Dembélé s PSG vyřadil Barcelonu. Vždycky jsme věřili, řekl po obratu

17.04., 08:43
Aktuality
Dembélé a Vitinha proti Barceloně skórovali. (© AFP)

Ousmane Dembélé (26) prohlásil, že Paris Saint-Germain nikdy nepochybovalo o tom, že dokáže zvrátit nepříznivý stav z prvního zápasu s Barcelonou, když francouzští mistři v úterý ve Španělsku vyhráli 4:1 a postoupili do semifinále Ligy mistrů.

PSG pod vedením Luise Enriqueho prohrávalo po úvodním střetnutí v Paříži 2:3 a ve 12. minutě navíc ještě inkasovalo, když Raphinha vyslyšel nabídku Lamineho Yamala.

Zlomovým okamžikem však byla červená karta pro barcelonského obránce Ronalda Arauja a krátce před poločasem vrátil PSG do hry Dembélé, který se trefil z přímého kopu. Vitinha přivedl hosty na hranu postupu, než dvakrát udeřil Kylian Mbappé, proměnil penaltu a následně minutu před koncem zasadil smrtící úder, aby dokončil souhrnné vítězství 6-4.

Statistiky hráče. (©Opta by Stats Perform)

"Všichni věřili, že to dokážeme, i když jsme v prvním zápase prohráli 2:3. Věřili jsme, že to zvládneme. Nehodili jsme ručník do ringu. Věděli jsme, že tady budeme skórovat. Celý tým odvedl skvělou práci," řekl Dembélé pro Canal Plus.

"Celý týden jsme takticky hodně pracovali a trenérova taktika byla perfektní. V zápase bylo vidět, že i když jsme inkasovali první gól, nevzdali jsme se. Stále jsme věřili, protože jsme museli zápas vyhrát."

Bylo to poprvé v historii klubu, kdy PSG postoupilo v Lize mistrů poté, co doma prohrálo první zápas. Odměnou mu bude setkání s dalším z bývalých Dembélého týmů, Borussií Dortmund, která po úterní domácí výhře 4:2 zdolala Atlético Madrid souhrnným výsledkem 5:4.

"Bylo to velké úsilí. Všichni byli po celý zápas výjimeční. Viděl jsem, že Borussia Dortmund postoupila a je tu další klub, za který jsem hrál," řekl Dembélé, který se otřepal z mrazivého přijetí v Barceloně.

"Zažil jsem skvělý večer. To, že mě fanoušci Barcelony vypískali, mě nijak neovlivní. Dal jsem do toho všechno. Dal jsem gól a vybojoval penaltu, takže jsem se svým výkonem spokojený."

Autor: Jiří Vojík, Livesport.cz / AFP

Komentáře (90)

Přidat komentář
Fonzi9

Labilní Barcelona v čele s Xavim (co ten Cancelo skluzík na hranici vápna kde nic nehrozí? ) No tak teď už jen vyřadit PSG a jsem spoko

Reagovat
kilobyte

Potom, co si šlápnul na míč a stadion se mu "vysmál", jsem čekal, že se sesype, ale jeho to možná ještě víc nakoplo. Možná by měl vyprovokovat fanoušky všech klubů, proti kterým bude hrát. I když hráči Barcelony mu to vyniknutí dost usnadnili.

Co proti němu mají fanoušci Barcy? Jde jen o to, že nehrál dobře a nebo i něco provedl?

Reagovat
hornito

Prakticky celou dobu s ním byly nějaké problémy. Přišel s vysokou cenovkou a klubu dá se říct nic nevrátil. Výkony jako na houpačce, často zraněn. Ohledně smlouvy měl mít taky vysoké požadavky (teda možná spíše jeho agent), ale v porovnání s jeho výkony naprostej nesmysl. Ke konci i nějak všem tvrdil jak zůstane a nakonec se za směšnou částku pakoval pryč.

Reagovat
Frank Lampard 8

Tak hlavně v prvním zápase slavil gól, což v kontrastu s tím, že při působení v Barceloně nastoupili hráči s tričky ve smyslu "Get well soon, O. Dembele" je prostě jako slušný nevděk a nedivím se, že to plno fanoušků naštvalo.

Reagovat
kilobyte

Tak za svoji cenu on nemohl, za zranění taky ne. Vysoké požadavky ohledně smlouvy má každý. Navíc v Barceloně ty požadavky rádi plnili, takže to prostě zkusil. Tvrdit, že zůstane a odejít, je blbý. Ale v tomhle nemusel mít poslední slovo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak minimálně slavit gol proti cules nemusel v prvním duelu. Nebo to taky obkecáš že to bylo v emocích že dál důležitý gol a podobně? Všechno se dá vždy otočit. Za mě to je hráč kterého je dobrý vybučet on k Barce žádný vztah nemá a neměl.

Reagovat
kilobyte

Já nejsem zrovna fanoušek neslavení gólů. A určitě bych to nikomu nevyčítal. Nemyslím si, že by to bylo nějak urážlivé nebo provokující.

Chápu, že na něj jsou fanoušci naštvaní, ale to by měli být spíše na vedení. Navíc to jejich pískání moc nepomohlo. Naopak se zdá, že to Dembelemu ještě pomohlo.

Reagovat
O.Giroud

Tak na neho ten hejt už bol dlho aj keď bol hráčom nie? Resp. neodišiel moc v dobrom, tak sa ani nečudujem, že neslaviť gól proti Barcelone bolo niečo čo by ich malo pohoršiť

Reagovat
Seydou Doumbia

taky pravda

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
fenixLFC

za smesnou castku? ved rok predtym ste mu nechali kontrakt vyprsat. mozte byt radi ze neodisiel zadarmo a dostali ste zanho aspon nieco

Reagovat
Kluivert9

50 za něj po tom všem bylo fajn.

Reagovat
hornito

Proto píšu, že s ním byly problémy. Nakonec díky Xavimu podepsal na 2 roky s výkupkou 50 mega, ze které jsme dostali něco málo přes polovinu. To mi teda moc nepřijde.

Reagovat
2miguel1

Výhra vonku, vyhravaš doma po 10 minutach, snaď asi len ta červena karta by nas stala postup a my ju dostaneme. To je nonsens, kludne ho mohol Araujo nechať, Stegen by ho možno aj vychytal, prinajhoršom by bolo po polhodine 1:1, doma by sme vyhrali aj tak ešte

Reagovat
EaP

Strašne to štve. V podstate do tej červenej karty sa k nicomu ani nedostali a zapas sme kontrolovali. Mali sme naskok dvoch golov a vsetko spelo k postupu. Toto najviac serie. Ale nebudem im vycitat nic. PSG sme mali na lopatkach a len neskusenost rozhodla. Avsak muzstvo sa krystalizuje. Problem celej sezony je defenzivny zaloznik. Frenkie ani Gundo nimi niesu a tak to aj vyzeralo. Araujovi sa moze vycitat nepresnost , ale kedysi Bus bol ten , kto si od stoperov pytal taketo prihravky na tesno. Vcera Pedri, Frrnkie aj Gundo od stoperov daleko 50 metrov a preto aj tie zbytocne dlhe prihravky po zemi ktore vacsinou aj tak brali zaloznici PSG. To DM je asi najdolezitejsi post v nasom muzstve , bez neho sme velmi nachylny na chyby.

Reagovat
messi80

O to vtipnejsie vyznie teraz s odstupom času to neustále nadavanie niektorych na busa...jednu sezonu ešte kľudne mohol zostať keďže peniaze na niekoho iného neboli.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nemohl ho nechat migeli. Ty na to koukáš jako divák, ale jako hráč prostě v takové situaci musíš udělat cokoli aby ten hráč neprošel. Tam neuvažuješ o tom že ho klidně nechám jít, však to nějak dopadne. To je ten problém, hráči přemýšlí nějak a fans zase jinak.

Reagovat
mayday

Jsou situace, kdy ho úplně v klidu můžeš nechat jít, protože pokud ho jít nenecháš, tak dostaneš rudou, viz včera.

Pokud je 85. minuta a potřebuješ nedostat gól, ok, sundat za červenou jako poslední chlap. Ale pokud je hluboko první poločas a velmi pravděpodobně tě pak soupeř přehraje, tak je lepší útočníka nechat, ať dá třeba i gól. Protože hrát 1-1 v 11 je furt lepší než proti silnému týmu jít do 10 na 60 minut.

To platí pro všechny výkonnostní úrovně a jde jen o herní inteligenci hráče.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo jdeš na to pragmaticky jako všichni fanoušci to chápu. Ono se rozhodnout ve vteřině co je správný a co musíš udělat ale taky není taková prdel. Já se mu upřímně nedivím. Šlo to vyřešit lépe, ale on se rozhodl to risknout takhle a nevyšlo to no.

Reagovat
2miguel1

Tí hráči ale hraju ovela opatrnejšie ked maju žltú kartu. Tu si mal tiež uvedomiť, že ako keby ma žltu kartu, lebo faul znamena rovno červena. Toto by ma ani vo sne nenapadlo, že to dosereme tym, že chytime červenu. Ta rozohravka je ale pravda čo pise vyssie. Tu ma zabezpečiť DM, a keď už nie DM, tak radšej Cubarsi ako Araujo. Gundo bol vysunuty, Pedri je 8, Frenkie sa mal starať o rozohravku, ale nevie to, proste to nevie, zbytočne to spomaluje, častokrat zle pozične stojí. Za 5 rokov neukazal prečo je najlepšie plateny hrač La Ligy. On sa nehodí do zalohy Barcy, Barca potrebuje čistokrvne DM, 8 a hrača typu Gundogan, čo si vie zbiehať do 16. Frenkie hra taký mačkopes, ani DM, ani 8, ani zbiehať, len sa tam moce niekde pri nich. Gundogan je ovela platnejši v tej zalohe po roku ako Frenkie. Pritom Frenkie by bol skvely v štyle 4231 ale my to proste niesme, musi odisť.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak přivedte nějakého mistra na DM, třeba Fofanu z Monaca, to je takový horší Čumení ale furt kvalitní player.

Reagovat
2miguel1

Zubimendi by bol super, ale chce zostať v Sociedade, takže s takymto mindsetom priemernosti nech sem ani nechodí, Kimmich možno, ale aj u neho mať pocit, že to nieje čistokrvne DM do 433, Onana z Evertonu sa mi pozdava, taky Yaya Toure

Reagovat
Seydou Doumbia

Onana proč ne, ale i ten Fofana by byl super

Reagovat
vilp

Vy jste kouzelní, Frenkie klasicky obětní beránek, ale nahrazovat by ho měly dřeva jako Soler nebo Onana.

Reagovat
patas92

Reagovat
2miguel1

Nahradiť by ho mali hráči, ktorý hrajú DM poziciu. Pozri si oba goly Vitinhu, Frenkieho goly. My mame technickosti dost v zalohe, potrebujeme aj subojoveho hrača

Reagovat
vilp

Ten v Paříži byl mnohem víc Robertův podle mě, ten včerejší byl tak trochu důsledek i čk, kdy vám prostě chyběl jeden hráč a on byl původně na přední tyči, ale ok. Pořád mi ale přijde vtipný, že zápas posere Araujo a Cancelo a řeší se de Jong.

Reagovat
2miguel1

Nerieš jeden zápas. Ok, Araujo to posral včera ale inak je totalna skala v tej obrane, Cancelo je taktiež platny ofenzivne, vyvažuje tu skôr defenzivu Koundeho. Ako LB super, nemeniť, podpisať, mne nevadi ani to, že je sebec niekedy. Frenkie je tu ale 5 rokov, zaraba najviac z La Ligy a ja som nevidel zapas, kde by spravil rozdiel. Zaloha v Španielsku je alfa omega, v Barce je to extra alfa omega. Je DM ? Neni. Je 8? Neni. Podporuje utok? Nie. Načo nam je tam.

Reagovat
AlevsakNevadi

presne takto isto picovali vsetci na busa. Bus je preč a barca tecia ako sa patrí. Nie nadarmo ho punditi vysoko hodnotia ale barca fans vedia lepšie. To že sa tak toci ako kokot lebo polka teamu ani len nevie kde má stáť a nemá komu prihrať je tiež jeho vina.

Reagovat
2miguel1

Práveže je vidno, že sme v LM ovela silnejší po odchode Busquetsa. Do 1/8 sme sa dostali po 5 rokoch a po novom roku ked tam Xavi dal Christensena, sme opať nedostavali goly ani v lige. V lige by bol proti slabším superom ešte Busi platný, tak isto vedel fantasticky na Real, ale celkovo sme išli hore po jeho odchode, len teda chýba nam DM.

Kolkokrat Frenkie rozjiždel utok z hlbky od stopera? Parkrat to spravil, ale toto je dosť riskantné pri rozostavení Barcy, pri tomto štýle potrebuješ ešte jedneho, kto to istí vzadu. Pedri ani Gundo nebudu istiť nič. My nepotrebujeme aby to rozjiždel, my potrebujeme aby on tvoril trojuholnik medzi stoperom a zalohou. Aby si vytvaral priestor na kombinaciu do trojuholnika, nerobi to, resp. on nieje DM a teda asi nema ani take ulohy. Jasne ze nebudeme meniť 433, my hrame najlepšie 433 a on sa hodi do 4231. To je cele

Reagovat
AlevsakNevadi

Presne takto funguje demagogia však sme skončili skoro v semifinále, sezona v LM je uspesna. Nikto sa nebude pozerať na to ako - prehra so sachtarom, antwerpami, náhodná výhra proti Portu vonku. Ale sme silnejší v LM

Reagovat
2miguel1

Porto niesu žiadny nazdárci, Arsenal ich dal na penalty. Taketo vyraďovačky s Neapolom a PSG by sa nam mohli prednedavnom len snívať. Formu sme nemali dobru v zime, tam nam aj ušla liga, nevedeli sme ako hrať bez Busa, zlom nastal ked Xavi oznamil koniec a postavil Christensena na DM. Odvtedy hráme dobre, aj včera sme do červenej karty hrali umne, PSG sme k ničomu nepustili, ine je prehrať ked na to nemáš, bez červenej karty sme ale v semi LM a to uspech je.

Reagovat
vilp

Jeho největší síla je v rozjíždění útoků z hloubky od stoperů a zrychlování hry, který ty tady ještě nesmyslně otáčíš úplně naopak. Přesně to dělal v Ajaxu i v repre. Kdybych chtěl hrát moderní dynamický fotbal, po kterým vy tady voláte, tak lepší záložník k tomu asi neexistuje. Pokud nemůžete změnit rozestavení z tak zásadního důvodu, že "my to proste niesme", tak co už.

Reagovat
patas92

Reagovat
rominhoFCB

Tak napriklad tam kde sa De Jong x krat otoci alebo vodi loptu, tak tam Kimmich voli dlhu hlbkovu prihravku do kridla, cim castokrat zrychli hru a odstavi celu obranu. Pada z toho dost golov.

"Príliš často ho vidím kľučkovať na vlastnej polovici. Veľmi zriedkavo od neho vidím kľúčovú prihrávku alebo prihrávku dopredu. Myslím si, že príliš často drží loptu pod nohami," uviedol Van Der Vaart

Reagovat
Gazdo

Frenkie je super a urcite chce hrat rychlejsie a je na nom vidiet ako je velakrat frustrovany ze je tam proste malo pohybu a nema s kym soravit tu rychlu narazacku ci tu hru zrychlit. Ale za 100 mega+ by som predal uplne bez milosti hocikoho z kadra z vynimkou Yamala a Cubarsiho. Ostatni hraci su v klude za 100+ mega nahraditelni a Frenkie nevynimajuc. Keby ho v lete chcelo Utd kupit za 100 alebo viac ja by som do toho isiel rovnako ako Bayern a Araujo. 100 milionov a je vas. My potrebujeme hodne stabilizovat financie a ti hraci proste vzdy vystrelia nejaki novi toho by som sa nebal

Reagovat
vilp

Tohle je asi jediný, co beru jako argument. Jen mi přijde vtipný tady prodávat Frenkieho za 100 s tím, že se pak budou vykupovat třicátníci Cancelo a Bernardo nebo ultradřevo jako Onana. Jinak teda osobně bych k těm dvěma přidal ještě Pedriho a právě Arauja a Frenkieho, ten má podle mě ještě to nejlepší před sebou, si vem, že je teď ve věku, kdy Modrić přišel do Realu.

Reagovat
Gazdo

Jasne ja netvrdim ze by som ich rad videl z klubu prec. Osobne som vo faze ked mi asi najmenej hracov z kadra vadi odkedy sledujem Barcelonu. Tam vylozene nemam rad asi len Lewu a Roberta ktorych by som odpalil bez ohladu na predajnu cenu . A prave ja takych hracov ako Bernardo ani nechcem. To uz je proste hrac ktory svoj vrchol dosiahol a uz pojde z neho len pomalicky dole a tie vykony sa stupnovat nebudu.

Pedri je uzasny a keby bol zdravy tak by som ho rozhodne pridal k tym dvom ale nejako som uz stratil nadej ze bude niekedy schopny odohrat full sezonu. Takze za mna ak niekto polozi 100+ tak podakovat a rozlucit sa.

Frenkie bohuzial do nasho futbalu pasovat nikdy nebude kedze u nas sa ocividne musi hladat trener ktory chce hrat nejaku pomalu sracku a schovavat to za tiki taka DNA. Frenkie je tahovy hrac vhodny do dynamickeho rychleho futbalu. Jedinu nadej vidim keby prisiel Flick s tym jeho hura futbalom to by bola slast vidiet Frenkieho v takom niecom

No a Araujo je pre mna taky zvlastny. Keby to nebol srdciar ako svina tak by som zrejme uz davnejsie zlozil ruzove okuliare a objektivne vravel ze robi strasne vela pozicnych chyb ktore nasledne musi hasit nejakym wonder zakrokom ci priamo hranicnym faulom a tym padom sa z neho robi totalna bestia lebo na oko to vyzera dobre. Taky Pique tieto bestialne zakroky nikdy robit pravidelne nemusel lebo vedel kde ma miesto. Ako povedal Maldini (myslim) ak uz musi ist stoper do sklzu tak uz urobil niekde chybu. A Araujo ich robi vela. Ale aj tak je to laska klubu a velmi nerad by som sa s nim lucil ale opat ak by polozil niekto 100+ alebo dajme tomu ten Bayern 50 + De Ligt tak za mna kludne

Reagovat
rominhoFCB

Zatialco Gundogan sa dokazal prisposobit aj pomalej Barcelone, tak Frenkie je zda sa hrac len jedneho systemu.

Reagovat
Gazdo

No dokazal ako dokazal… dopredu a s loptou je uzasny ale to aj vzdy bol a nie len v City. Ale uz v BVB moc nebranil a momentalne este aj s pribudajucim vekom proste nestiha a nechce sa mu.. takze ak mame loptu je Gundo jeden z najlepsich na svete. Ak ju nemame tak je milion dalsich hracov ktorych by som mal vtedy v time radsej. Asi ako Iniesta ked uz hral poslednu sezonu u nas

Reagovat
Greaber

V Barce je těžký se zavděčit. Speciálně pro Frenkieho. Místo vděku za ním akorát každý rok lezou, aby ho uprosili na slevu na výplatě

Reagovat
vilp

https://youtu.be/EaBIWgdfk7U?t=63

Tohle jsou Culés po každým prohraným zápase.

Reagovat
Greaber

Reagovat
vilp

Frenkie zpomaluje rozehrávku, jo? Co hulíš?

Reagovat
Unique

Reagovat
Maximm9

''musíš udělat cokoli aby ten hráč neprošel'' ano, ale pokud ti projde, tak mas byt dost inteligentni na to, aby jsi vedel, ze vedes o 2 goly a pokud ho stahnes, tak tvuj tym bude hrat 70min o jednoho min. Takovou brzdu co udelal, tak se dela jak pise mayday 85+

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kucka

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Z nejakeho dovodu som si spomenul na Fedeho kosu vo finale proti Atletom, v nastavenom case To bolo epic do pici.

Reagovat
Maximm9

No, vidis. A tohle je moment ze ktereho Fede vysel jako hrdina.... Araujo jako idiot

Reagovat
Xavivax1

Za trest bych Araujovi přivázal ruce k tělu na týden.

Já nechápu, ze hráčům nemlati do hlavy, ze je nemají zvedat na úroveň hlavy soupeře. Je jasné ze vždycky soupeř půjde k zemi pro penaltu.

Reagovat
Kluivert9

Taková prohra je úplně nejhorší, když se porazíš víceméně úplně sám. Dostat osmičku od Bayernu, nebo obrat Liverpoolu mě nesral tolik, jako když si v pohodě můžeš dojít pro postup a takhle se to posere...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Unique

Reagovat
pobody's nerfect

Už dopředu věděli, že zápas zkurvi

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
rominhoFCB

Tych velkych zapasov, kde by Frenkie De Jong hviezdil, moc v jeho barcelonskej kariere nebolo.

Reagovat
$dolar$

Snad to PSG vyhraje cely.

Reagovat
Visca el barca

Co ten Frenkie? Tak trochu nastal čas ho prodat. Neumí hrát DM, ale dopředu je taky nepoužitelný. Pokud k nám tak chce Bernardo. Není co řešit. Plus teda DM je nutnost jako prase.

Reagovat
EaP

Myslim, ze fakt je cas rozhodnut sa , co s nim. Mam ho rad , ale fakt som od neho ocakaval ovela viac. Viem si predstavot zostavu bez neho

Reagovat
El Cid z City

Vedle Rodriho, hotovo 20, berem.

Reagovat
Kluivert9

Výměna Bernardo - De Jong by byla skvělá pro všechny strany...

Reagovat
2miguel1

Pep ho nikdy nechcel a už začinam chapať prečo

Reagovat
icka

Pochybuji, že na to Pepek přistoupí.

Reagovat
Kluivert9

Tak pokud by chtěl opravdu Bernardo odejít do Barcy, tak by to nemuselo být nereálný. Proti Kovačičům a Nunesum by to byl pro něj slušnej upgrade a dvojka Rodri - De Jong na papíře k sobě skvěle pasuje.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Navíc ten jeho silenej plat.

Reagovat
2miguel1

Neni ani miesto pre neho. Musime hrať DM, to je totalna nutnosť aby sme kupili DM a aby hraval. Gundogan je jasny zaklad ešte minimalne 2 roky a je tam Pedri Gavi, ktori lepšie rozumeju ako hrať v zalohe. Pre mňa je Frenkie až za Gundom Pedrim a Gavim. Horšie je, že on nikam nebude chcieť ísť, plus ten plat nedostane nikde inde.

Reagovat
rominhoFCB

Novy DM je absolutne klucovy a peniaze nan mozu byt z predaja FDJ, bez ktoreho sa ten tim da predstavit.

Reagovat
rave

Celý podzim s přehledem náš nejdůležitější hráč a teď se tu na něj po zápase, který odstřelili jeho spoluhráči, sesype tohle. Barca tady má fakt strašně jednoduché fanoušky.

Reagovat
rominhoFCB

Ako uvádza madridský denník AS, s De Jongom v zostave odohrala Barça 27 zápasov a 17 z nich ukončila víťazstvom (62,9%). Bez neho klub odohral 15 zápasov a vyhral 10 z nich (66,6%). Rozdiel sa prehĺbi, keď sa pozrieme len na ligu. S Holanďanom v zostave 63% víťazstiev, bez neho 70%. Suché štatistiky ukazujú, že či hrá alebo nie, čísla sú podobné.

Ale je aj pravda, ze od istej fazy sezony Barcelona poctivejsie trenuje, co moze ovplyvnit vyssie napisane percenta.

Reagovat
TopinB

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Moshe Dajan

Na podzim byla Barca herně tragická, čiže to není asi taková vizitka, s jakou tady chceš machrovat Navíc nemáš pravdu, Pedri je pro hru Barcelony důležitější i s jednou nohou a půlkou hlavy.

Reagovat
rave

Pedri, který odehrál tuto sezónu v lize 1100 minut a mezi těmi zraněními se ani nedostal do formy. Fajn.

Reagovat
Unique

Reagovat
Mönchengladbach

Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby tam nakonec ten trávníkářský pohárový mág koučoval i v příští sezóně.

Reagovat
2miguel1

İlkay Gundogan on Araujo's red card: “I didn't see it, if he made a mistake he probably deserved to be sent off.

In such crucial moments you have to be sure if you have a chance to get the ball. If you don't have a chance, you have to move away. I don't know if he got to the ball.

It is better to give the striker a chance to confront the goalkeeper. He may miss it, or the goalkeeper may save us, or even concede a goal, because getting a red card at the beginning of the match will finish off your team and finish you off.”

Reagovat
rave

Má pravdu samozřejmě. Přišlo mi, že si to Barcola předkopl tak, že by mu Ter Stegen stihl minimálně hodně ztížit zakončení.

Araujo sice působí hodně dominantně, ale není to první velký zápas, kde se projevila jeho labilita. Pokud se v tomhle nezklidní, tak top nikdy nebude.

Reagovat
Unique

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

O . Dembele si po Barceloně zahraje v LM proti svému dalšímu bývalému klubu - BVB . Vlastně v letošní sezóně proti nim už hrál ve skupině (2:0 ,1:1) .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele