Depay neví, jestli zůstane v Lyonu celou sezonu

29.08.2020, 16:20
Aktuality
Memphis Depay (© AFP)
Memphis Depay nastřílel za Lyon ve včerejším utkání Ligue 1 proti Dijonu hattrick, jestli ale bude hrát za klub v celé této sezoně, to potvrdit nemohl. Spekuluje se o jeho možném odchodu do Barcelony a sám Depay přiznal, že by ho lákalo vyzkoušet si angažmá ve větším klubu.

"Jsem v Lyonu čtyři roky, stal jsem se kapitánem. Musím se dívat na svou kariéru a faktem je, že letos tady nebude Champions League. To je velké zklamání. Pro hráče, pro fanoušky, pro celé město i pro vedení. Takže opravdu nevím, do budoucnosti nevidím," prohlásil Depay, když byl dotázán na to, zda jedná o přestupu.

Po nástupu Ronalda Koemana do Barcelony se Depayovo jméno okamžitě objevilo ve spekulacích ohledně možných příchodů do katalánského klubu. "Není tajemstvím, že máme blízký vztah. Když jsem byl zraněný, přijel se na mě podívat do Říma. Přijel, i když jsem začínal s tréninkem v Nizozemsku. Ale nemluvil jsem s ním. Zůstávám soustředěný na Lyon," tvrdí Depay.

"Momentálně jsem tady a cítím velkou zodpovědnost. Můžete snít o velkém klubu, ale co bude, to teprve uvidíme. V Lyonu jsem ale šťastný. Klub mi dal velkou svobodu a respekt. Takže budu dělat všechno pro to, abych mu to vrátil," dodal.

Autor: Jiří Fišara / dailymail.co.uk

Komentáře (28)

Přidat komentář
Slavia10

Já mu věřím že na to má, nebude to asi 30-40 gólů, ale 15-20 dá v pohodě. Messiho Barca nenahradí jedním člověkem, ale týmově a on v Lyonu opravdu dozrál.

Reagovat
Beči

Reagovat
blaugrana

Za 30 kludne nech dorazi. Tie 100 milionove nakupy dopadli skoro vzdy na kokot, cize radsej ist touto cestou. Wijnalduma by som tiez uvital, i ked nechapem, preco radsej nejdeme po Thiagovi.

Reagovat
Raylan

Divím se, ze nejdete po van de Beekovi.

Reagovat
blaugrana

Koeman chce Wijnalduma.

Reagovat
Langi

tak ta cenovka bude tak 50ME, pokud odejde...nebo v to alespoň doufám...pokud si nepostaví hlavu, tak Lyon ho moc nemá důvod pouště za takovou almužnu

Reagovat
blaugrana

Ved ma rok do konca zmluvy.

Reagovat
risk je zisk

Sám přiznal, že by ho lákalo hrát ve větším klubu :). Takže tím myslel, že ManU už je opravdu jen klub a ne velkoklub :)?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
risk je zisk

Pro hlupáka je každý hloupý.

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš myslel, že si tam moc nezahrál

Reagovat
wesleyborland

Barca, jasná

Reagovat
Seydou Doumbia

pokud odejde tak alespon jako výměna za Umtitiho

Reagovat
Kluivert9

Klidně

Reagovat
blaugrana

Na to bohuzial nekyvne, kedze ma nechutny plat, ktory pobera za nic. Mal pici Barcu, ked ho posielala na operaciu, vyhral MS a tym sa kompletne zdravotne odpisal. Ale vsak preco nie...

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak zase je to odchovanec a mohl by se vrátit. Jako taky bych nešel na operaci a radši vyhrál MS to zas bych mu nezazlíval...chuj s tím, co bude potom

Reagovat
blaugrana

A mala ta vyhra MS cenu, aby bol do konca kariery 70 percent cadu zraneny?

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to samozřejmě nikdy dopředu nevíš, jaký to bude mít vliv na další měsíce a roky...ale lepší být 70% času zraněný i když ti prachy idu, než si vyčítat že si šel na operaci a propásl si možnost být mistr světa...

Reagovat
blaugrana

Nj, dojis klub a do toho si hras Fortnite a hýris po nocich.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona asi jasná, ale na tu chudák ještě nemá....

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Největší swagger ve hře. Pojď do Barcy prosím.

Reagovat
RadekVonCZE

Skvělej hráč, je super, že se po angažma v United zlepšil

Reagovat
PP

tam byl ale šílený.. Takový propad hráče už měl snad jen Alexis v United.

Reagovat
Seydou Doumbia

co ta vychrtlina argentinská? na něj byl velký hate v United

Reagovat
RadekVonCZE

Ten neměl vůbec do United chodit, sice měli dobrou sezónu v lize a dostal zatraceně velkej plat, což se těžko odmítá ale všichni víme jak dopadl. Tehda se mluvilo hodně o City, zajímalo by mě, jestli by hrál furt podobně, nebo by se taky propadl na průměráka. Těžko říct, zas ho zbrzdily zranění.

Reagovat
RadekVonCZE

No právě

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho v hlavě jako hráče , co vždycky říkal, že jeho sen je Real, překvapilo by mě, kdyby šel do Barcy a když už tam půjde, tak jen díky Koemannovi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele