DEPORTIVO PORAZILO AC MILÁN

15.08.2006, 00:52
Komentáře a souhrny
Pohár Teresa Herrera má po sedmé za sebou stejného držitele a tím je Deportivo La Coruňa. Finálovým soupeřem byl AC Milán, který tentokráte poslal na hrací plochu většinu svých hvězd a hvězdiček, ale ani to mu nepomohlo. Letošních 3:1 v mnohém připomíná oněch 4:1 ve čtvrtfinále LM 7. dubna 2004. V souboji o třetí místo vyhrálo Atlético Madrid nad Nacionalem Montevideo.

Deportivo La Coruňa - AC Milán 3:1

Deportivo se od začátku zápasu pustilo do svého soupeře s velkou chutí a zatlačilo milánské hluboko do defenzívy. Za AC Milán od začátku nastoupili Kaká, Inzaghi, Gilardino, Gattuso a Pirlo, "blanquiazules" to ale vůbec nezastrašilo, vsadili na rychlost a protihráče napadali již ve chvíli pokusu o rozehrání míče.

První střely na branku Copolla byly prací Juana Rodrígueze a Bodita, už v sedmé minutě se přesně trefil argentinský reprezentant Coloccini po akci Antonia Barragána, který znovu zahrál velmi dobře. Deportivo i nadále ovládalo hru, mělo větší chuť. Mátožného soupeře postavila na nohy penalta za ruku Arbeloa, rozhodčí Iturralde González sice chvíli váhal, zda pískat nebo ne, ale nakonec na značku pokutového kopu ukázal. Běžela 30. minuta a Kaká vyrovnal.

Radost z této branky trvala jen čtyři minuty, Riki z trestného kopu dostal Depor znovu de vedení. Míč letěl na branku dobrých 35 metrů, ale obrana na čele s brankářem Copollou vůbec nereagovala. Milán se začal více snažit, Pirlo byl blízko dalšímu vyrovnání, ale jeho fantastickou bombu ještě fantastičtěji vyrazil z rezervy povolaný brankář Ian Mackay, který nahradil Dudu Aouateho, chystajícího se ke startu v dresu izraelské reprezentace.

První poločas byl lepší toho druhého zejména díky ofenzivní hře španělského týmu, který se po přestávce stáhl do obrany a hájil jednobrankové vedení. Copolla neměl téměř žádnou práci, ale ani na druhé straně brankář Deportiva nemohl znovu ukázat, co opravdu umí. Carlo Anccelotti se pokusil ještě jednou o zvrat, stáhl Serginha a nahradil ho ofenzivnějším Amorosem, objevil se také Jankulovski, který střídal v 72. minutě Seedorfa, ale na hře AC Milán se změny v sestavě neprojevily. Naopak to byl znovu tým Deportiva, kterému se v 93. minutě naskytla šance zvýšit náskok. Trestný kop tentokráte zahrával Juan Rodríguez a razantní střelou pečetil na konečných 3:1.

Branky: 7. Coloccini, 34. Riki, 93. Juan Rodríguez - 30. Kaká.

Deportivo: Mackay - Barragán, Lopo, Arbeloa, Rodri - Sergio (88. Manuel Pablo), Coloccini - Arizmendi (90. Verdú), Juan Rodríguez (94. Iván Pérez), Riki (84. Cristian) - Bodipo (70. De Guzmán).

AC Milán: Coppola - Cafú, Costacurta, Favalli, Serginho (77. Amoroso) - Gattuso (72. Foggia), Pirlo, Seedorf (72. Jankulovski), Kaká - Inzaghi (46. Brocchi), Gilardino.

Rozhodčí Iturralde González ukázal žluté karty trojici Juan Rodríguez (31), Arbeloa (40) a Mackay (57) z Deportiva a Costacurtovi (88) s Brocchim (90) z AC Milán. Finálový zápas 61. ročníku Trofeo Teresa Herrera sledovalo na stadiónu Riazor 12 tisíc diváků.


Atlético Madrid - Nacional Montevideo 2:1

V boji o 3. místo tohoto turnaje vyhrálo Atlético de Madrid nad Nacionalem Montevideo z Uruguaye 2:1. Utkání bylo nezajímavé, odpovídala tomu také návštěva pouhých dvou tisíc diváků.

Javier Aguirre nechal z jedenáctky, která se představila o den dříve v utkání s AC Milán, pouze Gabiho, rojiblancos hráli lépe, ale soupeř byl tentokráte o třídu slabší, než milánští. Mateja Kežman hrál ve dvojici s Mistou a útok tím získal na rychlosti a nápaditosti. Ale jen těžko se ve španělské lize najde tým, který soupeři dovolí to, co v neděli Nacional Montevideo. V prvních 20 minutách dostal Kežman hned tři dárky v podobě chyb obránců, využil až ten poslední, když obloučkem přehodil nesmyslně vybíhajícího brankáře Vieru.

Atlético kontrolovalo hru, klid ale začalo v posledních minutách prvního poločasu přehánět a tím dovolilo nesmělému soupeři vyrovnat stav zápasu. José Luis Garcés, nejlepší hráč týmu z Urugaye, nejprve získal lehce míč na vlastní polovině hřiště, když ho Mista nesmyslně přenechával vlastní obraně, ale sólo nedotáhl do konce. O minutu později již byl úspěšnější a jeho jistá hlavička nedala Cuéllarovi šanci.

Druhý poločas začal útokem Nacionalu, ale Garcés a Juan Martínez zahodili "tutovky". Vše vyřešil Luccin, který střídal Gabiho, jeho dalekonosná střela skončila mimo dosah brankáře Viery. Utkání se dohrálo v klidu, jediné vzrušení přišlo v 64. minutě, když po nevybíravém zákroku Briteze musel hřiště v bolestech opustit Miguel. Pohled na jeho tvář nevěstil nic dobrého a trenér Javier Aguirre s neklidem sledoval nosítka mizící v útrobách tribuny...

Branky: 19. Kežman, 56. Luccin - 41. Garcés.

Atlético: Cuéllar - Valera, Zé Castro, Azcárate, Antonio López - Costinha - Gabi (46. Luccin), Miguel (64. Maxi), Mario - Mista (56. Agüero), Kežman.

Nacional: Viera - Romero (87. Caballero), Favaro, Leites, La Luz - Arismendi (83. Rodrigo Vázquez), Britez, Jorge Martínez, Viana - Garcés, Juárez.

Rozhodčí Iglesias Villanueva Mostró ukázal žluté karty Vierovi (19) a La Luzovi (31) z Nacional Montevideo a Costinhovi (24) s Kežmanem (53) z Atlétika.

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (177)

Přidat komentář
Xavi

Ať nový nebo starý Depor, AC dostal zase nášup!

Ke všimnutí stojí, že nemění styl hry. Já myslím, že nový Depor v nastavající sezóně příjemně překvapí, naopak od Atletica žádné zázraky nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude brankářskou dvojkou AC Kalac nebo Coppola?

Reagovat
Shevchenko

Myslím, že Kalac. Trojkou bude buď Coppola nebo Fiori, ale asi Coppola, protože Fiori skončí

Reagovat
HOST*

von furt ještě hraje cosstacurta jo??? Jinak Dida odpočívá po MS?!

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak tak.Billy je nesmrtelny

nj skoda tej prehry,ale v takom obrannom zlozeni sa to dalo cakat

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevím, za Depor hrálo náhradníků daleko víc.

Reagovat
HOST*Thomick

taky co to chytá za golmana...on odešel molina či snad skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistý, ale zdá se mi, že už za La Corunu nehraje, nebo hraje, ale ted jsem četl spekulaci, že má nakročeno do West Hamu jako náhrada za Hislopa

Reagovat
Shevchenko

Ty vole! Tak Depor půjde letos nahoru! Tipuju nejmíň UEFU! Ještě mi pořád leží ten výsledek 0:4 s Deporem, asi náš nejhorší výkon, který jsem mohl vidět !!!

Reagovat
HOST*Thomick

Při takovém obrannem složení ac a ještě s coppolou v bráně se nedaly čekat zázaky...costacurta např. nevim co ten tam ještě dělá

Reagovat
Shevchenko

jn.. taky nechapu, me by se libilo: Bonera - Nesta - Kaladze - Jankulovski, ja uz ale nikdy nechci videt toto rozestaveni: Cafu - Costacurta - Favalli - Serginho (Maldini)

Reagovat
HOST*Thomick

Cafu, Costacurta, Favalli, Serginho (Maldini) Obrana starých dědků....jak to může nákej kouč takhle sestavit

Reagovat
Shevchenko

... Herrera Trophy: Atléiko - Milán 0:1 (Ambrosini), Depor - Montevideo 3:0 (Rodri, Sergio, Rodriguez)

Reagovat
HOST*Thomick

Nevíte kam přestoupil Thuram??

Reagovat
Shevchenko

Barca

Reagovat
HOST*Thomick

To si děláš prdel.......na co jim bude kokotum dyt bude jen sedet

Reagovat
HOST*Mára

a když se zraní Puyol nebo Marquez tak co jako Možná pude i do základu!!!

Reagovat
HOST*Thomick

A co oleguer, sylvinho, edmilson (nevim jesli neodešel)

Reagovat
smazaný uživatel

Edmilson hraje DM, Sylvinho nastupuje na kraji obrany, kde Thuram nejspíš hrát nebude, má nato roky. Sice jsem doufal, že by se mohl na kraj posunout, ale to se asi nestane.

Reagovat
Xavi

Hlavně Sylvinho hraje levyho beka a Thuram hrával pravyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nastoupit může klidně i v záloze. O to tu nejde. Ale už je mu přes třicet, moc nenastupuje, tak si myslím, že by si mel hledat nové angažmá....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo může nastoupit v záloze..? Sylvinho..? Nevím, proč by si měl jako teď hledat angažmá, to jsem nepochopil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Sylvinho může hrát v záloze, čemu se divíš.......Tak ted určitě neodejde, čemuž se docela divím, na jeho fleku je tlačenice. Je mu přes třicet, tuším 32, nevím, jestli takové hráče potřebujem. Být mnou, tak bych ho pustil někam kde si zahraje a příležitost bych dal někomu mladšímu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si ho nechal do konce smlouvy, což je příští rok.. V našem systému nemůže hrát v záloze ani náhodou a navíc už má své roky, takže pozice krajního bránce mu svědčí..Nevím, jestli si viděl přípravné zápasy, ale tam na mě Sylvinho udělal dobrý dojem..Když mluvíš o tom, že by si dal příležitost někomu mladšímu, tak bych chtěl vědět komu..

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že u nás hraje v záloze, třeba na postu Ronaldinha. Ale do zálohy je určitě použitelný. Nic proti němu, sice v přípravě zahrál dobře, hráč je to určitě dobrý, ale nezapomen že je mu 32 let, příští rok mu vyprší smlouva, najisto odejde, stejně si moc nezahraje, tak jako minulou sezonu, zvlastě když přišel Zambrotta. Tak proč ho neprodat už ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tím pádem chceš říct, že by mohl hrát jednoho ze 3 středních záložníků..? Já pořád nechápu, proč bysme ho měli prodávat, stejně by jsme za něj skoro nic nedostali, navíc je platný jako střídající hráč, rozumí si s Ronniem, nikdy s ním nebyl problém a jeho rychlost je na jeho věk stále dostačující..Příští rok odejde nejméně jeden z dvojice Sylvinho, Gio..

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak nastoupit může klidně i v záloze." - Tím jsem myslel, že v průběhu utkání může zaskočit i na postu záložníka. Hodně se cení jeho univerzálnosti. Neříkám, že je to typický záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabudni nazvat Majkla za tyzden provokaterom

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě, na tebe nejsem opravdu zvědavý....

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespon, že si to pochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

som rad, ze po tych tvojich trapasoch, uz na mna nejsi naozaj zvedavi ( je mi jasne preco ) a este radsej som, ze si mi dal teraz za pravdu v mojom chapani danej situacie

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě to je jedno, když i kyslíkovi říkáš že si dělá trapas v diskusi s tebou, trapně obehráváš jednu a tu samou písničku a ono je to naopak....Jak já mám rád malé děcka.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale to ti moc nelichoti, ze si na tom tak isto, ako kyslik

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak. Mimochodem včera byl fajn chat.

Reagovat
smazaný uživatel

som rad, ze si si to uzil . . . aspon neco

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, jak jsi odešel, tak jsem si to trošku vyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co presne si si vycital ?

Reagovat
smazaný uživatel

No však víš, měl jsme tě více šetřit. I s tím švagrem jsem tě tak setřel, žes pak bez rozloučení odešel a já si říkal, že jsem byl asi moc tvrdý.

Reagovat
smazaný uživatel

v com konkretne ?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak třeba jak jsi mi skočil na tu hru o švagrovi. Asi nikdo jiný by se nezachoval přesně tak, jak se mi to hodí. A ještě s pocitem, že dělá něco přesně opačného.

Reagovat
smazaný uživatel

v com som ti skocil ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jak sis myslel, že dělám vše proto aby na to nepřišel a tak jsi to celé vykecal a tím udělal přesně to, co jsme chtěl. Když jsi pak napsal promiň, málem jsem smíchy spadl ze židle.

Reagovat
smazaný uživatel

"No jak sis myslel, že dělám vše proto aby na to nepřišel"

A na toto si prisiel kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jelikož ses mi pqk omlouval, tak je to myslím jasné. Ale zkus to zapřít, třeba sterda o tom dobře ví.

"Promiň kyslíku."

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa ospravedlnoval za tu fotku, ktoru som tam dal, pretoze nie kazdemu je prijemne, ked uverjnujem jeho surodencov na chat. co to ma spolocne s tymto ?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, jasně. Bylo to orpavdu velmi komické, jak ses snažil, aby na to sterda přišel a myslel sis, jak mi tím hrozně vadíš. Že jak se má sestra. Mimochodem teď ses docela ukázal, když si myslíš, že to není jiným příjemné ale přesto tady začneš ukazovat fotku jeho rodiny, procstě charakter. Včera to fakt stálo za to. Pochybuju, že kdokoli jiný by mi dokáízal tak na všechno skočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterda sa nato opytal uz predtym v osobke

"Bylo to orpavdu velmi komické, jak ses snažil, aby na to sterda přišel a myslel sis, jak mi tím hrozně vadíš."

Cim to podlozis ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, podkládat to ničím nemusím. Sterda to ví, já to vím a i ty to víš, jinak bys hned nešel kontrolvat na chat, co tam zůstalo a pak se ptal na důkazy. Ale dobrý pokus.

"Promiň, kyslíku"

Reagovat
smazaný uživatel

Konkretizovat sa ti nechce a je mi jasne preco.

Kedy som siel kontrolovat , co tam ostalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

No já už jsme konkrétní věty psal nahoře a neje tu nejkomičtější.

Onosamozřejmě není důležité to přesně konkretizovat, stačí říct, o co šlo. I když tobě nic jiného než se držet konkretizování nezbývá. Stejně si dokážu představit ja ktam u toho sedíš a říkáš si, jak jsi mi to ukázal, že jsi všechno vykecal.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Neodpovedal si mi na otazku . . .

2. Cim podlozis to co pises ? Myslim, ze tou osobkou ti to vsetko pada. Vediet si o nej mohol, pretoze tam je na chate cas posledneho prispevku. Co vsak v nej bolo, asi nevies. Jedine zeby ti to majkl povedal, ale to potom nevidim vyznam tej osobky utajovanej pred tebou. ALe je mozne, ze mas nejake magicke schopnosti. Takze sup sem nejake dokazy, fakta, argumenty . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si očividně neuvědomuješ, proč se ti směju. Nejde o to, co chtěl majkl vědět nebo co on napsal. Jde o to, že já se tvářil jako že mi to hrozně vadí a tys pak začal to jakože porzrazovat (kdyby to nebylo kvůli tomu, tak to prostě odpovíš majklovi do osobky že ).

N oa tím jak jsi to vše vykecal jsi mi udělal veškerou službu, pak jsi napsal promiň a já málem spadl ze židle.

Jak vidíš, je úplně fuk, co majkl psal nebo nepsal do osobky, tady šlo jenom o mě... Takže jsi fakt solidně naletěl.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jde o to, že já se tvářil jako že mi to hrozně vadí a tys pak začal to jakože porzrazovat"

A kde si prisiel nato, ze som to zacal na zaklade toho, ze ty si to povedat nechcel ?

Reagovat
smazaný uživatel

tzv., logické myšlení. Kdyby se tě na to majkl zeptl do osobky, tak mu do osobky všechno jednou větou řekneš. Ale tys mě chtěl jakože dostat a to byalo to, čemu se ti teď směju. Protože výsledkem bylo to, že tys odvedl všechnu práci co jsem ptořeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Majklovi som v osobke vsetko povedal.

"Ale tys mě chtěl jakože dostat a to byalo to, čemu se ti teď směju."

Nato si prisiel kde ?

A nato si prisiel kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vše jsi mu povedal a pak jsi ještě celé jakože vykecával nahlas, takže divadlo, které nemohlo mít jiný důvod. Takl teď jsi to definitivně piotvrdil. Proč by ses to snažil vykecávat nahlas, když jsi to majklovi všechno řekl do osobky. Ale díky za službu. A za to omlůuvení se nakonci.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jj, vše jsi mu povedal a pak jsi ještě celé jakože vykecával nahlas, takže divadlo, které nemohlo mít jiný důvod."

Ktorym konkretne prispevkom som to vsetko vykecal na verejny chat ? Povedz ten prvy , na ktory narazas, pretoze ja si ho pamatam velmi dobre a mam naprosto jasnu odpoved, preco som ho napisal. Ci si ho vobec pamatas ty a ci vies dovod jeho napisania sa mozme presvedcit v tvojej reakcii na tento prispevok. takze mas slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to vše jasné. Vše jsi řek majklovi už do osobky, ale jelikož jsem se tvářil jakože nechci, aby na to přišel, tak sis chtěl rýpnout a vše si začal vykecávat postupně i veřejně. A jelikož už to majkl věděl, tak to nemohlo mít jiný důvod. Takže ještě jednou díky, jseš asi jedn, který by na to dokázal skočit.

Reagovat
smazaný uživatel

"nechci, aby na to přišel, tak sis chtěl rýpnout a vše si začal vykecávat postupně i veřejně."

Cim som zacal vykecavat ? Povedz mi ten pre teba klucovy prispevok, pretoze ak narazas na ten prvy, kde som spomenul segru, tak mam nanho zcela jasnu odpoved. Takze na ktory vlastne reagujes ? Dneska si teda poriadne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Že prý jden příspěvek. Já mluvím třeba o tom, jak ses ptal, jak se má švagr. Ale jak odobrý, určitě tě zajímalo, jak se má. Úplně si dokážu představit jak triumfálně jsi ty příspěvky psal a teď sedíš u počítaře jak zmoklá slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku už dost, nebo se mi potrhá bránice.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si na chate nebol. nevies ako to bolo. tym, ze tu teraz otravujes a stavias sa na zaklade nicoho na stranu kyslika, tak len potvrdzujes, ze si doteraz nerozchodil tie svoje trapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi opravdu ukradené.....Jen se směju, tomu, co tu čtu, a podle toho sis spíš trapas udelal ty....Ale už se mi slovo trapas hnusí, je to tím, že ho dokola používáš a ještě v případech, kde už lapáš po dechu. Neumíš si vymyslet neco jiného....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas vobec na zaklade coho urcit, ze lapam po dychu, pretoze si tam nebol a nevies ako to bolo. No a evidentne to bolo opacne ako si kyslik myslel. Takze trapas. Mozno ti to slovo vadi, ale preco ho menit, ked to dokonale vystihuje tuto tvoju neprijemnu situaciu, alebo ako to nazvat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty to používáš skoro všude, to tvé slovo Trapas, ikdyž meleš uplné blbosti. "Ale zase z druhe strany ak se nato pozrem, tak kokoti su na celom svete"

Reagovat
smazaný uživatel

V diskusii s tebou je evidentne, ze ten trapas prezivas pravidelne. Ak mas nejaku moznost konkretizovat, tak tak aj urob, pretoze ja rozhodne tu moznost mam a velice rad to urobim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci vidět, jaké grimasy děláš před tím počítačem při těch tvých rádoby soubojích na EF. Asi to není nic příjemného, vid?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak třebaq to, jak sis myslel, že barcu vlastní Laporta a Real dříve

vlastgnil Perez.

Reagovat
smazaný uživatel

to som si myslel kde ? v tej otazke merenguesovi, ktora mala xxovi len potvrdi jeho milne nazory ?

Reagovat
smazaný uživatel

* vyvratit

Reagovat
smazaný uživatel

No meremi říkal, že byl z tebe trošku v šoku.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne som rad, ze xxovi potvrdil, ze nema pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jeho srovnávání Barcy a Realu na body. To bylo neco. hlavne ten komentář. "male porovnanie a potom mi hovorte kto je v pici, lebo fakt som s tych reci od fanuskov realu unaveny "

Reagovat
smazaný uživatel

za tie nadavky sa uprimne ospravedlnujem. povazujem to dodnes za moj velky prehresok. skus nieco ine. . .

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jak jsi see tady hádal a pak jsi vběhl na barceonské forum, založil téma eurofotbal a psal, ať tam všihcni vběhnem a zničíme ty fanoušky realu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to tiez povazujem za taky prehresok. avsak narazal som trocha na nieco ine.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jak jsme se dohadovali o van Bommelovi aq ty jsi argumentoval tím, že není ani v repre... A hned po plné rekonvalesenci ZE ZRANĚNÍ (které si uvodil v repre) se tam dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Moj prispevok bol ale jasne napisane este predtym, takze na co konkretne narazas ? Mas snad nejaky fakt, o ktory sa chces v tomto opriet ? Ja som argumentoval jasnym a pravdiviym prispevkom v danej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já ti to neberu, jen se teda směj, jak to bylo nelogické, když se zrovna vracel po zranění, které si uvodil v repre. Nakonec se samozřejěm ukázalo, že mám pravdu, když se tam Bommel vrátil. A když jsme pak argumentoval repre já, řekls, že repre je něco jiného než Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono na diskusie o Van Bastenovi a jeho do(po)vtedajsom nezaujme o Van Bommela a fakt , o ktory som sa opieral, uz si asi nepamatas. O tom, zeby mal snad byt v repre v obdobi, ked sa vracal tesne po zraneni zeby bola rec ?

Reagovat
smazaný uživatel

No tvrdil si, že Bommel nebyl od doby co e v barceloně v repre. Což byl nesmysl, protože byl ve chvíli, kdy si přivodil to zranění, pak logicky být nemohl, protože byl zraněný. Jak sám vdíš, tak jsi argumentoval opravdu dost špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatam si velice dobre na Van Bastena a jeho nezaujem. O tom, zeby som snad argumentoval tym, ze neni v repre zrovna v obdobi po zraneni si naozaj nepamatam a myslim, ze by som ani nic take nenapisal, jedine zeby som sa zle vyjadril.

Kedze si tu diskusiu nepamatam, tak mi nepride vhod sa tu teraz nejak viac rozpisovat. Pokial mas link a ja si to precitam, tak ho sem daj.

Kazdopadne nech pride po tomto cokolvek, uz to na veci moc nezmeni. Ak Perez a Laporta ci Van Bommel su "trapase", ktore ta napadli ako prve, tak to toho naozaj moc nemas.

Reagovat
smazaný uživatel

No na to, že jsem si na to vzpomněl jen tak z hlavy a na to, že jsi jaksi opomenul zmínit rijkaarda a tvůj útok na Ef toho je docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Rijkaard je futbalovy nazor postaveny na faktoch, ktore mali jednoznacne logiku, ci uz zo zaciatku sezony, ale i o predchadzajucej sezony. To, ze sa to vyvinulo inak. . . takych prispevok a nazorov, ktore sa za rok vyvratia tu bude "miliony". To uz asi je jednoduchsie drzat hubu o novych posilach, systemoch, novych treneroch.atd.atd. no a potom bude diskusia i tak vyzerat.

Ef je mi celkom ukradnute, pretoze to nema nic spolocne s tym naco narazam.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl fakt názor postavený na faktech. vyměnit právě po uzavření přestupvoého období trenéra kvůli šewsti špatným kolům. To se jen tak nevidí. Vyvinulo se to jinak. A to, že jsi ani nevěděl, jak se tvoří tým, to taky mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, odpovez mi prosímtě na jednu otázku - Od kdy fandíš Barceloně?

Reagovat
smazaný uživatel

neda sa to presne urcit, ale cca 7 - 9 rokov. Ono ten vztah sa nevyvinie pocas jedneho dna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsme si šetřil tu největší tvou perlu. Jak jsme se dohadovali o kvalitách Rijkaard a tys ho chtěl vyhodit před začátkem sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

To chcel i Sandro Rosell. Ze mu to nefaxujes do Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jono. To sis al spletl rok rominho. On to chtěl po půlce sezonys 2003-2004 tys to chtěl po šesti kolech 2005-2006. Právě po tom, co skončilo přestupníá období a potom, co si rijkaard vybral hráče do svého systému. A pak vyhrál LM. A perla roku: s takovým týmem by ligu dokázal vyhrát každý. Aneb ještě doba, kdy rominho neměl předasrtavu o tvoření týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

vidi vyssie.

kazdopadne moc toho nemas.

Reagovat
smazaný uživatel

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

rominho, 15.08.2006 17:59:44

Rijkaard je futbalovy nazor postaveny na faktoch, ktore mali jednoznacne logiku, ci uz zo zaciatku sezony, ale i o predchadzajucej sezony. To, ze sa to vyvinulo inak. . . takych prispevok a nazorov, ktore sa za rok vyvratia tu bude "miliony". To uz asi je jednoduchsie drzat hubu o novych posilach, systemoch, novych treneroch.atd.atd. no a potom bude diskusia i tak vyzerat.

Ef je mi celkom ukradnute, pretoze to nema nic spolocne s tym naco narazam.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl fakt názor postavený na faktech. vyměnit právě po uzavření přestupvoého období trenéra kvůli šewsti špatným kolům. To se jen tak nevidí. Vyvinulo se to jinak. A to, že jsi ani nevěděl, jak se tvoří tým, to taky mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa neopieral len o prvych sest kol. To teraz klames.

Reagovat
smazaný uživatel

A taktiez tu je Sandro Rosell. Tiez chcel, aby Rijkaard odstupil a dnes Rijkaard vyhral ligu majstrov. Mam ho snad preto povazovat za neschopneho ? Ja viem, ze to bolo v inom obdobi, ale to pretoze ho chcel von a nasledne rijkaard vyhral, ma u mna stale za iste veci velky respekt a rijkaard na tom nic nemeni.

Reagovat
smazaný uživatel

To jde vidět, jak tomu vůbec nerozumíš. ROssel ho chtěl vyhodit krátce před začátkem přestupvoého období, v době, kdy Rijkaard tolik hráčů ještě nepřivedl a v době, kdy nový trenér mohl přivést hráče dle svého gusta. Tys ho chtěl vyhodit po prvních šesti kolech, po nákupu asi jedenácti hráčů. No a tvrdils, že to nenmí tak dobrý trenér. Myslím, že se ukázalo, jak hluboce si se tím ztrapnil, ať chtěl Rossel údajně cokoli (on to totiž nikde nepotvrdil, naopak se spekuluje, že to bylo jinak, ale i kdyby...). A pak další trapas. Nevíš, jak se buduje tým.

Reagovat
HOST*ROman

Kedze mame navstevu, tak len tak v rychlosti. K zvysku sa vyjadrim potom.

"Tys ho chtěl vyhodit po prvních šesti kolech, po nákupu asi jedenácti hráčů" . . . ja som chcel vyhodit Rijkaard na zaciatku tejto sezony. Na eurofotbal a barcaforum som prisiel niekedy v minulom roku o takomto case asi dva mesiace predtym este, cize tak jun jul 2005. Pokial sa nemylim, tak v tomto prestupovom obdobi prisiel Ezquerro a Van Bommel, takze by bolo vhodne aby si sa zamyslel nad "Tys ho chtěl vyhodit po prvních šesti kolech, po nákupu asi jedenácti hráčů"

Nechci mi povedat, ze si tym PO myslel ten jeden rok.

Reagovat
smazaný uživatel

No jseš dost mimo. Tys neřekl ani slovo o vyhození Rijkaarda až do šestého kola. A po tom šestém kole jsi ho chtěl vyhodit, Tidíž jsi ho chtěl vyhodit po šeti kolech, to je prostě fakt, ať si to okecáváš jak chceš. Těmi jedenácti hráči jsme samozřejmě myslel ty, které si během svého působení rijkaard přivedl, je jedno, jestli toto léto nebo léto předminulé. Měl už vytvořený tým, měl nakoupené typy hráčů aby zapadli do jeho systému a tys ho paak chtěl vyhodit v době, kdy nový trenér neměl absolutně žádnou šanci ten tým předělat ke svému stylu. Ale dobrý no, hlavněž e jsi napsal, že s takovým káídrem by to odkázal každý.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Moj nazor nebol postaveny na zaklade 6tich kol, ale hodne som hovoril o ofside systeme, velkych zapasoch, o chelsea a podobne, takze sa len pekne strapnujes. Je evidentne, ze mas v tom pekny chaos. Si to moc nepamatas a este si dovolujes tu vobec pisat taketo nezmysli.

2. "Těmi jedenácti hráči jsme samozřejmě myslel ty, které si během svého působení rijkaard přivedl"

A co jako ? Rok je dost dlha doba a Ezquerro a Van Bommel na tom nic nemenia. Snad mam po roku drzat pusu, ze ? Ty si teda poriadny sasek.

3. A momentalne je mi naprosto jedno, kedy Rosell chcel vyhadzovat. Rijkaarda chcel vyhodit, tak ako ja a dnes je vitazom ligy majstrov.

Trapas, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten trapas je pro tebe dost velký, chtěl jsi ho vyhodit a teď vyhrál vše.

1. ANo ale přžed těmi šesti koli jsi nic takového neřekl, takže očividně těch šest kol ti muselo změnti názor nebo ho zesílit, že...

2. Tady jsi mě očividně nepochopil. Já mluvím o tom, že Rijkaard si přivedl nějaké hráče, kteřčí mu zapadají do koncepce a kteří se hodí do jeho stylu hry. Je jedno, jestli je to Ezquerro nebo Ronaldinho. Druhý trenér by měl představy třeba úplně jiné a neměl by možnost s tím nci dělat, pže finance byly utracené a přestupové období skončené. To je to, o čem mluvím. A ty mi na toi napíšeš takový nesmysl.

3. Tobě to je možná jedno, ale jso utady dva háčky. Rossel nikdy nepotvrdil, že chtěl Rijkaarda vyhodit, spíše to bylo jen součástí vzájemné války, takže smůla. To byhco mtaky mohli věřit tomu, že Rossel neměl nic společného s příchodem Deca...Navíc i kdyby to byla pravda, tak jak jsme psal, situace byla úplně jiná a dalo by se s ní něco dělat, ne zničit celý projekt jak bys to chytře udělal ty.

To prostě nemá chybu, velké zápasy. Barca prohrála jeden důležitý velký zápas (opravdu důležitý) a ty bys ho kvůli tomu vyhodil, protože nezvládá velké zápasy. A potom vyhrajem na SB i na San Siru i v Paříži. Ofsajd system. Tak to je perla roku.

Fakt toto je trapas, ze kterého se jen tak nevzpamatuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

1. "ANo ale přžed těmi šesti koli jsi nic takového neřekl, takže očividně těch šest kol ti muselo změnti názor nebo ho zesílit, že..."

loool

Na barcaforum som prisiel asi v obdobi okolo konca juna. Pokial sa nemylim, tak ty si tam minimalne mesiac a mozno i viac mal od juna do datumu, kedy som to napisal, BAN. Silne pochybujem, ze mas 100 percentny prehlad o tom, kto co kde pisal, takze asi s tymto na mna nechod chlapecku. Len sa tym ponizujes.

Naviac ako som uz spomenul, tak moje argumenty boli podlozene faktami, ktore neboli len na zaklade 6tich kol.

Rada do zivota. Pokial si iste vecy nepamatas, alebo o nich jednoducho nevies, tak nemel nezmysli a nevnucuj nam to tu na ef. Alebo vnucuj. Je to fakt zabavicka.

2. "Druhý trenér by měl představy třeba úplně jiné a neměl by možnost s tím nci dělat, pže finance byly utracené a přestupové období skončené."

Jo a to je prave to, ze s kadrom som bol az na 1 2 posty spokojny. Preto som i napisal, ze chcem ineho trenera. Trenera, ktory by vedel s tym kadrom robit lepsie ako Rijkaard. Snad neni nevyhnutnou podmienkov prichodu noveho trenera to, aby mohol mat 50 milionov na prestupy.

Jo a este si napisal : "Tys ho chtěl vyhodit po prvních šesti kolech, po nákupu asi jedenácti hráčů"

Ty hraci boli u nas rok. Van Bommel a Ezquerro su mi viacmenej ukradnuty v tejto diskusii. Nevidim snad dovod, precoby som ho nemal po roku co u nas ti 9 hraci, ak si tam myslel aj Ezquerra a Van Bommela vyhodit. Je to nesmyselny argument. Dost dlha doba nato, aby sa dalo proti jeho kvalite protestovat. ak by ich kupil mesiac predtym, ako som napisal ten prispevok, tak by som to chapal. Tie tvoje vyhovorky su len zakecavacky, avsak nic to neznamena, pretoze si sa evidentne strapnil. on rijkaard je asi slaby, pretoze ja neviem ako sa buduje tym a nemam pravo sa po roku jeho taktickeho budovania, co bola i hlavna idea mojich poznamok, ozvat.

3."Rossel nikdy nepotvrdil, že chtěl Rijkaarda vyhodit" . . . o tom ako to bolo sa popisalo naozaj vela. daleko ale daleko viac sprav sa opiera o to, ze s nim chcel skoncovat. ci to je tak a ci su rozne veci onak, je pre nas nebarceloncanov nezname. kedze to je pre mna zatial novinka, co si napisal, ktora vsak neni nicim podlozena, tak sa drzim povodneho Rosella.

Pekne perliiiis .

Reagovat
smazaný uživatel

daleko viac sprav, s ktorymi som sa stretol

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl ban ale chodil jsme tam celou dobu, to není problém s programem na skrytí ip adresy a vím jistě, že jsi tam nci takovéh nepsal, Protože poté, co jsi ot zveřejnil tady, tak jsem to napsal an forum a všichni z toho byli v šoku. Pěkný lhář...

Tak tys to měl podložené argumenty. Aha, tak tos měl ty argumenty dost slabé, jak se můžem právě podívat. To asi tomu fotbalu moc nerozumíš. Nejlepší bylo, jak jsi tvrdil, že neumí frank improvizovat. A proto předělal třeba Belletiho, nebo dal Ronaldoinha doprostřed nebo Etooa na kraj či Iniestu na dm. Rijkaard měl špatný ofsajd systém.

Nejlepší je ale to, jak mi sem furt házíš jakého sio bommela s ezquerrem. Vždyť já o nich vůbec nemluvím, mluvím o všech hráčích Barcvy, které si frank přivedl. Ale ty mi na to napíšeš, že jseš spokojený s týmem ale přivedl bys jiného trenéra. Naprostá ukázka neznalosti budování týmu. Kdybys přivedl jiného trenéra, tak bys změnil celý tým, ale tv znbalosti jso utak povrchní.

A zprávy o otm, že rossel chtěl vyhodit Rijkaard jsou jen od Laporty, Rossel pro změnu tvrdil přesný opak, takže to si nech pro někoho jiného. Jseš v tom trapasu naprosto sám. Hlavně žes to měl podložené argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

"Já měl ban ale chodil jsme tam celou dobu, to není problém s programem na skrytí ip adresy a vím jistě, že jsi tam nci takovéh nepsal, Protože poté, co jsi ot zveřejnil tady, tak jsem to napsal an forum a všichni z toho byli v šoku. Pěkný lhář.."

Tak ja som lhar a ty toto vyperliiis Podme na forum. Uz sme tam raz takto boli a dopadlo to pre teba zle. Mozme ist opat.

Som zvedavy ci mas vobec dnes aj ked tam ban nemas, vobec prehlad o vsetkom, kazda veta, kazde slovo. Ty tak meles.

"Kdybys přivedl jiného trenéra, tak bys změnil celý tým, ale tv znbalosti jso utak povrchní" . . . takze ta nemoze prist novy trener ? Bodmienkov je pre teba evidentne 50 mega na konte a prestupove obdobie. PRacovat s kadrom, ktory tam uz je , je asi utopia, ze ?

To, ze som sa vo Frankovi sekol, som uz hovoril viackrat, takze o com ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano přehled mánm, ale stačily mi ty překvapené reakce ostatních, když jsem to tam napsal, ale touhle lží sis to pěkně podělal.

Nejlepší je, jak nechápeš základy budování týmu. Ten tým se celou pretemporadu na něco chystá, nakoupíse podle toho hráči (nemylsím tím jen ty dva, ale u z minulé sezony), každý trenér má však představy jiné. a je prostě blbost ho na začázku sezony vyhodit.

Ale fajn, přiznals blbost, přiznals trapas a to mi stačí...jdu spát, zítra se ti kdyžtak ještě zasměju a odpovím na tvůj další marný výkřik, který jistě bude následovat. Ofsajd systém. Neumí improvizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by sme mohli ist kludne na forum a opytat sa, ci si to bol ty, ktory to tam ako prvy spomenul, pretoze ja som pisal uz predtym. Zaroven ak by si to tam ty naozaj dal, tak nikde neni napisane, ze napriklad Barcelonak ci niekto iny, musi mat prehlad o vsetkom,co sa tam pise a prave preto mohol byt prekvapeny. TO len taka teoria. Kazdopadne i to co si napsal je mimo.

"Ten tým se celou pretemporadu na něco chystá, nakoupíse podle toho hráči (nemylsím tím jen ty dva, ale u z minulé sezony), každý trenér má však představy jiné. a je prostě blbost ho na začázku sezony vyhodit."

Dokedy sa ma podla teba cakat nato, aby som si mohol povedat vlastny nazor na vyhadzov trenera ? Mal tam rok velice kvalitny kader a aj napriek tomu tam pocas toho roka a i zaciatkom dalsej sezony , som videl chyby, ktore ma k tomu viedli. Takze kolko ma vlastne trener casu nato, aby sa mohol vyhodit ? Treba bezpodmienecne cakat na prestupove obdobie ? To potom ides proti hodne tymom, ktory vyhodia trenera uz po 6 8 10 kolach. Chlapce, ty tak meles.

"Ale fajn, přiznals blbost, přiznals trapas a to mi stačí"

Jo priznal som, ze u Franka je to beh na dlsiu trat, preto bolo spravne od Laportu, ze mu tu doveru dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a najlepsie je na tom, ako sa drzis " Neumí improvizovat. " Loool. Asi je najlepsie nevyjadrovat ziadne futbalove nazory. Ziadny nazor nato, ako sa vyvedie nova posila, pretoze v buducnu to moze byt naopak.

"Oni by nas ukopali" .

Reagovat
smazaný uživatel

"ANo ale přžed těmi šesti koli jsi nic takového neřekl, takže očividně těch šest kol ti muselo změnti názor nebo ho zesílit, že.."

Vlastne o com sa mi bavime. ? Ves si to sam napisal. "nebo ho zesílit"

1. Pokial by si bol presvedceny, ze som nikdy o tom nic nenapisal, tak by si ani nikdy nespomenul, ze sa mi neco zosiluje.

2. Tym ti ale automaticky pada to, ze som si svoj nazor vytvoril na zaklade 6tich kol, pretoze by nejak nemalo co zosilnovat. looool

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa nepytal, ako sa ma svagor. ja som sa pytal, ako sa mas ty, svagre, coz mal byt vtipek, akoze sa raz s tvojou segrou ozenim a budeme svagrovia.Presne tak isto, ako som to spomenul kedysik v inej diskusii v prispevku: AKo sa mas kyslicku, kamarate. . .

Tu pre teba nastal evidentny problem, pretoze si si to zle precital. Potom si zacal nieco mlet o nejakom inom svagrovi, coz nemalo naprosto zmysel s tym co som napisal ja, tak som radsej uz nereagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, jasně, takže to měa být narážka úplně na něco jiného. Dobrý pokus, škoda že to společně s ostatními větami a omlouváním se vůbec nesedí. Včera jsi mi přichystal skvělý zážitek a dneska se to jen korunuje. Nejlepší je, jak ses prokecl ve chvíli, kdy jsi řekl, že majklovi už jsi to napsal předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedi to s ktorymi vetami ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty už ani nevíš, co jsi psal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa nato, ako sa ma svagr nepytal. ja som sa pytal nato, ako sa mas, svagre.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ; jasně, určitě jsi napsal Ako sa máš. Teď už dokonce začínáš lhát, sakra to je teda debakl. Oět d+ěkuji za tu včerejší nechtěnou službičku.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom divneho ?

Ty mi do hlavy nevidis. Ja viem najlepsie ako to bolo. Staci si len priznat, ze si si to zle precital. Ono ostatne osobka pre majkla a vtipek: kysliku ako sa mas ? nasledne fotka segry a otazka ako vyzera mladsia segra. . .

Dneska trapas, co ? Len si to priznaj...Nic viac, nic menej. Je to taky problem.

Reagovat
smazaný uživatel

No trapas sis uvodil akorát ty včera, jak sis myslel, že se snažím, aby na to majkl nepřišel a jeho otázka jestli s ním nemám něco společného a tvá náhlá odpověd. ako sa má segra. To myslím hovoří za vše, nikdy předtím od toho tvého prvního pokusu si se na nci neptal a nejedno use zeptáš přesně ve chvíli, kdy majkl sonduje. JJ, výborně. NÁHODA. Díííky.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Ako sa ma segra ? To bol ten prispevok.

Az sa ukludnis a nebudes dychtit po "skoleni" rominha, ktory ti tu na ef pekne pripeka, tak to zacnes vidiet trocha inak. Do hlavy mi nevidis. Chybu v citatani si spravil, coz je naprosto jasne na zaklade toho, ako to tu dnes vysvetlujes. Mozem odprisiahnut, ze to bolo tak ako som to napisal. O osobke si tiez toho moc nevedel. . .

Pred chvilou to bolo " jak ses ptal, jak se má švagr" . . . nasledne ked sa jasne ukazalo, ze si si to zle precital, tak ides hladat zase iny prispevok " ako sa má segra ".

Je mi jasne preco hladas uz o co sa opriet.

Takze mozme to ukoncit.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, bude pro tebe lepší když to ukončíš, sám dobře víš, že je to jen tvůj další debakl, doufám ale, že ti to zase nebdue ležet v žaludku jako vždy. Zeptal ses jak se má segra ve chvíli, kdy se ptal, co s ním mám společného. Pak jsi narážel na švagra a podobně. Plný přesvědčení, že mi to vadí. Pak jsme ti ukázal, jak jsi m akorát hrál do karet a ty začneš tvrdit, že to byla narážka na něoc, co s odheárlo před rokem. Alej ako dobrý, to ti uvěří asi tolik lidí jako to s tou nakládačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

"JJ, bude pro tebe lepší když to ukončíš, sám dobře víš, že je to jen tvůj další debakl, doufám ale, že ti to zase nebdue ležet v žaludku jako vždy."

Az najdes nejaky fakt, ktorym to podlozit, ktory neni postaveny na zaklade tvojich domnenok, tak mozme pokracovat. Bohuzial ja viem najlepsie, co som napisal, ako som to myslel, atd.atd.

Uz len staci, ked sa ukludnis. Priznat si si to priznal verim, ze uz davno.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsme klidný naprosto. Prožívám docela klidné období, které bylo přerušeno velkým smíchem včera na chatu, když jsi mi naletěl do pasti. Teď hledám na internetu jízdenku do Barcelony a dívám se, jak se marně snažíš dostat se z oné pro tebe velmi nepříjemné situace. To, jak je pro tebe situace bezvýchodná jsi dokázal tím, jak jsi řekl, že to můžeš ukončit a pak jsi hned začal psát dál. Prostě beznaděj. Furt mi ale nejde zhlavy to, jak jsi mi včra naletěl.

Reagovat
smazaný uživatel

A arguement stale nikde. . .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty argumenty co jsme podal byly pro logicky smýšljící lidi, takže chápu, že je nevidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas nic

Reagovat
smazaný uživatel

Teď js to aorát potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

KEdze mas v tom evidentny chaos (a nie len v tom), tak je to jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to těžko, když nastupuje, tak na místě LB, akorát se může trochu vysunout, ale jako záložník těžko..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted k Sylvinhovi a jeho odchodu. Myslím si také, že stačí když máme post LB a RB zdvojen. Na pravo Oleguer, Belleti, nalevo třeba van Bronckhorst, Zambrotta.....Když to tak vidíš, tak Sylvinho asi moc šancí nedostane....

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvinho v záloze... co mi tu nesedí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky jeho útočným výpadům je použitelný i do zálohy. Kolikrát už na tomto postu at už v průběhu utkání nastoupil a nejen v Barce. Ale to byste meli kluci vědět.....

Reagovat
smazaný uživatel

Vše bylo výše řečeno...

Reagovat
smazaný uživatel

TAk jsem trochu zabrouzdal ve vyhledávači....

Charakteristika:

Levonohý obránce se skvělými útočnými ambicemi, může hrát nejen na levé straně obrany, ale také jako záložník, což ho činí univerzálním pro použití na hřišti. Takticky vyspělý, dokáže vždy podpořit útočnou fázi. (zdroj Valdo fc barcelona.cz)

Reagovat
smazaný uživatel

v Arsenale hral Sylvinho i v systeme 4 4 2 na lavo kraji zalohy. Co to ma spolocne s tym nasim systemom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Moje první zmínka je o tom, že může v záloze zaskočit třeba v průběhu utkání. Tot vše.

Reagovat
smazaný uživatel

v zalohe arsenalu naozaj moze.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle věku už těžko, dřív určitě mohl..

Reagovat
smazaný uživatel

v zalohe arsenalu moze. v barcelonskej ? tak to malo byt chapane, som na tvojej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy, ci vies, comu sa vobec smejes. . .

Reagovat
smazaný uživatel

Může, ale ne v naše systému..

Reagovat
smazaný uživatel

System se může během utkání měnit, podle stavu utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím, tak když prohráváme, nebo prostě potřebujeme vstřelit góla a on přijde na hřiště, tak hraje klasického LB, jediný rozdíl oproti Giovi je, že je trochu vysunutější, přirovnal bych to k Bellettimu..

Reagovat
smazaný uživatel

Sám určitě víš, že ty charakteristiky jsou tam už pěknou dobu beze změny a za tu dobu se logicky změnil i Sylvinho..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se změnil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak např. už není rozhodně tak rychlý jako dřív, což je logické..Ta charakteristika se navíc dělá bez ohledu na rozestavení daného klubu, v systému 4-4-2 by krajní zálohu možná zvládnul, v 4-3-3 ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takže mi chceš říct, že by v systému 4 3 3 nestíhal a v 4 4 2 jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna otázečka: Hrál si někdy fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal hraju už od 6 let.. Sám jistě víš, že 4-4-2 je něco úplně jiného, než 4-3-3, hlavně typy jednotlivých hráčů..

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mi neodpověděl. Tak ja ti nato odpovím sám, měl by si vědět, že při stylu 4 4 2 má hráč mnohem více defenzivních úkolů, naběhá toho kilometry dozadu a ještě musí neúnavně podporovat útok. Jenomže na postu, kde hraje Ronaldinho, má hráč volnost, defenzivu podporuje minimálně. Takže jak sis vyvodil, že by "Ani náhodou" nezvládl fyzicky při systemu 4 3 3.......

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nikde nenapsal, že by to nezvládl fyzicky.. Jen jsem chtěl podotknout, že do 4-3-3 jsou potřeba na místo středních záložníků jiné typy hráčů, než je Sylvinho..V systému 4-4-2 by to možná zvládnul, ale ne na takové úrovni, jaká se v barce očekává..Samozřejmě můžu prohlásit, že může hrát v záloze, ale otázka je, na jaké úrovni je tam schopný hrát..Tahle debata podle mě vázne na tom, že vy si stojíte za tím, že může hrát v záloze a dál to neřešíte a já s rominhem si myslíme, že tam hrát může, ale ty výkony tam v žádném případě nebudou dobré..

Reagovat
HOST*Thomick

v Arsenalu by byl mnohem platnější. Kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, sezona bude náročná, myslím si, že Thuram dostane dostatek příležitostí. Čeká nás hodně těžkých duelů, takže sestava bude rotovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VYMAZAT.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VYMAZAT.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ?

Reagovat
smazaný uživatel

bezpředmětný příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale co potom s tymi tvojimi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhel má pravdu, není to nic, s čím by se dalo počítat, ale loni u nás zahrál tuším dva zápasy v záloze (nebo předloni) i Gio, takže proč ne Sylvinho, že...mluvím jen o teorii, stejně jako spanhel.

Reagovat
smazaný uživatel

Na post 3 záložníků máme dost hráčů a jestli se mezi ně dá počítat i Sylvinho, tak to potom máme na 3 posty takových nejméně 10 hráčů.. Takové teorie jsou podle mě úplně nesmyslné..

Reagovat
smazaný uživatel

A proč jsou nesmyslné? Nikdo s ním do zálhoy nepčoítá ale když budou zranění, tak zaskočí, stejně jako to udělal Gio. Kdyby to Gio vůbec neuměl a my s ním vůbec nepočítali, pže to je nesmyslné, tak dostanem nakládačku tehdy. TA univerzálnost je právěo tomhle, že nás nezaskočí zranění a podobně, ne o tom, zže když jsou všichni zdraví, tak není potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že to není možné, ale že to je až nějaká desátá možnost a abysme měli zraněných tolik hráčů, to je i u nás totální nesmysl, i když an tom se zraněními nejsme dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty vto vůbec nechápeš. Nikdo tady neříká, že to budeme ptořebovat a tak. Jen se to zmínilo, tak z toho nedělej kovbojku.

Navíc žádný nový hráč do zálohy nepřišel a loni musel Gio v záloze nastoupit, takže jakýpak nesmysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak např. Guddy hrál v Chelsea poslední rok hlavně v záloze, když teda náhodou nastoupil..A Zambrottu si tam taky dokážu představit mnohem líp než Sylvinha..

Reagovat
smazaný uživatel

100.

Reagovat
smazaný uživatel

O víkendu se jedeš podívat na Barcu najisto, nebo ještě nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nq 70 procent...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem měl takové nutkání se tě zeptat, jestli bys mi tam nekoupil dres Ronaldinha, ale jaksi jsem uplně švorc, tak z toho sešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych ti ho stejně asi nemoh koupit, víš jak jsme se včera bavili o tom dresu pro yardu...

Reagovat
smazaný uživatel

jasny no, ale přemýšlel jsem, že bych ti peníze poslal předem na účet, ale ted už to je stejně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po odchodu Shevy je novým rigoristou AC. Penalty kopal už na konci minulé sezony a teď v přáteláku, i když byli na hřišti Pirlo s Gilardinem. Letos by to tím pádem mohlo vyjít na nějakých 16 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, žes tam nedal nějakého pokřiveného smajlíka. Tak jste doufali, že tech 16 nastříli jedině ve vašem dresu. Už ses smířil s planými sliby Calderona?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu to přeju jako hráči, pro AC se totiž narodil a věřím, že bude i nadále ozdobou Série A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele