jak může bejt Keuchly úplně všude prostě. I když je Wilson bůh, tak Keuchly je nejkvalitnější hráč na hřišti.

Reagovat
Chazy

Už zas ho píšu naopak? ok

Reagovat
Swarley

celkově je to prostě šílený jméno

Reagovat
Dawon

KOPEJTE DO PICE

Reagovat
chowas

Reagovat
Dawon

proc proboha nekopou

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Stejně nakonec budou kopat a ztratili 50 vteřin pokusama o TD

Reagovat
Dawon

ja myslel, ze tohle uz se deje tak nejak automaticky v takove situaci uplne zbytecne ztraceny cas

Reagovat
I am Mancunian

tak ale mali velmi dobru sancu na td, podla mna to spravili dobre, potom by mali este 1:20 a timeoit, to je dost casu

Reagovat
chowas

viac casu na TD, takto aj tak z toho nebol TD a prisli sme o cas

Reagovat
smazaný uživatel

Kearse 110 y a 2td, slušné, jsem zvědavý kde skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Newton nejnesympatictejsi QB ?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne, na to jsou jiní kandidáti

Reagovat
smazaný uživatel

i když chápu že někomu nemusí sednout

Reagovat
smazaný uživatel

Uplny curak, jako hru ma zabavnou a kvalitni, ale nesympaticky hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

já spíše nemusím lidi co o něm říkají jak je lepší než Brady a podobné hovna. On není špatný ale v nějakém QB vakuu není tak dobrý jak se z něho dělá.

Reagovat
Chazy

Heh, mně je Newton šíleně sympatickej. Chytrej, zábavnej, sebevědomej, strašně skvělý rozhovory má, navíc takovej typickej lídr.

Nejnesympatičtější QB je podle mě Rivers a nemá konkurenta

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny lidr, kdyz se vzteka jak maly decko pri vedeni o 17. Taky me hrozne dostalo jak byl celou dobu v kapuci a pak se radoval z Lockettova fatalu

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Tenhle argument nechápu. Takže je špatně, že chce, aby hráli dobře, i když vyhrávaj o hodně a že je nespokojenej se špatnou hrou? To je lídr, ne?

Kapuci nechápu vůbec. Locketta taky ne. Mi jako uniká, co se snažíš říct rozumím tomu, že ho nesnášíš, však proč ne. Ale důvody dost divný

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem divej. Mnense proste zda, ze si absolutne neni jisty sam sebou. Dokud vse vychazelo, tak byl v pohode. Potom co Hawks dali prvni TD, tak mu zacali jet nervy. To pro mne neni lidr. Navic to, ze se poprve usmal po chybe Locketta a ne po zakroku Kuechlyho atd. Mimo duch FP.

Reagovat
Chazy

Heh, to je fakt divný no, pro většinu lidí je Newton arogantní a namyšlenej píčus a lidi se ho musí zastávat, že je jen zdravě sebevědomej

To s tím Lockettem fakt nechápu a asi nikdy nepochopím

Reagovat
Dawon

a co by jako mel delat leader? Me naopak prijde ze si je extremne jisty sam sebou, z malokoho takhle vyzaruje sebeduvera...jasne ze bude nasrany, kdyz veci prestanou vychazet, to je uplne normalni a naopak mi prijde, ze prave leader musi v takove chvili nastoupit, zarvat, hecovat, projevit ty emoce a probudit to i ve spoluhracich

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Dawon

cozeco?

Reagovat
Chazy

Ok, sem rád, že nejsem jedinej, kdo to nepobírá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
JacoBee

Kvuli čemu?

Reagovat
Trand

Mallett na plný čáře. A pak všichni, co podporujou Trumpa.

Reagovat
Mihi

Ja nemám rád Breesa

Reagovat
Eric_The_King

Spoustu QB bych pochopil, že můžou být nesympatičtí, ale Cama ne teda

Reagovat
smazaný uživatel

Hawks úžasní.

Reagovat
I am Mancunian

teraz kopte

Reagovat
smazaný uživatel

ONSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDE

Reagovat
Kowe

To si děláte prdel? Já že se začíná první zápas až o půl 11...

Reagovat
Chazy

učil ses aspoň?

Reagovat
Kowe

Jo ale tohle jsem chtěl vidět fakt hodně

Reagovat
Dawon

beztak by si to po prvni ctvrtce stejne vypl a sel se ucit

Reagovat
Kowe

Nn, přál jsem to víc Camovi právě, to bych si užíval

Reagovat
Jerichoo

tak to je vacsi fail ako ja

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
chowas

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ať jdou Hawks s nějakým dalším zázrakem fakt do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ja chci videt zazrak. Wilson si to za dnesek zaslouzi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

skoda ale krasny zapas nakonec, vsechna cest pro Hawks

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no, zavinili si to sami

Reagovat
Mihi

Je to tam

Reagovat
KnoxXx

idealny scenar - zaujimavy zapas a postup Panthers

Reagovat
Chazy

Škoda no

Ale Wilson nakonec geniální výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Seahawks to hezky zdramatizovali. Ať by vyhrál kdokoliv, byl bych rád. Ale ten příběh Panthers je super, snad to dotáhnou až do SB. Hlavně ať porazí Cards.

Reagovat
chowas

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

vím, že Patriots nejsou favorit pro SB účast asi, ale prostě když bych si měl vybrat soupeře, tak teda Arizonu

Reagovat
Dawon

ale ten vykon v druhem polocase byl fakt silene profesorsky, tohle se jim priste treba uz vyplatit nemusi

Reagovat
Chazy

Ale to je letos fakt potřetí, nechápu to, žádný poučení. Preventivní obrany chápu, ale to zastavení ofenzívy ne

Reagovat
KnoxXx

nabuduce nebudu viest 31:0 a ak nahodou ano, tak im tento profesorsky vykon bude znova stacit

Reagovat
Dawon

dost zjednoduseny pohled na vec no, ale budiz

Reagovat
KnoxXx

zjednodusene vyjadreny - chapem, ze podobne hraju/hrali/by hrali aj keby to bolo o 10/14/17 bodov na zaciatku 2.polcasu, co uz je problem proti ktoremukolvek timu

nepaci sa mi to, ale chapem to (dnes urcite) - keby to bolo o 14/17, uz by som zmenil to slovo "chapem" na "pochybujem"

Reagovat
Chazy

super no

Reagovat
Trand

Nojono, ale zas kdo by takhle nepolevil.. A myslím, že o tolik už vést nebudou.

Reagovat
Dawon

tak jde mi prave o to, ze to letos nebylo zdaleka poprve...je to dost zvlastni pristup

Reagovat
Trand

Nikdo by nedokázal pořád hrát na 100%. Ale jako dost si zahrávají no.

Reagovat
Dawon

tak jasne, ale ze i jak zacli Hawks stahovat absolutne rezignovali na snahu nejak realne utocit...pritom secondary Hawks dneska byla relativne dost derava

Reagovat
Trand

Tak to už ti musí říct OC Panthers, ne já.

Reagovat
Dawon

tos jasne no, ja se te taky neptal

Reagovat
Kowe

To je ale klasika. Když vedes ve fotbale 3:0 as ouper sníží na 3:1 nebo 3:2 tak taky zalezes ještě víc, i když má soupeř napicu obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Larry musí dostat šanci na SB, kterou mu svým pátým prstenem vezme Tommy

Reagovat
Chazy

Prohranej SB už Larry má, to bych mu snad nepřál bejt tebou, aby zažil dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, že proti Steelers už prohrál.

Jako ve finále bych ho asi dojebal no

Reagovat
Trand

Já Larryho vůbec nemusím, takže na týhle vlně neujždím. Ale respektuju ho.

Reagovat
Mihi

škoda tej prehry s Falcons, to by bolo úplne legendárne spraviť perfect season

Reagovat
Maresma

Nevadilo by mi, kdyby si Peyton došel pro prsten

Reagovat
Trand

Lepší než Pats no

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Brady než Manning

Reagovat
Trand

Nahoře jsi mi neodpověděl.. Komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Chicagu

Reagovat
Trand

Tak to je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nekomu staxi hra, nekdo musi mit peknej ksicht a nekdo je Brock

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

Už jsem se lekl

Reagovat
Jerichoo

Inak nakoniec krasny zapas, AF je fakt super

Reagovat
Sali5

Ale jo, nakonec fajn zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před oběma týmama. Kočky nástup do mače z říše snů. Hawks úžasné zmrtvýchvstání a parádní stíhací jízda. Úžasnej mač. Některý catche na hranici lidských možností. PARÁDA.

Jo a ještě - nevadilo by mi, kdyby to Kočky už celé vyhrály.

Reagovat
Sali5

Když ne my, tak snad Panthers

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je my?

Reagovat
Sali5

Já fandím Broncos

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

já nejsem srdcař jednoho týmu a mám tam těch týmů oblíbených víc a to z různých důvodů - nejdřív jsem začal přát Favremu ve Vikings. Pak jsem začal přát Seahawks, protože se mi strašně líbily jejich dresy ( já vím ...), pak jsem si oblíbil Rodgerse, takže GB (já vím, rivalia s Vikings ...), fandím Browns, protože obecně vždy fandím týmům s Clevelandu. No a do toho všeho jsem vždycky fandil Paytonovi, takže Broncos ...

Do toho mám docela dost dalších týmů, kterým fandím vždy, když hrají, jako Cardinals, floridský týmy, Raiders, Panthers, Cowboys, Giands ...

Pak je skupina týmů, který fakt nemusím - Eagles, Jets, Lions, Bengals ...

Pak je tým, kterej nesnáším - Steelers.

A pak je tým, proti kterýmu bych přál i mimozemšťanům - Patriots.

Reagovat
Chazy

Fandíš Peytonovi a ne Paytonovi, Payton je HC Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Je to oblíbená chyba no pravda je, že Peyton je fakt prapodivný jméno. Ale lepší jak Elisha Manning.

Reagovat
smazaný uživatel

když jsme u něj, tak mám blbě napsaný i jeho tým

Reagovat
Chazy

A no jo, to mi přišlo jako takový jen v rychlosti chyba, nejsem totální hnidopich. Ale toho Peytona opravuju vždycky, prostě top 10 QB historie, zaslouží si bejt oslovovanej vlastním jménem

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase na druhou stranu - houno výš, komu vlastně fandím ...

Reagovat
Chazy

Nejsi tu poprvý vím, že máš Peytona rád.

Každopádně výš/víš už je trochu extrém na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

já už na to seru, hele, mě tu šikanuješ jak nějakýho zelenáče.

Reagovat
Trand

A když už jsme u toho, máš tam týmy s Clevelandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

U Saliho Broncos

Reagovat
formic81

Chtěl bych poprosit chowase o další super link

Reagovat
chowas

https://www.youtube.com/watch?v=Ohy0qqHsyXk

ale snad sa da ten stary dokopy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dawon

ten link na kterem byli hawks normalne dal vysila tenhle zapas

Reagovat
smazaný uživatel

prosím sdělte mi :

Proč po proměněném field goalu neměli míč Panthers, ale znovu Hawks? A co je to ten onside kick? Našel jsem si definici, ale spíš mě zajímá co to znamená v praxi, děkuji

Reagovat
Chazy

1. Po každým proměněným TD a FG má míč tým, co zrovna skóroval. Ale musí ho vykopnout, nemůže hrát.

2. Onside je o tom, že se pokusíš ten výkop udělat tak, abys míč získal ty a ne soupeř. A aby se to splnilo, musí ten míč urazit 10 yardů, pak je živej a můžou ho získat oba týmy. Problém je, že tvůj tým stojí za míčem a soupeřův tým na 10 yardech a chytá ho, takže se to vyplatí jen v případě nouze nebo situaci, kdy to soupeř vůbec nečeká.

Moh bys to hrát furt, ale standardně vykopneš míč naopak co nejdál, aby soupeř měl před sebouco nejdelší hřiště. Při neúspěšným onside kicku dáváš soupeři úžasnou šanci.

Reagovat
Mihi

Počkaj, ale musí sa ho súper dotknúť aby bol živý nie?

Lebo teda už si tým nie som celkom istý, lebo v tom college finále sa ho prijímajúci tím ani nedotkol, to ma dosť zmiatlo.

Reagovat
Chazy

Ne, nemusíš, já viděl, jak si kicker kopnul míč 10 yardů před sebe, sám si pro něj doběh, sám si ho zaleh.

Reagovat
Dawon

tohle bylo genialni

Reagovat
Mihi

Wow, to bolo ale dosť riskantné, navyše za stavu 3:0 to chce výbornú techniku, ale tak McAffee je jeden z top no

Reagovat
Mihi

Mňa teda dosť zmiatlo to, že pri punte to neplatí.

Reagovat
Chazy

Holt kickoff je uvedení míče do hry, punt je dobrovolný vzdání se míče a předejetí ztrátě míče na downy, přijde mi to správný.

Reagovat
Dawon

to je jen u puntu

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson 31/48 366y 2TD 2int

Nakonec pěkný zápas, panthers dost připosraně a málem se jim to vymstilo. Mezi Cards a Panthers je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

*3TD

Reagovat
Jerichoo

Taakže komu fandia Patrioti?

Reagovat
Dawon

ja chcu urcite Steelers...mnohem vic bych nam veril proti dobremu utoku nez proti dobre obrane...navic doma

Reagovat
Chazy

Reagovat
Jerichoo

tiež to mám takto

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Steelers musí kurva

Reagovat
vladis271

Ako sa vlastne určuje wild card?

Reagovat
Chazy

Dva nejlepší týmy, co nevyhrály divizi.

Reagovat
Chazy

(v obou konferencích)

Reagovat
vladis271

A ako je na tom kvalita štadiónov? Čo ide teraz mi príde v pohode. Ale napr. minulý týždeň mi to prišlo ako Maraccana v minulosti. Teda kapacita, ale starý. Niečo ako Taliansko. Dbajú tam dostatočne na bezpečnosť?

Reagovat
Chazy

NFL má stadiony kurevsky perfektní. Někdy si to projdi.

Minule myslíš asi Minnesotu. To byl univerzitní stadion, kterej si půjčili na dva roky, protože staví ultramoderní novej.

Reagovat
Chazy

A kapacita byla právě legrační, asi 45K, ne? V NFL maj všechny 60-90. Na univerzitě maj i přes 100K.

Reagovat
aither

Jak byl minulej víkend na výsledky fajn tak teď je na , tak snad Steelers

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak musím říct, že co mi vždycky přišlo jako nudná píčovina pro američany, tak za poslední dva týdny musím říct, že je to fakt super, napínavý a prostě zábavný takže díky všem, především Chazymu, za vysvětlení různých věcí!

Reagovat
Chazy

jen se ptej, mě to vždycky pobaví, si pak vzpomenu na vlastní začátky, kdy sem si každý dvě minuty říkal jenom naprostý WTF a nikdo mi to vysvětlit nemoh

Reagovat
formic81

Me treba baseball trval dlouho nez jsem ho pochopil

Reagovat
Kowe

No u tebe se tomu vůbec nedivim

Reagovat
formic81

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
kubys

Neříkáš nic, jo?

Reagovat
formic81

Nechtel jsem psat vulgarismy

Reagovat
kubys

Mně to přišlo jako dokonalé vyjádření náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

jako velke diky i za mne, myslim, ze jsi pomohl x íidem objevit nejzabavnejsi sport akorar fandis tem lharum a podvodnikum

Reagovat
Chazy

A tak je super, že tu jsou rivality, dokud se neurážíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, ono totiž ten am. fotbal je v tomhle jednoduše specifickej. Protože na fotbal nebo na hokej můžeš čumět bez toho, aniž bys nějak extra věděl, že je ofsajd ti poví komentátor, a prostě stačí vědět, že ti jedni útočej a chtěj dát góla do soupeřovic branky. U NFL bez nejmenší znalosti pravidel je to fakt obskurní záležitost chlapů, který udělaj dva kroky, lehnou na sebe, pak se půl hodiny nehraje, pak někdo kope merunu mezi tyče atd.

Reagovat
Dawon

ono fakt staci do toho trochu proniknout a je to hned uplne o necem jinem

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych na ulici potkal Tomlina tak by mě nikdy nenapadlo že je HC nfl týmu.

Reagovat
formic81

Me je docela nesymptickej od toho incidentu v Baltimoru

Reagovat
smazaný uživatel

KICKOOOOOOOOOOOOOOFF

Reagovat
I am Mancunian

to najlepsie nakoniec podme goat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

libi se mi tvoje nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze se opozice Patriotu zacala tvorit u Broncos i kdyz ona je to jasne, kdyz tlaci Tomika proti Omaze

Reagovat
I am Mancunian

tie sa pacia vsetkym

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

John Elway's journey starts

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Big Ben je ready

Reagovat
Chazy

Ben nebude házet daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi pribeh dobra a zla. Syn z legendarni rodiny, dobrodinec a charakter proti znasilnovaci.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
formic81

TJ !!!!

Reagovat
Trand

Jinak Tomlin v prvních 6 ze svých 9 sezon jako HC dostal Steelers do playoff.

Reagovat
Chazy

A John Harbaugh v prvních pěti ve všech, od tý doby je 1 PO a 2 ne.

Reagovat
Trand

5 z 8, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě si v mezičase stihl dát pár epizod Dr. House.

Reagovat
smazaný uživatel

dvojče nebo nevím

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

Coates

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole Coates? Ten snad neodehrál ani snap v základní části ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný catch, proti Ravens

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 34, ale stejně jsem na něj úplně zapomněl.

Reagovat
Chazy

Coates

Sem zapomněl, že existuje. Od toho sem čekal bustnutí, ruce úplně nahovno

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Talib

Reagovat
Chazy

To bylo trochu moc odvážný na 4 a 1 teda ...

Ale je fakt, že běh nebo krátkej pas by byl asi pokrytej perfektně no.

Reagovat
smazaný uživatel

TE byl uplne volny

Reagovat
Dawon

hehe, pekna picovinka Ale Steelers by proti tehle obrane meli brat body, kdyz to pujde

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
formic81

Zatim d-battle

Reagovat
Mihi

škodááá, Peyton mal blokovať

Reagovat
smazaný uživatel

Webster ted neskutecny parada

Reagovat
formic81

Special team swag

Reagovat
smazaný uživatel

Peyton neblokoval

Reagovat
smazaný uživatel

Co vidim Pits tak vzdycky ten vojak to hrozne eojebe

Reagovat
smazaný uživatel

Webster, defense a punter nas dostali na 31 okej

Reagovat
Dawon

klasicky letosni Denver no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Prial by som Peytonovi, aby dorovnal brata, ale neviem neviem, podľa mňa už na to nemá. Defka by ho musela veľmi podržať, aby ten SB dal.

Reagovat
Trand

Dostat z těchto situací jen 6 bodů, to je hodně příznivý pro Steelers.

Reagovat
Chazy
Reagovat
miky10

A tak to je prostě navíc no, já ho mam rád, ale tohle je čůráctví.

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Nepopírám, ale prostě mě to rozesmívá

Reagovat
Maresma

Reagovat
kubys

Reagovat
Dawon

Reagovat
Jerichoo

Ale ono to pojde

Reagovat
aither

Steeelers

Reagovat
Trand

Neuvěřitelný, že po tomhle úvodu Steelers vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli to někdo zachytil ale je tam ta matka od Demaryiuse?

Reagovat
miky10

Je.

Reagovat
Jerichoo

teraz hovorili, že je, prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak, je to celkem zajímavý příběh

Reagovat
miky10

No je to docela story v Americe, poprvý v kariéře není ve vězení a vidí ho hrát.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

ale dostal 20 let za drug trafficking je taky trošku masakr, kolik toho jako u sebe měla

Reagovat
smazaný uživatel

dostat*

Reagovat
miky10

Tak zas tak podrobně ten příběh nesleduju.

Reagovat
Trand
Reagovat
Trand

Ve zkratce, už za to byla zatčená předtím na 18 měsíců a jeho babička byla nějaká drogová šéfka a její dům byl místo, kam si pro to lidi chodili. Babička dostala doživotí a máma 20. Kdyby svědčila proti babičce, tak dostala 4.

Reagovat
Dawon

to je pak zase ale fakt super, ze to kluk z takove rodiny dotahne tak daleko v tomhle je ten sport uzasna vec

Reagovat
chowas

zaujimavy rodinny biznis

Reagovat
Trand

Thomasův táta byl jako voják často na misích a máma si doma s babičkou rozjížděla drogovej byznys.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam staci malo ne. Co jsem tak ruzne pochytil tak tam ty zakony ohledne tohodle jsou celkem nesmyslny

Reagovat
Dawon

o tom byl dobry dil Johna Olivera, v americe fakt staci ke znicenemu zivotu relativne dost malo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to jsem taky videl. Proste nepochopitelny co se tam deje a je jim to jedno protoze plati zastaraly zakon

Reagovat
C0br

doufám, že informace berete i z lepších zdrojů, než je Oliver, pánové

Reagovat
Dawon

tak jasne ze jo ale bavi me ty jeho videa, je to fajn mix zabavy a informaci...ale jasne ze nejsem tak natvrdly abych si myslel, ze je to nejake nezaujate a objektivni zpravodajstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom pokud to nezakonci pisnickou

Reagovat
Dawon

co to...obrana umrela?

Reagovat
Jerichoo

Dnes su vsetky top obrany asi ozrate

Reagovat
aither

Ben

Reagovat
Chazy

Omg Heath

To byl tak dokonalej pas, že to snad nešlo líp, šíleně úzký okno.

Reagovat
smazaný uživatel

Heleďte proč se Patriots říká podvodníci? Že to o nich píšou i komentátoři na fb stránce Sport TV

Reagovat
Chazy

Byli chycení při jednom podvádění a je dost možný, že podváděli ještě jednou.

Byly to celkem prkotiny, ale nejde popřít, že je dělali.

Reagovat
formic81

To je na dlouho

Reagovat
Chazy

Najdi si pak SpyGate a DeflateGate.

Řek bych, že hlavně u DeflateGate budeš jako nezaujatej člověk chícpat smíchy, jak může někdo řešit takový hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jsem si přečet o podhuštěnejch mičudách a přijde mi to jako kravina

Reagovat
Chazy

Já ze srandy řek pár lidem naprosto neznalejm, že můj tým je v prdeli, čekaj ho sankce za podvádění. A když se našel někdo, kdo se zeptal, o co jde a řek jsem, že používali podhuštěný míče, tak fakt jako nikdo nechápal

Reagovat
Trand

Tak jako prostě to podvod je a ne že ne. Nebo možná ne podvod, ale porušení pravidel a ten trest přijít měl. To jak se pak rozmazávala ta kauza s Bradym je věc druhá no.

Reagovat
Dawon

vsak trest klidne, ale urcite byl nesmyslne prisny a hlavne jak rikas ta kauza pomalu jak u procesu s vrazdou, silena komedie

Reagovat
Chazy

Mě by fakt zajímalo, co o tom víš. Neexistujou údaje o tom, jestli fakt byly podhuštěný a o kolik. Míče Colts v tom zápase byly podhuštěný stejně, ale nezměřily se všechny. Informace o tom, kolik a jak bylo podhuštěných, uniklo z NFL, aniž by to byla pravda. Jsou veřejně známý maily mezi Patriots a NFL o tom, že ty údaje jsou špatně a NFL odpovídala tak, že to věděla, ale nepřiznala to.

Nějakej právník řek, že kdo dal Patriots radu nejít s tím k soudu, by se měl vzdát titulu.

Reagovat
Trand

Takže když neexistujou údaje, tak to znamená, že celá ta kauza je založená jenom na tom, že to rozhodčí někam nahlásili?

Reagovat
Chazy

Operuje se s pamětí rozhodčího, protože se to nezapisovalo

Reagovat
Trand

Tak to už je divný no. Já myslel, že se to prostě nějak prokázalo nebo tak.

Reagovat
Dawon

prave ze vubec no...vsak ono se ve finale ukazalo ze byla asi obri chyba, ze Pats jako organizace ten trest prijali a odvolal se jen Brady...hodne pravdepdodobne by nam ty picky vratili, vzhledem k (ne)dukazum

Reagovat
Chazy

Jsou tam fakt divný maily mezi těma pracovníkama a je fakt možný, že k tomu docházelo. A nechci říkat, že není možný, že Patriots podváděli a ani to, že Brady za tím stál.

Jenom je to hrozně divná kauza, ale osobně netuším nic, vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to celý byla pravda.

Reagovat
Trand

Já se v tom už dávno ztratil a myslím že většina lidí taky tak. Včetně účastníků tý kauzy.

Reagovat
Chazy

Jo, je to smutný. NFL má dokonce i svoji politiku trestání manipulace s míčema pro zisk výhody. Trest podle tý politiky je tabulková pokuta a nic víc.

Někdo někdy nějak zvyšoval grip na míčích a nikdo to ani neví. Zjistilo se, potvrdilo, pokuta.

Reagovat
Chazy

Nicméně furt se bude NFL odvolávat u soudu a nejde vyloučit, že se to ještě Bradymu prokáže a tím se prokáže celý podvádění. Ale je to fakt nejpostiženější věc, o jaký sem snad kdy ve sportu slyšel ...

Ona i ta SpyGate je vtipná, když si člověk uvědomí, že by to Patriots dělat mohli, kdyby to dělali z jinýho místa. Ale tam aspoň je naprosto jasný, že opravdu podváděli, nic spornýho, jasná věc.

Reagovat
Dawon

podle me proste ale na zaklade nejake hrsty trochu divnych mailu fakt nemuzes nekoho odsoudit a trestat...tady jakakoliv presumpce nevinny slusne selhala...

Je urcite mozne, ze je to cele pravda, ale zaroven ani zdaleka nemeli dostatek dukazu, aby to jakymkoliv zpusobem dokazali...koneckoncu Bradyho ten soud neosvobodil jen tak pro srandu kralikum

Ale jako nasrat, k tomuhle uz se nechcu vracet

Reagovat
Trand

Vy jste takový Steven Avery NFL.

Reagovat
Chazy

Však je to všude Uefalona, MU a údajný nepískání na old trafford.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

vdaka, ze mi pripominas preco patriots vlastne neznasam

Reagovat
Dawon

rad poslouzim

Reagovat
Chazy

A tím nechci říct, že je to nějakej podvod na Patriots, podle mě je to hrozně prostý.

Rozhodčí o poločase změřil míče, zjistil, že neodpovídaj regulím, nařídil je vyměnit za náhradní a šel si udělat svoji přípravu na druhej poločas.

Sám asi netušil, že tím způsobí tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo videl Mythbusters tak vi ze to stejne nema vliv. Cela ta kauza hodne prestrelena az trapna

Reagovat
Chazy

Jako ta teorie, že to bylo uměle vyšroubovaný, aby NFL měla zisky i v offseason, nezní úplně divně no

Reagovat
formic81

Precti si neco o Hernandezovi to je teprv kovbojka

Reagovat
Chazy

Tyvole, co má Hernandez společnýho s podváděním?

Reagovat
formic81

No jako kdyz mluvis o tomhle tak proste na nej zapomenout nemuzes

Reagovat
Chazy

Jakože tebe napadne při slově podvádění tohle? To je vtip ne.

A jako vůbec, jak jsou Patriots odpovědní za to, co dělá jejich hráč ve svým volným čase?

Reagovat
formic81

Neni

Reagovat
Chazy

Tak to je fakt směšný. Však to vůbec s Patriots nesouvisí.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Kowe

Ach jo

Reagovat
miky10

#MurderGate

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

však je to úplně mimo téma

Reagovat
Dawon

ty vole Broncos jsou letos ale sileni dropsoni

Reagovat
miky10

No to byl zas hod.

Reagovat
formic81

Ty dropy dneska

Reagovat
Chazy

Anderson je dřevák fakt

Reagovat
miky10

Jako jo, chytit to měl, ale tvl ten Peyton, přihrávka na metr a takle to plave, to už umím i já házet rovnějc.

Reagovat
Chazy

Jj, fakt házení bez citu v prstech musí bejt voser no. Ale já nechápu, jak se to podařilo Andersonovi takle zblokovat prostě

Reagovat
Barm@n

Ten stál letos na draftu fanty přes 50 doláčů.

Reagovat
miky10

Lepší než loni Ball.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Manning pokracovat i pristi rok?

Reagovat
miky10

To asi záleží, jak to dopadne letos.

Reagovat
formic81

To by byl blazen

Reagovat
Chazy

Podle mě bude chtít, s tou obranou má šanci na prsten. Ale na příští rok nemá garantovaný skoro nic, takže ho klidně můžou Broncos poslat pryč.

A to je teda otázka, jestli bude chtít chodit jinam a jestli ho někdo bude chtít

Reagovat
miky10

Já to beru tak, že kdyby to vyhrál letos, tak se na to asi vysere, ne?

Reagovat
Chazy

Podle mě by měl v každým přpadě, ale kdo ví žejo

Reagovat
miky10

Jasný no, sem si jen tak řikal.

Reagovat
KnoxXx

ak ma co i len trochu sudnosti, tak urcite

Reagovat
Dawon

to vi asi jen on sam...tihle hraci si obcas tezko pripousti, ze uz na to nemaji

Reagovat
Trand

Mitchell je super hráč.

Reagovat
formic81

Tak to byla daha jak svin

Reagovat
smazaný uživatel

Supr skládka

Reagovat
formic81

Mozna by byl lepsi Brock

Reagovat
Dawon

slusny vetrik

Reagovat
miky10

Tohle Peyton asi vyhraje bych řek, ale bojim se, že na Pats to stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fandím Denveru, tak snad vyhrajou.

Reagovat
Kowe

Peyton ale hodně špatnej, měl by si to uvědomit.

Reagovat
Chazy

Zas receiveři mu dropli snad tři pasy

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

No nedat ani jeden TD s tych pozicii, celkom umenie. Naopak BigBen tam hodil dve krasne bigplays

Reagovat
Chazy

Jinak ale když Michael Bennett vyčítá Mattymu Staffordovi vraždu JFK, tak proč by nemoh formic vyčítat Patriots, že vraždil Aaron ...

Achjo fakt, člověk vždycky už myslí, že ten hate na Patriots nemůže ničím novým překvapit.

Reagovat
chowas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Barm@n

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dali Broncos punt, protože na FG by to bylo daleko, chápu to dobře?

Reagovat
I am Mancunian

jo

Reagovat
Chazy

Jj, kope se maximálně něco kolem 50 yardů, pár kickerů umí jít přes 50, ale víc moc ne.

Ale pozor, kop 50 yardů neznamená kop z 50 yardů na hřišti. Branka je za end zonou (+ 10 YDS) a další vzdálenost se urazí tím, jak se míč musí ten míč hodit dozadu ke kickerovi (+ 7 YDS)

Takže na FG mysli někde kolem 35 yardů na polovině soupeře

Reagovat
Trand

Trand 17.01.2016 14:59

Reagovat
Chazy

Jo, sorry, úplně jsem zapomněl, žes mu to psal.

Každopádně kdybys čet Dawona, tak víš, že stačilo napsat, abych si zaroloval 4,5 metru nahoru

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

To mě nenapadlo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Bryant slušně

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim všechny zdejší fandy NFL. (a zvláště Chazyho...)

V letošní sezóně je vlastně můj první příspěvek do zdejší diskuse...

Mrzelo mě, že jsem si přes podzim nedokázal najít čas a vychutnal jsem si tak velice málo zápasů mých oblíbených Cards, kteří hrají bezesporu nejlepší sezonu od jízdy do SB v roce 2009...

Včerejší zápas mi však vše vynahradil... Lerry řádil, jako by mu bylo 25. Floyd byl perfektní, hlavně v end zoně a Brown znovu zatápěl obraně Packers díky svojí rychlosti a obratnosti... A nesmím zapomínat ani na Palmera, jež mi často připomínal Warnera z té skvělé sezony, která nebyla dokonalá jen díky jednomu WR z Pittsburghu...

Na druhé straně samozřejmě perfektní Rodgers a jeho Hail Mary... Nevím, podle mého názoru je to prostě nejlepší QB ligy, jelikož narozdíl od Bradyho kolem sebe nemá zas až tak skvělé spoluhráče...

Každopádně zápas naprosto perfektní, i když pro fanouška Cards skoro infarktový... Až včera jsem si uvědomil, jak moc mi ta atmosféra a ta euforie z výhry v Play-off vlastně chyběla...

Zápas proti Panters bude hodně tvrdej a velice náročnej, a i přestože role favorita je jasně daná, tak já věřím, že to Arians zvládne a připraví tým na všechny situace, který můžou nastat a porazí Panters díky svýmu pestrýmu play callingu... Cam je navíc dost náladovej, takže pokud se mu nějakym způsobem znechutí hra a podkope se jeho morálka, tak by vítězství mohlo bejt o hodně pravděpodobnější...

Reagovat
Chazy

Vítej zpátky. Ale Palmer včera? Level Lindley.

A btw, v ofenzívě Patriots je jenom jeden hráč z pvního kola.

Reagovat
Mihi

Tak to je dosť kruté prirovnávať ho k Lindleymu, predsa len 350yd a 3 TD

Reagovat
Chazy

Jo, to byla jen provokace, protože jsme se o Lindleym mockrát hádali

Ale prostě včera byl Palmer katastrofální no

Reagovat
smazaný uživatel

Joo jakoby to bylo způsobený tou euforií... Ale kromě těch interceptionů nebyl špatný, ale obrana Packers byla taky velice dobrá...

Lindleyho už radši nevytahuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Docela troufaly tvrdit, že má Brad kolem sebe lepší hráče

Reagovat
miky10

Jako než Janis, Abredderis (?), Jones a Rodgers to tam asi lepší máte zas.

Reagovat
Chazy

A zas o parník horší jak Bakhtiari, Bulaga, Lang, Sitton a Linsley.

A rozhondě horší jak Lacy a Starks.

Jeslti je pro někoho ofenzíva jen WR, tak jako jo

Reagovat
I am Mancunian

+tlsty lacy na rb

Reagovat
chowas

Lacy je super

Reagovat
Mihi

https://pbs.twimg.com/media/BQXaWu1CAAALAUO.png

Zaujímalo by ma, ako si toto môže profesionál dovoliť.

Reagovat
Chazy

to je strašný

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Teď je ale zase o něco hubenější ne? Ale jinak slušná katastrofa no

Reagovat
Mihi

Na Packers stránke som čítal, že keď prišiel do NFL mal 230lb a teraz má 260

Aj tak by som ale povedal, že je to viac ako nejakých cca 15 kg

Reagovat
Dawon

o nem se hodne mluvi, ze to ma proste jako zamestnani, nemiluje ten sport, nema potrebu delat neco navic, takhle mu to staci

Reagovat
Mihi

ale ja ho mám v keepri, tak nech sa kurva snaží

Reagovat
chowas

Ronaldo

Reagovat
Kowe

A Adriano

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mada

Reagovat
Kowe

Jako Nelson, Cobb, Adams je lepší než Edelman, Amendola, LaFell. Jen u TE je to jednoznačně lepší pro Pats. U RB taky ne.

Reagovat
Chazy

Jj, při plným zdraví má Rodgers lepší ofenzivní tým jak Patriots, o tom prostě je těžký pochybovat však těm WR platěj 20 mega

Reagovat
miky10

Nevím no, pochopil sem to asi blbě a bral jen letošek, kdy Jordy nebyl, Cobb naprosto zoufalej a Adams eště horší. To je fuk, určitě to nemá ani jeden ideální a zasloužej uznání oba.

Reagovat
Kowe

Tak pokud tomyslel letos, tak je šílená hovadina, že by měl být Aaron nad Bradym

Reagovat
miky10

Však řikam kurva, že sem to blbě pochopil.

Reagovat
Kowe

Jak mam vědět, zes to pochopil tak moc napicu, že ti z toho nevychází že to myslí za letosek ani celkově

Reagovat
miky10

Prosím? Necháme to bejt radši.

Reagovat
Kowe

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím to za letošek to určitě ne... Já měl na mysli třeba Gonzillu, kterej je dost schopnej hrát vlastní ligu, když je zdravej...

Reagovat
Chazy

A Rodgers má OL, jakou Brady neměl snad 8 let a k tomu top wide outa do hlouby pole.

Prostě to nejde tak říct. Já si myslím, že v tomhle jsou oba podobně obdivuhodní, stejně jako Russell Wilson, Cam Newton a další. Dokážou dělat z průměrnejch ofenzív nejlepší ofenzívy, dokážou se vyrovnat se slabýma stránkama.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom s tebou souhlasím...

Ale já mám Rodgerse o chlup nad Bradym prostě, jelikož z mýho pohledu dokáže o něco lépe zvrátit často úplně ztracený nebo špatně se vyvíjející zápas... Ale taky nemám problém přiznat, že je to z mý strany celkem neobjektivní, protože Pats sleduju docela málo... (Takže jsem prostě pravděpodobně viděl víc skvělejch Rodgersovejch zápasů než Bradyho...)

Reagovat
Chazy

V tom fakt těžko říct no. I v tom si myslím, že jsou oba naprosto srovnatelně obdivuhodní.

Však si vem, co Brady loni dokázal v SB. Jeden z největších obratů v historii SB. Proti možná nejlepší obraně v historii NFL. Za jednu čtvrtinu.

Co dokázal proti Ravens. Dvakrát otočil ze ztráty o 14 bodů. Nikdo v histori to nedokázal.

Proti Broncos otočil snad z 0-24 za poločas? Proti Saints 14 bodů za 5 minut. Já bych ti takových zápasů našel.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo vždyť já o těhle momentech vím a jak říkáš oba jsou v tomhle jedineční... Jako podle například trofejí je samozřejmě lepší a úspěšnější Brady a u většiny statistik by asi taky bylo celkem jasno no...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to i tím, že je mi bližší Rodgersův styl hry... Ale to už je čistě subjektivní samozřejmě...

Reagovat
Chazy

To chápu, Aaron je rozhodně zábavnější QB na pohled

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale asi to těžko jde uplatňovat jako argument ohledně porovnání jejich kvalit... Ale není se čemu divit, když pro mě je nejlepší hráč historie klasickýho fotbalu Dinho...

Reagovat
Chazy

V roce 2011 dostal do SB historicky nejhorší obranu NFL podle statistik. Jak by to dokázal bez schopnosti otáčet, co mu udělala obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ale nenapsal, že Brady tu schopnost nemá, takže teď mi křivdíš...

Reagovat
Chazy

Jo, to máš pravdu, napsal jsem to nešikovně.

Reagovat
Chazy

Jenom právě já to mám tak, že Aaron je daleko talentovanější, daleko šikovnější, daleko kvalitnější v otázce skillu. Brady je vlastně skillem jenom nadprůměrnej QB a do NFL šel jako podprůměrnej QB.

Jeho umění je fakt v tom, že rozumí obranám jako nikdo, studuje to jako nikdo, připravuje se jako nikdo a má psychiku jako nikdo, že i ve ztracenejch momentech jde do toho, jakože vyhraje a vyhraje. Takže proto sem to psal, protože to vlastně vidím naopak. Podle mě kdybys dal Bradyho hlavu Aaronovi, tak maj 10 prstenů.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i 30...

Jakou určitě souhlas s tím, že z hlediska studia taktiky soupeře a čtení hry nemá Brady konkurenci... A kdybys je dal dohromady, tak budou nejlepší QB historie...

Ale tady se bavíme čistě o tom, kdo je lepší a ne o tom, kdo šel do NFL s jakým talentem a jakými předpoklady... (I když samozřejmě chápu, co se tím snažíš říct...) Podle mýho názoru má Rodgers psychiku taky hrozně vysoko a líbí se mi právě ta jeho "schopnost", kdy ho špatnej vývoj hry často vyhecuje k ještě lepšímu výkonu... Takže i když se zdá, že třeba nemá úplně formu, tak nakonec ten vývooj utkání stejně zvrátí ve svůj prospěch... Na druhou stranu Brady je většinou připravenej a hraje dostatečně dobře a jistě, že k nějakému zvratu ani nemusí dojít, což je samozřejmě ta jistější varianta...

Reagovat
Chazy

Jo, já vím, jak to myslíš. Ono obecně porovnávání QB jako Aaron Rodgers a Tom Brady je z principu nesmyslný. Oni prostě maj odlišnej styl hry, odlišnej skill, ale spojuje je podobná mentalita, díky který to všechno dohromady tvoří ty úspěchy.

Ale prostě z nějakýho důvodu má Brady daleko lepší PO výsledky a daří se mu víc proti top obranám. A já fakt věřím tomu, že je to silnější psychická odolnost a větší herní inteligence. Ale to není měřitelný, takže to asi ani nemá smysl nějak řešit a srovnávat no. Ale přesně to, cos popsal na Aaronovi, já miluju na Bradym. Čím horší zápas to je, čím hůř hraje, tím spíš se vyhecuje k něčemu legendárnímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda... Oba jsou odlišní, ale v lecčems podobní... Prostě dva nejlepší QB ligy... Skoro, jako Ronaldo a Messi. Ne, dost už přeháním...

Pokud má někdo nutkání to srovnat, může vzít statistiky a má jasnýho vítěze...

Reagovat
Chazy

A jinak fakt gratulace k super sezoně, po tom loňsku je to pěkný zadostiučinění. Ale proti Panthers to bude chtít úplně jinej výkon hlavně od Palmy no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Arians odvádí skvělou práci...

Já doufám, že Carson moc dobře ví, že tohle proti Panthers stačit nebude... (Jedině, že by Cam byl vyloženě špatnej...)

Reagovat
Chazy

A jinak už jste tu tři Kardinálové, takže bys moh víc chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na podzim hrozně málo času na sledování zápasů a tak pro mě nemělo extra velkej smysl chodit sem... (Třeba přiznat, že jsem si nedostatek času zavinil často sám, díky špatnýmu plánování a svý lenosti...)

Reagovat
Kowe

Takže argument o lepších spoluhráčích vyvrácen.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jich méně, ale stále celkem dost... A pokud bychom zákládali argument jenom na tomhle kritériu, tak by neomhl hodnotit nikdo...

Reagovat
Jerichoo

Snad sa to ešte rozbehne, lebo zatial nuda

Reagovat
Trand

Z ofenzívy Broncos vůbec nejde strach.

Reagovat
Jerichoo

Inak co tam Peyton vzdy pred snapom huci omaha

Reagovat
Trand

Nikdo neví co to znamená, ale prostě to dělá. Kdo ví, jestli to má nějakej význam, ale Peyton je tím známej. Rodgers třeba vždycky křičí Green 18.

Reagovat
chowas

ked krical Brady proti Bills Rex Ryan, tak to uz malo nejaky vyznam

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Co znamená Omaha se snad ví, ne? Že má dvě možnosti hry a tím Omaha říká, že platí jedna z nich a když neřekne nic, tak platí ta druhá.

To se nějak psalo, že to má jen tenhle smysl a vlastně to žádnej audibl není. Ale nevím, jestli to tak je.

Reagovat
Trand

To jsem nezachytil, ale je to možný no.

Reagovat
Dawon
Reagovat
Jerichoo

Reagovat
miky10

Ale pak prostě vidíš takovýhle akce od toho CJ, ono to v něm kua je.

Reagovat
miky10

Ale ten Peyton, mně příde fakt smutný to sledovat, to je něco strašnýho.

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

A teda kdyby to Steelers dali a on zakončil kariéru s 10 vypadnutíma v prvním kole PO

Reagovat
miky10

Si řikam, jestli by to nebylo lepší, než aby ho za tejden znásilnil Brady. Jinak nebylo to tak, že konferenční finále jedno v sobotu a jedno v neděli?

Reagovat
Chazy

Taky sem nad tím přemejšlel a došel sem k tomu, že nvm

Reagovat
Mihi

Obe sú v nedeľu, vždy to tak bolo

Reagovat
Tomoro

no kurva v pondělí státnice to děkuju pěkně teda

Reagovat
Mihi

Ja som v nedeľu na návšteve u frajerky, ktorá je na Erazme, takže v pondelok ráno sťahujem. Snáď sa mi podarí nenatrafiť na výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

To se jako vyplatí teď puntovat?

Reagovat
chowas

mali kopat, keby nedali tak maju o cca 15y horsiu poziciu

Reagovat
miky10

No právě.

Reagovat
Dawon

citovka 15 yardovy punt, fakt parada

Reagovat
miky10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Jerichoo

Prečo nevyskúšajú field goal a radšej puntujú?

Reagovat
Kowe

Pro jistotu, hodně fouká. Ale řekl bych, že teď toho lituji, po tom nepovedeným puntu.

Reagovat
Chazy

Tomlin už regulérně trolluje Peytona?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Skvělá akce.

Reagovat
Chazy

Wilson

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Peyty Football

Reagovat
I am Mancunian

kurva goat tam mina tie timeouty jak keby boli zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Peyton fakt uz nema cit a silu v te ruce

Reagovat
I am Mancunian

ale reklamy ma stale skvele

Reagovat
miky10

touchback

Reagovat
miky10

Wheaton neskutečně zkušeně.

Reagovat
Trand

Wheatonovi ty puntreturny moc nesedí.

Reagovat
Trand

Ale udělal to teda geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuuck kousek a ono to dopadne touchbagem

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
formic81

To vyhrajou special teamy

Reagovat
Dawon

Reagovat
Jerichoo

Paneboze to je magor

Reagovat
chowas

Reagovat
I am Mancunian

defkaaaaaaaa

Reagovat
Chazy

to je geniální zápas

Reagovat
KnoxXx

Toussant

Reagovat
miky10

Sídžeeeeej.

Reagovat
miky10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

CJ

Reagovat
Chazy

Tyjo ale parádní fumble, byl skvěle zablokovanej a dokázal se zorientovat a vyrazit ten míč, nechápu

Reagovat
Dawon

Jezis, to je gay

Reagovat
miky10

Proboha, dejte tam Brocka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hruza dneska sledovat, jako ja pomalu Peytonovi dneska prestavamverit, ze nas dotahne i na Fg

Reagovat
Chazy

Omg Gay, si už promejšlel choreografii a zapomněl na míč

Reagovat
Trand

Dělá vždycky to stejný.

Reagovat
chowas

ak daju TD som zvedavy ci pojdu na 2pt

Reagovat
KnoxXx

to je snad samozrejme

Reagovat
chowas

mna uz nic neprekvapi

Reagovat
Kowe

Croissant teda slušná picovina

Reagovat
miky10

Tak poď Pejtne, doběhni si pro to.

Reagovat
miky10

CJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Reagovat
aither

To seru

Reagovat
formic81

TD !!'

Reagovat
formic81

To zad bude koncovka zapasu

Reagovat
Dawon

no ty vole...on to nakonec vygoatil

Reagovat
I am Mancunian

krasny drive, toto dokaze len on tam takto menit tie hry

Reagovat
Dawon

jo, v tom je jednoznacne porad buh...skoda ze fyzicky uz na to nema no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Poďme na predĺženie

Reagovat
I am Mancunian

spat pojdeme

Reagovat
Dawon

steelers daji 2pt conversion

Reagovat
Chazy

Sem zvědavej, poslední drivy Steelers měly dost kvalitu, končily tak podivně. Ale bylo by dobrý se obejít bez sacku.

Každopádně s tím, jak dneska Steelers vůbec nepoužívaj kickera, úplně vidím, že to ukončí netrefenej extra point a nebo pokus o 2

Reagovat
Trand

On ten jejich kicker je ale dobrej, já nevím, proč předtím nekopali.. Možná tam nějak hodně fouká.

Reagovat
Dawon

fouka tam silene, to ukazovali ze i tycky se naklanely na stranu ale mcmannus to kopl na konci polocasu z dalky no

Reagovat
niflheim

Škoda, že to neskončilo jen u FG. Tohle fakt teď nevím.

Reagovat
Chazy

Ještěže jsme úmysně prohráli ten zápas s Dolphins no

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Šlacha je možná vaz, co já vím. chlapci zase filosofují

Reagovat
miky10

Se může plácnou QB do hlavy?

Reagovat
Trand

Hm, tak nic.

Reagovat
miky10

To měl bejt TD ne?

Reagovat
niflheim

Tak můj majstrplán nevyšel

Reagovat
Chazy

Ale aspoň jsme pošetřili hvězdy, jak sme je nechali prohrát ten zápas

Reagovat
niflheim

blablabla

Reagovat
Kowe

Od začátku stal za hovno

Reagovat
Dawon

posrany fumble no neda se svitit, holt goat pristi tyden domeci

Reagovat
smazaný uživatel

Tomika si poda Von s Warem

Reagovat
formic81

Ale neverim jim proti pats

Reagovat
I am Mancunian

to bude blowout

Reagovat
formic81

Treba se Manning nejak hecne a obrana udela zivotni vykon no

Reagovat
Mihi

som zvedavý na kurzy

Reagovat
Chazy

Já bych to vážně nepřeháněl, každej zápas je jinej a dneska prostě hrála skvěle obrana Steelers.

My máme poškozenej střed DL a i ILB, takže nebudeme efektivní v zastavování běhu. Nemáme OL a oni maj geniální pass rush. Nemáme běh, budeme jednodimenzionální.

Hrajeme venku. Tak 55-45 na procenta pro nás, víc ne

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

S čím přesně nesouhlas?

Reagovat
miky10

CJ vyhrál zápas vole, hvězda.

Reagovat
Sali5

Máte nejlepšího QB v historii, skoro všechny hlavní útočné hvězdy v pořádku a přitom Brady víceméně neměl problémy i bez Edelmana a částečně bez Gronka tam něco vymyslet. Navíc ta naše defense už zdaleka není taková, jako na začátku sezóny, dneska tam byly občas hrozné díry, fakt bohudík, že nemohl hrát Brown. Ještě k tomu naše hra v útoku je bohužel zoufalost, pokud nebude hodně dobře fungovat běh a vaše D-line napodobí ten výkon proti Chiefs, tak to vidím fakt hodně bledě. Aspoň díky vaší skvěle vymyšlené taktice pro konec ZČ hrajem doma, tak to ty šance trochu zvyšuje, ale stejně říkám tak přinejlepším 30-70

Reagovat
Kowe

Talib je fakt ale nechutnej

Reagovat
Dawon

lol...tohle bylo kurva dobre kople, trochu trpelivosti toho hrace steelers a je to jejich

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

On se toho ale dotkl před 10y stejně ne? By to letělo jinak mezi Broncos.

Reagovat
niflheim

to je vůl

Reagovat
Sali5

See ya next week

Reagovat
Chazy

Ale jako celkově divizní finále potěšilo, prostě vyhrály domácí týmy, ty lepší, co si to za sezonu zasloužily.

WC můžou s ostudou společně dokoukat z gauče.

Reagovat
niflheim

Nejdříve všechny venkovní, pak všichni domácí, příští týden...

Reagovat
chowas

sympatickejsi cize Patriots a Panthers

Reagovat
miky10

Brady-Manning is like the Fast/Furious saga in that definitely don't need another one and the last one is going to make us really sad.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé utkání!!

Reagovat
miky10

1000. pro výhru Peytona nad Bradym

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevěřím tomu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To už zní celkem zoufale prosit o pomoc EF před tejdnem si s jistotou věděl, že končíme

Reagovat
miky10

To mi nezní jako pravda.

Reagovat
Chazy

Debata u SB srazu, věděls, že tam nebudem

Reagovat
miky10

Však sem to jen tak plácnul tvl, co to zkoušíš. Ty že budete, já že nebudete, blabla.

Reagovat
Chazy

Neunášíš

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Bereš to asi vážnějš,než bys měl

Reagovat
miky10

Ani to mi nezní jako pravda.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

To už je celkem jedno, hlavně aby to vyhráli celý Panthers..

Reagovat
Dawon

Opener: #Patriots -2.5 at #Broncos (via BetOnline)

tahle lajna celkem sedi na Chazyho analyzu 55-45

Reagovat
Chazy

taky sem ji tady pracně vypočítal

Reagovat
Chazy

Každopádně podle mě bysme měli pro jistotu mít připravenej gameplan i na Osweilera...

Reagovat
Mihi

Tak kurzy 1,60 na Pats a 2,50 na Denver, to mi príde trošku prestrelené.

Reagovat
Mihi

a podobná hladina je aj u Panthers

Reagovat
miky10

Brady is 2-6 career in Denver. He beat Kanell and Tebow

Reagovat
Chazy

Hm...

Reagovat
miky10

McManus said it was worst wind he's kicked in in his life. "Nothing in pregame then 30 mph. Was tough"

Reagovat
Chazy

Clay Matthews: NFL should 'go to college rules' in OT

Já si taky myslím, že ty penalty jsou úplně nejzábavnější forma OT. Hlavně když pak v OT padne víc bodů jak v samotný základní části

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Sleduješ nějak univerzity? Nebo jen znáš ty pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju jenom PO a i tam jenom některý zápasy...

A jinak zas určitě všechny pravidla z college nee, protože třeba onside kicků by bylo škoda...

Reagovat
Barm@n

Tak oni můžou kopat onside, jen ne takové jako např. včera na Panthers. (což mi na univerzitě dává docela smysl)

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím...

Reagovat
Barm@n

Penalty by byli super, ale úplně by stačilo se vrátit k pravidlům z před pár let a klidně jen v PO.

Reagovat
Dawon

pockej, pred par lety to snad bylo jeste horsi, kdyz stacil k vyhre jen FG hned po vykopu ne?

Reagovat
Jerichoo

a jak teda je to presne na college?

Reagovat
Chazy

Jsou to fakt penalty. Tým začíná na 25 yardech soupeře a pokusí se skórovat, naprosto standardní pravidla, 4 downy, nějakej timeout, žádnej čas. Soupeř pak má to samý. Jestli dopadnou oba týmy stejně, jde se na další kolo. A tak furt dokola. Klidně může bejt zápas 0-0 a po prodloužení 21-21, je to šílená prdel

Reagovat
Kowe

Já bych byl pro variantu, že každej má jednu možnost na TD, pokud ho promění oba, tak už může platit to co teď, že po dalším TD je konec.

Reagovat
Chazy

Jo, to většina lidí, ale to univerzitní je prostě skvělý

Reagovat
Kowe

je to fakt zábavný, ale chápu že v nfl to nemá šanci.

Reagovat
Jerichoo

A int alebo fumble moze byt vrateny pre TD?

Reagovat
Chazy

Jj, pak už není co řešit

Reagovat
Eric_The_King

To je drsné . To fakt dost nechápu, proč v NFL jsou teda konzervy a je to tam tak blbě.

Reagovat
Kowe

Asi riziko zranění atd, hráčům se těžko bude chtít hrát ještě další čtvrtina, pokud by to bylo furt vyrovnaný.

Reagovat
Sali5

Tak teda pro pořádek, jelikož pár lidí s tím tady má stále problémy

Neděle

Broncos - Patriots 21:05

Neděle/Pondělí

Panthers - Cardinals 0:40

Reagovat
miky10

Jestli narážíš na mě, tak já se neptal, jak to je teď, jen sem si nebyl jistej, jestli to dřív nebejvalo jinak.

Reagovat
Sali5

Spíš jako Kowe 17.01.2016 22:12

Reagovat
Kowe

ale díky tomu alespoň něco umím zase

Reagovat
-Kopy-

hm, tak zase ze záznamu, ach jo

Reagovat
Chazy

Mike Tomlin consoled Fitz Toussaint in the locker room,l after the game, giving him a hug. Team very supportive...

Aspoň že tak, Vikes se taky prej hrozně snažili pomoct Walshe

To jenom Patriots toho hráče rovnou propustí

Reagovat
Chazy

Walshe... wtf skloňování

Reagovat
miky10

?

Reagovat
Chazy

Tak asi Walshovi žejo

Reagovat
miky10

Tyvole, sem to tam vubec nenašel.

Reagovat
Chazy
Reagovat
miky10

Fakt se to hodnotí těžko letos, ten talent tam prostě neměl. A prej o něj má zájem Philla.

Reagovat
Chazy

Jj, právě proto sem tohle našel, Kempski je novinář Eagles, co mám na twitteru.

A jako sice neměl, ale zas nejhorší obrana v NFL to bejt nemusela, kor když má efektivní útok. Co týmy, co nemaj talent v obraně a ještě jsou na hřišti furt.

Reagovat
miky10

Jako jono. Nevím, co měl k dispozici za obrany u Rams a Saints, někdo tam dole píše, že ten talent tam měl jen u těch Giants poprvý, pak už ne, je to tak?

Reagovat
Chazy

Na to nemám, abych zhodnotil od Rams odešel a stali se dominantní obranou, jenže to Fisher si ty dominantní obránce spíš sám draftoval. A Saints byli po jeho odchodu s Ryanem jeden rok naprosto geniální, ale pak to šlo zas do prdele. Jenom jsou ty čísla nepěkný. Ale když se k vám vracel, tak jsem měl právě za to, že je super, tak nechápu, proč je to až tak hrozný.

Reagovat
miky10

No nevím, já sem právě na různejch stránkách Giants už loni po tom jeho příchodu čet spoustu negativních reakci, i když že to bude až takle špatný asi nečekal nikdo no. Asi holt dostane eště příští rok, snad s výrazně lepším materiálem, a uvidí se no.

Reagovat
Chazy

Teď už vám budu fandit víc jak Eagles no, tak snad to bude lepší. McAdoo si mě fakt získal za ty dva roky, jenže bez lepší obrany si prostě PO nezahrajete. Bude docela těžkej úkol pro něj, nějak to i jako ofenzivní HC ovlivnit prostě musí.

Reagovat
miky10

Máme hodně místa pod stropem, ta obrana se tak musí doplnit a horší by to bejt nemělo snad, o to PO bysme se měli snad porvat nák. McAdoo bůhví, jak na tom je ale no, to jeho povýšení je prostě spíš snaha vytřískat co nejvíc z Elie, dokud to de, když si spolu nák sedli, jestli je schopnej HC asi nikdo neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nechci.

Pederson bude potřebovat nějakýho kvalitního DC, něco takovýho by mu to angažmá fakt ulehčilo. A Spagsova čísla fakt povzbuzující nejsou. Ale dobrý je, že by se přesouval z DC na DC, takže Giants mu to můžou zatrhnout jestli chtějí. A McAdoo si ho prý chce nechat.

Reagovat
Dawon

Co si mimochodem myslite o tom vcerejsim sacku/nesacku na Peytona, ze ktereho pak vlastne vzesel ten vitezny drive? mel to rozohdci fouknout jakoze Peyton zaklekl? Podle me teda klidne mohl, Peyton se v zadnem pripade nesnazil utect sacku ale proste jen padl k zemi, aby se uchranil pred hitem

Reagovat
Kowe

je to těžký, když na to nejde hodit challenge a v té rychlosti nemaj šanci to rozhodčí poznat ale podle mě fakt slideoval

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, měli to písknout.

Reagovat
Chazy

To mě ani nenapadlo, ale dává to smysl no

Reagovat
Trand

Mně to přišlo, že uklouznul a asi bych to tak nechal.

Reagovat
Trand

Ale asi jsem jediný na světě, co si to myslím, takže pravda bude u vás no.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
miky10

Slide.

Reagovat
Mada

Slide

Reagovat
Kowe

Ok, vzhledem k tomu, že se mám učit a díky tomu přemýšlím o uplně jiných věcem tak uvažuju o draftu pro Pats. Který pozice budou potřeba? Já bych to viděl na CB, OL, možná S. případně WR, RB.

Reagovat
Chazy

Secondary a OL zní rozumně no, i když ta OL docela hloubku má. I ta myšlenka RB se mi hodně líbí, WR asi bych nehrotil, když sme podepsali toho Martina.

Ale je to celý pěkně nakokot bez toho prvního picku

Reagovat
Dawon

Se secondary a OL urcite souhlas, to by mely byt priority.

Jonesovi se navic pro pristi rok brutalne zvysi cap hit a bude v poslednim roce smlouvy, pokud se ten kontrakt nejak neprekope, tak asi neni vylocene, ze bysme se ho zbavili Takze pak pripada v uvahu i DL/DE no.

RB nevim no, tim ze nemame 1. kolo tak je kazdy pick hned cennejsi a prijde mi, ze kdyz jsou vsichni zdravi, tak mame slusnou RB situaci. Lewis se ukazal jako paradni passovy RB a nejake Blountoidni kladivo se na trhu podle me vzdycky najde za rozumny peniz

A nejaky super mlady WR by byl samozrejme fajn, ale na druhou stranu mi neprijde, ze by nas tam ted bota nejak extremne tlacila

Reagovat
Chazy

Je to celý pěkně nahovno bez toho prvního picku ... a tu secondary ale potřebujem fakt nějak do hloubky i, tam ti hráči prostě chybí. Sem zrovna koukal na počet snapů v tom zápase teď.

https://pbs.twimg.com/media/CY6_k2nUMAAaISi.png:large

Reagovat
Kowe

(jen teda nevim jak moc je to normální mít tolik hráčů s takovýma procentama, nikdy jsem takovouhle statistiku neviděl, ale příjde mi to hrozně moc.)

Reagovat
Chazy

Jiný týmy netuším upřímně, taky nevím, jak to funguje standardně. Kdybys měl twitter, tak followuj Bena Volina, on to tam hází skoro po každým zápase. Ale prostě řek bych, že je to fakt extrém, že celá ta secondary nevynechá ani snap a další DB je jen doplňují

Reagovat
smazaný uživatel

U secondary to je normální. Teda aspoň co si pamatuju z letoška, tak (aspoň u Eagles) ty startující DB měli vždycky kolem 98-100% snapů. Když si vyjedu snapy za celou sezonu, tak Jenkins s Thurmondem (který odehráli všechny zápasy) mají 99,8% resp. 98,7%.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Ok, tak pak v pořádku, jestli je to jako s OL. Já jako vůbec nevím, ale dává to smysl, že ta secondary musí bejt pohromadě. Ale čekal bych občas vystřídání v delším drivu, kde musel hodněkrát běhat.

Reagovat
Dawon

hele ja myslim ze u CB a safeties je celkem normalni, ze prakticky neslezou ze hriste...kdybys videl snap count u hawks nebo broncos, tak by ty cisla byly podle me hodne podobne...jako mozna by to nebylo 100%, ale to taky muze byt dane nakyma specifickyma situacema, kdy tam treba na kratky down nacpes nejtlustsi linemany co mas a jdes zastavit beh a tak podobne

Jinak si moc neumim predstavi situaci, pri ktere by napr nekdo z dvojice Harris/Talib stridal nebo tak

Coz samozrejme nic nemeni na tom, ze ta secondary fakt nema hloubku a zraneni kohokoliv z trojice Butler/mccourty/chung by byl obrovsky pruser...a taky nevim, jestli je Ryan vazne dlouhodobe pouzitelny CB2, tam musime fakt nekoho privest

Kazdopadne co mi prijde silenejsi nez ty procenta je ten pocet...89 defenzivnich snapu je podle me extremni nadprumer Chiefs byli fakt zalostne neefektivni

Reagovat
Chazy

Jo, tak jako mě nepřekvapuje, že maj nejvíc, jenom ty čtyři 100% mě zaskočily. Jasněžě front 7 musí střídat víc, když jsou pořád v tom kontaktu a musí se s někým přetlačovat, navíc se mění podle downů a vzdálenosti. Ale jako jo, dává to smysl, že tam jsou furt.

Reagovat
Dawon

https://www.teamrankings.com/nfl/stat/plays-per-game o 20 vic ofenzivnich snapu nez je maximalni ligovy prumer a stejne v tom zapase prohrat celkem jednoznacne, to je fakt maras

Reagovat
Chazy

A tak když potřebujou 20 her na 80 yardů

Reagovat
Dawon

hurry up offense

Reagovat
Trand

No normálně se hráči v secondary nestřídají, jen pokud maj nějaký zranění nebo třeba problém s výstrojí.

Reagovat
Chazy

As @MikeReiss pointed out, Tom Brady’s 10 championship game appearances are more than 27 NFL franchises have made.

Reagovat
Dawon

Jak sme tu o vikendu rozebirale Smithe a jeho hru, me ted tak napadlo, jak strasne krasne by pasoval do letosnich Broncos a ze by to s QB jeho typu podle me mohl byt dost tezko porazitelny tym...by mi fakt do tehle Kubiakovy ofenzivy hodne pekne sedel.

Reagovat
Eric_The_King

I Chipovi by mohl pasovat, kdyby teda byl pořád u Niners

Reagovat
Maresma

"Yes, absolutely, 100%" -- John Clayton on if Marshawn Lynch is done in Seattle

Reagovat
Chazy
Reagovat
Kowe

Including playoffs, Tom Brady is 4-0 against the Broncos with Gronk and Julian Edelman in the lineup together. He is 2-7 without them.

tak snad

Reagovat
Chazy

A navíc

Tom Brady TD passes in Denver this year: 3 (1 gm)

Peyton Manning TD passes in Denver this year: 1 (6 gms)

Reagovat
Kowe

Snad bude kosa. ale i tak mi ta defka nahání hrůzu. + ty zranění další

Reagovat
Chazy

Každýmu snad, ten zápas bude prostě těžkej. Jako jasný to může vidět jenom ten, kdo to hrozně chce zakřiknout a nedělat si naděje zbytečně Ale je to nepříjemný, doma bych věřil daleko víc.

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000624753/article/mock-draft-10-cowboys-pick-qb-wentz-at-no-4

Jeremiah první mock draft. A to tady bylo takový nepochopení, když sem navrhoval QB ke Cowboys

Reagovat
Chazy

Typičo ale ten Apple......

Reagovat
Maresma

To je fakt reálný? Sem myslel, že se počítá tak přelom 1. a 2. kola, ale jako že by šel před Hargreavesem a Alexanderem...

Reagovat
Chazy

Nemám ponětí, ani toho Wentze bych nečekal, abych odpověděl rovnou i Kowemu a narovinu nemám tušení, kdo jsou Joseph, Fackrell a Butler. Ale prostě se mi líbí, že koho hypuju já, ten je hypovanej i tam.

Taky nevím, proč by jako Giants měli vyplácat první pick na RB a vůbec, mock draft před FA je prostě těžkej na pochopení. Beru to zas jen jako pořadí hráčů od dalšího člověka, třeba Treadwell mě zaujal, fakt by mě zajímalo, proč nad ním takhle pochybuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Treadwell je divný no.. to, že ho berou Vikes je dobrý, ale neumím si představit, že tam na 23 bude. Takový Rams, Lions (jestli skončí Mega) by po něm mohli šáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že před ním jde Coleman, který je podle všeho jen athletic freak, co umí běhat jen 3 routy, je taky dobrý.

Reagovat
Trand

Jako jo, Rams by o něm určitě přemýšleli.. Ale kdyby byl volný Lynch, tak si myslím, že by šel on. Nicméně taky mě překvapilo, jak je Treadwell nízko. Taky tam má Dodda před Lawsonem a další zajímavý věci. Možná jen chtěl vyvolat nějakou diskuzi. Vůbec bych se nedivil, kdyby Titans ten svůj pick vytrejdovali někomu jinýmu. Ale taky je otázka, jestli bude o koho stát a jestli bude někdo ochotný takhle vysoko trejdnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. nepotřebujou Titans spíš někoho do OL než DE?

Reagovat
Kowe

Je těžký nevzit Bosu s tím jeho hypem no.

Reagovat
Kowe

Wentz před Lynchem?

Reagovat
Barm@n

Není vůbec sci-fi.

Reagovat
Kowe

teď se to objevuje čím dál časteji no, překvapuje mě to

Reagovat
Chazy

Když on popravdě před sezonou nikdo pořádně neznal ani Lynche jenom ten jeho hype přišel dřív a je z o něco míň hrozný úrovně.

Reagovat
Kowe

já měl za to, že právě Lynch je z dobrý úrovně

Reagovat
Chazy

No, z divize je nejvyšší, ale ta konference je nic moc. Já třeba znal Memphis z highlightů a pamatoval si je, protože maj ty chromovaný helmy, což je fakt hrozně skvělý ... Ale normálně bys je nesledoval. V NFL je jen 9 jejich hráčů aktuátlně (včetně keepera) a jejich QB byl naposled draftovanej v roce 94 v 7. kole jako 199. (Bradyyy), každopádně nikdy žádnej jejich QB v NFL nebyl.

Ten program prostě není významenj a Lynch nebyl významnej QB, jenom chytil super rok a hlavně porazil jedinej top tým, se kterým hrál. Od tý doby má hype.

https://www.youtube.com/watch?v=Yb1FjaNRgRw

Z nejlepší univerzity je Cook, Goff slušná, ale taky už významem níž.

Reagovat
Kowe

Počky ale Brady byl z Michiganu z wolverines ne?

Reagovat
Kowe

jo chápu, ty narážíš jen na to číslo

Reagovat
Chazy

Demence z moc zhlédnutí brady 6

Reagovat
Kowe

tohle už trochu jo

Reagovat
miky10

Já chci Elie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin Dodd to bych docela bral

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000624732/article/ranking-top-50-prospects-for-2016-nfl-draft

Tady je jeho top 50, evidentně je další zpochybňovat Bosy. Prostě já to říkal, že on fakt bude muset ukázat combine a pro day a v žádným případě nic jistýho na jedničce není. Jsou to pěkný texty ale, fajn základní info. Ale opravdu by mě zajímala ta logika, že mu jde Apple před Vernonem, ale v ranku ho má za Vernonem. Umístění Bullarda mě na nějaký úrovni snad až uráží, ale já prostě neznám ty kluky z univerzit, co vůbec nesleduju. Rankins, Fackrell, Correa, Killebrew, tam si musím doplnit vzdělání.

Reagovat
Chazy

Tak Alabama nebude mít šanci na 4 defenzivní hvězdy v prvním kole draftu Jonathan Allen zůstává na univerzitě i pro poslední rok. Aby nelitoval fakt. Podobně i druhej velkej CB sleeper - Desmond King z Iowy, Tre'Davious White podle očekávání taky.

Vždycky mě tím naserou tak akorát, i když je to vlastně chvályhodný.

Reagovat
Barm@n

Já prostě těm seniorům hrozně fandím a každý hráč, který zůstane si mě automaticky získá. Směrem k pro-kariéře to ale prostě je nepřiměřený risk a málokdy se to (např. finančně) vyplatí.

Reagovat
telka11

Jack je zvire a defenziva bude boost potrebovat, libi Ale cetl jsem i o Stanleym, kteryho mam nasledovanyho z ND a to by byla bomba, OT potrebujem a i kdyz neni tak vyraznej, je hrozne spolehlivej

Reagovat
Barm@n

Jako dost hrubý nástřel od něj, do draftu se sice stane spousta věcí, ale je tam hodně šílených picků a Texans s WR v prvním kole je třešnička na dort.

Reagovat
Trand

http://www.turfshowtimes.com/2016/1/18/10785718/2016-nfl-mock-draft-st-louis-los-angeles-rams

Jako doufám, že vedení ani trochu neuvažuje, že by nebralo v prvním kole ofenzivního hráče.

Reagovat
Chazy

Tyvole, tak horší pokus o mock jsem neviděl snad nikdy. To si musím někam uložit, protože úplně vidím, jak to tak pak doopravdy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už je potvrzený, že Rams zpátky do LA? (Nesledoval jsem tohle teďka vůbec...)

Reagovat
Chazy

Jojo, budou hrát na Memorial Coliseu zatím, dost možná se k nim přidaj i Chargers. Maj na to klauzuli a pokud budou chtít, budou dva LA týmy. Oakland ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, takhle přesně jsem si to představoval...

Oaklandu by podle mě byla škoda, tam lidi fotbal žerou...

Reagovat
Chazy

Já taky, jenže problém je, že Oakland s tím stadionem něco dělat musí. A určitě hrozí, že by mohli jít ještě někam úplně jinam Snad prostě postavěj novej v Oaklandu, ale kdo ví.

Reagovat
miky10

Jenže oni nemaj zájem stavět v Oaklandu, chtěj pryč.

Reagovat
Chazy

Hm, to mě fakt hrozně mrzí ale. San Jose Athletics, který vznikli úplně jinde a hráli ve třech různejch městech to mi přišlo v pohodě, ale Raiders jsou tam doma a už jednou odešli, ale nevydrželo jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem nečekal... Mají pocit, že se jim ta investice nevyplatí?

Reagovat
miky10

No, dá se říct. Ono holt hlavně Oakland jako město nemá zájem (a ani pořádně šanci) podporovat tam tým jak v NFL, tak MLB, není tam na to prostě dostatečně velkej market. Takže jak Raiders, tak A's hledaj cestu ven. Mark Davis (majitel Raiders): "This is not a win for the Raiders today… We'll see where the Raider Nation ends up here. We're looking for a home." Tohle řek po tom rozhodnutí o stěhování Rams do LA. A's zase měli namířeno do San Jose, ale zasraný SF Giants maj právo na tu lokalitu a Oaklandu to stěhování nedovolili. Obecně prostě pro ty obě franchise by bylo finančně výhodnější stěhování, obě se o to snažej, ale obě narážej na problémy. Je jasný, že v Oaklandu zůstane jen jedna z nich, která těžko říct.

Reagovat
Chazy

Pročet jsem to a prostě je to PFF klasická verze mocku, všechno jedou podle těch svejch tříd. A jako neříkám, že jim to nemůže vyjít, ale mně se to u univerzity nelíbí, protože jsou to naprosto jiný systémy, hrajou proti šíleně slabým týmům a často tam dominujou hráči, co na to prostě na profi levelu nemaj. Je fakt potřeba brát, proč ten hráč hraje a jak může hrát na NFL levelu.

Loni tam měli hráče, co pak šli i 4. nebo 5. kolo, měli tam Stronga, často ani neřeší, jestli jim sedí nějak týmy a pozice. Prostě to umístění Tunsila, přítomnost Doctsona v top 10.

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/draft/2016/mock-drafts/bucky-brooks/275601

Celkově se nějak s těmi mocky roztrhl pytel dneska, tady ta top 6 je tak nějak moje vize z posledních týdnů, i jsem to sem myslím přesně v tomhle znění psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Action News has learned Jim Schwartz has arrived in Philly. Expected to be named as DC.

Eagles to hire Frank Reich as offensive coordinator, per report.

Schwartz je v pohodě, za něj jsem rád. Psal jsem, že k Pedersonovi jako nováčkovi na HC je potřeba vybrat zkušený koordinátory a Schwartz tohle splňuje. Když koukám na jeho poslední štace jako DC u Bills a Titans, tak čísla měl slušný. Jo a jeho příchod bude pravděpodobně znamenat přechod z 3-4 na 4-3. Reich už je horší, co jsem koukal, tak fanoušci Chargers jsou rádi, že se ho zbavují. Podle čísel poslední 2 sezony dokázal vždy být v první desítce, co se týče pasový hry a na úplným chvostu v bězích, tak uvidíme jak se to vyvrbí tady. Trochu mě ale uklidňuje, že Pederson je ofenzivní kouč, takže se dá čekat, že tam nějaký koncepty vymyslí i on a ta ofenzíva nebude čistě jen Reichova.

Reagovat
Chazy

Schwartz je super, Rex Ryan letos dokonale vyjádřil jeho hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a vůbec netuším, co teď bude s Bradfordem.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000625174/article/matt-stover-rams-players-should-get-money-for-move

tohle me v souvislosti s tim stehovanim tymu nikdy nenapadlo, ale jako neco na tom je, fakt to asi neni jen tak a ne kazdy clen toho tymu je milionar, ktery je totalne za vodou.

Reagovat
Kowe

no každej z nich ale milionářem je

Reagovat
Barm@n

No např. někteří special team hráči teda dolaroví milionáři fakt nejsou.

Reagovat
Kowe

já nemyslel právě dolarové ale jo, nějakou kompenzaci kvůli domům by teoreticky měli dostat

Reagovat
smazaný uživatel

@JeffRisdon

Draft nugget: was just told if Carson Wentz does well at Senior Bowl he's gone before Dallas gets a shot at him at 4 overall. Don't assume it's Cleveland who is infatuated.

Zajímavý, už i ten Jeremiah ho měl v tom mocku jako prvního draftovanýho QB.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdo by byl ochotný si trejdnout nahoru pro ten 1. pick? SF? Texans?

Reagovat
I am Mancunian

mame dvoch lepsich qb

Reagovat
formic81

Já si myslím že vezmem toho Jacka. AAkorát jsem zvedavej co bude hrát za pozici

Reagovat
Chazy

Neměl kua ale je ten Wentzův hype hustej. Já k němu nemám co říct, viděl sem ho hrát asi 30 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo vlastně.

Reagovat
niflheim

Dva roky zpátky začal být kolem Jimmyho třeba hype až po tom, co se proslechlo, že měl workout s 49ers.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Jo, ten text je tam k němu pěknej. Ale stejně člověk ty pochyby prostě má, překvapuje mě, že může bejt před Goffem.

Reagovat
I am Mancunian

wentza teraz vsetci hypuju, aj mayock, uvidime ako bude vyzerat na senior bowle, bude to este sranda

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

On je právě celkem normální. Mám ho rád. Každopádně ohledně Bradyho má pravdu. 10 AFC championship zápasů, to je prostě jinej level.

Reagovat
Chazy

Já ho mám moc rád, nic proti němu. Ale jak byla DeflateGate, tak on tehdy znovu otevřel otázku SpyGate a říkal, že ho štve, že nikdy nezjistí, jestli si Patriots pomohli natáčením u toho SB, kde s nima prohrál. Tak jsem myslel, že je na Patriots furt nasranej.

Ale je možný, že mu nějakej dobrák vysvětlil, že ty SpyGate praktiky byly legální až do roku 2006 a tak to nemusí řešit.

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/shalisemyoung/status/689518549375651844

Přijde mi to jako pěkná all-rokie sestava, i když fakt nemám na to, abych to nějak hodnotil a porovnával Morse, Donovan Smith, Hunter a Amos jsou mi jménama nějak cizí, ale jinak jména, co sem během roku postřeh jako kvalitní. A teda ten Tye mezi TE ukázka, že s rookie TE je to vždycky problematický. Za Patriots aspoň Brown, i když je hnus, že LS chybí mezi pozicema

AP tohle nedělá myslím vůbec.

Reagovat
miky10

Tye je slušnej náhodou.

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/PaulMyerberg/status/689520066006679552

Možná by ti univerzitní hráči fakt měli dostat trochu zaplaceno

Reagovat
Kowe

Předpokládám že ty školy jsou neziskových, tak kam ty prachy jdou? Máj někde obří bankovní účty nebo to jde státu..

Reagovat
Chazy

A tak správa tak obrovský školy asi něco stojí ale jsou to šílený prachy no

Reagovat
Kowe

tolik ale snad ne

Reagovat
Dawon

platy treneru?

Reagovat
Kowe

hm

Reagovat
Trand

http://clutchpoints.com/magic-johnson-is-1st-to-make-deposit-for-l-a-rams-season-tickets/ Lakers fakt nemusím, ale on je prostě hvězda a super člověk.

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

Jo, oni jsou hrozně nedocenění. A dobrá odpověď pro Dawona, jestli Ryan má na to hrát to v základu dlouhodobě ... Chunga tu hrozně chválíme celej rok a fakt je hodnocenej prakticky stejně jako Devin.

A když to tak vezmeš celkově, tak z těch 10 týmů jsou 4 v konferenčním finále, další dva z divizního kola a ještě dva z WC. Jenom Rams a Lions nemaj PO. Prostě ta pasová obrana je hrozně důležitá no.

Reagovat
Kowe

Harmon super čísla- je nejlepší z těch "třetích"

Reagovat
Chazy

Jj, ještě ta standout stat u něj, to je šílený, nejspíš fakt perfektní coverage. Asi špatně tackluje nebo tak něco, že mu to snižuje grade.

Reagovat
Dawon

okej no Jako vim ze ta secondary slape fakt dobre celou sezonu a ty obavy z pre-season se nepotvrdily, ale zas bych fakt nerek ani nahodou, ze je to nejlepsi secondary v lize

Reagovat
Eric_The_King

http://fivethirtyeight.com/features/this-might-be-the-nfls-best-defensive-final-four-ever/

Jo, tady o tom taky hezky píšou. Naše pasová obrana je sice nejhorší z těch čtyř týmů, ale i tak dost nadprůměrná.

Reagovat
Kowe

ok asi jsem se v tom draftu spletl

Reagovat
Chazy

The #Patriots are placing LB Jerod Mayo on Injured Reserve, source said. His season is over.

To mě fakt hrozně mrzí Zaprvý se na konec roku fakt rozehrál a byl hodně užitečnej, můj strach z běhový hry Broncos jen roste. Ale hlavně zadruhý, dost možná jeho poslední zápas za Patriots na Foxboro. Přitom klubová ikona fakt.

Reagovat
formic81

Nehraje se v Denveru?

Reagovat
Chazy

No, to je dobrá připomínka. člověk na to není zvyklej

Reagovat
Chazy

With Dont'a Hightower (knee) and Jamie Collins (back) banged up, the Patriots might need to rely on Jonathan Freeny and Darius Fleming more.

Takže nová hvězda bude nějakej Fleming

Reagovat
Kowe

do kundy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

tos to nejsou uplne nejpozitivnejsi zpravy Si tak rikam, ze ILB by v draftu asi taky daval docela velky smysl

Reagovat
niflheim

V druhém kole ILB, třetí kolo možná RB, kdo ví.

Reagovat
niflheim

I když RB vlastně ne. Tam jestli to nebude zase do OL.

Reagovat
Dawon

ja bych na RB ve vyssich kolech asi sral no, prijde mi to jako jeden z tech lehcich postu na vyreseni. (samozrejme asi nenajdes v 6. kole nejakeho Gurleyho, ale to asi ani v 3. no, takze tam uz mi to prijde trosku zbytecne, protoze je to trochu i o stesti - viz. letos treba Gordon x Johnson z Cardinals)

Reagovat
Chazy

Hele, nevymýšlel si vlastně nějaký společný sledování konference?

Reagovat
Dawon

vymyslel no, ale ono to vychazi dost na prd ted o zkouskovem bych tam nejak nemel kde prespat, a prvni vlak domu jede az v 5 rano,coz neni zrovna idealni vzhledem k tomu, ze v pondeli musim byt kolem 12 v praci

Reagovat
Chazy

A tenhle text o ničem teda znamená, že ne? Já jak koukal na Arenu, tak se tam někdo ptal, jestli to vysílaj a odpovídali, že to tam v pátek nebo sobotu vyvěsí. Tak jestli vůbec má smysl to řešit. Ale pochybuju, že by dávali i ten noční no.

Reagovat
Dawon

jako spise ne no...asi zajdu akorat tady v ove s kamosema patriotama, precejen je to trochu jednodussi, kdyz je clovek z te hospody doma za 20 minut

Reagovat
Sali5

Kde to v Ově dávají?

Reagovat
kubys

To by mě upřímně taky zajímalo

Reagovat
Eric_The_King

Taky

Reagovat
Chazy

Ok, mně to stejně docela vyhovuje, učím se v Prahe. Ale zas kdybyste na to měli čas, tak bych dojel.

Reagovat
Chazy

Larry Fitzgerald is only player in NFL postseason history to average 100+ rec yards & 1+ rec TD per game (min 3 gms)

http://www.pro-football-reference.com/players/F/FitzLa00/gamelog/post/

Dost šílený, co předváděl v tom PO 08

Reagovat
Tomoro

jj v te sezone si hodil slusny naskok, aby takove statistiky mohl drzet.. tedka si muze dovolit i zapas s 0 a obe katogerie udrzi 100+ i minimalne 1 TD.. 2 uz ale ne jinak jen takovy dotaz na okraj ? Cela tato sezona se bere jako 2015? Byt se tedka hraje uz v roce 2016.. Neni to taky jak v socceru 15/16 ?

Reagovat
Chazy

No, víceméně jo, většinou se to tak zapisuje. Ale viděl sem hodněkrát i 2015-2016, takže to asi můžeš brát jak chceš. Když vyhledáváš třeba SB 2011, tak ti wiki stejně nabídne ten, co se v tom roce hrál a ne ten, co patří k sezoně 2011.

Reagovat
-Kopy-

nádhera, v tom SB jsem si oblíbil jeho a Arizonu

Reagovat
niflheim

(12)00. za Toma Bradyho a jeho dominanci proti defce Broncos

Reagovat
Tomoro

hehe zrovna jsem uvazoval, ze bych sem nejakou 12stovku hodil, ale rikal jsem si, ze tu se to az tolik nenosi a nepraktikuje a ono ejhle

jinak na FB profilu Hlášky Bosáka je povedena kompilacka tzv. borcu na konec, kde je i spoustu AF a nektere catche jsou neuveritelne.. tak pripadne kouknete

Reagovat
Chazy

AFC Championship Game temp keeps getting colder. Now 37 degrees at kickoff and light snow possible

Reagovat
Eric_The_King

Peyton umrzne

Reagovat
JacoBee

Jéžiš já bych chtěl zápas ve sněhu, ten nebyl už dlouho :( ... Snad :D

Reagovat
niflheim

Doporučuji Snow Bowl - dva roky zpátky (myslím) zápas Eagles proti Lions pokud jsi neviděl

https://usatthebiglead.files.wordpress.com/2013/12/calvin-johnson-face-full-of-snow.gif?w=1000

Reagovat
JacoBee

Vím o něm :( ale nemohu ho nikde najít, neni nějaký odkaz?

Reagovat
Tomoro

37 ceho ?

Reagovat
Tomoro

uz mi to doslo ze asi fahrenheita jinak by to asi moc nedavalo smysl co ?

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

chazy daj novy clanok

Reagovat
I am Mancunian

mayock ma jaku jebacku dceru

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna teď sem na ní taky koukal.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Hej, tu si pamatuju z combinu ... jak loni Mike Mayock několikrát magořil během těch nekonečnejch hodinu combinu a zpíval si tam živě do přenosu, tak mu tam pak psala zprávu, ať s tím přestane.

https://www.youtube.com/watch?v=x3Soa1QT6Hg

Vtipná ta konverzace o twitteru, když po roce na něm je sám. Ale už se na to těším, combine je boží, hlavně ta možnost poslouchat x hodin denně jeho, tím může dohnat informace o talentech i někdo, kdo univerzitu nesleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval někdo Chipovu tiskovku? Nemám žádnou přímou citaci, ale writeři pro Eagles na Twitteru píšou, že chválil dost Gabberta a naopak Kaepa ignoroval. Zajímavý.

Reagovat
Maresma

http://blogs.mercurynews.com/49ers/2016/01/20/highlights-key-quotes-from-chip-kellys-introductory-press-conference/

Vyjadřoval se jak ke Kaepovi, tak Gabbertovi, těžko z toho dělat nějaký závěry

Reagovat
smazaný uživatel

"Kelly wouldn’t announce whether he favors Colin Kaepernick or Blaine Gabbert, but he inserted Gabbert’s name a couple times when answering the handful of questions he received about Kaepernick."

Tohle mi stačí.

Reagovat
Kowe

takže draf t?

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to tu psal minule.. vůbec bych nevylučoval, že Chip nějak zkusí získat Bradford a.

Reagovat
miky10

Co ste to tu rozjeli za styl s tím smajle m?

Reagovat
Maresma

Já zas četl, že nevzali Shanahana, protože nechtěl dál pracovat s Kaepem.. pak přišel Chip. No uvidíme, bude to zajímavý

Reagovat
Chazy

A nestačí si jen projít tweety těch významnějších Eagles novinářů, co tam byli? Většinou mám u tiskovek nějaký účty plný citací.

Jinak ty Chipovi u Niners fandíš, nebo chceš, aby vyhořel a nevyšli ste z toho jako kokoti? A podle mě Bradford nehrozí, on určitě ví, že zklamal. Sice hrál dobře, jenže se zatím v NFL neobjevil QB, kterej by v jeho systému hrál špatně. A on hrál stejně jako Foles a Sanchez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle novináři tam právě měli jen věci typu "Chip Kelly just praised Blaine Gabbert", "Chip not really giving a strong commitment to Kaepernick" nebo "Ooooh, Chip not loving Kaep", nic víc. Chipovi budu přát.. nemám důvod proč ne. Koneckonců kvůli jeho fotbalu jsem začal Eagles fandit a to se prostě počítá.

Reagovat
Chazy

I asked Kelly if he'd be a significantly different coach here than he was in Philadelphia. Kelly said you are what you are, but you learn.

Sem zvědav

Reagovat
Maresma

Browns WR Josh Gordon has applied to the NFL office for reinstatement from his suspension.

Moc mu fandím, aby se uklidnil. Jednak je to prostě jeden z nejtalentovanějších WR v lize, a taky mám rád ty hráče, kteří maj problémy, ale uvědomí si to, začnou makat a dokážou se změnit. Jestli vážně je teď rok čistej, tak je to přinejmenším dobrý znamení.

Reagovat
Chazy

Nevěřím mu nic ani v nejmenším ale fandím mu taky, i když je to zvláštní nějak sympatizovat s obyčejnou troskou. Ale on aspoň působí inteligentnějš jak ten kokot Justin Blackmon, u kterýho už teda naděje není žádná.

Reagovat
Maresma

Browns sou fakt chudáci, mít v týmu Johnnyho s Gordonem..

Reagovat
Chazy
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele