Deulofeu si vážně poranil koleno, sezona pro něho skončila

02.03.2020, 19:22
Aktuality
Watford v sobotu hostil Liverpool a suveréna anglické Premier League porazil jasně 3:0, v průběhu duelu ovšem zaznamenal i jednu hodně citelnou ztrátu. Mimo hru je Gerard Deulofeu, ofenzivní španělský fotbalista si vážně poranil koleno a na zelené trávníky se vrátí až na podzim...

Deulofeu za londýnský celek nastoupil k 70 zápasům, dal 17 gólů a na těchto číslech se jen tak něco nezmění. Předevčírem nechyběl v základní sestavě a v závěru první půle si ošklivě podvrtl koleno. Následovalo dlouhé ošetření, nucené střídání a také podrobné vyšetření, které odhalilo natržený meniskus a přetržený přední zkřížený vaz.

"Testy naneštěstí pro něho a nás potvrdily, že pravděpodobně přijde o zbytek sezony," sdělil manažer Nigel Pearson.

"Geriho zranění samozřejmě představuje velkou ztrátu, ale bude důležité dívat se dopředu a myslet pozitivně. V sobotu místo něho nastoupil Maxi Pereyra a podle mého názoru si vedl dobře. Gerimu pochopitelně poskytneme maximální potřebnou podporu, aby se co nejrychleji zotavil," dodal.

Watford bojuje o záchranu v anglické nejvyšší soutěži a díky sobotnímu triumfu poskočil na sedmnáctou příčku. Na svém kontě má stejně jako osmnáctý Bournemouth a šestnáctý West Ham 27 bodů, předposlední Aston Villa ztrácí dva body a má jeden zápas k dobru.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

to vypadalo od začátku poměrně jasně

Reagovat
smazaný uživatel

dobra zastava az na luiza a amn

Reagovat
Coutinho10

podme Portsmouth v PL hodne chybej...byl to super tym

Reagovat
Nikikrew

achjo Torreira

Reagovat
Minister

Už vidím, že bude out do konca sezóny...

Reagovat
jacobT

To bude ešte ten lepší prípad.

Reagovat
Nikikrew

njn jediny defenzivny zaloznik

Reagovat
Frony

Zkurvený prasata ze třetí ligy, snad to ostatní dohrají bez toho, aby je nějaká z těch kurev zranila

Reagovat
Nikikrew

3 ligista nas tlaci, to je uzas

Reagovat
SunFells

Jo, ale majií Deana

Reagovat
jacobT

Za toto žltá?

Reagovat
pingla

když si z tebe dělá prdel Portsmouth

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako ideální scénář bych asi viděl pád West Hamu, ve kterém bude individuálně zářit Souček. Bournemouth mám nějak rád, respektive je mi mega líto Eddieho, a Watford má dost zajímavý kádr, Hammers by chyběli asi nejmíň.

Reagovat
Gunner14

Dean ta žlutá šašek blbej

Reagovat
havrys99

nejlepší RB na světě

Reagovat
LidoOP

Za výhru to stálo

Reagovat
jacobT

Zakončenie parádne

Reagovat
Coutinho10

tak to je tezky KO takto do satny

Reagovat
Nikikrew

Krasne Sokratis, to bol class finish

Celkovo zly zapas. Domaci aktivnejsi a nebezpecnejsi.

Nasa zaloha velmi staticka ziadny moment prekvapenia. Dnes si zasluzi pochvalu asi najviac Nelson a Sokratis. Mari celkom fajn a este sa snazi Eddie, zvysok podpriemer

Reagovat
Tommy the Gunner

Sokratis Papastathopoulos

Reagovat
Counter

Sokratis Papadeanjepičus

Reagovat
TheMally11

Chudák Gerard, někdo mu zrakví koleno, že tu má i článek a vy se tu bavíte o 4rsenalu ....

Reagovat
Counter

Ona to kdysi byla urážka, ale v tuhle chvíli bychom byli za čtvrté místo setsakramentsky rádi.

Reagovat
Minister

Reagovat
Nikikrew

to som uz dlho nevidel

Reagovat
Mastný Chobot

*10rsenal

Reagovat
havrys99

EDDIIIEEE

Reagovat
merlick

o Willocka bude bitka cez leto

Reagovat
SunFells

V Champu?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

no ženy sa oňho biť asi nebudú

Reagovat
merlick

v korejskom champe

Reagovat
Minister

Z tých mladíkov dneska asi najslabší.

Reagovat
merlick

dlhodobo

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Mastný Chobot

Mari solídny prehľad a rozohrávka, bohvie, ako by si ale poradil s PL tempom, asi nie moc. Willock zlý, Guendouzi tiež. V Reissovi je niekde top hráč, ale zbrklé rozhodnutia a občasná nesústredenosť ho zrážajú, každopádne 0+2 aj tak. Eddiemu to hrozne prajem, ale neviem, či na to má úprimne. Saka zas a znova vynikajúci. Ignoráciu AMN nechápem.

Reagovat
Counter

"Ainsley needs to put his head down, work hard and show me every day in training he wants it more than anybody else and that he wants to play for this club and fight for his place."

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, nejde o vykony ale osobny problem

Reagovat
Bakary3

A nebo o výkony podpořený jeho leností / laxností.

Reagovat
Counter

Když má osobní problém Guendouzi, tak ho vyhazuješ z klubu. Když má osobní problém AMN, tak ho cpeš do základu týden co týden.

Rozdíl je, že Guendouzi se zpátky do základu skutečně dostal během jediného týdne, zatímco AMN je ve vyhnanství už x týdnů a Arteta šel dokonce tak daleko, že v lednu přivedl i nového beka, aby na něj nemusel spoléhat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved som tu pisal viackrat..nebol to jediny dovod preco by som guendouziho predaval, ale jeden z mnoha

amn je tuto sezonu zatial nas najlepsi bek..dufal som ze cedric prichadza preto aby hral v zalohe..zatial je ten cedricov prestup jedno velke wtf, pravdepodkbne agentske

Reagovat
Counter

AMN v záloze je utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked to takto pojde dalej tak ratam s tym ze amn predame v lete..co by ma velmi mrzelo

Reagovat
j_mrazik

Včerejší zápas mě neskutečně sral. Vepředu hladoví kluci, co chtějí něco dokázat a protlačit se přes hvězdy, ale Matteo a Ceballos k ním nepošlou jediný míč. Nevím, jaké jsou pokyny od Artety, ale přijde mi to jako "hlavně neztratit míč". Na tohle se nedá koukat. Kdykoli tam někdo zkusil jeden na jednoho, tak to vyšlo a byla z toho šance a pak zase 20 minut přihrávky mezi středními záložníky a všemi obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

ta zaloha je fakt zalostna, trebalo by ju v lete prekopat. na to ale budu peniaze len ak sa popredavaju hraci, uz teraz sme minuli na leto podstatnu cast budgetu na salibu a pepeho

Reagovat
Counter

jn, kéž by tam byli mistři jako Wijnaldum, Ox a Henderson, pak by to byla jízda. Vidíš, co chceš vidět. Ceballos i Guendouzi byli přinejmenším v druhém poločase úplně v pohodě.

Reagovat
j_mrazik

Byli v pohodě, já neříkám, že nebyli. Jenom ta naordinovaná hra mohla být odvážnější, aby se oťukali i ti 3 vepředu. Ti dostali minimum míčů. Kdyby se šel Nelson na 30 minut vysrat, tak si toho nikdo nevšimne.

Reagovat
SunFells

Mě teda taky neskutečně sral, ale určitě ne kvůli tomu že hladovým klukům vepředu chyběly míče. Hladový kluci si ty prostory moc nevyhledávali a když už tak ty míče rychle ztratili. Je pravda, že Willock to na ně cpal víc, ale taky to buďto zadrbal a nebo ty borce jen dostal pod tlak (a tím pádem ten míč znovu ztratili).

Jako by právě kluci z útoku hráli dorostenecký fotbal zatímco záloha ten dospělý, ale Luiz z toho byl zoufalý, furt hledal někoho na náběh a nakonec posílal míč doprava na Sokratise protože nikdo z borců vepředu si vhodný prostor nenašel.

Reagovat
SunFells

*i Luiz

Reagovat
Zaschrona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele