Dirk Kuyt: Nejsem v krizi

15.11.2007, 18:55
Aktuality
Fanoušci Liverpoolu se zatím v letošní sezóně mnoha branek od útočníka Dirka Kuyta nedočkali. Nizozemský reprezentant střelecky obtížně prosazuje, odmítá však názory, že se nachází v herní krizi.

Dirk Kuyt nemá na kontě branek nulu, přesto o jeho střelecké formě mnozí pochybují. Blonďatý útočník se totiž v letošním ročníku Premier league prosadil dosud pouze z pokutových kopů.

Víc než střeleckými manévry upozornil spíš zahazováním šancí. Proto fanoušci i média pochybují o jeho formě. "Kritice rozumím. Dává smysl od té chvíle, co jsem spálil tři vyložené šance proti Blackburnu Rovers," reaguje Kuyt.

"Lidé říkají, že jsem v krizi a jim musím odpovědět, že to tak necítím," pokračuje. "Když projdete seznam hráčů Liverpoolu, kteří zatím předvedli letos to nejlepší, mohl bych být mezi nimi."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
M11

trosku si myslim za to muze prichod Torrese...

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš,že ho jen přítomnost El Nina znérvozňuje?Je to možné,čoveče,protože co ten dokázal letos spálit,to je neuvěřitelné!Je dobrej,vo tom žádná,ale už se těším,až bude Nando úplně fit a rozjedou to s Voroninem

Reagovat
smazaný uživatel

ono je skoro jedno jak utocnik v poolu hraje,protoze benitez ma silene osvedcenej systeme točení.

Zadnej utocnik tam nema formu,protoze se do ni nemuze ani dostat.Me ten system prijde na nic,navic to podle me demotivuje hráče,podáš dobrej výkon a příště klidně nastoupí nekdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Letos, jednoznačně nejhorší hráč REDS! měli by ho prodat místo Crouche!

Reagovat
smazaný uživatel

Loni hrál dobře. Letos to sice není ono, ale s tím prodáváním bych brzdil

Reagovat
smazaný uživatel

No hned ho prodavat neni sice řešeni,ale podle mě si stejně moc nezahraje...Voronin s Toresem jsou komplexnějši hrači,,navic hrajou vyborně technicky a Kuyt je spiš takovy buldok bourač...mi se jeho styl nelibi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele