DIE WELT: ŠIMÁK SE VRACÍ!

23.04.2004, 16:37
Aktuality
Německý deník Die Welt dnes napsal zajímavou a určitě u nás ostře sledovanou zprávu - Jan Šimák se vrátí do německého profesionálního fotbalu! Pětadvacetiletý český záložník má stále platnou smlouvu s Bayerem Leverkusen a ten je prý odhodlaný nabídnout Šimákovi, v příští sezoně, příležitost k novému startu!

Jan Šimák přestal hrát fotbal kvůli jedinému důvodu - prý ho to nebaví a chce raději svůj čas strávit s kamarádama. Naposledy odehrál utkání 20. září za Hannover, kde hostoval, pak do telefonu vzkázal, že končí. "Nemůžeme se mu divit, je to na něho dost," řekl nedávno jeho nejmenovaný kamarád.

Teď se prý český fotbalista setkal se svým agentem Christophem Leutrumem na hraničním přechodu v Krušných horách. "Je to tak, viděli jsme je," řekl svěděk, který u toho byl.

Šimákův agent Christoph Leutrum otevřeně řekl, že by si dokázal představit Šimáka zase běhat v dresu Leverkusenu. "Udělal na mě dobrý dojem a vypadal velmi odhodlaně," cituje Leutruma Die Welt.

Dokonce i manažer Leverkusenu Reiner Calmund si myslí, že se Šimák vrátí. "Musíme ještě počkat, jak se celá věc dál vyvine, ale dovedu si představit, že od nové sezony zase začne hrát," řekl Weltu Calmund.

Leverkusen Šimáka koupil z Hannoveru za 200 milionů korun a nabídl mu slušnou smlouvu do roku 2007, proto se nechce smířit s tím, že definitivně skončí.

zdroj: fotbalovenoviny.com, iDnes

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šimák už dneska dokáže tak hrát za 4.ligu, chlastat a hrát automaty pochybuju že ještě někdy bude hrát fotbal na vrcholný úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

sorry 4.třídu

Reagovat
HOST*

Ses debil vole, kdybys to umel aspon tak z 1 desetiny jako on tak si muzes piskat.Je to porad player.a ty si srac.

Reagovat
HOST*

je to player jo? a kde hraje? je to DEBIL!

Reagovat
HOST*Bill

Byl to dobrej hráč a teď je na hovno!!!Je to DEBIL!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele