DIEGŮV AGENT: S REALEM JSEM NEJEDNAL

25.04.2007, 16:16
Aktuality
Tvůrce hry Werderu Brémy Diego je zatím posledním v řadě fotbalistů, jehož jméno se skloňuje v souvislosti s možným přestupem do Realu Madrid. Sportovní ředitel "Bílého baletu" Predrag Mijatovič se dokonce měl již sejít s jeho agentem, ten ale schůzku popírá...

"Je to ubohá spekulace. Vůbec nikdo mi kvůli tomu nevolal ani se mnou nemluvil, kromě španělských novinářů. Vím jenom to, co publikovali," zlobí se Diegův agent Djair Cunha.

"Znovu opakuji: mezi námi a Realem Madrid nedošlo k žádnému kontaktu. Diegovi se ve Werderu daří a líbí se mu jak klub, tak i město. Zároveň je pod smlouvou, takže zájemce musí nejprve jednat s klubem," pokračuje Djair Cunha.

22letý fotbalista byl v zimě zvolen nejlepším hráčem podzimní části německé nejvyšší soutěže a po rozpačitém jarním startu pokračuje ve vynikajících výkonech i nyní. Na svém kontě už má dvanáct přesných zásahů a má velký podíl na úspěšném tažení Werderu jak ligou, tak i Pohárem UEFA. Brémy Diega získaly před letošní sezónou za šest milionů eur z Porta.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*d

Výborný hráč sem i slyšel že je ve spojení s Juve.No tam by se hodil víc než v Realu.Ale podle mě i když Diego není tak známí tak patří mezi 3 nejlepší záložníky za Ronaldem a Kaka.Diego je fakt výjmečný kdo ho viděl musí souhlasit.

Reagovat
HOST*

jestli chceš at je s tebe blby hrac a chces se skazit bez do realu jestli chces byt dobry bez kdekoliv jinde

Reagovat
HOST*daniel

nekvakej takovy pi......

Reagovat
HOST*vandertom

ale má pravdu!!! Real není co bejval

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě má pravdu, taky bych šel raději do Sokolu Napajedla...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele