Diego Della Valle nevidí důvod k odchodu Prandelliho

10.03.2010, 16:59
Aktuality
Fiorentině se poslední dobou nedaří a italská média již spekulují o odchodu trenéra Cesare Prandelliho. Důvodem k tomu nejsou špatné výsledky, ale zájem ostatních. O italském kormidelníkovi se mluvilo v souvislosti s italskou reprezentací, nebo třeba s Juventusem, prezident Violy Diego Della Valle ale jeho odchod nevidí příliš reálně...

Fiorentina smolně vypadla v osmifinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov a v Serii A bude muset pořádně zabrat, aby si v příští sezoně vůbec zahrála evropské poháry. Na šestou Sampdorii už nyní ztrácí osm bodů, manko na čtvrté Palermo je pak ještě o tři body větší.

Italskou reprezentaci v tuto chvíli vede Marcello Lippi a ten svou budoucnost hodlá řešit až po skončení mistrovství světa. U kormidla Juve je zase Alberto Zaccheroni, jenž má smlouvu jenom do konce letošní sezony.

"Ohledně Prandelliho nevidím žádný problém. Má u nás smlouvu ještě na jeden rok a nevidím žádný důvod, proč by měl odcházet. Jsme s ním velmi spokojení," řekl jasně Diego Della Valle.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Čemu se divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Viola v poslednom obdobi jasne deklarovala postupny utok na scudetto (v roku 2008 sa spominal horizont 4 rokov) takze pri pohlade na sucasne postavenie v tabulke je vsetkym jasne ze sa to zacina uberat uplne opacnym smerom.

Prandelli a Corvino su pre klub muzi na spravnom mieste, trochu vsak podla mna zisli z cesty ktorou sa uberali v predoslych prestupovych obdobiach. Angazovat mlade talenty do buducnosti to je na okamzity uspech velmi trnista cesta. A hlavne dlha. Ze, Arsene

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele