Denílson odchází na rok hostovat do São Paula

19.07.2011, 09:45
Aktuality
Denílson se v nadcházející sezóně nebude snažit procpat se do sestavy Arsenalu a místo toho se vrací do São Paula, odkud před pěti lety do londýnského klubu přišel. Brazilský záložník bude ve své vlasti rok hostovat a chce zde získat mistrovský titul...

Denílson Pereira Neves má za sebou nepříliš úspěšnou sezónu. Nejenže se s Kanonýry znovu nedočkal vytoužené trofeje, navíc se do základní jedenáctky Arséna Wengera příliš nedostával a ve všech soutěžích si připsal jen dvacet startů.

Nyní bude třiadvacetiletý středopolař hrát za svůj mateřský klub, v jehož dresu nastartoval kariéru. ”Jsem moc rád, že jsem zpět. Chci pomoci São Paulu k tomu stát se brazilským mistrem. Vrátil jsem se, protože tady je moje rodina. Je to klub, kde jsem vyrostl a se vším začínal,” prohlásil Denílson.

”V Arsenalu to bylo složité. Byl jsem tam pět let a bohužel jsme nic nevyhráli,” uvedl jeden z důvodů odchodu. ”Nyní si myslím, že tady se mi to povede. Navíc je to dobrá příležitost, jak stabilně hrát v prvním týmu,” dodal Denílson, který za Kanonýry celkem odehrál 153 zápasů a vstřelil deset branek. S londýnským klubem ho stále váže kontrakt do léta 2014.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (366)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele