DIRK KUIJT Z FEYENOORDU NEUTÍKÁ

06.02.2006, 23:15
Aktuality
Nizozemský reprezentant, Dirk Kuijt, je v rotterdamském klubu spokojen, navíc potvrdil, že v lednu neobdržel žádnou konkrétní nabídku k přestupu. Dalším faktorem je dobrá forma Feyenoordu, který letos dokáže držet krok s mistrovským Eindhovenem.

Pětadvacetiletý Kuijt je v přestupových termínech pravidelně spojován s přesunem do slavnějšího klubu. V létě se hovořilo nejvíc o Liverpoolu a Tottenhamu, v letošní zimě se dokonce spekulovalo o zájmu Realu Madrid.

"Velké evropské kluby, ty o kterých sním, mají dobré útočníky. V posledních měsících jsem nedostal žádnou konkrétní nabídku. A já radši budu hrát za Feyenoord, než za klub ve středu tabulky v lepší lize," svěřil se Kuijt deníku Algemeen Dagblat.

Dirk Kuijt letos nastřílel už 16 branek a i díky němu si jeho Feyenoord v nizozemské Eredivisii vede daleko lépe než loni, kdy skončil čtvrtý. "Loni jsem chtěl přijmout jakoukoliv dobrou nabídku z ciziny, nyní to je úplně jiné. Feyenoord hraje dobře a můžeme být ještě lepší," kvituje světlovlasý hráč formu týmu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobre rozmýšľa chlapec.. Feyenoord pôjde do LM a tam bude jeho hviezdou - potom sa dostane do lepších klubov. Do Realu ale nie, sorry.

Reagovat
HOST*Andy

jj, ten to má v hlavě srovnané. Já nechápu třeba takového Hološka.

Reagovat
HOST*Heretic

v lete jde do Tottenhamu...to je jasny

Reagovat
HOST*swimmates

proboha na real at zapomene to je posledni dobou klub ztracenych Jmen viz. Cassano, Owen....a Dirka by byla skoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele