Děláme spoustu individuálních chyb, uvědomuje si Wagner

25.05.2020, 11:52
Aktuality
Schalke mělo letošní sezonu velmi dobře rozehranou a mířilo zpět do Ligy mistrů, po mizerném jaru ovšem může na milionářskou soutěž zapomenout. Celek z Gelsenkirchenu nevyhrává a na tom se nic nezměnilo ani po bundesligovém restartu, další blamáž přišla včera v souboji s Augsburgem...

Svěřenci Davida Wagnera před více než týdnem schytali debakl 0:4 v Dortmundu a v neděli odpoledne inkasovali jenom o jednu branku méně. Sebevědomí jim už v šesté minutě vzal parádním trestným kopem Eduard Löwen, v závěru pak triumf hostí pečetili Noah-Joel Sarenren-Bazee a Sergio Córdova.

"Zápas pro nás začal špatně. Častěji jsme drželi míč a nedokázali z toho nic vytěžit, nebyli jsme dostatečně nebezpeční," hodnotil Wagner.

"Ve druhém poločase se pak projevila nervozita. Inkasované branky po individuálních chybách jsou typické pro týmy, které se nacházejí v situacích jako my. Teď potřebujeme podpořit hráče, aby znovu nabrali sebevědomí. Děláme spoustu individuálních chyb, které vedou ke gólům. Spousta z nich má psychologický základ," pokračoval.

Schalke nevyhrálo už devětkrát v řadě a součástí této šňůry jsou i debakly 0:5 proti Bayernu Mnichov a RB Lipsko. Z osmého místa ztrácí na čtvrtý Leverkusen propastných šestnáct bodů, včera navíc přišlo o Suata Serdara.

"Utrpěl zranění horní části holenní kosti. V tuto chvíli nemohu říct, jak moc vážné to je. Podrobuje se vyšetřením," informoval Wagner.

Autor: Tomáš Pavlík / sportskeeda.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Hrají to, na co ti hráči mají. Jeden průměrák vedle druhého.

Reagovat
Rudnevs

V prvej polovici sezóny hrali nad svoje možnosti, ale teraz hrajú podľa mňa pod svoje možnosti. Tie ich skutočné kvality sú tak niekde medzitým. Je pravda, že sú to priemeráci, ale ten káder nie je natoľko zlý, aby dostávali náklepy od klubov typu Augsburg.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak na debakl od Augsburgu to není, ale nevidím v jejich kádru o moc větší sílu než má třeba Hertha nebo Hoffenheim. Když vezmu, že tam relativně nedávno byli borci jako Raul, Huntelaar, Draxler, Farfán, Matip ...

Reagovat
verv

Nemají kádr na LM ale na boj o poháry jo. Určitě mají ty hráči na to předvádět víc, než tu sračku co hrajou teď. Vůbec nechápu, co se stalo, že se po podzimu ta hra tak změnila. Na podzim byla radost se na to dívat, ale teď to zase vypadá stejně, jako ke konci pod Tedescem.

Reagovat
Kily

německá televize by absenci fanoušků mohla lehce vykompenzovat nějakými efekty, třeba hráč Schalke s míčem by nad hlavou měl otazník na znamení toho, že vůbec neví, co s tím míčem má udělat

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LeonardoUžoa

No hlavně že se tomu tlemíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým ani na viac nema, ta kvalita tam proste nieje

Reagovat
REPLIKATOR

Jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele