Di María prodloužil smlouvu s Paris Saint-Germain

12.03.2021, 18:55
Aktuality
Ángel Di María (© AFP)
Paris Saint-Germain si podle očekávání pojistilo Ángela Di Maríu. Třiatřicetiletý křídelník se s úřadujícím francouzským mistrem dohodl na ročním prodloužení smlouvy s opcí na další sezónu...

Di María do hlavního města Francie zamířil před více než pěti lety z Manchesteru United a během té doby pomohl PSG k zisku čtyř ligových titulů a dvanácti pohárových trofejí.

Další by měly následovat, neboť obě strany se dohodly na ročním prodloužení úspěšné spolupráce, která by se na základě opce mohla posléze prodloužit až do roku 2023.

Vyjma Paris Saint-Germain a Manchesteru United nastupoval Di María na evropské půdě také za Benficu a Real Madrid, s nímž v sezóně 2013/14 zvítězil v Lize mistrů.

Rodák z Rosaria má na kontě 104 mezistátních utkání a 20 gólů za Argentinu, se kterou největšího úspěchu dosáhl v roce 2008, kdy triumfoval na Olympijských hrách.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (10)

Přidat komentář
Neutron

Di Maria, to je taky clnocek...

Reagovat
Remt

Jak to tenkrat bylo s ním a odchodem z Realu? Co je pravda na tom ze ho Perez nemel rad? kdysi jsem o tom cetli nekde, mozna to bylo i tady, ze Perez je ujetej na hezky kloucky a proto mu Angel moc nesedel mozna to byl jenom kec

Reagovat
Axelrose

Zrovna na téhle fotce mu to extra sekne a navíc to vypadá, že chce Perézovi poslat srdíčko.

Reagovat
Bandita_Harry

Vraj jednajú o príchode Ronalda, niečo na tom bude

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Remt

Já se jen ptám nevím jestli to byl opravdu důvod jeho odchodu, jen jsem to někde cetl

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Florentino a Di Maria k sobe nikdy nemeli nejak extra blizko. Nevim jestli to bylo kvuli vzhledu. V tu dobu (leto 2014) tam byly nejaky dohady ohledne novy smlouvy pro Di Mariu a Florentino zrovna koupil Jamese, takze Di Maria proste odesel.

Reagovat
Remt

Florentino si zrovna koupil kloucka z predvadeckovyho mola který byl shodou okolností i fotbalista

Reagovat
teenz

Tenkrat DiMa chtel lepsi smlouvu i kdyz nedavno podepsal a jak zname Flora, ten se sebou zametat nenecha, takze byl DiMa odejit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele