Der Zakarian potvrdil informace tisku, po sezoně opustí Montpellier

03.05.2021, 10:06
Aktuality
Poslední tři zápasy ve funkci trenéra Montpellieru před sebou má Michel Der Zakarian. Francouzská média včera přinesla informace o chystaném odchodu osmapadesátiletého kormidelníka a ten následně vše potvrdil, u konce je tak jedna dlouhá spolupráce...

Der Zakarian v Montpellieru strávil značnou část aktivní kariéry a následně vystřídal několik funkcí trenéra, když vedl rezervní tým, jako asistent působil u áčka a to pak sám převzal před čtyřmi roky. Nyní mu končí smlouva a novou nepodepíše.

"Rozcházíme se po povedených čtyřech letech, takový je fotbal. Tým jsem přebíral na sedmnáctém místě a doufám, že vše zakončíme umístěním v první desítce. Společně jsme strávili dvaadvacet let a toto dobrodružství pro mě nyní končí," oznámil.

"Nemám žádné výčitky, zažil jsem zde povedené časy a odvedli jsme dobrou práci," hodnotí své působení v Montpellieru.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
Han střelil první

Asi o něj bude zájem. Nějaké tipy, kam by mohl jít?

Reagovat
Seydou Doumbia

Mohl by pokračovat v lize. Seděl by mi do Strasbourgu, ale nedivil bych se ani takovému Nice nebo Lyonu, v případě že nám nevyjde Galtier ani De Zerbi

Reagovat
Jeňa

V lize po letošní sezoně skončí vlastně všichni dlouholetí trenéři ne? Der Zakarian, nejdéle sloužící Moulin v Angers, Laurey ve Strassbourgu taky po pěti letech. Guion v Remeši taky po 3 sezónách

Reagovat
Seydou Doumbia

Bude to zajímavý léto. Do toho shání nového trenéra Lyon, kdyby ukradli Galtiera tak i Lille. Do toho kdoví jaká bude situace v Bordeaux, Nantes, Nice. A to se ještě zbytek ligy může vykrádat vzájemně.

Reagovat
Jeňa

Ve Francii si možná střihnou podobné domino jako v Německu. Bordeaux a Nice bude měnit určitě. Nantes pokud se zachrání, tak asi. Koumborého vyhodí klasicky až po 10 kole nové sezóny

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky to vidím podobně. Měli by ho za případnou záchranu poslat pryč než to dopadne špatně. On to není trenér na L1, spíš na L2...on sice do ligy vytáhl Valenciennes nebo Lens, ale zárověn s Lens spadl a pod pád Guingampu se taky podepsal i když tam měl dvě solidní sezony.

Reagovat
Jeňa

Taky žuchnul s Dijonem

Reagovat
Jeňa

Málem teda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele