DESCHAMPS: PRO GERRARDA I NA KOLE

26.02.2007, 21:40
Aktuality
I jako vášnivý cyklista se projevil trenér Juventusu Didier Deschamps. Turínský klub se mocně poohlíží po posilách pro příští sezónu a jednou z největších ryb, která je na jeho seznamu, je Steven Gerrard. Francouzský kouč by pro jeho získání byl ochoten udělat skoro cokoli...

"Jel bych a přivezl ho i na kole," říká s nadsázkou mistr světa z roku 1998. "Juve musí sázet na hráče jako je on, příliš takových není a potvrdil to i na světovém šampionátu. Do hry toho přináší hodně, nyní je připraven hrát za velký zahraniční klub," dodal dále Deschamps.

Juventus byl v létě, jak je ostatně velmi dobře známo, přeřazen do Serie B a přišel o řadu hvězd. I bez nich ale dokázal rychle smazat bodové manko a v současné době mu v tabulce patří druhá příčka s jednobodovým mankem a zápasem k dobru na první Neapol.

Je tedy čas začít se porozlížet po prvoligových posilách. Dvě v síti Juventusu už uvízly, zadarmo v létě přijdou Hasan Salihamidžič z Bayernu Mnichov a Zdeněk Grygera z Ajaxu Amsterdam. Ani s nimi a dalšími v kádru však Deschamps nevidí reálně, že "Strá dáma" bude ihned útočit na mistrovské Scudetto.

"Důležitou věcí, pokud postoupíme do Serie A, bude naše schopnost soutěžit s ostatními týmy. Bude nemožné mít okamžitě kádr jako Inter nebo AC Milán, ale s naším přesvědčením můžeme dosáhnout dobrých výsledků. Můžeme lidi překvapit třemi nebo čtyřmi velkými posilami, ale bude trvat zhruba čtyři roky, než budeme mít opravdu silný tým," krotí Deschamp optimismus fanoušků Juve.

Vedle již zmíněného Gerrarda je v hledáčku řada dalších hvězd. Pokud se rozhodne odejít David Trezeguet, mohli by ho nahradit Miroslav Klose, Luca Toni, Claudio Pizarro nebo Klaas Jan Huntelaar. Partnerem Zdeňka Grygery v obranné čtveřici by se zase mohl stát Lucio.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

ale že to je kus z Turína..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to krásné...

Reagovat
smazaný uživatel

Už si může vyjet, třeba z Anglie přiveze alespoň nějakou jeho napodobeninu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je to nerealny ze by Steven odesel z Reds do Juve....to by byl pro nej zase jen krok zpatky.....

Reagovat
HOST*df

proč krok zpátky Juventus určitě dost kvalitně posílí a za 2 roky to bude zase velkoklub.Stejně sem zvědavej jaké 4 významné posily příjdou moc se těším na léto.

Reagovat
HOST*Arsenal04

Cekej ze tam Steve pude

Reagovat
HOST*

Jedna velka posila uz tam je.Vzdyt prisel Grygera,to je tak za 2

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby za dva,to uz nebudu nikoho kupovat,kdyz maju zdendu

podle mna je to blbost,proc by tam stevie sel,to by sa uplne zahrabal,takto moze kazdy rok bojovat o vitezstvi v lize mistru a hraje nej ligu na svete?tak proc by tam sel?za prachama tezko,tych ma v Live dost a ted mu jich navic pribylo.

Reagovat
HOST*4

Grygera se nepočítá jako posila ten přišel zadarmo.Ale Juve chce koupit!!!!-4nové hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se toho léta docela bát...

Reagovat
HOST*juventus

juventus bude dost dobrej a brzy sesadí z trůnu i inter!!!!!!!!!!a nepotřebuje ani nějaký hvězdy ale Gerrard to by byla velká posila Juventus je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

tak na Gerrarda zabudni, ten nesmie z live odist, druheho takeho by live nenasiel... Navyse nema dovod odist.. aj live je predsa velkoklub

Reagovat
HOST*Ondras

co takhle koupit Cristiana Ronalda a Messiho,kdyz chcou hrat spolu pak by nejaky Gerrard uz mohl zplesnivet v Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale asi odjede s prázdnou nu aspoň se mu líp pojede páč Steve do Live patří

Reagovat
smazaný uživatel

no ale asi odjede s prázdnou nu aspoň se mu líp pojede páč Steve do Live patří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele