Depay měl konflikt s fanoušky Lyonu kvůli hanlivému transparentu

11.12.2019, 17:02
Aktuality
Memphis Depay (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
Vlkoslav

sympatak

Reagovat
RadekVonCZE

Lídr

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Nová doba.

Nie že sa dávno vytratila úcta k súperovi. Už sa vytratila aj úcta k vlastným hráčom.

Reagovat
smazaný uživatel

A taktiež sa vytratila úcta hráčov k fanúšikom. Človek si častokrát vezme dovolenku a zaplatí si vstupné aby sa pozeral 90 min na chodiace mŕtvoly.

Reagovat
Mustang™

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to nie je nic nove, dialo sa to aj v minulosti. v taliansku (tusim lazio) ich vlastni fans pisali nenavistne prejavy novej posile ktora bola cernoch a zid. ale zas je pravda ze v taliansku to je bezne

Reagovat
salm0n

Vyměníme tě za Lingarda

Reagovat
cr7sux

pracanta za lenocha?

Reagovat
smazaný uživatel

Depay v Lyonu rozhodne neni lenoch

Reagovat
Člen_zlořádu

Proč by Lyon prodával fotbalistu za Lingarda?

Reagovat
Pipo123

Nie sú všetci nejaké citlivky? Celkovo šport sa uberá smerom že nejaká kritika vlastne nepripadá do úvahy, hráči, tréneri, všetci rozprávajú krásne naučené frázy. Fans sú tam od toho aby fandili, kludne môžu vyjadriť svoju nespokojnosť, kurva nechcite s toho vymazať emócie ktoré k športu jednoducho patria.

Reagovat
Agent z Melmacu

všetci títo machri sú zrazu veľmi citliví, a tí, ktorí zarábajú brutálne prachy a sypú sa im z každej strany, tí sú citliví najviac a okamžite použijú kartu - ZÁVIDÍŠ

Reagovat
GjøvikFF

A Depay tu nespokojenost a vlastní názor na situaci vyjádřit nemůže? Hráči tam hrají o postup, který taky uhrají, a nějaký looser nemá na práci nic jiného, než namalovat posměšný transparent a po ukončení zápasu (postupového) s ním jít trajtrlíkovat na hřiště. Nýmand se chtěl projevit a proslavit a Depay ho s jeho konáním konfrontoval = zcela v pořádku.

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Dody10

Reagovat
F.Torres

Kritika= urazky rodiny? Cetl jsi vubec o co se jedna? At piskaji, at kritizuji. At ale neurazi rodiny a neplivou na hrace jak neco takovyho muzes obhajovat?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi dobre mimo

Reagovat
juninho8

Vzdy sa mi javil ako rozmaznany fracek....ocividne doba sa meni a klobuk dole

Preco vlastne hejtuju tak toho Marcela? Toto mi nejako ušlo

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně se zachoval

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóně by mohl zamířit o level výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, bez těchto lidí by Depay byl u lopaty. Myslím si, že se nechal emocionálně unést. Neříkám, aby ho francouzská federace potrestala, ale tohle si nemůže dovolit, nemá na to morální právo. Vlastně říkám, ano měla by ho federace potrestat. On si asi myslí, že ty jeho peníze padají z jabloně. Měl by se chovat jako chlap a né jak holka.

Reagovat
roman_tycka

jaké právo mají ti "fanoušci" urážet hráče? a plivat po nich? Argument s penězi je už trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu peníze přeji, ale musí zachovat "class". Přesně proto neuspěl v MU. A až půjde znovu do velkoklubu, tak neuspěje a neunese znovu. Takový Dani Alves by ho naučil, jak se chová správný chlap.

Reagovat
roman_tycka

Co neunesl? Že si zastal svého spoluhráče, když jej někdo a jeho rodinu urážel? To tam má jako kapitán jenom stát a čumět? Za mě Depay udělal nejlépe jak mohl. Lyonští fanoušci si takového hráče stejně nezaslouží, ani mě nebude mrzet až odejde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele