Diego: Chci do Juventusu, ale válčit nebudu

08.02.2008, 11:50
Aktuality
Juventus Turín potřebuje tvořivého záložníka, od příští sezóny by jím mohl být Diego. Stará dáma se netají zájmem o hvězdu Brém, na Diega si však musí připravit dost peněz. Brazilec si totiž přestup nechce vytrucovat.

"Juventus o mě má zájem a já jsem na to hrdý," uvedl Diego pro Gazzettu dello Sport. "Prý o mě měl mít zájem i Inter, ale Juventus je záležitost, na které pracujeme."

22letý Diego je oporou Brém a jednou z největších hvězd Bundesligy. S deseti brankami je spolu s Lukou Tonim momentálně na čele tabulky střelců.

Juventus to však s jeho získáním nebude mít snadné, Diego se nechce ve Werderu rozhádat. "Vedení Bianconeri by mělo vědět, že jsem v Brémách šťastný a že klubu nevyhlásím válku," potvrdil brazilský špílmachr. "Rád bych jednal s klubemtak, jak se sluší. Fotbalově jsem tu vyrostl a mám smlouvu do roku 2012."

"Juve musí mluvit přímo s Werderem. Pokud se obě strany dohodnou, potom už nebude žádná překážka. Chtěl bych přestoupit do Turína, na podmínkách smlouvy bychom se určitě domluvili," dodal Diego.

Brazilcův přístup pro Juventus znamená, že pokud Diega chce skutečně přivést, bude muset Brémám nabídnout vysokou částku. Brémy údajně požadují 26 milionů eur, Juventus údajně zatím nabídl jen 16 milionů.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jen pojd

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že Diego je starší, žil jsem v domnění, že je mu tak 24...

Reagovat
alias

Juventusu podobný typ hráče chybí. Dobrá volba. Pokud bude podávat takové výkony jako v Brémách.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego se do Juventusu hodí myslím že jim pomůže. Z jeho přihrávek bude dávat Trezequet ještě více golu. Né že by jich nedal dost

Reagovat
M11

tak toto je parada esi to vyjde

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Mr.Jindros

Come on!

Reagovat
smazaný uživatel

No já slyšel že Juventus je ochoten za Diega dát i 30 milionů eur.Je to přestupní cíl íslo 1 v létě.A i kdyby nepřivedli už nikoho jiného tak Diego musí být v turíně.

Reagovat
Radin

Do Itálie mi sedí,tam nebude tolik vadit to,že není tak rychlý a podrží balon:-))

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pr**li...Real si zase nechá uniknout špičkovýho hráče, který je víceméně dostupný...takový špílmachr nám chybí (Guti je nevyrovnaný, má svůj věk)...stačí že nám zřejmě utek Garay...Benzema taky koukám chce do Barcy...tak mi zmejch vysněnejch posil do Realu koukám zbejvá akorát tak Quaresma

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrý kluk, Juve je pro amatéry!

Reagovat
smazaný uživatel

jo si hvězda

Reagovat
M11

jaktoze tam nehrajes ?

Reagovat
smazaný uživatel

Penisoúchyl (Perodaktyl)

Reagovat
Antijuve

Nevím jestli ho Werder pustí, ale pro Juve by to byla posila jako hrom a 26.mega je pěkná sumička, kterou si opravdu nemůže dovolit každý.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

diego je dobry fotbalista v Juventusu by se akorat zkazil at jde radsi nekam do Anglie

Reagovat
M11

a co nam este reknes ??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele