Dembélé během ledna neodejde, prohlásil Aulas

08.01.2020, 19:56
Aktuality
Lyon za sebou nemá vydařený podzim, to však neplatí pro Moussu Dembélého, který je v hledáčcích evropských velkoklubů. Lyon však během ledna svoji oporu neuvolní...

Třiadvacetiletý rodák z Pontoise je odchovancem Paris Saint-Germain, ještě během dorosteneckého věku ovšem Francii opustil, když nakonec kývl na nabídku Fulhamu.

U Cottagers se Dembélé postupně dostal do prvního mužstva a během sezóny 2015/16 na sebe upozornil 15 góly v League Championship, načež přestoupil do Celticu.

Se skotským klubem se nadějný kanonýr představil i v evropských pohárech, čímž na sebe upoutal ještě větší pozornost a před minulou sezónou zamířil do Lyonu.

Ani u Olympique si Dembélé nevede špatně, když hned ve svém premiérovém ročníku vstřelil 15 ligových gólů. Ještě lépe si počíná letos, kdy se v osmnácti utkáních prosadil desetkrát. Bývalý mládežnický reprezentant Francie je proto opakovaně spojován s odchodem.

Konkrétní zájem o talentovaného útočníka měla mít Chelsea, která údajně chtěla vyjma finanční kompenzace opačným směrem poslat Oliviera Girouda, avšak nebyla úspěšná.

"Moussa Dembélé neodejde, chce zůstat, a být s Lyonem úspěšný," prohlásil Jean-Michel Aulas. "Existují na něho, stejně jako na další hráče, nabídky, ale nikoho z těch, které chceme udržet, v lednu nenecháme odejít," vysvětlil dlouholetý prezident francouzského klubu.

Autor: Jiří Vojík / onefootball.com

Komentáře (92)

Přidat komentář
Whitemedia

@CarefreeYouth

Lyon might not be willing to sell Dembele yet but we’ve been working on the personal terms just incase they do.

Hlavní je, že je tam zájem a nedomlouvá se nějaký průměrný Chalov z Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

Chalov je o dva roky mladší, tvořivější a stál by zhruba třetinu. Není tak silový a branek by taky mohl mít víc, ale říct, že je průměrák.....

Reagovat
Whitemedia

Souhlas, že říct o někom průměrák jen na základě statistik je přehnané, za to teda sorry, ale hnát se po útočníkovi, kterému to nepadá v ruské lize, mi nepřijde vůbec ideální..

Reagovat
Seydou Doumbia

Máte Abrahama tak si nechte zajít chut...pokud chcete nějakého mladého nadějného útočníka kupte Edouarda z Celticu a vypiplejte si z něj hvězdu sami...kupovat z Lyonu umí každý

Reagovat
Talker

Tak zrovna Dembeleho piplali PSG, Fulham i Celtic, než přišel v 22 k vám a to měl už na dospělácké úrovni přes 70 golů. Tuhle argumentaci bych čekal u odchovance, ne u hráče, kterého jste koupili rok a půl zpátky

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč jste si ho tedy nekoupili už z Celticu? Velkokluby jen čekají na to až mladý nadějný hráč prosadí v týmu/lize druhého sledu a potom ho vykoupí...hnus

Reagovat
Talker

Proč jste si ho nekoupili za drobné z Fulhamu nebo nevytáhli z PSG, ale čekali, až ho rozehraje Celtic... Hnus...

Tohle je prostě potravní řetězec - stejně jako vás "vykrádají" TOP kluby, tak vy vykrádáte menší kluby ve Francii či po světě... Takové Amiens taky může být nasraný, že jim zdrhne Ndombele za 8 mega a vy ho střelíte o 2 roky později za 60.

Reagovat
Seydou Doumbia

PSG ani Fulham nám ho nechtěli prodat...až Celtic byl povolnější

Ok tak od příští sezony se hraje jen s hráči z akademie rozhodlo vrchní zastupitelstvo....za deset let ty umělotiny jako City, Chelsea a podobně zmizí z mapy světa a ve finále LM 2029/2030 bude Lyon hrát proti Ajaxu...berete to?

Reagovat
Rarášek

To by hrála Sparta proti Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáčkové proti všem.

Reagovat
Paul Anka

Tak říct, že Sáček je odchovanec Sparty je taky na pováženou

Reagovat
Rarášek

Sáček není odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
Rarášek

Ne, není. Do Sparty přišel v 18, to fakt není odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Je odchovanec ale ne Sparty.

Reagovat
Rarášek

Taková kulišárna!

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Talker

Tak já bych nebyl proti - akademie CFC si vede velmi dobře v rámci posledních 5-6 let, což se teď konečně ukazuje i v rámci zapracovávání mladíků do týmu.

Nevím, jestli sleduješ i juniorky, respektive UEFA Youth League, kde se potkávají U-19 týmy z LM, ale mimochodem za těch 6 sezon, co to existuje, tak CFC 2x vyhrála a 2x byla ve finále. A 2x sundala i týmy, které sundaly Lyon.

On byl průser v tom, že v Anglii dlouhodobě zastaralé struktury, co se týče výchovy a zázemí pro youth týmy a vzhledem k penězům se i sralo na jejich zapracovávání - což bylo vidět i v repre, kde po té generaci kolem roku 1980 našlo jen pár hráčů, kteří se dali brát jako world class.

Teď se na tom v Anglii ty týmy zaměřily a mají zázemí na nejvyšší úrovni.

Reagovat
Seydou Doumbia

Úplně bedlivě to nesleduji, ale vím že v poslední době mají anglické týmy solidní výsledky i v těchto soutěžích. Chtěl jsem tě jen popíchnout. Bohužel to vzhledem k současné situaci není možné. Fotbal táhnou hvězdy a fanoušci se chodí dívat na ty nejlepší hráče na světě. Bylo by super vidět konfrontaci fotbalových akademii v celé špičce světového fotbalu, ale to si asi můžeme nechat zdát. Fotbal by se úplně změnil a bohatí majitele klubů by měli o koníček méně. Pochybuji že se trend současného fotbalu může změnit. V NHL třeba mají platové stropy a nikdo nemůže mít úplně all stars tým jak má ted třeba City, ale jak by platové stropy fungovali ve fotbale to netuším.

Reagovat
Gazdo

Museli by sa zaviest plosne a nie iba v europe inak by sa hraci rozutekali do vselijakych saudskych arabii a qatarov a co ja viem kde

Reagovat
Talker

Platové stropy jsou nereálné, protože je úplně jiný systém toho sportu - musel by jsi vytvořit evropskou superligu a systém draftu, aby to nějak mohlo fungovat. Což by ti možná odsouhlasila část největších klubů, ale zbytek by se ti vzbouřil.

Spíš si myslím, že bude více utužováno pravidlo home-grown, kdy to do budoucna bude místo 8 domácích hráčů postupně 12 a třeba 2-4 v základu. Ale jinak se to už omezit v současnosti nedá, leda by přišla tak obrovská krize, že by fotbal kompletně zkrachoval po celé Evropě a stavělo by se to odznova.

Reagovat
M0rb1D4S

Teď je třeba si uvědomit, že právě pokud by se mělo hrát čistě jen s odchovanci, tak právě my bychom na tom byli celkem dobře

Reagovat
mesyas

zrovna juniorka chelsea začala v posledních letetech produkvat solidní mladíky, takže by těžko zmizela z map, ale dobrej pokus.

Reagovat
Gazdo

Najkrajsi model futbalu aky by mohol existovat. Odvhovanci plus povolene tri nakupy a hotovo. Tak by mohol futbal vypadat nech je to fer

Reagovat
Bakary3

To by bylo příliš razantní, neumím si to představit...

Ale třeba povinnost mít v základu 6 domácích hráčů a z toho 3 odchovance...

Ono by to ty kluby už donutilo přemýšlet jinak.

Teď je pro mě třeba PL až na tu špičku, co ještě jsem schopnej tak nějak sledovat, dost nezajímavá a anonymní. Ty kluby skupujou hlava nehlava všechno možný ze všech koutů světa. Už mě ani tak nějak nebaví "registrovat", kdo za nějakej west ham, aston villu a podobný zrovna hraje... když za půl roku si nakoupí nový.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak v té Anglii si tvář zachovávají jen ty týmy, kteří hrají s ostrovními hráči takže Shefield a Burnley, ale na oko fanouška to žádný líbivý fotbal není. V Bourm nebo Lestru hraje taky solidní počet domácích hráčů, ale u Bourm chybí těm domácím hráčům kvalita za to v Lestru ti domácí hráči jako Chillwell, Vardy, Barnes, Gray, Choudhury jsou na vyšší úrovní a není potřeba na sílu místo nich přivádět cizince. Ty ostatní týmy jak zminuješ nemají žádnou tvář a pomalu i já se ztrácím v tom, kdo všechno hraje v těch týmech jako je Watford a další. Kapitola sama o sobě je Evetton a West Ham, které by se rády dostali do pohárů, ale dělají to nejhůř ze všech, protože přivádí největší tragédy za největší peníze a nemají z toho nic. Koncepce jde ještě vidět u Wolves, které to sice staví na hráčích z Portugalska, ale pořád lepší než námi výše zmíněné týmy.

Reagovat
Bakary3

Jo, třeba Lestr to dělá fakt neskutečně.

Ten Everton je taky jeden z odstrašujících případů, tam si někdy říkám, že se jen snaží skoupit to nejdražší, co si nevyberou TOP kluby, ať se jim ten hráč hodí, nebo ne

Co některý kluby v Anglii předvádí, to je totální antikoncepce. A to bych řekl, že v posledních pár letech se to trošku změnilo k lepšímu a je tam pár klubů, který se snaží trošku to domácí jádro držet nebo dávat mladým hráčům víc šancí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ono podobně jako Everton to dělá i trojice Besiktas, Gala, Fener...tam se ztrácím úplně kdo tam hraje a hrál koncepce nulová

Reagovat
Bakary3

Tak to jdou megalomanský Turci, který jdou po jménech, u nich to mám rád a neumím si představit, že by to dělali jinak

Reagovat
Seydou Doumbia

Já bych si uměl představit turecké týmy uměi nejlepší čtyřkou v EL popřípadě pravidelně v osmifinále LM...ale to by to fakt museli stavět s rozumem ty týmy...realita je taková že se do vyřazovacích bojů v LM ani EL žádné turecké týmy nedostanou, protože končí v LM i EL na posledních místech

Reagovat
Mato178178

Uhm aj nedávno s puelom to robili dobre ... Proste trafili trénera

Reagovat
YNWA__MSN

Morelos je lepší

Reagovat
Godwinson

Reagovat
eden_h

inak co ten Lobotka, ako to vyzera?

Reagovat
Majk91

Celta chce 20mega, Neapol ponúka 18. Do prestupu mal zasiahnuť aj West Ham, ktorý mal ponúknuť požadovaných 20mega, ale samotný Lobotka tam nechce prestúpiť, že čaká na dohodu Celty s Neapolom, no a posledných správ by k dohode nemalo byť daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Najeho mieste idem do West Hamu

Reagovat
9augi9

Nepríde mi zrovna ako hráč vhodný do anglickej ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To som napisal čo by som preferoval ja

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
janinho

praveze podla mna ano. aj v zapase proti anglanom vo wembley hral paradne. v celte nedal odkedy tam je ani gol, ale na wembley mu stacilo par minut

taky klub ako WHU by bol pre neho idealny, resp. mozno este nieco s mensim rozpoctom, napr. newcastle.

Reagovat
9augi9

Repre zápas proti Anglicku je merítkom či sa hodí do anglickej ligy? To nemyslíš vážne.

Reagovat
janinho

nie, musi tam odohrat v poharoch 35 zapasov aby si ty mohol povedat ze sa tam nehodi, alebo ja ze sa tam hodi

videl som ho hrat mozno v 50 zapasoch (nazivo asi 10 krat) a podla mna sa svojim stylom hodi idealne prave do EPL. to s tym wembley bolo trosku na odlahcenie ale nie je to tiez uplne bezvyznamna picovina. vzdy ked sme hrali proti ostrovnym timom tak lobotka patril k najlepsim.

noze mi prezrad tie svoje meritka

Reagovat
Uwe háže buly

nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by daleko větší šanci se dostat do top klubu z West Hamu než z Neapole.

Reagovat
Talker

Vždyť to nedává žádný smysl... S Neapolí by hrál LM a v lize pravděpodobně o poháry, přinejhorším střed tabulky, pokud se jim fakt nebude dařit.

S WHU bude v lepším případě hrát o střed tabulky, v horším případě bude příští sezonu hrát Champ (a že to není nereálné...).

Reagovat
smazaný uživatel

S Neapoli to nevypadá vůbec dobře. Martens a Cajellon pujdou v létě určitě pryč. S velkou pravděpodobností i Koulibali a uvidí se co Insigne. Trénuje to Gattuso..nevidím v tom týmu perspektivu. Ve WestHamu taky ale zahrál by, si daleko lepší ligu a kdyby se osvědčil měl by být o do opravdového velkoklubu kousek

Reagovat
Talker

Možná to nevypadá ideálně, ale furt budou hrát přinejhorším střed tabulky, spíš o poháry, finanční zázemí v rámci ligy mají hodně silné a vedení taky nějak funguje, když konkurují Juventusu nejdéle ze všech. Není to tak, že by se jim povedla jedna sezona...

Co se týče toho krůčku do opravdového velkoklubu z WHU - fakt mě nenapadl nikdo, kdo by do velkoklubu v posledních letech šel (kromě Adriana, který šel dělat dvojku do Liverpoolu) a co jsem tak koukal, tak naposledy to byl Tevez dekádu zpátky.

Z boje o sestup se do TOP klubů moc nechodí, pokud nejsi úžasný talent a nepřevyšuješ ten tým o parník. Lobotku prakticky neznám, ale vážně by vyčníval natolik?

Nebavíme se o klubech jako je Everton, Soton, Leicester, které každý rok produkují hráče, o které mají TOP kluby zájem. A i tam jde o jednoho-dva za rok, většinou mladší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano máš střed,ale koukni co tam teď vyvádí de Larentiis. Nutí hráče zůstávat na hotelu, místo Carla vezme Gattusa,.. ty vyhlídky nejsou nejlepší a jak sem řekl ta kostra která Neapol táhla půjde pryč. Ono ve WH ani nebyl nikdo tak kvalitní a nebo měl smůlu na zranění(Lanzini). U toho jsem přesvědčen,že kdyby se nezranil už hraje někde u špičky. Payet si vydupal návrat zpět do OM. Teď je situace jiná Roce,Diop,Anderson,..všechno hráči kteří půjdou v průběhu pár let do mnohem větších klubu.

Reagovat
Talker

To nic nemění na tom, že z WHU nikdo do TOP klubu za poslední dekádu nešel. A u toho Andersona tomu taky nevěřím - on je tam zatím rok a půl, letos žádná famozní forma, takže v létě si pro něj pravděpodobně nikdo nepřijde a příští léto mu bude 29 a i kdyby měl skvělou formu, tak za tak "starého" hráče nikdo nenapálí částku, kterou by WHU vzalo. To by musel být fakt neskutečný.

Rice půjde do TOP klubu, to je otázka času. Diop je taky reálný, pár klubů stopery shánět bude, ale opět je otázka, jaká bude cenovka.

Reagovat
ajouki

Třeba o Arnautoviče měl reálný zájem Manchester United, ale WHU ho odmítli v lednu prodat.

Podobná chyba jako jsme se bavili nedávno u Zahy. Můžou za něj dostat třeba 40 milionů liber, ale odmítnou. Peníze, které se dají skvěle investovat. Místo toho jde forma hráče dolů, 10 zápasů nedá branku, párkrát ani nehraje a na konci jsou rádi, že ho prodají za polovinu do Číny. Za to všechno ještě bral vyšší plat, protože mu museli dát novou smlouvu a bonusy že zůstal.

Zároveň kdo od nich mohl odejít do velkoklubu? Vždyť to je klub, který dlouhodobě sbírá vyčpělé hráče. Zabaleta, Wishere, Lucas Peréz, Chicharito, Hart, Snodgrass, Evra, Nasri, Zaza, Arbeola, Carroll, Downing. O některých jsem ani nevěděl, to je neuvěřitelný seznam.

Payet, ale ten chtěl zpět do Francie. Alespoň na něm vydělali.

Lanzini, ale ten se zranil.

Ogbonna, ale zájem o něj není.

Až nyní mají pár hráčů, kde to dává smysl. Declan Rice, Issa Diop, Felipe Anderson, Pablo Fornals nebo Sébastien Haller.

Reagovat
Talker

To je ale něco, co ty kluby budou dělat - ty peníze "nepotřebují", potřebují si udržet své nejlepší hráče. Zvlášť když se pak koukneš na ten seznam vyčpělých hráčů - fakt čekáš, že by se jim to podařilo dobře investovat?

Reagovat
ajouki

Když si potřebují udržet své nejlepší hráče, tak proč o půlroku později odchází do Číny? Protože nenapnil očekávání po nezdařeném přestupu a nebyl už tolik užitečný. Takže si vlastně nejlepšího hráče ani neudrželi. Vyčísleno finančně to ale byla ztráta 40 milionů eur za půlroku.

Investice jako Fornals, Diop a Haller dávají smysl a ukazují, že ve WHU dochází k posunu v myšlení.

Reagovat
Talker

Nikdy nevíš, jak ti hráč zareaguje. Vardymu padl přestup do Liverpoolu a Arsenalu a stejně dál válí. Akorát se mnohem více mluví o failech a průserech, protože jsou mnohem více vidět.

Reagovat
ajouki

To jsi dal co za příklad? Příklad toho, že nerozumíš o čem se bavíme?

Vardy se sám k nabídce Arsenalu vyjádřil: "Personally I feel I have a lot of unfinished business here. It wasn't that big a decision, it was quite easy, this is where I wanted to be."

Motivace Vardyho je jasná a úplně jiná než motivace Zahy nebo Arnautoviče, kteří chtěli udělat krok do většího klubu.

Reagovat
Kixi Syhimour

My jsme o něho měli zájem?

Reagovat
salami

Anderson nehraje zaklad ani ve WHU, u nej je sance na prestup do neceho vyrazne lepsiho docela mala. A co je hlavni argument, West Ham sice investuje prachy, privadi zajimavy individuality, ale absolutne selhava v nejaky koncepci a hernim systemu, dokud se tohle nezmeni, tak to neni dobra destinace.

Reagovat
pingla

wtf, však Anderson je úplná topka, ve West Hamu hraje pravidelně základ, i když letos je docela špatný oproti loňsku

Reagovat
salami

Uplna topka fakt neni, lonskou sezonu mel povedenou. Letos vstrelil jeden gol a dost casto strida, parkrat sel ze hry uz po puli. Ale mas pravdu, ze vetsinu zapasu v zakladu byl. Ted spis asi odpocival kvuli nahustenymu programu, ale nijak neotresitelnou pozici nema, protoze letos je bidnej. Uvidi se co pod Moyesem, ten ho ted zkousel na podhrotu.

Reagovat
pingla

Tak vyjma Liverpoolu a Tottenhamu, kde mají na LW lepší hráče, by hrál základ snad ve všech ostatních klubech v lize. Letos je docela špatný, ale spíš si myslím, že se veze s celým WHU a že by potřeboval, aby tým táhl někdo jiný, protože on jim trn z paty nevytáhne. Moyes by ho mohl nakopnout k lepším výkonům

Reagovat
Talker

Jenže to je problém - týmy nepotřebují hráče, kteří se vezou s ostatními na vlně, ale ty, kteří dokáží to zvrátit a být rozdílovými hráči. Respektive takové hráče si ty TOP kluby berou na lavičku.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ten tým se obnovuje všude. Koulibaly a Celljon asi odejdou, ale Mertens a Insigne nejspíš zůstanou, navíc tam mají nový hráče, gólově se chytá Milik, koupili Lozana, mají konečně perspektivního golmana a ne někoho za zenitem, přišel Manolas.. Ten tým může i po odchodu těch dvou za rok zas uhrát LM.

Reagovat
Uwe háže buly

A kdo že se dostal do top klubu z WHU? jen Caroll ne a to ještě v tý době Lpool nebyl tak uplně top.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak je maly, tak je blby chtit Neapol misto West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Neapol miesto West Hamu je ok, ale PL je PL no. Kto vie ci v tom nema nejake slovo aj ta jeho panicka. Ale este budu lutovat ked ich tam borci okradnu ako snad kazdeho.

Reagovat
smazaný uživatel

V Neapoli nebo Londýně?

Reagovat
Arsenalista

Že by druhý Lacazette? Aulas ho tam bude držet, dokud se jeho rozvoj nezastaví, pak, až bude pozdě, ho prodá. Bude z něj skvělý útočník, ale přesun do lepšího by z něj mohl udělat top hráče.

Reagovat
RadekVonCZE

Takovej Laca odcházel v 26 do Arsenalu, no Dembelému bude v létě 24.

Reagovat
Uwe háže buly

Však je tam rok a půl a přišel jako dost velká investice, co čekáš, že ho hned prodají za nějakých 35 mega?

Reagovat
Arsenalista

Kdo mluví o 35 milionech?

Reagovat
Godwinson

Tak pokud jsou pravdivé spekulace, že se domlouvají s Ekambim, tak chce tímhle jen o trochu víc než mu nabídli, no

Reagovat
Whitemedia

Jdeme po něm a beztak do toho nějak zkusíme vpasovat Girouda

Reagovat
Godwinson

To by bylo vlastně docela zajímavý, asi spíš pro Girouda než pro Aulase Ani si už nejsem jistej, že by si L1 nějak dával

Reagovat
Seydou Doumbia

Hele to je blbost. Ofenzivní hráči se řeší prakticky už od prosince a to hlavně z důvodu zranění Reine Adeleideho a Depaye do konce sezony...na křídlo je přesně 0 kvalitních hráčů...jediný schopný tam je momentálně Aouar a Dembélé, kterého určitě Aulas neprodá...ba co víc druhý útočník by se náramně hodil a ještě nějaké křídlo a střední záložník...takhle by to Lyon mohl rozpustit hned, kdyby každého hráče prodával za tak krátkou dobu, jako Dembélého...navíc když přišel za nemalý peníz z Celticu, tak odejde tak za trojnásobek

Reagovat
Godwinson

Dembelé je čistě na hrot, Ekambi by byl přímá náhrada. Tím spíše, že by nebyl úplně za lacino, tak si myslím, že by ho pustil. Samozřejmě je otázka, kolik Chelsea nabízí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ekambi by mohl hrát i jak na hrotu tak na křídle. Univerzální hráč, který by se zrovna ted Lyonu hodil. V žádném případě ale neodejde Dembélé. Však Laca odcházel z Lyonu pomalu tři letní přestupáky než odešel pryč. Doufám že to podobné bude s Dembélém.

Reagovat
Godwinson

Laca je ale takový zlatíčko a v podstatě celoživotní "odpadlík" Navíc je bezproblémový, což se o Dembelém minimálně v Celticu říct nedalo. Navíc v současnosti klub středu tabulky, to ho taky asi moc netankuje v porovnání s Chelsea

Reagovat
Seydou Doumbia

Dembouš byl v Celticu problémový? Hele Lacu motivovalo i to zahrát si na novém stadionu. Tehdy měli šanci bojovat s PSG o titul v jedné sezoně, ale nezvládli to v závěru. Dembélé by měl být ikona a tvář nového Lyonu tak snad neodejde moc brzy. Co by dělal v Chelsea. LM ani ligu nevyhraje tak bude mít hustější a kvalitnější zápasy, ale trofeje stejně jako Laca ne...a nakonec skončí jako Laca v depresi a bude hrát stylem že by si potom nekopl ani v tom Lyonu...

Reagovat
Godwinson

Tak v Chelsea by o trofeje hrál, navíc je to prostě velkoklub, dají mu slušnou výplatu a bude se tam mít jako prase v žitě. Pro něj by samozřejmě mohl být problém, že by tam šel dělat dvojku. Na tom to podle mě může ztroskotat nejvíc

Reagovat
Seydou Doumbia

V to doufám. On i takový Jimenez z Wolves by mohl jít do nějakého top klubu,v lize ale všude by byl dvojka.

Reagovat
Messiáš

Pokud Aulas nenabidne 25 mega za Ekambiho, o cemz trochu pochybuji, tak si o nem muze nechat zdat

Reagovat
REPLIKATOR

Odjede nebo odletí

Reagovat
Spejbl

Odpluje

Reagovat
9augi9

OT: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Donny_van_de_Beek King Donny van de Beek (born 18 April 1997) is a Dutch professional footballer who plays as a Midfielder for English Premier League's club Manchester United and will be credited for ending Manchester United fans depression with scoring the last minute goal to get them to number 21 of English league titles. Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

111z 192g za Ajax

Reagovat
jmj.mirasek

Kdo se má furt v těch hráčích Dembele vyznat. Ještěže Korea není ve fotbale tak úspěšná, ty jejich Kimové.., to bych měl stejný problém :/

Reagovat
smazaný uživatel

Traore na Adama

Reagovat
Ferguson6

Mal by Metz kúpiť aj toho prvého

Reagovat
Mato178178

Používané meno Adama Traore II

Reagovat
pingla

Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jich relevantnich zas tolik neni.. Ousmane z Barcelony, tenhle z Lyonu a ten co odesel z Tottenhamu.

Reagovat
junglist

přece ho nebudou prodávat, teď když se jim zranil Depay

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele