Di María: Věřím, že PSG bude mým posledním klubem v Evropě

01.10.2018, 18:00
Aktuality
Záložník Paříže Angel Di María prodloužil v klubu smlouvu o dva roky do léta 2021. Následně prohlásil, že PSG bude jeho posledním evropským působištěm. Na závěr kariéry by se však Di María chtěl vrátit do rodné Argentiny.

Třicetiletý Di María přišel do Paříže z Manchesteru United v roce 2015 a usadil se zde. "Jsem v Paříži velmi šťastný," nechal se slyšet.

Ještě před podpisem nového kontraktu pak potvrdil, že město nad Seinou by podle jeho představ mělo být posledním působištěm před plánovaným návratem do Argentiny.

"Chtěl bych tady ještě nějakou dobu zůstat. Věřím, že PSG bude mým posledním klubem v Evropě předtím, než se vrátím do Argentiny, kde kariéru ukončím," řekl Di María, který na starém kontinentu oblékal také dresy Benfiky Lisabon a Realu Madrid.

S PSG se nyní Di María chystá na druhé utkání Ligy mistrů. Do Parku princů přijede Crvena Zvezda Bělehrad a Pařížané potřebují vyhrát, protože na úvod padli na půdě Liverpoolu 3:2, za což schytali kritiku.

"Kritika je po takovém zápase normální. Během zápasu jsme prostě nebyli stoprocentní," řekl Di María, který věří, že v domácím zápase to bude odlišné. Zvlášť, když do hry zasáhne kompletní hvězdné útočné trio.

"Kylian (Mbappé), Edinson (Cavani) a Neymar, to je pro mě popravdě nejlepší útok v Evropě," pochválil Di María spoluhráče.

Autor: Jiří Fišara / espn.com, lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
Beči

Takže v zimě do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych čekal Čínu, Saudi, Katar nebo podobnou destinaci.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky od něj čekám nějakou podobnou šaškárnu.

Reagovat
ADM

V to som veril aj ja, ked si mal ist k nam.

Reagovat
Free_player

Reagovat
celeb

velmi nekonzistentny fotbalista, aj ked s excelentnymi maximami.

Reagovat
Ross Geller

V Realu byl tehdy nejlepší hráč po Ronaldovi. Škoda, že chtěl tolik peněz a šel jinam. Kdyby zůstal, tak mohl být jedním z nejlepších hráčů světa. Takhle se akorát neprosadil v United a v PSG dělá náhradníka.

Reagovat
king23

Je to tak, jeho odchodu jsem litoval, ale je pravda, že on asi typ hráče, co se potřebuje někde stát legendou není. Jinak teda v PSG náhradníka nedělal ani nedělá, každou sezonu tam nahrál přes 3000 minut.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele