Melovi hrozí v La Coruni odvolání, důvěru kabiny stále má

28.09.2017, 11:39
Aktuality
Ve španělské lize v uplynulých dnech přišli o práci tři trenéři a už v sobotu odpoledne by se k nim mohl přidat Pepe Mel. Jeho Deportivo La Coruña se trápí, pohybuje se v suterénu tabulky a v případě dalšího nezdaru proti Getafe má být někdejší kouč Betisu odvolán. Těšit ho v tuto chvíli může alespoň podpora z kabiny...

Galicijský celek uhrál v úvodních šesti zápasech především díky špatné defenzivní činnosti jenom čtyři body a je třetí od konce. Sebevědomí týmu rozhodně nedodal poslední duel v Barceloně, z půdy Espanyolu si někdejší pravidelný účastník Ligy mistrů odvezl debakl 1:4.

Média proto spekulují o výměně trenéra a na něco takového myslí i vedení Deporu. To údajně požaduje výhru v sobotním zápase proti Getafe s tím, že tříbodový zisk má být podpořen i kvalitním výkonem, pokud tyto podmínky splněny nebudou, má být trenér odvolán.

"Jsem hodně naštvaný. Je to dobrý trenér. Ve světě fotbalu je normální, že pokud nemáte výsledky, mluví se o konci trenéra. V kabině jsme klidní, a to díky trenérovi. Víme, že dokážeme současný stav věcí změnit a on je tím pravým," zastal se Mela útočník Lucas Pérez.

"Nedaří se nám a něco děláme špatně, ale nemůže za to jen trenér, něco špatně děláme také my," dodal stále ještě kmenový hráč Arsenalu, který v La Coruni letos hostuje.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

WBA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele