Diawara si vážně poranil koleno, sezona mu pravděpodobně skončila

25.03.2012, 17:25
Aktuality
Olympique Marseille se dostal do čtvrtfinále Ligy mistrů, jinak se na něj ale valí jedna pohroma za druhou a další přišla včera. Mimo hru je čerstvě obránce Souleymane Diawara, kterému podle všeho skončila letošní sezona...

Marseille hrála na půdě Nice a Diawara musel z utkání odstoupit už v jeho samém začátku. Důvodem bylo zraněné koleno, s nímž okamžitě zamířil na podrobné vyšetření. A jeho výsledky nejsou vůbec příznivé.

"Jedná se o vážné zranění a natržení zkříženého vazu v pravém koleně," oznámil klub v oficiálním prohlášení.

33letého fotbalistu v následujících dvou dnech čekají další testy, nejpravděpodobněji se ale jeví nutnost operace a hodně dlouhá přestávka. Marseille už v příštím týdnu čeká úvodní duel čtvrtfinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
Filip12

Souleyme

Reagovat
smazaný uživatel

tahni už

Reagovat
homeles8

kreténe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

sam sebe si palcuješ ...uchvatne

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
homeles8

33 let. Diawara nikdy neměl třeba na AC MIlán?

Reagovat
smazaný uživatel

Až od 35 let by to možná šlo.

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Je to tuctovy velky cerny stoper, jakych jsou ve Francii kvadriliony, podobne jako Camara v PSG nebo Mangane v Rennes. Tihle maji samozrejme vyssi uroven nez hraci ve slabych tymech, ale ze by to byli nejaci jo fotbalisti..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Tremoulinas byl jednu sezonu dobrej, nevíš jak hraje ted?

Reagovat
domingo

Tremoulinas je dobrej porad Ted v Bordeaux obsluhuje celou levou lajnu ve 3-5-2 (5-3-2) a jde mu to paradne. On akorat trochu zapadl, kdyz se tymu prestalo darit, ale jinak si vykonnost drzi.

Reagovat
homeles8

já mylsle že je mladší a lepší :-) tak díky oc

Reagovat
lajka30

škoda ho ,ale včera pěkně zařízli Marseille nejdřív uplně nesmyslný vyloučení za naprosto nic a pak pencle

Reagovat
Israha

S Fannim/M'Biou a N'Koulouem na stoperech ta sezona půjde doklepat, takže tohle není zas tak šílená ztráta. Spíš mě štvou ta neustálá zranění Remyho, ten v útoku chybí neskutečně...

Reagovat
madridcan

Hned si s nim vybavim jedine vazne zranenie Cristiana v Reale...

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť je tam stejně nejhorší v tý Marseille. Tím nechci říct, že bych mu to zranění přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille to bude mat proti Bayernu bez Mandandu, Diawaru a N´Kouloua velmi tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Mandandy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím tě neopravuji, ale říkám, že jen bez něj to budou mít těžké.

Reagovat
Israha

Co by N'Koulou nehrál, však má stop jen v lize, ne? Tak nebo tak, Mandanda je jednoznačně nejcitelnější absence...

Reagovat
smazaný uživatel

N´Koulou ma stop pre žlte karty

Reagovat
Israha

Aha, to jsem nezaregistroval. Takže Fanni - M'Bia...ale co tady vlastně řeším, Bayern jde stejně dál a tím to hasne, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

No prostě by měli koupit pořádnýho stopera už.

Reagovat
Godwinson

Mají pořádné stopery :) Oni mají slabiny jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, mě se teda nelíbí ani jeden. Fanniho jsem měl dřív docela rád, ale podle mě mu přestup do Marseille neprospěl. M´Bia neni špatnej, ale občas udělá nějakou školáckou chybu a na mě někdy hraje až moc tvrdě, to samý Diawara, ten má jenom tvrdost, jinak je to podle mě jeden z nejhorších stoperů v L1. A N´Koulou, v Monacu hrál dobře, v Marseille už to taky neni ono.

Reagovat
Godwinson

Já to bral z toho pohledu, že i Diawara letos nehraje špatně, N'Koulou je možná nejlepší stoper celé ligy, je to úžasný hráč a obrovský talent. Sice je to primárně defenzivní záložník, kde loni zářil v Monaku, ale letos je skvělý. A Fanni je parádní hráč, úplně ono to zatím není, ale rozhodně jim má hodně co nabídnout. K tomu ještě onen zmíněný M'Bia, jeho kvality tu ani rozebírat nemusíme, ale on se může přesunout do zálohy ke zpevnění středu. Oni mají slabinu jen na levém kraji obrany, Morel na to absolutně nemá, tam musí posílit. Stejně jako na hrotu, možná k ideálu ještě nějakého univerzála na kraje zálohy. A pak se k tomu zbavit zátěže v podobě Gignaca. Jsem na jejich letní přestupy zvědavý, protože se zmiňují hodně zajímaví hráči, kteří by je posunuli ještě výše ... klíčový bude ale kouč, samozřejmě :)

Reagovat
Israha

Morel, a podle mě na to nemá ani Amalfitano, letos je přinejlepším průměrný a v podstatě má kliku, že v záloze jsou pořád nějaké absence, takže nemusí sedět na lavičce.

Reagovat
domingo

Amalfitano na to rozhodne ma, to je genialni fotbalista. Akorat mu musi 100% sedet herni styl a ma caste vykyvy.

Reagovat
Israha

Tak to mám asi letos štěstí na zápasy, kdy má blbý den, anebo potřebuje tu jednu sezonu na aklimatizaci po přesunu do nového klubu...no prostě se mi jeho výkony moc nelíbí Ale jestli říkáš, že hraje s rezervami a rozjede se, tak tím líp.

Reagovat
Godwinson

Co jsem ho viděl, tak je strašný, to je pravda. Na druhou stranu, u něj mi přijde jako fatální chyba, že je pořád cpán na kraj, kde se trápí. Valbuena je přitom schopný tam zahrát také, takže to dost dobře nechápu.

Reagovat
Israha

Tak Amalfitano je primárně krajní záložník, takže hraje tam, kde je zvyklý, ne? V tomhle to nebude, spíš si ještě nezvykl na nový klub. V Lorientu jsem ho nesledoval vůbec, tak nemůžu soudit...

Reagovat
domingo

Amalfitano je prave primare AM, obcas az SS. V Lorientu takhle odehral nejlepsi zapasy, kdy pusobil na te primce ze stredu zalohy az prakticky na hrot utoku a do stran vubec nechodil, tam to tahali jini. Gameiro mu dokonce casto uhybal doprava..

Jenze to uz je vic nez dva roky a ja v nem cim dal vic vidim podobny pripad jako Sessegnon nebo Kahlenberg - skvele AM, ktere potom nekdo strci na kraj, tam se mu nedari, ale protoze tam hraje uz prilis dlouho na to, aby se bez nasledku mohlo vratit zpatky doprostred, tak prakticky nema jinou sanci nez si zvyknout a na novou pozici se preorientovat. U vsech tri je to strasna skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

O jakých hráčích se mluví s letními příchody? Jinak s tim Morelem souhlas. Když přicházel spolu s Amalfitanem, říkal jsem si, že udělali skvělý přestupy. V Lorientu se mi oba líbili, ale v Marseille stojí oba za prd. U toho Amalfitana se nebojím, že se nerozehraje, on na to rozhodně má, ale u toho Morela jsem skeptičtější. Ten asi nemá na to, hrát v lepším klubu, než je Lorient. (tím nechci nějak ubírat Lorientu na kvalitách, jeho hra se mi líbí, ale přece jen to není evropský velkoklub jako Marseille)

Reagovat
Godwinson

Hodně se mluví o Hamoumovi, případně o Martinovi. K tomu se dost spekulovalo o Mendesovi z Le Havru, který se letos hodně ukázal v L2. Zatím sice žádný top útočník, ale pokud by přišel spolu s nějakým tím křídlem, vždy by bylo možné postavit tu optimální sestavu.

Ale je to závislé i na odchodech, samozřejmě. Záleží na tom, jestli se jim podaří zbavit Gignaca. Pak je tam taky ten 'anglický' zájem o Rémyho, to by byla velká čára přes rozpočet. O Ayewa bude určitě také zájem, ale ten vypadá hodně loajálně a o svém setrvání přesvědčivě (i když, to asi každý :)) Loni navíc dost stáli o Trémoulinase, o tom se nemusíme bavit, to by byla trefa do černého:) On potřebuje přestup výše a oni by získali poslední střípek k takřka dokonalému týmu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se stejně nejvíc líbil ten tým z let 2008-2010. Bonnart, Heinze, Taiwo, Abriel, Ben Arfa, E.Cissé, Lucho, B.Koné, M.Niang. To byla síla. Jmenuji jen hráče, kteří v Marseille už nejsou.

Reagovat
Israha

Z těchhle by podle mě v současné Marseille na základ měli akorát Heinze, Taiwo a Niang...ten současný tým má obrovskou kvalitu, až na těch pár jmen, takže v tom ta jejich letošní zadřenost nebude. Spíš podezřívám, že hráči s vědomím reálně vypadajícího odchodu Deschampse nemají motivaci a už vyhlížejí nového kouče...

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy to bol velmi dobry tým nakoniec bol s toho aj titul

Reagovat
Israha

Přesně jak říká Godwinson, stopeři jsou relativně kvalitní, akorát teď se vezou společně s mizérií celého týmu. Asi bych teda do základu dal spíš dvojici N'Koulou - Fanni, a Diawaru nechal až jako třetí variantu, ale ta kvalita tam je, ještě když se k tomu přičte ten M'Bia (který mi nicméně přijde lepší na DM). S tou tvrdostí je to pravda, ale jsou to taky všechno černí hráči, těm je tvrdost vlastní, nebral bych to u nich jako nějakou slabinu...

Reagovat
božský John

posila

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia rana pre nás

Reagovat
smazaný uživatel

tých rán začína byť v poslednej dobe už dosť už by sa mohlo konečne začať aj dariť

Reagovat
2miguel1

Reagovat
2miguel1

|

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele