Diego by si jednou rád zahrál v Itálii

24.10.2007, 14:51
Aktuality
Záložník Diego v současné době válí v dresu Werderu Brémy a poté, co nedávno prodloužil smlouvu, se na tom nějakou tu sezonu zřejmě nic nezmění. Další štací brazilského fotbalisty by se mohla stát Itálie, kam Diego jednou již mohl přestoupit...

"Je pravdou, že jsem byl blízko k přestupu do AC Milán, ale přestup nakonec nevyšel a já se stěhoval do Porta. Doufám však, že jednoho dne dostanu šanci zahrát si v Itálii, kde je fotbal hodně populární. Sleduji všechny týmy Serie A a líbí se mi AS Řím, který hraje pohledný fotbal. Je to jeden z nejlepších týmů v Evropě," prozradil Diego.

"AC Milán je pak mým favoritem na vítězství v Lize mistrů. Mají hodně zkušeností a v jejich kádru je řada skvělých fotbalistů," dodává Diego.

22letý Diego platí za jednoho z nejlepších tvořivých záložníků světa a v létě o něho měla zájem řada velkoklubů. Sám hráč nakonec dal přednost možnosti zůstat v Brémách a poprat se o mistrovský titul. V bundesligové tabulce patří Werderu druhá příčka s šestibodovým mankem na první Bayern Mnichov, v Lize mistrů už na tom je německý klub podstatně hůře. Z úvodních dvou zápasů nevytěžil ani jeden bod a dnes bude proti Laziu hrát prakticky o vše.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, asi se stane náhradou za Kaká, kterýho odveze Caldebil do Madridu

Reagovat
HOST*

neodveze,Kakáč zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Kalač zústane, ale Kaká zdrhne, uvidíš

Reagovat
HOST*

Pak jde ale Dinho k nám...

Reagovat
HOST*

To by bylo super!

Reagovat
smazaný uživatel

no to by bylo výborný

Reagovat
HOST*

Pojď do Interu, tam potřebujeme záložníky jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Do žádný Itálie, do Španělska, do Itálie ho pustíme až na důchod (do AC)...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Diego bude přecejenom krejt záda Kakámu. Ale ne v AC ale u antikrista

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden nebo druhej, nikoli oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego-Valencia

Reagovat
HOST*

diego je podla mna jeden z najlepsich strednych zaloznikov na svete. videl som zapas brem s hertou berlina co on predvadza na ihrisku to je parada a akzda akcia verderu ide cez neho. pod napsat do Porta diego!!! :) manchester takisto.....scholes uz dlho nebude fungovat...spilmacher sa zide united myslim....na kraji ronaldo a nani....ale v strede zatial len anderson....

Reagovat
smazaný uživatel

budoucí špílmachr v ManU je Anderson, tam už není místo

Reagovat
HOST*ital

V Juventusu je hráč,který umí dát hře myšlenku potřeba jako sůl...

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduji všechny týmy Serie A a líbí se mi AS Řím, který hraje pohledný fotbal. Je to jeden z nejlepších týmů v Evropě," prozradil Diego. zapadol by chalan do tymu ..namiesto perrottu alebo pizarra

Reagovat
HOST*

A koho zajímá jeho prohlášení tady jde o prachy a v tom se AS s nemůže rovnat s Inter,AC nebo Juve.

Reagovat
HOST*

Diego je momentalne jeden z nej fotbalistu na svete a podle me by mel prestoupit nekam do spanelska, kde se hraje fotbal jaky by mu nejvic vyhovoval.

Reagovat
HOST*Gennaro

Diebo masti v poslednom case fest dobre

Reagovat
M11

chci ho do juve... neskutecne famozni ''plejmejkr'' a jeste k tomu golovy jako hrom...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele