Disciplinárka zahájila řízení s Ďuricou, zatím ale může hrát

08.11.2018, 19:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
PavlíčeQ

No sláva Tohle nemůže skončit jinak než stopkou tak na 5-7 zápasů

Reagovat
OranžováKarkulka

za Ďuricu a za Hejkala

Reagovat
doshcz

co dělal Hejkal?

Reagovat
OranžováKarkulka

koncem zapasu to uplne prestal unaset, sral se do 4. sudiho a sefky poradatelu od nas, kterou podle vseho docela drsne urazel, pak pri golu na 3:2 ji sel slavit pred ksicht a po zaverecnym hvizdu jeste provokoval fanousky na hlavni a schytal mensi sprsku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Enter

Ďuricův brutální faul připomíná asi 11 let starý likvidační zákrok Nezmara na Koukala. Také tehdy nepadla červená, nýbrž žlutá karta, přestože Koukala odnesli na nosítkách a byl pak čtvrt roku mimo (přičemž mohl mluvit jěště o štěstí, protože by se po tom zákeřném zákroku sotva někdo divil, kdyby měl zlomenou nohu). Dodatečný disciplinární trest tehdy myslím nepadl žádný. Je dobře, že disciplinárka nechce takovou chybu opakovat. Ďurica by zasloužil 5-7 zápasů.

Reagovat
Liquid

omylostnit Ďuricu, šel po míči a ten zasáhl, ikdyž faul to byl

Reagovat
Posledni Kovboj

mylost prosym!

Reagovat
lampas

Reagovat
Shevchenko

Sám jsi omyl.

Reagovat
kilobyte

Jestli dostane větší trest, tak to pro Duklu může být konečná. Teď budou mít 5 zápasů týmy kolem středu. A pak Baník(H), Sparta(H, sice jsme venku slabý, ale v Praze nám to docela jde ), Slovan(A), Olomouc(H, která se chytá), Zlín(A, jestli si udrží laťku i bez Beauguel), Karviná(H), Opava(A), Slavia(H), Jablonec(A), Boleslav(H), Plzen(A).

Jestli budou mít bez Ďurici takovou formu jako na začátku ligy, tak můžou do konce ligy udělat max 7 bodů. A do nadstavby jít skoro jako jistý sestupující.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud baros 5 tak durica tak 18. A to s barosem souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

(Za reci souhlasim, faul barose nebyl ani na cervenou)

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Bucky

Reagovat
Lof

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele