Deportivo La Coruňa odvolalo kouče Mela

24.10.2017, 17:57
Aktuality
Pepe Mel skončil jako trenér Deportiva La Coruňa. Tomu se letos nedaří, naposledy nezvládl včerejší utkání s nováčkem Gironou a vedení se následně rozhodlo čtyřiapadesátiletého kouče odvolat...

Zkušený stratég, který má za sebou hodně bohatou trenérskou kariéru, přišel do galicijského klubu na začátku letošního roku a podařilo se mu dovést klub k vytoužené záchraně.

Letos pak mělo Deportivo jiné plány, ovšem z dosavadních devíti ligových zápasů vybojovalo pouze osm bodů, což u klubového vedení vyvolalo potřebu k trenérské výměně.

Pepe Mel, jenž má kromě jiného za sebou dvě působení v Realu Betis, tak po necelých osmi měsících je znovu bez práce, dosavadním koučem se stal Cristóbal Parralo z rezervy.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Ten taky kam příjde, tam ho odvolaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se nedivím. Vcera to byla zas ostuda.

Reagovat
Beči

Není se čemu divit, s tím kádrem, kterým disponují, by měli hrát minimálně klidný střed tabulky, a nedivil bych se ani útoku na poháry, místo toho momentálně hrají o holé udržení.

Reagovat
Phillipinho

Konecne, hrat takovou bidu s takovym kadrem jaky Depor ma je fakt velky umeni.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je Caparrós, krizový manager?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele